Masturbacja - Spotkanie na grupowe walenie
maccow - Sro 08 Sie, 2012 Temat postu: Spotkanie na grupowe walenie Witam.
Proponuję zrobić sobie spotkanie masturbacyjne na saunie.
Byłem w tym roku w hotelu Lidia w Darłówku Wschodnim. Koszt wynajmu sauny szwedzkiej to 60 zł/h. Ogólnie plan jest taki, że wynajmujemy saunę, i walimy, aż nam nie będą chciały stawać. Termin do ustalenia. Czekam na propozycje
ZmarszczonyFred - Czw 09 Sie, 2012
może w jakimś gay barze zaczep kogos bo tutaj chyba wszyscy raczej normalni
olaf00 - Czw 09 Sie, 2012
ZmarszczonyFred, haha czyli Ty uważasz siebie za nienormalnego ? przecież nie jesteś hetero tak i jak zresztą
ZmarszczonyFred - Czw 09 Sie, 2012
dlaczego mówisz że nie jestem hetero? nigdy w życiu nie pociągał mnie drugi facet cipka ponad wszystko
olaf00 - Pią 10 Sie, 2012
siedzisz tam w tej galerii dumy męskiej ślinisz się na widok tych fiutów , toż myślałem że tyś pedałek pozdrawiam ;*
ZmarszczonyFred - Pią 10 Sie, 2012
nie slinie się tylko gratuluje kolesiom dobrego sprzętu
ZmarszczonyFred, czyli nie ma szans żebyś wziął do buzi taki sprzęt który by Ci się tak bardzo bardzo spodobał ?
[ Dodano: Pią 10 Sie, 2012 ]
polizał choć główkę ? haha
powiem tak...jakbys mi to zaproponował stojac koło mnie to skręcił bym ci kark
no ale nawet tak tak końcówką języka musnąć tylko nic nic ? ;D nie żarty sobie robie teraz, a dotknąć ? ręką ? ściągnąć napletek ? musisz mieć jakieś fantazje ..
man taką fantazje połozyc twoja głowę na krawężniku kazać i otworzyc usta na kancie i od góry nadepnąc glanem na łeb
tylko grzecznie pytam, a za takie coś co opisałeś miał byś w pierdlu sporo kumpli którzy nauczyli by cie jak ssać i się wypinać pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkie dobrego. muuuaa:*
ja też grzecznie odpowiedziałem
ANONEKZG - Sob 11 Sie, 2012
ZmarszczonyFred napisał/a: | man taką fantazje połozyc twoja głowę na krawężniku kazać i otworzyc usta na kancie i od góry nadepnąc glanem na łeb |
Znam to z filmu
ZmarszczonyFred - Sob 11 Sie, 2012
wawrzyk23 - Czw 13 Gru, 2012 Temat postu: Re: Spotkanie na grupowe walenie Ja jestem chętny w Warszawie, chodzę do jednej sauny, gdzie można śmiało powalić. Nie mylić z saunami dla gejów.
maccow napisał/a: | Witam.
Proponuję zrobić sobie spotkanie masturbacyjne na saunie.
Byłem w tym roku w hotelu Lidia w Darłówku Wschodnim. Koszt wynajmu sauny szwedzkiej to 60 zł/h. Ogólnie plan jest taki, że wynajmujemy saunę, i walimy, aż nam nie będą chciały stawać. Termin do ustalenia. Czekam na propozycje |
kość - Czw 28 Lut, 2013 Temat postu: Spotkanie na grupowe walenie Mam pomysł - wcześniej na rozgrzewkę możemy wejść sobie wszyscy na http://komdax.com
DJM89 - Czw 28 Lut, 2013 Temat postu: Re: Spotkanie na grupowe walenie
kość napisał/a: | Mam pomysł - wcześniej na rozgrzewkę możemy wejść sobie wszyscy na http://komdax.com |
Ja mam lepszy pomysł- KONIEC SPAMU!!!
legolas1 - Czw 28 Lut, 2013
czy administracja mogłaby automatycznie zablokować publikację postów zawierających adres tej strony?
ZmarszczonyFred - Czw 28 Lut, 2013
nie moga bo maja wyjjebane na to forum...
|
|