Luźne dyskusje o męskich sprawach - Pierwsza Mineta....
SaNNeK - Wto 26 Wrz, 2006 Temat postu: Pierwsza Mineta.... Hey...
Ostatnio planuje z moja dziewczyna bysmy zobili "nastepny krok"...:D no i myslelismy na mineta... ale ja zabardzo nie wiem od czego zaczac i co robic... a to bedzie pierwszy moj i jej raz... prosze o wskazowki.... z gory dzieki...:D:D:D:D
lumfr - Wto 26 Wrz, 2006
najpierw musisz ja rozochocic az zrobi sie na dole mokra , piesc ja cala piersi brzuch szyje pocaluj ja , po rozgrzewace ktora jest baaardzo wazna zejdz nizej ale nie od razu do lechtaczki . zabawiaj jezykiem jej okolice wargi sromowe one to lubia ;D gdy zacznie szybciej oddychac wez sie za lechtaczke ... z poczatku delikatnie potem troszke szybciej , nie rob jednakowego ruchu przez caly czas tylko zmieniaj co moment styl pieszczot....bo znieczulisz lechtaczke na bodzce , a potem patrz jak ona sie rozkoszuje - pomoz sobie palcami, znajdz jej pkt g to nie jest az tak trudne jak sie wydaje a potem to juz jest Twoja jesli to dobrze zrobisz to z Toba zostanie na dluugo =D pamietaj o rozochoceniu bo jesli zaczniessz robic jej minete bez gry wstepnej to polegniesz ; )
harold mckee - Sro 27 Wrz, 2006
minam mniam ;p
nie dygaj napewno bedzie dobrze ;p
SaNNeK - Pią 29 Wrz, 2006
heh.. dzieki chlopaki.. ale wiecie zawsze to latwo powiedziec... gorzej z wykonaniem... ale zrobie co tylko z mojej mocy..
gorzej z tym ze gadalismy na ten temat i juz niby sie ukladalo ale zrezygnowala...:(
Strikerx - Pią 29 Wrz, 2006 Temat postu: odp heh to sam ją zachęć proste...
lumfr - Pią 29 Wrz, 2006
moze za malo sie znacie ? jesli laska sie szanuje to po miesiacu nie da sie posuwac ani robic minety ; ) ja jak kiedys robilem to 1 raz to nie mioalem pojecia co i jak , praktyka : ) pozatym musisz pooznac anatomie kobiety zeby weidziec co to jest lechtaczka a nie ze spojrzysz i nie wiesz co jest gdzie i bedizesz lizal jej udo : D
SaNNeK - Wto 03 Paź, 2006
heh... az takim lolem to chyba nie bede ze bede lizal jej udo...:P ale jak mowicie po praktyce bedzie mi latwiej... ahh... i tak dzieki chlopaki...:D:D:D:D
kasiunia - Wto 10 Paź, 2006
. wy naprawde tak lubicie calowac dziewczyne tam?? przeciez to my mamy wieksza przyjemnosc a nie wy :)
harold mckee - Wto 10 Paź, 2006
bo my lybimy sprawiac wam przyjemnosc a przez to tak bardzo nam sie to podoba
ic - Wto 10 Paź, 2006
kasiunia napisał/a: | . wy naprawde tak lubicie calowac dziewczyne tam?? przeciez to my mamy wieksza przyjemnosc a nie wy :) |
Moja dziewczyna zadaje mi czasem to pytanie.. lubie to robić i bardzo lubie widzieć, słyszeć jej zadowolenie z tego powodu:) A poza tym to jest fajne;P
SaNNeK - Sob 14 Paź, 2006
heh... ja jeszcze ie robilem minety mojej dziewczynynie ale samo w sobie mi to sie podoba.... chcialbym jej zroobic... zobaczyc jak to jest w realu jaka to sprawia rozkosz ale opna mowi ze to jest obrzydliwe jak ktos tam caluje i tak dalej.... tak samo mysli o lodzikul.... nie wiem czemu... i powoli trace nadzieje ze jej zrobie minete a ona mi loda... chodz na minecie mi bardziej zalezy...:(
PIEKARZ - Sob 14 Paź, 2006
JAK PIESCIC łECHTACZKE
ic - Pon 16 Paź, 2006
językiem a jak, spróbuj, a sam się połapiesz
harold mckee - Nie 22 Paź, 2006
tak naprawde to przed wejsciem.. jest pewne oswiadczenie.. ech.
