Luźne dyskusje o męskich sprawach - Wypukłość w spodniach
Spięty - Pią 10 Maj, 2013 Temat postu: Wypukłość w spodniach Zwracacie uwagę na lekką lub większą wypukłość/zarys sprzętu w spodniach? Ja zwracam i uważam, że w dobrze skrojonych spodniach wygląda to pociągająco i sexy.
Parę przykładów z neta:
Rufus1 - Pią 10 Maj, 2013
Też zwracam na to uwagę i uważam,że dobrze skrojone spodnie to raz, a dwa to tez chyba odpowiednia wilekość naszych klejnotów też ma wpływ na ewentualną wypukłość
Gorryl - Sob 11 Maj, 2013
Ja generalnie uwazam, że tak jak kobiety eksponują swoją kobiecość, tak samo faceci nie powinni krepowac sie eksponowac swojej męskości. Prawdziwy facet jest dumny ze swojego owłosienia i penisa. Jeżeli któreś krocze sie rzuca w oczy, to też zwracam uwagę, ale uważam ze to przede wszystkim kwestia spodni - mam spodnie gdzie moja pała "świeci" nawet gdy stoje, a sa takie spodnie gdzie nawet w pozycji siedzacej niewiele widac.
Absolutnie nie jestem za obcisłym rurkami, jakimiś getrami, czy jakimiś innymi wynalazkami tak jak na pierwszym zdjęciu, ale w normalnych dzinsach to i owo powinno się odznacząc, choćby w nogawce
haster69 - Sob 11 Maj, 2013
Spodnie czasami same się układają podczas siedzenia tak jakbyśmy namiot postawili...
Czasami to jest krępujące
Spięty - Nie 12 Maj, 2013
a co sądzicie o takim zachowaniu? nieświadome czy prowokacja?
https://www.youtube.com/watch?v=yrjF0ZJ1yew
haster69 - Pon 13 Maj, 2013
Ciekawe co go tak podnieciło...
penisman - Pon 13 Maj, 2013
zabawna sytuacja, chłopak musiał się czuć niezręcznie wiedząc, że ma spodenki bardzo naciągnięte
Gorryl - Pon 13 Maj, 2013
mi tez zdarza się publicznie złapać porządnie za jaja, ale tutaj to już lekka przesada. Gościu permanentnie się macał tam co chwilę i pewnie to go tak podniecało
Spięty - Wto 14 Maj, 2013
http://24.media.tumblr.co...rjp7po1_500.gif no nie ma to jak się porządnie złapać
a tutaj koleś ewidentnie chciał coś przekazać swojemu koledze http://25.media.tumblr.co...azhe8o1_250.gif
Rufus1 - Wto 14 Maj, 2013
ten pierwszy fajny w jasnych spodniach, chyba jest bez majtek
Spięty - Wto 14 Maj, 2013
haster69 - Sro 15 Maj, 2013
Rufus1 napisał/a: | ten pierwszy fajny w jasnych spodniach, chyba jest bez majtek |
Na pewno, bo wątpię aby miał tak ciasne majtki, żeby się odbiła przez nie i spodnie żołądź.
elfen - Pią 17 Maj, 2013
taa freeballing, o ile w zimie, w jeansach praktycznie nie do zauważenia to w lato w krótkich spodenkach przykuwa wzrok
Spięty - Pon 20 Maj, 2013
Nie wiedziałem, że to się tak nazywa. Wow, chyba spróbuję tak chodzić!
gotb - Sro 29 Wrz, 2021
He, zbyt wysoka temperatura prania skurczyła mi mocno jedną parę jeansów, teraz trochę strach wyjść w nich na świat
https://www.fotosik.pl/zdjecie/5620d582d968f8aa
juansto - Czw 30 Wrz, 2021
Hmm, ciekaw jestem tych spojrzeń
sochopiotr - Nie 03 Paź, 2021
Ja mam wypuklość w jeansach czasami fajne uczucie,chodz kiedys krepujące to bylo
Oleg_1981 - Nie 03 Paź, 2021
No wlasnie, chcialem zapytac tych "pyciastych" 17+ cm. Nie macie problemu z tym, ze sie ludzie patrza jak Wam odstaje w kapielowkach, krotkich spodenkach, spodniach? Nie jest to dla Was krepujace?
adriano19 - Pon 04 Paź, 2021
Ja nie wstydzę się tego, że spodnie odstają... Wręcz przeciwnie - uważam to za atut.
