Ćwiczenia - RZECZYWISTE EFEKTY ĆWICZEŃ

Gość - Wto 14 Lis, 2006
Temat postu: RZECZYWISTE EFEKTY ĆWICZEŃ
witam wszystkich!! :D Piszcie jakie odnotowaliscie przyrosty w obwodzie czy w dlugosci.

Ja cwicze ponad tydzien i wczoraj mierzylem go i przybral w obwodzie o jakies 7 - 8 mm, ale niewiem dlaczego nic na dlugosc :?

krzysiosław - Sro 15 Lis, 2006

Może źle je wykonujesz (te ćwiczenia na obwód) a może poprostu potrzebujesz intensywniejszego treningu....
krzysiosław - Sro 15 Lis, 2006

Może źle je wykonujesz (te ćwiczenia na obwód) a może poprostu potrzebujesz intensywniejszego treningu....
Gość - Sro 15 Lis, 2006

wiesz ja w sumie to wykonuje cwiczenia na wydluzanie i lekkie pogrubienie, te cwiczenia nazywaja sie SCIĄGANIE PIERŚCIENIA: laczysz kciuka ze wskazujacym w obraczke, sciskasz mocno od jajek i wydluzasz w przód. wykonuje to dziennie po pol godziny :? A moze znasz jakies lepsze cwiczenia?? i moze juz odniosles jakies rezultaty??
zwierzak - Pią 01 Gru, 2006

Od marca '06 udało mi się zwiększyć długość z 14,5 cm do 17. Stosowałem standardowy Plan Ćwiczeń Początkującego + odżywki witaminowe + systematyczny trening + wiara w sukces.
Podejdźcie poważnie do ćwiczeń a efekty będą kwestią czasu.
Wszystkim ćwiczącym życzę dużych przyrostów.

Strikerx - Sob 02 Gru, 2006
Temat postu: odp
zwierzak napisał/a:
Od marca '06 udało mi się zwiększyć długość z 14,5 cm do 17. Stosowałem standardowy Plan Ćwiczeń Początkującego + odżywki witaminowe + systematyczny trening + wiara w sukces.
Podejdźcie poważnie do ćwiczeń a efekty będą kwestią czasu.
Wszystkim ćwiczącym życzę dużych przyrostów.

Jakie odżywki?

zwierzak - Sob 02 Gru, 2006
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:

Jakie odżywki?

Źle napisałem :wink: chodzi o witaminy - A+E, rutinoscorbin plus z cynkiem, wapń.

dzafik83 - Nie 03 Gru, 2006

Skad masz w ogole pojecie, ze niby witaminy a + e i rutinoscorbin plus z cynkiem i wapń maja porzadanego wplywa na takie wlasnie sprawki naszych wackow? Pierwsze slysze cos takiego ziom...! Tak od razu, to najbardziej smieszny wydaje mi sie wapn, bo wapn ma wplyw na kosci, a nie na nasze drągi przyrodzenia. Cos w kulki lecisz...
zwierzak - Nie 03 Gru, 2006

dzafik83 napisał/a:
Skad masz w ogole pojecie, ze niby witaminy a + e i rutinoscorbin plus z cynkiem i wapń maja porzadanego wplywa na takie wlasnie sprawki naszych wackow?

Po prostu czytam ulotki z opakowania + ogólnodostępne informacje co dana witamina daje naszemu organizmowi. Polecam taki sposób zdobywania informacji :lol:

dzafik83 napisał/a:
Tak od razu, to najbardziej smieszny wydaje mi sie wapn, bo wapn ma wplyw na kosci, a nie na nasze drągi przyrodzenia. Cos w kulki lecisz...

W kulki lecą goście, którzy zapewniają, że Tabletki Na Powiększanie Penisa naprawdę działają. Wapń działa bardzo dobrze na skórę (miałem z nią problemy), ja stosowałem calcium po prostu jako dodatek (tak poradził dermatolog), wiec najpierw poznaj temat, a potem krytykuj. Bo chyba przyznasz, że skóra jest również na "naszych drągach przyrodzenia?"

To tylko dodatki, jeśli jesteś w temacie to pewnie wiesz, ze nie ma dowodu na to, że jakiekolwiek suplementy przyczyniają się do sukcesu w PP. Ja taką "kuracje" stosowałem z ciekawości, a że miałem dobry wynik, to będę to dla zasady kontynuował.
pozdro

xxxbamboxxx - Pon 04 Gru, 2006

eee, po co Ci wiekszy niz 17 cm. Dla mnie Najlepszą dlugoscia wydaje sie 15-16 cm i nawet nie chce miec powyzej. a Skoro osiagnales juz tak dobry wynik, to po co to kontynuowac, podobno efekty sa trwałe?

