Luźne dyskusje o męskich sprawach - a może jakieś pytania do dziewczyny???

mary - Sro 23 Sie, 2006
Temat postu: a może jakieś pytania do dziewczyny???
witam wszystkich!! :) moze sie zdziwicie ze na tym forum jest dziewczyna !!!!!!!!!!!! Lepiej sie przyzwyczajcie bo mam zamiar czesto tu przebywac buhahah niemniej jednak przychodze Wam z pomoca i zachecam do zadawania pytań !! może sie wam na cos przydam...chyba lepiej jednak jest pogadac ze mna niz jak wielu z Was zauważyło iść z pytaniem ( jezeli chodzi o mnie to pytaniem o sprawy związane z dziewczynami!!!! bo niestety z penisem nijak Wam pomóc nie moge buhaha)do mamusi!!!! tak wiec otwieram uroczyscie forum o sprawach damsko-meskich...a tak z innej beczki to pragne zauważyc że taka stronka jak ta i to forum rozjasniłoby w głowie nie tylko dorastającemu "facetowi" hehe ale także i kobietce :D :D :D :D
oleczka - Sro 23 Sie, 2006

Nie jesteś sama ;)
pablos84 - Sro 23 Sie, 2006

czesto udajesz orgazm? takie moje pierwsze pytanie
Dziobax - Sro 23 Sie, 2006

kiedy obudziła sie twoja seksualnosc? kiedy zaczęłaś interesować sie chłopakami ?:D kiedy odkryłas przyjemność płynącą z onanizmu/pettingu/seksu ?:D poprostu kiedy dowiedziałaś sie jakie to przyjemne?
Strikerx - Czw 24 Sie, 2006
Temat postu: odp
Może rozwiej problem który jest na tym forum od dawna mianowicie....czy liczy się dla Ciebie wielkość penisa?
mastra - Czw 24 Sie, 2006

jak dla mnie kobiety mogłby by wklejac fotki swoich cipek 8) no i piersi 8) wiec do dzieła mery i oleczka 8)
mary - Czw 24 Sie, 2006

pablos84 napisał/a:
czesto udajesz orgazm? takie moje pierwsze pytanie

nieee raczej nie udaje orgazmu!!!!! jezeli dziewczyna go nie ma to najwidoczniej nie potrafi rozmawiac ze swoim chłopakiem....to jest przykre bo jezeli z kms jestes i mu na tyle nie ufasz zeby pogadac o takich sprawach to raczej takie cos jak bycie ze soba nie ma sensu....w ogóle to po "chuja" laska ma udawac orgazm??? trzeba dotrzec do samej siebie zrozumiec dlaczego nie mam orgazmu , pogadac o tym z chlopakiem i zmienic cos w swoim związku, pozdrawiam

mary - Czw 24 Sie, 2006
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:
Może rozwiej problem który jest na tym forum od dawna mianowicie....czy liczy się dla Ciebie wielkość penisa?

jak już mówił wujek penis wielkosc naprawde nie ma znaczenia..najważniejsze jest to że sie kocha druga osobe i zalezy Ci na niej...( nie bede sie długo rozpisywac...na forum innym temacie własnie dotyczacym długosci wujek penis powiedział juz wystarczajaco duzo a ja sie z nim zgadzam)

mary - Czw 24 Sie, 2006

Dziobax napisał/a:
kiedy obudziła sie twoja seksualnosc? kiedy zaczęłaś interesować sie chłopakami ?:D kiedy odkryłas przyjemność płynącą z onanizmu/pettingu/seksu ?:D poprostu kiedy dowiedziałaś sie jakie to przyjemne?

o chłopakach myślałam juz( albo dopiero, bo to jest naprawde cos baaaardzo indywidualnego , zakodowanego w psychice kazdej osoby i zależnego nawet od wychowania) w podstawówceheiiheiheihe .......a co do onanizmu to uważam że najfajniej jest robic to w jaccuzi ze swiecami dobra muzyką iiii jest poprostu bosko ale i tak to nie zastapi jezyczka Twoijego chłopaka :D :D :D :D

mary - Czw 24 Sie, 2006

mastra napisał/a:
jak dla mnie kobiety mogłby by wklejac fotki swoich cipek 8) no i piersi 8) wiec do dzieła mery i oleczka 8)