SaNNeK - Pon 23 Paź, 2006
dokladnie alex1....
a ja moja dziewczyne rozumie i nie ppedzam jej tylko czekam az sama bedzie godotwa na kolejny krok... i ostanio go zrobilismy... moze dla was bedzie sie wydawac dziwny ale my robimy wszystko popalu... i ostatnio opmywacywalismy swoje ciala dokladnie kazde miejsce przez obranie... i jak weszlem w jej muszelke to zaczekal pojekiwac i przesrtalismy bo mama byla w pokoju obok... ale ja nie chcee jej popedzac wiec dla mnie liczy sie ze wogole robymy kroki.... ale np. jej piersi to juz wycalowalem cale... podciagnolem bluzeczke potem biustonosz i zaczolem calowac i piersci i wogole wszsyko i tez musilem przestac bo zaczela pojekiwac... ale wiedize co... nawet jesli mialbym czekac na kolejne kroki dlugo to nie jest to dla mnie wazne ile bede czekal... fakt chcialbym zebysmy mieli wszystkie juz za soba ale moge czekac... Kocham Ja za to jaka jest i nikc tego nie zmieni... wkoncu sekst i te sprawy maja upiekszac zwiazek a nie byc jego obowiazkie... mam nadizeje ze to co wam napisalem nie zanudzilo was...
harold mckee - Pon 23 Paź, 2006
pewnie, masz racje, bo kazdy moze tu wejsc, ale chodzi o sam fakt przeciez Ci enie wyrzucam hehe chodzilo mi tylko o glupie posty, i o ludzi ktorzy .. ekhm .. no nie dorosli do pewnych dyskusji..
Joe_Kos - Pon 23 Paź, 2006
no ,niestety, takich tu sie czasem mnozy trochę :/
SaNNeK - Pon 23 Paź, 2006
heh... mam nadzieje ze tak to mnie nie sadzicie chlopaki...??
harold mckee - Pon 23 Paź, 2006
nie, przynajmiej ja nie .. z reszta wiek to nie wykladnik, bo nie raz zdaza sie tak ze ten niby 18sto latek jest gorszy od 13-14 latka .. nie potrafi sie wyslowic, jest wulgarny a przedewszystkim kobiety traktuje przedmiotowo... :/ ech
ccn - Pon 23 Paź, 2006
no ze kobiety sluza tylko do rozrodu one sluza takze do wyzysku w kuchni przeciez
SaNNeK - Wto 24 Paź, 2006
ccn ty palo.... kobieta nie slyszy... do nie zabawka.... to piekna ( zazwyczaj ) istota ktora trzeba kochac szanowac.... w razie potrzeby pomoc... przytulic pocalowac... a nie przelatywac i zostawiac... kazac gotowac jej obiady i bawic dzieci... wiesz co ccn?? jezeli amsz lub bedizesz mial dziewczyne... to z gory wspolczuje jej.... idz i nie wracaj jak masz tak o kobietach mowic....
harold mckee - Wto 24 Paź, 2006
ccn napisał/a: | no ze kobiety sluza tylko do rozrodu one sluza takze do wyzysku w kuchni przeciez |
swoja doroga to myslalem ze ciekawszy z Ciebie czlowiek .. ech..
