Wielkość Penisa - Czy to dużo?

myzik - Sro 11 Paź, 2006
Temat postu: Czy to dużo?
Od kości łonowej do czubka penisa mam troszke więcej niż 17 cm... Czy to dużo na 15 latka? Mnie wydaje się mały... :?
Fresh2000 - Sro 11 Paź, 2006

duzo
aartii - Sro 11 Paź, 2006

Czy głupota naprawdę jest aż tak bezmiernie nieskończona?
vooltan - Sro 11 Paź, 2006

Zgadzam się z przedmówcą 8)
harold mckee - Sro 11 Paź, 2006

to poprsotu niewiedza .. a niewiedza to glupota ..

moj drogi myziku.. wypisywanie takich postow nie jest zbyt.. ekhm .. no wiesz .. konstruktywne..

moze wywolywac kompleksy wsrod wspolrozmowcow.. nastepnym razem poczytaj przedtem ;p

lusak - Pią 03 Lis, 2006

to super duzzo mieska;)
Joe_Kos - Pią 03 Lis, 2006

popieram. pozatym daję głowę ściąc ze tutaj jest jakieś 1000 podobnych zagadnień więc poszukaj myzik
Strikerx - Sob 04 Lis, 2006
Temat postu: odp
jak widzę te posty to mnie...
lusak - Sro 15 Lis, 2006

w sumie to dlugosc to nie ma znaczenia ale facet lubi miec COŚ. ja mam 11-12 cm ale sie juz przyzwyczailem:)
pozdro

Gość - Sro 15 Lis, 2006

Długosc niby nie ma znaczenia ale jak sie ma te 17-18 cm dobrze zmierzone oczywiscie to jest wieksza przyjemnosc podczas stosunku i to bez dwoch zdan bo jak sie ma takiego na 12-13 to co mozna zdzialac badzmy szczerzy no poprostu niewiele.Pozdro.
aartii - Sro 15 Lis, 2006

bolek24 napisał/a:
Długosc niby nie ma znaczenia ale jak sie ma te 17-18 cm dobrze zmierzone oczywiscie to jest wieksza przyjemnosc podczas stosunku i to bez dwoch zdan bo jak sie ma takiego na 12-13 to co mozna zdzialac badzmy szczerzy no poprostu niewiele.Pozdro.

Mylisz się.

tomek4545 - Nie 19 Lis, 2006

jezeli mierzysz od kosci lonowej to jest bardzo duzo
ale i tak imponuje
apomysl co bedzie za kilka lat? :lol:

Gość - Nie 19 Lis, 2006

aartii napisał/a:
bolek24 napisał/a:

Mylisz się.

Pewnie masz te 12-13 dlatego twierdzisz ze sie myle.

addam - Pon 20 Lis, 2006

bolek24 napisał/a:

a skąd to wiesz? to przecież niemożliwe żebyś zebrał doświadczenia w obu tych przypadkach.

lusak - Pon 20 Lis, 2006

mi sie calkiem dobrze masuje z dlugoscia 12-13 cm, choc czasem chcialbym chwycic wiecej. To sprawa indywidualna bolek:) Poza tym jak masz 15 i wiecej to nie calkiem do gory ci staje tylko na wprost, a mi do gory i to ostro;P

PS :(dzieki artii;))

raaphael - Pon 19 Maj, 2008

nio masz sprzet, ale powiedz jeszce jak mierzysz... pzdr; )
lusak - Czw 29 Maj, 2008

mierzę od podstawy prącia ze strony brzusznej.
maniac - Nie 01 Cze, 2008

A co to za roznica czy w gore czy w dol czy w prost? Wazne ze ma palke ;)
lusak - Czw 05 Cze, 2008

:) właśnie. i o to chodzi
kocurek - Sob 14 Cze, 2008

już gdzieś były te informacje. długość wcale nie jest taka istotna.
zwróćcie uwagę na położenie łechtaczki. istotna jest grubość, ponieważ ocierając penisem o łechtaczkę podrażniasz ją i doprowadzasz kobietę do orgazmu.
druga sprawa, pochwa kobiety jest elastyczna, ale przeważnie ma do 14cm głębokości [dlatego nie trzeba mieć 20cm, bo nadmiar i tak nie wejdzie, bo będziesz sprawiał ból,a nie o to chodzi]

w przypadku gejów, fakt, długi interes to fajne ciasteczko, którym można się zabawić, ale to też nie jest najważniejsze. podczas sexu analnego stymuluje cię podrażnienie zwieraczy i ucisk na prostatę [spokojnie wystarczy średni rozmiar penisa]

z resztą każdy musi przyznać, że nie liczby przy sexie są najważniejsze, ale techniki, chęci i współpraca partnerów. facet mający 12cm a umiejący się nim posługiwać i chcący rozkoszy dla obu stron jest lepszym kochankiem niż koleś z 24cm interesem, który jedynie umie wsadzić i wygrzmocić byle on doszedł.

kapcius - Sob 14 Cze, 2008

kocurek napisał/a:
wygrzmocić byle on doszedł.
<rotfl>

No tak, z 12ką to tylko po ciemku xd

sendor - Sob 14 Cze, 2008

kapcius napisał/a:
No tak, z 12ką to tylko po ciemku xd

niby czemu??