MASTRA to jest dla Ciebie!!!! buhahaha
buhahahaahhahah !!!!!!! trafił sie nam miłe panie i panowie prawdziwy....................zbiczeniec buahhaha a Ty moze lepiej ogól sobie włosy pod pachami?? buhahahha :shock: :shock: :shock:

mary - Czw 24 Sie, 2006

[quote="mary"]
mastra napisał/a:

a może Ty nam cos pokażesz heheheehhe niestety przynajmniej ja nie jestem zainteresowana Twoim interesem buahhah lepiej wejdz na temat jak ogolic swoje jajka buhahaha :D :D :D :D :shock: jednym słowem jak juz powiedział ktos madry( ja buahaha) "dajesz dajesz nie przestajesz" buahahhaha

mary - Czw 24 Sie, 2006

oleczka napisał/a:
Nie jesteś sama ;)

oleczko oleczko prosze o ciekawe tematy hihihih dla naszych panów !!! :wink: trzeba ich tu troche rozkrecic :D :D

mary - Czw 24 Sie, 2006
Strikerx napisał/a:

jak juz mój przyjaciel kiedys powiedział"""""pamietaj nie liczy sie rozmiar tylko technika albo taktyka jak kto woli i lubi:::: :D :D :D

mary - Czw 24 Sie, 2006
Temat postu: Re: a może jakieś pytania do dziewczyny???
pytanie jest nastepujace: jakimi pieszczotami zadawalacie swoja dziewczyne najczesciej?? 1.co lubią? 2. za czym szaleją?3. a za co was poprostu uwielbiają??
mary - Czw 24 Sie, 2006

już już juz odpowiadam!!!! ciesze sie ze takie gorące posty trafiaja na moim temacie( który oczywiscie wszyscy razem tworzymy i za co wam dziekuje :D ) oczywiscie miłość meżczyzny do meżczyzny jest błogosławienstwem :shock: iheiheihe ale znam korneliusza osobiscie i nie wydaje mi sie żeby wasz zwiazek mógł przetrewac :cry: zato cieszy mnie to ze ( zreszta tak jak mu juz radziłam ) spróbował czegos innego!!! najwyrazniej sie nie sprawdziłes a;e nie przejmuj sie bo korneliusz jest rasowym mezczyzną hieiheihe i woli kobiety...wiec nie musisz sie obwiniac ...to jest raxczej wina hormonów jakimi go pierwotnie obdarzyli bóg i rodzice ....pozdrawiam
mary - Czw 24 Sie, 2006

Orgisłaf el Fetyszysta napisał/a:
Ja uwielbiam zacząć dzień od kutasa w gembie nie jestem jebakiem ale moj chlopak zdecydowanie taki jest, ja natomiast raczej prefetuje bycie uleglym, pasywnym, poniewaz lubie jabakuf. Dosc znany cytat i rozpowszechniony w towarzystwia skupijającym sie wokUł czasopisma "Gayzer" oraz klubu Adam. Mam spory problem z zachowaniem fasonu oraz postawy swojej wątłej rudej, grubej, postury po stosunku seksualnym z Korneliuszem. Marry wierze, iz jestes pomocna rencom ze swojego jaccuzi!!! Dla mnie i Korneliusza!!! Potrzebujemy pomocy i cioci dobrej rady!!!

witam bardzo serdecznie na temacie!!! :D bardzo sie ciesze orgisławie ze odwiedziłeś ten temat :D to tyle słowem wstepu a teraz po zapoznaniu sie z Twoim problemem wnioskuje że za mało sie kochacie skoro nie potraficie o tym porozmawiac ale własnie od tego poczescie jest to forum :D miłośc meżczyzny do mezczyzny to przedewszystkim taka sama miłosć jak kobiety do kobiety czy faceta do kobiety....wiec nie ma sie po pierwsze czego wstydzic :oops: osobiscie znam korneliusza ...przedtem był inny..kochał kobiety, smród smażonych ryb, i cipke swojej dziewczyny buahaahahah ale to widocznie mu nie wystarczało...ehhhh poszukał sobie Ciebie :D a to że jestes rudyi wątły znaczy tylko to że odgrywasz przed nim role słabej kobitki którą on pragnie sie zaopiekowac i wspierac,Wasza miłosć jest piekna pozdrawiam ((( nie masz sie czego obawiac żyj chwilą i ciesz sie życiem ) :D :D :D :D

