Wielkość Penisa - ===> .... GRUBOŚĆ ....??? <===
Makrono - Sro 01 Lis, 2006 Temat postu: ===> .... GRUBOŚĆ ....??? <=== Witam ,
Mam 16l i moj penis jest mniejwiecej w środku grubszy ...
Zreszta narysowalem w PAINCIE cudny rysunek przedstawiajacy probem
Czy to normalne w tym wieku .. czy sa na to jakies cwiczenia ? . Prosze o cokolwiek w tej sprawie
Gość - Sro 01 Lis, 2006
to jest zupelnie noramlne...jedni maja taka sama grubosc na calym czlonku,inni maja grubego u podstawy a potem sie im zweza a ty czy ja mamy najgrubszego na srodku
Nie przejmuj sie!
memory1 - Czw 02 Lis, 2006 Temat postu: grubosc wyrobi sie jak go zaczniesz uzywac czesto, bedzie dluzszy.
Gość - Nie 12 Lis, 2006
fajny rysunek moj wyglada tak samo, nie przejmuj sie, nie wszystkie musza byc o idealnych prpoporcjach
BojarAG - Pią 17 Lis, 2006
Normalne. mam to samo.. tzn nie normalne bo ja mam poprostu tak jest czasem
cobi79 - Sob 09 Gru, 2006
napisz ile cm masz w obwodize w najgrubszym miejscu a ile w najcienszym
harold mckee - Sob 09 Gru, 2006
z czasem sie wyciagnie , zalezy od twojego wieku hehe
NOWAK - Sob 09 Gru, 2006
MA GARBA i tyle
Makrono - Nie 15 Kwi, 2007
prosze jeszcze o odp
Gość - Sro 18 Kwi, 2007
Ogólnie większość penisów jest zgrubiała na środku, mój też tak ma (patrz str 61 galerii dumy męskiej ), więc jest to całkowicie normalne
Powinieneś się cieszyć ,bo czym grubszy tym lepszy. Nie długość się liczy, ale grubość
pozdro
harold mckee - Sro 18 Kwi, 2007
heroes84 napisał/a: | bo czym grubszy tym lepszy |
wodki mu ! dobrze godo
caras - Sro 18 Kwi, 2007
harold mckee napisał/a: | heroes84 napisał/a:
bo czym grubszy tym lepszy
wodki mu ! dobrze godo |
nie liczy sie rozmiar tyylko technika
ale vodki to moge sie napic
harold mckee - Sro 18 Kwi, 2007
ale zeby wyszkolic sie dobrze w jakiejs technice trzeba miec sie tez czym poslugiwac takie moje zdanie ..
Gość - Czw 19 Kwi, 2007
Więc dojdźmy panowie do porozumienia i ustalmy że nie tylko rozmiary są ważne, ale technika też, bo co kobieta będzie miała pozytku z faceta, mimo iż ten ma 20cm długości i obwodu ze 16 jak spuści się po 5 ruchach, czyli po paru sekundach
Zatem ważny rozmiar, ale i bardzo ważna technika
harold mckee - Czw 19 Kwi, 2007
mysle ze konsensus osiagniety...
malapalka - Nie 22 Kwi, 2007
mam pytanie czy penis o obwodzie 11,5 cm jest w stanie zadowolic dziewczyne podczas stosunku???
paulinka - Wto 24 Kwi, 2007
malapalka napisał/a: | mam pytanie czy penis o obwodzie 11,5 cm jest w stanie zadowolic dziewczyne podczas stosunku??? |
moim zdaniem to jest tak kjakbys sie zapytał czy dasz rade najesc sie 4 hamburgerami?
każdy może odpowiedziec inaczej!!!nie ma okreslonej minimalnej wielkosci która zadowoli każda kobiete!!!kjażda pochwa jest inna każda kobieta jest inna lubi cos innego wiec nie da sie odpowiedziec jednoznacznie ale jeżeli bedziesz ja kochał a ona Ciebie to napewno grubosc nie beedzie miała znaczenia!!!
mysle że to zależy od partnerki i od tego jak bedziesz sie z nia kochał napewno sa pozycje w których to wystarczy ale wkoncu masz jeszcze język
|
|