Luźne dyskusje o męskich sprawach - Pociągający zapach penisa

MareckiON - Sob 12 Kwi, 2014
Temat postu: Pociągający zapach penisa
Od zawsze podniecał mnie zapach mojego penisa po całym dniu. Nie raz po powrocie do mieszkania, rozebraniu się do samych boxów, po poczuciu tego zapachu - stawał mi jak skała. Nie wiem dlaczego ten zapach tak na mnie działa. Parę dni temu miałem okazję poczuć taki zapach kolegi. Miałem taki wzwód, że musiałem iść do jego łazienki i pojechać na ręcznym. Robiąc to wąchałem jego brudną bieliznę. Nigdy wcześniej nie pomyślałem nawet, że taki zapach penisa innego faceta może mnie również podjarać. Nie fantazjowałem o tym. Uważam, że jestem hetero, ale nie potrafię wytłumaczyć sobie tego, czemu ten zapach tak na mnie działa. Nie mam ochoty na kontakt seksualny z facetem, ale wąchanie mi by nie przeszkadzało. Czy ktoś ma podobnie? Może to sprawa feromonów?
maje - Sob 12 Kwi, 2014

MareckiON, a w jakich okolicznościach poczułeś zapach kutasa kolegi?
MareckiON - Sob 12 Kwi, 2014

Przyszedłem do mojego dobrego kolegi, bo miałem mu pomóc z pewną sprawą. Otworzył mi w samych bokserkach, bo właśnie miał iść brać prysznic. Poczułem ten zapach, gdy schyliłem się, żeby ściągnąć buty, a on stał tuż przede mną. Stanął mi wtedy tak, że musiałem najpierw "skorzystać" z łazienki. Pierwszy raz w życiu wąchałem wtedy brudną bieliznę innego faceta - bardzo mnie kręcił jej zapach.
maje - Nie 13 Kwi, 2014

MareckiON, spróbuj spuszczać się w majtki albo nie wycieraj kutasa po orgaźmie po to, żeby resztki spermy pozostawały na nim. Zobaczysz jak fajnie pachnie po kilku godzinach albo rano.
MareckiON - Nie 13 Kwi, 2014

Czasem zdarza mi się tak robić, że po spuście nie umyję pałki i po kilku godzinach albo po całej nocy zapach jest bardzo intensywny. Taki kręci mnie najbardziej.
mUody - Pon 14 Kwi, 2014

delete
maje - Pon 14 Kwi, 2014

mUody, a miałbyś ochotę poczuć zapach innego spoconego chłopaka i jego bielizny?
mUody - Pon 14 Kwi, 2014

delete
legolas1 - Pon 14 Kwi, 2014

maje napisał/a:
mUody, a miałbyś ochotę poczuć zapach innego spoconego chłopaka i jego bielizny?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: czyżbyś się polecał jako "model" do wąchania? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

maje - Pon 14 Kwi, 2014

legolas1, nie wiem, trochę się krępuję :)
legolas1 - Pon 14 Kwi, 2014

:wink: do odważnych świat należy :P
maje - Pon 14 Kwi, 2014

legolas1, a czy ty jesteś zainteresowany tym klimatem?
legolas1 - Wto 15 Kwi, 2014

maje, wąchaniem jakoś nie za bardzo :wink:
janstando - Wto 15 Kwi, 2014

witam, tez tak miałem na początku, najpierw podobał mi sie sam zapach, później zacząłem wąchać bielizne kolegi , następnie wyobrażałem sobie jego penisa podczas walenia, no i mniej wiecej po roku zaakceptowałem to że jestem gejem, teraz już mam ulgę i mogę robić co żywnie mi się podoba :)
nogitsune - Czw 24 Kwi, 2014
Temat postu: Re: Pociągający zapach penisa
MareckiON napisał/a:
Uważam, że jestem hetero, ale nie potrafię wytłumaczyć sobie tego, czemu ten zapach tak na mnie działa. Nie mam ochoty na kontakt seksualny z facetem, ale wąchanie mi by nie przeszkadzało.

Wybacz mi stary, albo jesteś bi, albo gejem, który jeszcze tego nie zaakceptował xd Po prostu z pewnych przyczyn jak np. wychowanie w takim a nie innym społeczeństwie, takiej a nie innej wierze zepchnęło tę część Twojej natury gdzieś w ciemne czeluście Twojej podświadomości i jesteś na tak zwanym etapie "zaprzeczenia" (wiem, bo sam przez to przechodziłem, ba, wszyscy przez to przechodziliśmy :P ). No ale z biologią nie wygrasz. To, że Ci stanął na sam zapach penisa Twojego kolegi jest na to najlepszym dowodem.

Ja też uwielbiam ten męski intensywny zapach, znoszonych bokserek, penisa.... no ale ja jestem gejem, w pełni świadomym i zadowolonym z tego :mrgreen:

Jak Ci się to podoba nie walcz z tym! :) Lepiej uwolnij się i zaakceptuj siebie takim jakim jesteś, bo inaczej skończysz jak taki pseudo heteryk z dwójką dzieci, wąchający po kryjomu znoszone gacie kumpli xd

MareckiON - Pon 21 Gru, 2015

Ktos chetny?
Kaloryfer1995 - Pon 28 Gru, 2015

Mi również podoba się ten zapach ale mój oczywiście, nie widzę w tym niczego dziwnego,gejem nie jestem
Per Rectum - Pon 28 Gru, 2015

MareckiON napisał/a:
Ktos chetny?

A tak konkretniej? Na co chętny? Na jakąś sesję wąchania?

onesa - Wto 29 Gru, 2015

ja nie przepadam...
arvchii - Czw 31 Gru, 2015

Moze jakas wymiana bokserek albo spust w gumce ???
redman32 - Pią 01 Sty, 2016

Hahahahaa coś dla was :)
https://www.youtube.com/watch?v=Nh9Y3dD0JxE

onesa - Pon 04 Sty, 2016

redman32, :mrgreen:
xawiere - Nie 27 Mar, 2016

Trzeba się myć a nie wąchać swojego kutasa
onesa - Nie 27 Mar, 2016

xawiere, nie raz na forum był poruszany temat higieny:P
zbychwawawa - Sro 30 Mar, 2016

Cytat:
A tak konkretniej? Na co chętny? Na jakąś sesję wąchania?

Niektóre tematy mnie tutaj przerażają :oops:

MareckiON - Pią 15 Kwi, 2016

ktos chce dac do niuchania swojego po calym dniu?
Anonimlatek - Sob 16 Kwi, 2016

arvchii, chodzi o wymianę? Czy wymianę zdjęć? :D
OnanistaTarnow - Pon 30 Maj, 2016

Zapach chuja jest super...
Kuba85 - Wto 31 Maj, 2016

OnanistaTarnow napisał/a:
Zapach chuja jest super...
Sądzę, że zdania na ten temat mogą być podzielone. Ja, osobiście nie lubię tego zapachu.
onesa - Sro 21 Wrz, 2016

OnanistaTarnow, każdy lubi co innego, a wiadomo że o gustach się nie dyskutuje :) heh
DTTPO - Pią 30 Gru, 2016

Tez uwielbiam zzapach swojego wacka. Nawet po umyciu czuć go fiutem, nie da się tego zapachu usunąć. Ale gdynponad jeden dIen nie myje, to juz zaczyna śmierdzieć, wole zapach tak od umyciaa do 12-24h po myciu.

Zapach cipki zony tez lubię, choć ten raz bardziej, a raz mniej, tez różnie pachnie w zależności od "okresu".

Pytanie do tych, którzy miieli okazje wachac inne penisy:

Czy każdy penis pachnie tak samo, czy każdy inaczej? Czy różnice sa duże, czy nie? Ja nie miałem okazji innego ludzkiego wąchać. bez takich tematów;)

Pozdrawiam

onesa - Pią 30 Gru, 2016

DTTPO, mogłeś sobie darować to ostatnie spostrzeżenie
DTTPO - Pią 30 Gru, 2016

onesa, OK, będę pamiętał.
Lodzziomal - Sob 08 Lut, 2025

MareckiOn jak się potoczyła dalej Twoja historia?
czarn - Wto 11 Lut, 2025

Lodzziomal napisał/a:
MareckiOn jak się potoczyła dalej Twoja historia?

Z tego co widzę w profilu to kolega ostatni raz był aktywny w 2016 roku. Tak więc raczej się nie dowiemy

Anima2626 - Wto 04 Mar, 2025

Lubię zapach swojego penisa, oczywiście jak jest czysty. Miałem okazję czuć zapach tylko jednego innego kutasa i też mi się mega podobał. Nie mowię już o cipce żony, ma obłędny zapach i smak. Uwielbiam ją lizać, kiedy jest mokra.
dkbb - Sro 05 Mar, 2025

Anima2626 napisał/a:
Lubię zapach swojego penisa, oczywiście jak jest czysty. Miałem okazję czuć zapach tylko jednego innego kutasa i też mi się mega podobał. Nie mowię już o cipce żony, ma obłędny zapach i smak. Uwielbiam ją lizać, kiedy jest mokra.

Tak z ciekawości w jakich okolicznościach miałeś okazję powąchac?

Anima2626 - Czw 06 Mar, 2025

dkbb napisał/a:
Anima2626 napisał/a:

Tak z ciekawości w jakich okolicznościach miałeś okazję powąchac?

Kiedy waliliśmy wspólnie z kumplem.

juansto - Pią 07 Mar, 2025

No to chyba było to w bardzo bliskich okolicznościach ;)
Anima2626 - Pią 07 Mar, 2025

juansto napisał/a:
No to chyba było to w bardzo bliskich okolicznościach ;)

Nie aż tak bliskich :) . Trzymałem jego kutasa w dłoni, więc wiem jak pachnie :) .

Ancymon - Sob 08 Mar, 2025

Anima2626 napisał/a:
Nie aż tak bliskich :) . Trzymałem jego kutasa w dłoni, więc wiem jak pachnie :) .

Czyli jednak dość bliskich ;)