Luźne dyskusje o męskich sprawach - Potrzebna szybka rada...
skywalker - Pią 01 Gru, 2006 Temat postu: Potrzebna szybka rada... Potrzebuje kilka nazw silnych środków przeczyszczających (szybko działających max do 6 godz) bez recepty i w miare tanich Jutro idę na impreze i muszę sie odegrać na kimś
A jak nie znacie żadnych to może polecicie jakieś "piorunujące mieszanki" w stylu ogórek i czekolada
Liczę na waszą pomoc
Gość - Pią 01 Gru, 2006
Alax ziołowy i coś w rodzaju laxigenu , zmielić w młynku na pylek i .....
skywalker - Sob 02 Gru, 2006
Kupiłem ten Alax i zmieliłem 4 tabletki tylko ciulowe bo są koloru różowego... ale dodam mu do soku wiśniowego Heh mam nadzieje że nie zdąży do kibla <lol2>
harold mckee - Nie 03 Gru, 2006
skywalker napisał/a: | Kupiłem ten Alax i zmieliłem 4 tabletki tylko ciulowe bo są koloru różowego... ale dodam mu do soku wiśniowego Heh mam nadzieje że nie zdąży do kibla <lol2> |
juz wspolczuje temu czlowiekowi hehe ale jestes okrutny :> dlaczego ? :O
biggi82 - Nie 03 Gru, 2006
Mnie się pomysł podoba.
Włączam się do tematu, bo sam bym tak zrobił.
Hehe, jestem złośliwy i mściwy :d
...i bardzo to kocham
skywalker - Nie 03 Gru, 2006
Można powiedzieć że mój plan sie udał Ale też nie do końca... Wsypałem mu ten proszek do soku którym popijał wódke na samym początku imprezy... Tabletki zaczeły działać po 5 godz. bo często gdzieś znikał Ciekawe gdzie
ale szybko sie zmył z imprezy.... Szkoda bo miałem nadzieję na jakieś fajne przedstawienie
"juz wspolczuje temu czlowiekowi Very Happy hehe ale jestes okrutny :> dlaczego ? :O Twisted Evil" - bo mocno zalazł mi za skóre Zarywa do mojej panienki...
Hehe teraz na każdą imprezę będe zabierał Alax
biggi82 napisał/a: | Mnie się pomysł podoba.
Włączam się do tematu, bo sam bym tak zrobił.
Hehe, jestem złośliwy i mściwy :d
...i bardzo to kocham |
wierz mi ze ja tez hehe
~sky - tak myslalem ze chodzi o to hehe .. nie no masz racje pomysl popieram :p polecam zawsze zaaplikowac wiecej .. albo znajdz cos .. co dziala szybciej .. dowiedz sie w aptece
Gość - Nie 03 Gru, 2006
Radzilbym uwazac bo mozna zrobic komus krzywde . Takie przymusowe przeczyszczenia moga zrobic komus krzywde, ezeli ma jakis problem z zoladkiem . Moze miec wrzody np. Trzeba uwazac. Pozdrawiam.
Heh znalazłbym sposób aby poradzić sobie z poczuciem że przeze mnie gościu który zarywa moją panienkę ma wrzody
~Harold~ szukałem w necie na ten temat troche ale znalazłem same co działają od 8-24 godz... a nich wszystkich to ten Alax działa
skywalker napisał/a: | Heh znalazłbym sposób aby poradzić sobie z poczuciem że przeze mnie gościu który zarywa moją panienkę ma wrzody
~Harold~ szukałem w necie na ten temat troche ale znalazłem same co działają od 8-24 godz... a nich wszystkich to ten Alax działa |
ty a mi sie wydaje ze sodka przeczyszczona dziala dosc szybciutko kiedys tak cos mi sie obilo o uszy.. ale to bys musial sprawdzic .. aa no i nie laccz tego z alkoholem bo naprawde sie stanie niebezpieczne
Soda oczyszczona ma specyficzny smak więc to idzie wyczuć... Więc raczej odpada
a to nie widzialem .. wiesz .. nie probowalem
Do niektórych past do zębów zadużo tego dają i strasznie czuć sodą :/
uzywam tylko herbal
A ja whitening impressions Fajnie smakują
biggi82 - Pon 04 Gru, 2006
Cytat: | Moze miec wrzody np |
Nie ma się co przejmować. Wrzody są całkowicie uleczalne. Kwestia wykrycia. Poza tym ktoś, kto chla wódę, raczej nie przejmuj się żołądkiem.. ani wątrobą..
Odpowiednia dawna nie jest zła. Kwestia środka - to jest ważne.[/quote]
|
|