alex1 - Wto 24 Paź, 2006
ccn zapewne tylko żartował
z niektorych rzeczy nie wypada zartowac :>
SaNNeK - Wto 24 Paź, 2006
ccn ty palo... przez ciebie mleko zdrozalo..>:D:D:D:D:
widze kolejne inteligentne wypowiedzi..
czy Ty widzisz zeby tu kogos ktos obrazal ? :/
SaNNeK - Sro 25 Paź, 2006
nie... ale ja nie chcialem nikogo obrazac.... my czestko tak mowi do siebie z kumplami wiec to tez mialo byc w formie zartwo....
ccn nie bierz tego do siebie.... sory
harold mckee - Sro 25 Paź, 2006
skutecznie
Joe_Kos - Sro 25 Paź, 2006
haroldzik ma racje. jak obrazac to na czacie albo forum to tego odpowiednim ...
biggi82 - Sro 25 Paź, 2006 Temat postu: Re: Pierwsza Mineta....
SaNNeK napisał/a: | Hey...
Ostatnio planuje z moja dziewczyna bysmy zobili "nastepny krok"...:D no i myslelismy na mineta... ale ja zabardzo nie wiem od czego zaczac i co robic... a to bedzie pierwszy moj i jej raz... prosze o wskazowki.... z gory dzieki...:D:D:D:D |
Nie mysl o niczym. Daj się ponieść (ale nie za bardzo ). Rób to na co masz ochotę. Jedz z niej, liż... słuchaj co do Ciebie mówi.
WAŻNE:
Nie przesadzaj!
Wszystko będzie dobrze:)
no nie za bardzo sie z tym zgodze, uwazam ze trzeba byc spokojnym opanowanym, rozwaznym przedwszystkim, czulym i namietnym.. kiedys opisala nam gre wstepna KATARZYNA, poczytaj o tym, bedziesz wiedzial przedwszystkim jesli bedzie chciala zacznij od gry westepnej
biggi82 - Sro 25 Paź, 2006
harold mckee napisał/a: | no nie za bardzo sie z tym zgodze, uwazam ze trzeba byc spokojnym opanowanym, rozwaznym przedwszystkim, czulym i namietnym.. kiedys opisala nam gre wstepna KATARZYNA, poczytaj o tym, bedziesz wiedzial przedwszystkim jesli bedzie chciala zacznij od gry westepnej |
Po części się zgadzam. Nigdy nie w pełni.
To o czym mówisz to monotonia. Robić to samo zawsze tak samo - to nic wspaniałego. Jedynie osoby, które jeszcze nie znają siebie na tyle dobrze - mogą powiedzieć, że zawsze lubią tak jak to opisujesz.
Tak uważam.
Trzeba być spontaniczym.
Tak - zwracać uwagę na potrzeby partnerki
Ale jednocześnie myśleć o sobie i samemu kierować sytuacją. Innowacyjność to też klucz do sukcesu.
prawda, masz racje, ale akurat w tych sprawach trzeba byc ostroznym, nie urazic nikogo . a szczgolnie partnerki.. dlatego ta innowacyjnosc powinna byc rozwazna
biggi82 - Czw 26 Paź, 2006
Czuję, że dzisiaj nie mam w niczym racji.
Czuję się jak niedojrzały bachor.
Ty - masz rację.
harold mckee - Czw 26 Paź, 2006
czasem tak bywa...
po prostu wiecej mysl nad tym chcesz powiedziec
harold mckee napisał/a: | czasem tak bywa...
po prostu wiecej mysl nad tym chcesz powiedziec |
To chyba nie możliwe.
Nie należę do tych, którzy starają się dopasować do wszystkich ludzi.
Robię to jedynie wtedy kiedy mi na tym zależy.
wiec przyszedl czas, aby zaczelo zalezec Ci i na ludziach z tego forum..
harold mckee napisał/a: | wiec przyszedl czas, aby zaczelo zalezec Ci i na ludziach z tego forum.. |
Jestem tu by pomagać i oczekiwać pomocy. Zależeć na kimś - wcale mi nie musi (póki co na pewno mi nie zależy). Wolny kraj.
Co do pierwszej minety - ma być szczególna - to pewne.
Dodając do tego co wcześniej powiedziałem, mogę powiedzieć, że to jak i jaka będzie ta mineta - zależy od "Ciebie" i od tego jaki temperament ma "Twoja" partnerka. Wcale nie trzeba kulturalnie lizać jej płatków. Równie dobrze można wyjadać z niej bez opamiętania.
Harold musi być dobrym kochankiem jeśli jest tak kulturalny i tak ostrożny jak o sobie pisze:). To bardzo dobrze. Jest w takim razie bardzo dobrym doradcą .
I nie ironizuję tutaj.
staram sie
ThomasEj - Wto 21 Lis, 2006
tez powoli sie zabieram do zrobienia minety mojej dziewczynie. chce aby poczula sie bardzo dobrze.... ona jednak mowi caly czas jescze nei teraz. bede probowal tak az pozwoli... Kobiety sie szanuja jak ktos wczesniej napisal. zastanawia mnei jedno, jak samkuje robienie minety?
inter - Wto 21 Lis, 2006
...
harold mckee - Sro 22 Lis, 2006
gratuluje
Strikerx - Sro 22 Lis, 2006 Temat postu: odp
ic napisał/a: | kasiunia napisał/a: | . wy naprawde tak lubicie calowac dziewczyne tam?? przeciez to my mamy wieksza przyjemnosc a nie wy :) |
Moja dziewczyna zadaje mi czasem to pytanie.. lubie to robić i bardzo lubie widzieć, słyszeć jej zadowolenie z tego powodu:) A poza tym to jest fajne;P |
Nic dodać nic ująć
Dziobax - Pon 27 Lis, 2006
no i udało mi sie spontaniczne wylizanie cipeczki ownuje
harold mckee - Pon 27 Lis, 2006
hehe no i do przodu
Gość - Pon 27 Lis, 2006
inter napisał/a: | ja swojej dziewczynie zrobiłem pod koniec tych wakacji
było pięknie:)
jej wujek miał wolne mieszkanie, mi udało sie załatwić powrót do domu po12
zjedliśmy zamówioną pizze, i poszedłem ją kompać
w łazience zapaliła świeczki zapachowe które wczesniej kupiła nalała gorącej wody rozebrała sie przy mnie i weszła do wanny
umyłem ją dokładnie potem wyjąłem z wanny wytarłem i bez ubierania zaniosłem na łóżko
przyniosłem świeczki które ustawiłem na parapecie ( był miły półmrok i pachniało morelami)
potem zacząlem ją całować po twarzy i po brzuszku i zszedłem do cipki
lizałem językem i muskałem ustami co bardzo jej przypadło do gustu powiedziała, ze było jej niewyobrażalnie dobrze a i ja czułem ze własciwie spełniłem swój obowiązek [/i] |
jej....ale super romantycznie oj ale fajnie tez bym tak chciala...niestety moj facet nie jest romantyczny... i pewnie niepiszedl by na cos takiego. a wlasnie jak rozbudzic romantyzm(romantycznosc?) w chlopaku? aj wiem nie na temat sorki:P
harold mckee - Pon 27 Lis, 2006
rozmawialismy juz na ten temat ;> na bardziej prywatnym gruncie
Gość - Pon 27 Lis, 2006
harold mckee napisał/a: | rozmawialismy juz na ten temat ;> na bardziej prywatnym gruncie |
tak wiem haroldzie ze rozmawialismy:) ale najpierw napisalam na forum a dopiero potem z Toba rozmawialam musze przyznac ze dobre pomysly masz . wyprobuje:)
harold mckee - Wto 28 Lis, 2006
hehe zawsze do uslug wiesz o tym
|
|