Oleg_1981 - Pon 04 Paź, 2021
adriano19 napisał/a: | Ja nie wstydzę się tego, że spodnie odstają... Wręcz przeciwnie - uważam to za atut. |
Nie krępują Cię te spojrzenia i gapienie się?
adriano19 - Pon 04 Paź, 2021
Nie. Kobiety eksponują biust i uważa się to za coś normalnego, wręcz oczywistego. Dlaczego faceci mają się wstydzić swojego wyposażenia?
Trochę irytuje mnie też rozbieżność pomiędzy kultem dużego penisa i świętoszkowatym oburzeniem na widok bulwy...
Oleg_1981 - Wto 05 Paź, 2021
adriano19 napisał/a: | Nie. Kobiety eksponują biust i uważa się to za coś normalnego, wręcz oczywistego. Dlaczego faceci mają się wstydzić swojego wyposażenia?
Trochę irytuje mnie też rozbieżność pomiędzy kultem dużego penisa i świętoszkowatym oburzeniem na widok bulwy... |
O takim kulcie nie slyszalem. Co do reszty to sie zgadzam. Masz co Ci matka natura dala. Przeciez musisz jakos chodzic i radzic sobie z tym problemem.
gotb - Sro 06 Paź, 2021
adriano19 napisał/a: | Nie. Kobiety eksponują biust i uważa się to za coś normalnego, wręcz oczywistego. Dlaczego faceci mają się wstydzić swojego wyposażenia? |
Mam takie samo podejście: zapewne mało jest kobiet, które próbują zamaskować ładny biust i wstydzą się go eksponować. Natura dała co dała i trzeba z tym żyć.
onesa - Wto 12 Paź, 2021
Przyznam, że taka wypukłość przyciąga wzrok
toton - Sro 13 Paź, 2021
Mam jedne takie spodnie, nie nakładam ich jednak często. Osobiscie jest to dla mnie odrobinę wstydliwe, aczkolwiek to tylko moje zdanie. U innych mi oczywiście nie przeszkadza.
gotb - Sro 13 Paź, 2021
onesa napisał/a: | Przyznam, że taka wypukłość przyciąga wzrok |
Z moich obserwacji (niewielkich, bo na pewno 95% zerknięć przegapiam), to są trzy rodzaje reakcji na wyraźną wypukłość w męskich spodniach:
* nastolatki w grupach chichoczą i na ucho przekazują koleżankom, by też rzuciły okiem
* samotne dziewczyny/kobiety potrafią się przyglądać długo i wiele razy
* faceci zazwyczaj spoglądają ze złą lub nieszczęśliwą miną
Te moje obserwacje są głównie z autobusów czy tramwajów, jak idę ulicą to patrzę bardziej pod nogi i przed siebie niż na przechodniów z naprzeciwka...
sochopiotr - Nie 12 Gru, 2021
Ja mam w jeansach to jajka się odznaczają ale zero wstydu hm normalne to
dkbb - Pon 13 Gru, 2021
gotb napisał/a: | onesa napisał/a: | Przyznam, że taka wypukłość przyciąga wzrok |
Z moich obserwacji (niewielkich, bo na pewno 95% zerknięć przegapiam), to są trzy rodzaje reakcji na wyraźną wypukłość w męskich spodniach:
* nastolatki w grupach chichoczą i na ucho przekazują koleżankom, by też rzuciły okiem
* samotne dziewczyny/kobiety potrafią się przyglądać długo i wiele razy
* faceci zazwyczaj spoglądają ze złą lub nieszczęśliwą miną
Te moje obserwacje są głównie z autobusów czy tramwajów, jak idę ulicą to patrzę bardziej pod nogi i przed siebie niż na przechodniów z naprzeciwka... |
W punkt. Rzeczywiśćie kobiety zwykle ciekawiej reagują na takie widoki
gotb - Sob 02 Kwi, 2022
dkbb napisał/a: | W punkt. Rzeczywiśćie kobiety zwykle ciekawiej reagują na takie widoki |
Taa... właśnie mnie wczoraj zaczepił chłopak na ulicy mówiąc, że jest gejem i co bym powiedział na pomysł, żeby się zajął moją wypukłością Grzecznie przegoniłem...
