Wielkość Penisa - Czy 20/15 to duzo??
radocha - Pią 01 Gru, 2006 Temat postu: Czy 20/15 to duzo?? Hej ja mam penisa o wymiarach 20 cm dl na 15 cm obwodu?? wyglada na duza maczuge i prawie kazdy jest zadowolony. Ale jak myslicie dobre to wymiary czy za male/duze?? Ja jestem bardzo zadowolony bo mi sie ywdaje ze w sam raz , mniejszego bym nie chcial a wiekszego tez raczej nie bo potem by chyba bolalo . i tak jest grubasny i duzy wiec chyba ok co?
zola - Pią 01 Gru, 2006
uuuuuu, sporego masz, Ile masz lat??
radocha - Pią 01 Gru, 2006
mam 26 lat ale juz mial tyle jak mialem 19 lat i taki pozostal:))
harold mckee - Pią 01 Gru, 2006
kosmos !
zola - Pią 01 Gru, 2006
ja mam 16 lat i mam 15,5 cm w zwodzie, mi to starcza i mojej dziewczynie tez.
Strikerx - Pią 01 Gru, 2006 Temat postu: odp Fotke wstaw bo aż wierzyć się nie chce
Ja nie musze tego nikomu udowadniac. Ciesze sie ze takiego mam i mi to wystarcza.
Gość - Pią 01 Gru, 2006
Jak to mowia : krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje.
aartii - Pią 01 Gru, 2006
Widzę, że po raz kolejny zaczyna się licytacja.
Gość - Pią 01 Gru, 2006
Jest to drazliwy temat i dlatego wywoluje tyle emocji.
jest drazliwy dla tych tylko co maja kompleks malego penisa:-)) a ja nie mam z tym problemow i kazdy moze pisac tyle ile ma:-)
Gość - Pią 01 Gru, 2006
Jak ktos sie nie ma czym chwalic , niech sie tym chwali.
ja akurat mam sie czym pochwalic i jestem szczesliwy ze ni emam na tym punkcie kompleksow a ci co glupio dogaduja to widocznie sa bardzo uczuleni na punkcie k......
Gość - Pią 01 Gru, 2006
Moze tak moze nie , ktoz to wie.
Strikerx - Pią 01 Gru, 2006 Temat postu: odp Mi akurat nie o to chodziło żeby komuś dogadać po prostu jeszcze nie widziałem faceta z taką rakietą....
Zdarzaja sie tacy tez. daj maila to ci posle zdjecia pena zebys zobaczyl jak wyglada jesli oczywiscie chcesz.
Strikerx - Nie 03 Gru, 2006 Temat postu: odp Noooooo faktycznie duży skurczybyk :d najbardzej podoba mi się grubość <buja w obłokach>
biggi82 - Nie 03 Gru, 2006
Kawał kutasa.
Jak byłem młodszy to chciałem mieć takiego.
Także, rozmiar masz ok.
Używaj dowoli heeh
cobi79 - Sob 09 Gru, 2006
ja Mam 27lat i 18cm glugosci obwod 16,5cm
Bruno Pelletier - Pon 25 Gru, 2006
masz 26 lat i nie wisz, że to sporo???
debilizm totalny i ściema... oj, sporo tutaj dzieciaczków się nazbierało...
a mój facet ma 21/17 :P:P
radocha - Pon 25 Gru, 2006
Chcialem poznac opinie innych bo dla mnie to jest normalne ze jest tyle co w tym dziwnego ?
xxxbamboxxx - Pon 25 Gru, 2006
OGROMNYYYYY
paulinka - Wto 26 Gru, 2006
Bruno Pelletier napisał/a: | masz 26 lat i nie wisz, że to sporo???
a mój facet ma 21/17 :P:P |
nie poczuj sie urażony ale to chyba musi Ciebie bolec pupa...bo myslalam że homosexualisci to raczej małe ptaszki maja żeby tyłeczek nie bolal...
bez urazy oczywiscie...
harold mckee - Wto 26 Gru, 2006
paulinka napisał/a: | Bruno Pelletier napisał/a: | masz 26 lat i nie wisz, że to sporo???
nie poczuj sie urażony ale to chyba musi Ciebie bolec pupa...bo myslalam że homosexualisci to raczej małe ptaszki maja żeby tyłeczek nie bolal...
bez urazy oczywiscie... |
a z kad takie przekonanie ? :O
paulinka - Wto 26 Gru, 2006
harold mckee napisał/a: | a z kad takie przekonanie ? :O |
bo prubowalam sie kochac analnie i to boli!!!
harold mckee - Wto 26 Gru, 2006
yhy no chyba ze tak ..
muchomorek - Sro 27 Gru, 2006
paulinka napisał/a: | harold mckee napisał/a: | a z kad takie przekonanie ? :O |
bo prubowalam sie kochac analnie i to boli!!! |
Pewnie nie byłaś wystarczająco wyluzowana. Trzeba próbować pomalutku i bez pospiechu i pamietać o czymś "na lepszy poślizg"
Bruno Pelletier - Sro 27 Gru, 2006
paulinka napisał/a: | Bruno Pelletier napisał/a: | masz 26 lat i nie wisz, że to sporo???
bez urazy oczywiscie... |
taaaaak Paulinko.... Bozia daje homoseksualistom małe ptaszki, żeby ich pupy nie bolały....
p.s. Poza tym to ja jestem aktywny
|
|