I w ogole to, zanim rozpocznie sie te cwiczenia powinno sie osiagnac pelen rozwoj fizyczny co? przynajmniej tak by bylo chyba lepiej , czy nie?
NOWAK - Pon 04 Gru, 2006

uważam iz te program który jest tu do zaoferownia jest do bani , znam o wiele lepsze i efektywniejsze ćwiczenia na nasze przyrodzenie

np?
max1111 - Pon 04 Gru, 2006

Na przyklad jakie???
zwierzak - Wto 05 Gru, 2006

xxxbamboxxx,

to jest 17 mierzone od kości, jeśli uda się ustukać jeszcze z 2 centy, to dla mnie będzie max.
Efekty są trwałe, ale istotne jest scementowanie osiągniętych wyników - przekonałem się o tym na własnej skórze. Bez tego, kilka miechów temu, już raz straciłem 0,5 cm.

PO - Wto 05 Gru, 2006

Jak myślisz nic się nie będzie działo później po tych ćwiczeniach bo ja myślę, że gdzieś za 10 lat może się coś okazać nie tak i co w tedy???
PO - Wto 05 Gru, 2006

Czyli okazuje się , że te ćwiczenia są do bani bo to się osiągnie później się traci. pozd.
xxxbamboxxx - Wto 05 Gru, 2006

a skad Ty to mzoesz wiedziec?
PO - Wto 05 Gru, 2006

xxxbamboxxx napisał/a:
a skad Ty to mzoesz wiedziec?

Nie wiem i nikt napewno Ci na to nie odpowie. Myślę że natury nie da się zmienić. a tak naprawdę to nie wiadomo czy jest sens coś zmienić bo co moze się stać później.

Ja tam nie wiem, ale swiat idzie na przód, skoro wymyslaja sposoby na rozne choroby, a choroby to tez natura. a poza tym jesli cos cwiczysz czy trenujesz, w zaleznosci od tego co robisz wyrabiaja Ci sie miesnie. np na nogach, rekach na brzuchu. A Penis to tak samo miesien, wiec jest to mozliwe...
PO - Wto 05 Gru, 2006

xxxbamboxxx

Chciałem zacząć ćwiczyć ale się nad tym zastanawiam czy jest sens wszyscy piszą , że to się udaje albo , że puchnie i jest opuchnięty przestaje ćwiczyć i zchodzi opuchlizna. także sadzę , że trzeba się nad tym poważnie zastanowić. pozdrawiam.

PO - Wto 05 Gru, 2006

penis to nie jst misień on podczas podniecenia napływa krew i rośnie do swoich rozmiarów. ja się nad tym zastanowię tz. nad ćwiczeniami być może że będę ćwczył ale dokładnie nie wiem. chcesz to możesz spróbować twoja sprawa.

Ja napewno nie bede cwiczył. Nie widze potrzeby...Ale Powiedz, po co masz cwiczyc, przeciez nie masz penisa mniejszego niz 10 cm. podejrzewam ze masz w granicach sredniej krajowej. ok 14,5 cm. Wiec powiedz po co Ci cwiczyc. Masz optymalna wielkosc.!

zapraszam do ankiety w dziale Wielkosc PENISA : Temat: WYMARZONA WIELKOSC wAcka;p

PO napisał/a:
Myślę że natury nie da się zmienić. a tak naprawdę to nie wiadomo czy jest sens coś zmienić bo co moze się stać później.

Dorzucę jeszcze dwa słowa - niestety, wszyscy zostaliśmy wychowani w przeświadczeniu, że penis to rzecz niezmienna, świętość której żadne katolik nie waży się tykać w niechlubnych celach, a już broń Boże skarżyć się na rozmiar. Jest taki jaki jest i koniec kropka.

Rzeczywistość pokazuje inaczej.

A teraz wyobraźcie sobie taki scenariusz - żyjemy w kulturze, której największym tabu są bicepsy. Niektórzy są uwarunkowani genetycznie na tyle, że posiadają duże bicepsy, inni muszą zadowolić się małymi. Da się żyć z takimi i takimi, ale... :wink:
Dajmy na to, ktoś łamie zasadę "nienaruszalności bicepsów" i zaczyna ćwiczyć. Pokracznie, bez wiedzy kulturystycznej, ale mimo to biceps rośnie! Dzieli się wiedza i co wtedy - jedni idą jego śladem i ćwiczą (z różnymi efektami), inni parskają, że to bluźnierstwo i kłamstwo bo bicepsów zmienić się nie da i trzeba nauczyć się ze swoimi żyć...

To przykład dosyć abstrakcyjny, ale myślę, że wyraźnie pokazuje o co mi chodzi.

pozdro

NIc nie zrozumialem, o co Ci chodzi w tej wypowiedzi?:P wyluzuj,

xxxbamboxxx napisał/a:
NIc nie zrozumialem, o co Ci chodzi w tej wypowiedzi?:P wyluzuj,

Luzuję i odpowiadam: gdyby dla każdego z nas od dziecka było jasne, ze rozmiar penisa można zmienić, dziś sprawa nie wywoływałaby takich emocji. Ten komu pasowałby oryginalny rozmiar, omijałby strony o PP szerokim łukiem, ten kto chciałby poświecić sporo czasu i energii by to zmienić, nie zastanawiałby się tylko ćwiczył.
Nie byłoby postów z pytaniem "czy to działa" bądź z pośrednimi oskarżeniami, że Ci, którzy odnieśli jakiś sukces to kłamcy, bo PP to przecież bujda.

pozdrówki

PO napisał/a:
penis to nie jst misień on podczas podniecenia napływa krew i rośnie do swoich rozmiarów. ja się nad tym zastanowię tz. nad ćwiczeniami być może że będę ćwczył ale dokładnie nie wiem. chcesz to możesz spróbować twoja sprawa.