Kasmii - Sob 02 Kwi, 2022
gotb napisał/a: | dkbb napisał/a: | W punkt. Rzeczywiśćie kobiety zwykle ciekawiej reagują na takie widoki |
Taa... właśnie mnie wczoraj zaczepił chłopak na ulicy mówiąc, że jest gejem i co bym powiedział na pomysł, żeby się zajął moją wypukłością Grzecznie przegoniłem... |
Trzeźwy był?
toton - Pon 04 Kwi, 2022
gotb napisał/a: | dkbb napisał/a: | W punkt. Rzeczywiśćie kobiety zwykle ciekawiej reagują na takie widoki |
Taa... właśnie mnie wczoraj zaczepił chłopak na ulicy mówiąc, że jest gejem i co bym powiedział na pomysł, żeby się zajął moją wypukłością Grzecznie przegoniłem... |
Serio coś takiego Ci się zdarzyło?
Ogólem to jestem zaskoczony bo geje szukają się zwykle w klubach ewentualnie na imprezach dla nich przeznaczonych. Poza tym szukają się w sieci.
Ale tak na ulicy? Sam byłbym zaskoczony
gotb - Pon 11 Kwi, 2022
toton napisał/a: | gotb napisał/a: | dkbb napisał/a: | W punkt. Rzeczywiśćie kobiety zwykle ciekawiej reagują na takie widoki |
Serio coś takiego Ci się zdarzyło?
Ogólem to jestem zaskoczony bo geje szukają się zwykle w klubach ewentualnie na imprezach dla nich przeznaczonych. Poza tym szukają się w sieci.
Ale tak na ulicy? Sam byłbym zaskoczony |
Też byłem zaskoczony. To są "uroki" mieszkania w budynku obok salonu fryzjerskiego, gdzie jak wieść gminna niesie nie pracują zazwyczaj bardziej typowo zorientowani faceci
Było mniej więcej milo, ja powiedziałem, że nie jestem zainteresowany, chłopiec się zasmucił i odszedł wciąż przyglądając się moim spodniom
juansto - Pon 11 Kwi, 2022
I tak podziwiam za odwagę. I dobrze, że trafił na miłego gościa. Bo inny mógłby zachować się zupełnie inaczej.
Ancymon - Wto 19 Kwi, 2022
gotb napisał/a: | chłopiec się zasmucił i odszedł wciąż przyglądając się moim spodniom |
Cóż za romantyczne zakończenie
juansto napisał/a: | I tak podziwiam za odwagę. |
Zapewne błędnie założył, że jak ktoś eksponuje swoją wypukłość, to od razu musi być gejem.
gotb - Nie 24 Kwi, 2022
Ancymon napisał/a: | Zapewne błędnie założył, że jak ktoś eksponuje swoją wypukłość, to od razu musi być gejem. |
Dlatego zdecydowanie wolę reakcje dziewczyn na wypukłości Podejrzewam, że 99% tych reakcji przegapiam, ale te co spostrzegam są miłe
Semaforek - Pon 02 Maj, 2022
Nie wiem czy Wy tez to zauważacie, ale właśnie w dresach najbardziej widać odciskajace się przyrodzenie. Ja ogólnie lubię chodzić w luźnych bokserkach. Jak nisze dresy to widze sam, ze w porownaniu przykładowo z innymi spodniami jak np jeansy - to w dresach bardzo się odznacza penis. Tym bardziej podczas ruchu tez widać ruch penisa.
Mi to w ogóle nie przeszkadza ani mnie nie peszy - tez nigdy nikt mi nie zwrócił uwagi, ze mu to przeszkadza. Jednak zastanawiam się co Wy o tym myślicie?
onesa - Sro 04 Maj, 2022
Raczej nikt Ci nie zwróci uwagi, poza tym innym nie będzie to też przeszkadzało. Dresy obecnie są bardzo popularne
Ancymon - Sro 04 Maj, 2022
Semaforek napisał/a: | Nie wiem czy Wy tez to zauważacie, ale właśnie w dresach najbardziej widać odciskajace się przyrodzenie. |
Chyba muszę zacząć się przyglądać
toton - Sro 11 Maj, 2022
Sam chodzę często w dresach i faktycznie trochę się odznacza. Ale moim zdaniem najbardziej odznacza się w spodniach materiałówych.
|
|