Sperma - Ważne!!

hwk - Sob 25 Lis, 2006
Temat postu: Ważne!!
Mam bardzo pytanie do Was. Oczekuje pomocy, wiec mam 17 lat i pierwszy raz uprawialem sex, ale to w taki sposob ze od tyłu ( w pupe) i spóściłem się jej w pupe. Czy moze coś się stać? Wydaje mi sie ze pupe nic nie ma wspolnego z cipką, nie da sie zaplodnic. Pomózcie mi ten problem rozwiązac bo mam jakis strach
Gość - Nie 26 Lis, 2006

Nie ma obaw. Jedynie co musisz zrobic to dokladnie sie umyc i nie robic nigdy na przemian w obie dziurki bo w odbycie jest duzo bakterii i moga wprowadzic
stan zapalny u kobiety.

hwk - Nie 26 Lis, 2006

ale o to choDzi że nie pchalem w 2 dziurki:) Tylko w jedną, w pupe i wiecej niC i jej sie sposcilem, Ale o Ciązy nie ma mowyy?? dzięki za pomoc, odpisz mi jeszcze
aartii - Nie 26 Lis, 2006

Nie chcę prawić morałów jak stary dziadek, ale trochę zgroza mnie przejmuję jak widzę, że zabierasz się za seks nie mając tak podstawowej wiedzy. Bardzo nieodpowiedzialne. A jeśli chodzi o Twoje pytanie to oczywiście nie da się zapłodnić poprzez seks analny, niemniej jednak na przyszłość proponuję zasięgać takich porad przed a nie po.
hwk - Nie 26 Lis, 2006

Wiem, rozumiem, nie mowie ze ejstes doświadczony w tych sprawach i dlatego prosze o pomoc, tez mi sie wydawalo ze nie da się zaplodnic, ale tak dziwnie sie czule, i wolalem sie upewnic, Dzięki
harold mckee - Nie 26 Lis, 2006

ej .. zalezy czy jej nie scieklo czy jakos :D wiesz zagrozenie istnieje :D gdyz nasienie dotknelo jej ciala :D i ja mowie serio .. nie kpie.. nie slyszales o prezerwatywie ?
hwk - Wto 28 Lis, 2006

harold mckee<---;/;/ jakie zagrożenie? co Ty pieRD*** sciekło jej, tez daleś, może jest to mozliwe, ale bez przesady, zeby sperma z d... sciekla jej do srodka c..., bez sensu
harold mckee - Wto 28 Lis, 2006

ja mowie tylko o takiej mozliwosci .. nie musisz sie zaraz tak ekscytowac .. :arrow: a jezeli dotkneli spermy... i niechacy jakos :> wiem ze to malo prawdopodobne aczkolwiek mozliwe ..

prosze o bardziej stonowane odpowiedzi z Twojej storny .. :>

pozdrawiam.

Gość - Wto 28 Lis, 2006

Odnoscie sie do siebie po ludzku . Post zostal zmieniony z powodu wulgaryzmow.
harold mckee - Wto 28 Lis, 2006

nie wydaje mi sie :D aby interwnecja byla konieczna :P
hwk - Czw 30 Lis, 2006

harold mckee <-- Dobra niech zostanie przy Twoim, liczyłem na pomoC, a nie na jakiąś cffaniacką gadke, ale nie ważne, Dzieki, Pozdrawiam..
harold mckee - Czw 30 Lis, 2006

staralem sie pomoc ... :> zadnego cwaniactwa z mojej strony nie bylo .. :| nie wiem czymu takie okreslenie ... ;/
Gość - Czw 30 Lis, 2006

Jak to mawiaja nic na sile , nie kazdemu da sie pomoc i nie kazdy tak naprawde tej pomocy oczekuje. Jedni chca tylko porozmawiac , z samotnosci czy z innych pobudek . Tak czy owak nie nalezy sie zrazac . Tak trzymajcie . Pomagajcie sobie jak tylko mozecie .
hwk - Czw 30 Lis, 2006

he he he:) pomogliście wszyscy:] tak naprawde nie uzyskałem odpowiedz na moje pytanie, jest mozliwa ciąża?
Cris11 - Czw 30 Lis, 2006

Hwk wyluzuj. Od kiedy to kobiety rodza tylkiem(z calym szacunkiem dla Twojej partnerki) :wink:
Gość - Czw 30 Lis, 2006

Tak jest mozliwa jezeli pozniej partnerka zamiast sie umyc polozyla sie na brzuchu a Twoje nasienie wyplynelo i splynelo na jej wargi , w takim przypadku jest mozliwe zaplodnienie ale 1-1.000.000. Tyle.
Luxor - Pią 03 Kwi, 2009

Dobra nie stresujcie chłopaka :/
randy - Sob 04 Kwi, 2009

Luxor, na przyszłość zanim coś napiszesz spójrz na datę ostatniego posta. Do dzisiaj chłopak na pewno już wie, czy dziewczynę zapłodnił czy też nie :wink: