Masturbacja - masturbacja na basenie

higo.hago - Czw 09 Kwi, 2015
Temat postu: masturbacja na basenie
Chłopaki, przeglądajac temat "Kwestionariusz" zauwazyłem ze sporo osob wpisuje ze lubi walić na basenie. Wiadomo jest na co popatrzeć czasem, ale chyba nikt nie wyciąga nagle pały i nie jedzie z koksem ;) przynajmniej mi sie nigdy nie przytrafił taki widok. Gdzie to dokładnie robicie? W szatni, pod prysznicami? :)
boy2010 - Czw 09 Kwi, 2015

ja w kabinie :lol:
Kaktusowaty - Czw 09 Kwi, 2015

Ja nie wale na basenie, choć pod natryskiem czasem mnie bierze ochota jak widzę tyle kutasów na raz :P
higo.hago - Czw 09 Kwi, 2015

:) ja włąśnie tylko spojrzę to tu to tam (aż zeza mozna dostać), potem w domu jade z pamięci ;)
Kaktusowaty - Czw 09 Kwi, 2015

Haha :P pamiętam moment kiedy facet ściągał majtki w przebieralni i gdy szedł pod natrysk to tak fajnie mu jajka podskakiwały ze myślałem ze mi samemu bokserki rozerwie :D dobrze ze miałem ręcznik to jeszcze dałem rade się zasłonić :^)
JedenMoment - Czw 09 Kwi, 2015

Kto z was by sie odważył i przylonczył jakby ktos tak zrobił ? :D
kamorga - Pią 10 Kwi, 2015

chorzy ludzie :mrgreen:
boy2010 - Pią 10 Kwi, 2015

JedenMoment a co masz na myśli ?
Cytat:
Kto z was by sie odważył i przylonczył jakby ktos tak zrobił ? :D

JedenMoment - Pią 10 Kwi, 2015

No jakby zaczoł walić sb przy w :mrgreen: :mrgreen: as :p przylonczyli byscie sie ?
arkan - Pią 10 Kwi, 2015

JedenMoment napisał/a:
No jakby zaczoł walić sb przy w :mrgreen: :mrgreen: as :p przylonczyli byscie sie ?

Jakbyśmy tylko we dwóch byli :P

JedenMoment - Pią 10 Kwi, 2015

A jakby sb 3np waliloc ^^ to co bys zrobił ? hehe
HappyBoy - Sob 11 Kwi, 2015

Noe rozumiem wczesniejszej wypowoedzi :p ale ja kiedys jak bylo malo ludzi to zwalilem sobie w jacuzzi :3 fajnoe bylo, te bombelki xd
legolas1 - Sob 11 Kwi, 2015

HappyBoy, a później ta pływająca w nim sperma? :P
boy2010 - Sob 11 Kwi, 2015

HappyBoy ty świntuchu :P

Hahha noo.. potem pomyslalem ze to bylo glupie z mojej strony :roll: bo jeszcze by jakas pani wbila do jacuzzi a tam cos plywa heheszki. Ale na szczescie juz zamykali prawie basen w tym dniu, i jeszcze te chlory woec w sumie 8)

a można wiedzieć gdzie to było ? ten obiekt , co to za basen?
higo.hago - Sob 11 Kwi, 2015

Happyboyu mam nadzieję że robiłeś to w Częstochowie bo wtedy przynajmniej wiem że nie plywalem z twoim nasieniem. :-P . Co do tego czy bym sie przyłączył to jedynie w sytuacji gdzie na stowe widziałbym że nikt nie wejdzie :)
men1995 - Sob 11 Kwi, 2015

raz waliłem pod natryskiem :P akurat byłem z kumplem i się rozebrał a tu taki lekko uniesiony gnat i telepiące jaja :lol: w dodatku z fajnymi ciemnymi włosami :P i mnie naszło jak go tak zobaczyłem :D a tak poza tym to zawsze trafiam jak jest mało ludzi i nie ma na co popatrzeć :|
legolas1 - Sob 11 Kwi, 2015

men1995, a kumpel się przyłączył? albo przynajmniej widział, że walisz?

To bylo chyba w Gołebiewskim xd i przylaczam sie do pytania do mena1995

men1995 właśnie ,jak to się skończyło ?
higo.hago - Nie 12 Kwi, 2015

Men1995 może kumpel ci pomógł..
Jeszcze jedną sprawa jak patrzę na facetow kolo 40 to wydaje się ze oni w tych kąpielowkach maja na flaku duze maczugi i jajka jak u strusia a jak juz sie rozbiora do 0 po plywaniu to zwykly siusiak i jajka tez. miał ktoś podobne wrażenie? :)

men1995 - Nie 12 Kwi, 2015

Nie skończyło się na wspólnym waleniu, bo nie widział :(
Ale zauważył chyba dość spore wybrzuszenie w gaciach i kilka razy zerknąl  :lol:

młody20 - Sob 25 Lip, 2015

brak
zbycho68 - Pią 22 Sty, 2016

HappyBoy napisał/a:
Noe rozumiem wczesniejszej wypowoedzi :p ale ja kiedys jak bylo malo ludzi to zwalilem sobie w jacuzzi :3 fajnoe bylo, te bombelki xd

Okripnosc a ja tam bywam potem pod prysznicem spoko ale w jakyzzi tam

Alfredo - Czw 05 Maj, 2016

Kiedyś, młody mega napalony wparowałem na basen. Można było oko zawiesić. Wszedłem do jacuzzi. Wcale nie z takim zamiarem, ale tam mnie przyjemni te bąbelki masowały, że bez dotykania strzeliłem. Nikt z pozostałych gości jacuzzi nawet nie wiedział ;)
maxxyz19 - Pią 30 Gru, 2016

Pod natryskiem nie zdarzyło mi się ale zawsze po widokach z przebieralni idę oddać się chwili przyjemności w toalecie, żeby zapobiec niechcianej erekcji :P