A wiec tak, penis nie jest miesniem to fakt, ale posiada tkankę mieśniową - Corpora Cavernosa. Cwicząc rozciagamy tkanke, dzieki temu ze naplywa do niej coraz wiecej krwi, w zaleznosci od cwiczen tkanka naciaga sie wzdluz i wszesz, dlatego mysle ze to jest mozliwe.

PO - Sro 06 Gru, 2006

xxxbamboxxx

Tak mam więcej niz napisałeś. a co do ćwiczeń to chciałem sprawdzić czy to prawda. Raczej nie będę ćwiczył.

grasper - Czw 18 Sty, 2007

Witam,
mam 16 lat. Poprzez masturbacje penis mi sie powiekszyl o poltora cm. teraz jest 16.5 cm czy to duzo?

malapalka - Czw 18 Sty, 2007

no to fajnie masz ja mam 14-15cm i tez mam 16 lat
muchomorek - Czw 18 Sty, 2007

grasper napisał/a:
Witam,
mam 16 lat. Poprzez masturbacje penis mi sie powiekszyl o poltora cm. teraz jest 16.5 cm czy to duzo?

Czy to możliwe? :shock: :shock: Niewydaje mi sie :? Jestes jeszcze w wieku dorastania więc pewnie sam sobie urusł poprostu. A w jakim czasie to zauważyłeś?

malapalka - Czw 18 Sty, 2007

ja mam takie pytanie bo mam 16 lat moj penis w zwodzie ma 14-15 cm w obwodzie 11 i chcialbym zeby byl grubszy a dlugosc moze byc taka lub troche dluzszy i chce zaczac te cwiczenia powiekszające ale niewiem czymam czekac z tym az moj rozwoj dobiegnie konca czyli ok 18 rok zycia czy zaczac teraz. Bo podobno te cwiczenia sa nieszkodliwe takze nie moga mi zepsuc wacka albo zachamowac jego wzrostu? Zeby byly efekty trzeba cwiczyc ok roku z tego co czytam i regularnie . Szkoda ze nie ma tu jakgos lekarza czy cos kto sie zna bo takie wypowiedzi w stylu : wydaje mi sie, albo mysle ze mozesz zaczac to mi nic nie dadza b ochcialbym pewnej odpowiedzi od osoby ktora sie zna na tym
Gość - Sro 14 Lut, 2007

malapalka popieram Cię. Też mam 16 lat i zacząłem nie dawno ale tylko podczas kąpieli ćwiczyć wacka ale w sposób obciągania go przez ok. 5 minut dziennie. I zauważyłem żę w zwisie jest większy ale są dni kiedy jest taki jak poprzedni ale jednak przeważają dni kiedy jest większy. Przed kuracją miał 15cm a teraz w sumie nawet nie mierzyłem więc ludzie może ktoś powiedzieć jakieśsposoby dobre na powiększenie wacka.? Zwierzak możę Ty poradźbo widze że masz wprawe w tym. :lol:
gienek_1989 - Pią 20 Kwi, 2007

... 16 lat i już im tylko rozmiar w głowie... może pomyślicie nad dopracowaniem techiki, bo jeżeli jesteś w tym dobry to rozmiar sie nie liczy :mrgreen:
novy1 - Pią 20 Kwi, 2007

Są pozycje w których rozmiar ma duże znaczenie. Większy obwód penisa => większa rozkosz dla obojga (nie licząc anala he he). :D
potencja - Sob 21 Kwi, 2007

MOzna powiekszyc i zwiekszyc potencje
Ja stosowalem !!!
Pokaze caly post ktory gdzies kokus wyslalem
Problem z potencja.
Czasami stres brak snu wplywaja nie korzystnie na potencje. papierosy i wodeczka czy piwko rowniez
Np dochodzi do erekcji ale po chwili staje sie on miekki. TO mzoe byc od papierosow poniewaz powoduja to ze zastawki sie nie domykaja i krew odplywa
Co poradzic?
Mniej pali wiecej spacerowac, starac sie nie stresowac
Duzy problemczesto stanowi psychika Strach przed czyms
Warto wejsc nastrone www.skleptop.pl nawet nie ze wzgledu nazakupy ale po to zeby przeczytac jak dziala meski organ i od czego zalezy czy jest duzy czy nie. Zreszta ten preparat jest bardzo dobry wiec jezeli ktos ma jakies problemy ze wzwodem polecam go serdecznie Ponadto on powieksza enisa do 30% Zreszta tam wszytsko mzona przeczytac