mary - Czw 24 Sie, 2006

Droga Marry miłość do menszczyzny rodzi rozmu! Ale kiedy Korneliusz jest we mnie czuje sie sponiewierany przez jego końskie genitalia, do naszego związku musimy zaangazowac jeszcze moze złota rybke? albo jakiegos malego Etiopczyka? Bo mnie to boly bardzo... on jest ruchatorem, a ja pozniej tylko obstrukcja... Probuje poinstruowac Korneliusza, ze powina byc zmiana ale on sie uparl, ze on mi w pupę a ja mu przyslowiowego "loda"!!! Marryy ratuj jaccuzi to nie wszysto niektorzy maja prysznic z hydromasazem! xD

wasza miłosć masz szanse przetrwac jeżeli obaj uważcie że dzieci są waszemu związkowi nie potzrebne.. :!: :!: masz racje hiehiehi mój friend tez tak mówi!!! :D :D Tylko wisz......miłość to stanowczo nie jest sprawka rozumu......wiec jakby nie patrzec wasze uczucia , emocje i hormony ją tworzą!!!!! najważniejsze jest jednak to aby potrafic utzrymac tez znajomosc gdy fatamorgana okaze soie tylko złudzeniem :D :D :D mam nadziehje ze zostaniecie przyjaciółmi z dzieckiemm czy bez ..buhahaahahahhahahapozdrawiam gorąco!!
a i jeszcze odnosnie waszego życia intymnego ....jezeli chcesz moge z nim pogadac buahhahah ale nie gwarantuje takiego samego skutku jakbys to Ty z nim pogadał tak szczerze i jednak w jaccuzi!!! hihihi
jednakowoz jeżeli ten związek jest cos wart korneliusz powinien sie zgodzic na inne innowacje które moga zajsc w waszym związku.. :P
powiedz mu ze od robienia mu loda twój wątły jezyczek juz nie wytzrymuje i prosisz go o zmiane ...podsun mu pomysł że to mu sie napewno spodoba!!! i zachec go obnarzajac penisa( oczywiscie gra wsteopna jak najbardziej wymagana!!!! ) zakup jakies winko zrób kolacje( tylko nie taka jak laska z brawo= kaszanka w cipce....chociaz w sumie kaszanka w dupie to jest cos!!!! no i w ten romantyczny sposób przekonaj go do swoich zamairów ...każda na to poleci buahahhahaha

mary - Czw 24 Sie, 2006

Aaa i Korneliusz czesto bywa wulgarny ,np. Korneliusz says: ! A ty lezysz rudzielcu! Dlaczgo on jest taki nieprzyjemny przeciez sie kochamy w swoje pindolki???

wasze pindolki to jedno.....a wasza miłosć druguie....jezeli Cie kocha to zrozumie iż takie wulgarne słowa głeboko ranią Ci w Twouje serduszko
pozdrawiam gorąco Ciocia mary!!!

mary - Czw 24 Sie, 2006

[quote="mary"]
Juz dawno nie mialem twardego stolca... wiecznie sraczka i sraczka moja pupa jest jak wiadro mozna tam wlozyc glowe i zaklaskac uszami o ramiona! Do jasnej anielki gdyby tylko Giertych wiedzial i MW juz oni by sie ze mna zabawili po mensku mniaam 8) Taki duzy dorodny Giertych prawdziwy dominator! Przypomina nieco ogromnego fallusa jest wspanialy boski, giertychowy! Marry! Korneliusz niedawno pytal sie dlaczego nie chcesz wpasc na orgie do "Macieja i Asi"!! Przeciez zaproszenie to nie fszystko hahahaha :P

a co do Twoich marzen erotycznych to staram sie cały czas dojsc do siebie .........buhahaha giertych?? buahahhno przestan!!! już lepiej zaprosic tych dwóch co ksiązyc ukradli buahaha....a co do sraczki to wez lepiej wegiel sobie zjedz buhaa do Twojej czarnej dupy chyba najlepiej sie nada.... :D :D :D (tylko nie bierz tego na powaznie bo wegiel akurat sie je....buhaahha) zato chetnie poznam wiecej pikantnych szczegółów dotyczących waszego prysznica z hydromasażem buahahha

mary - Czw 24 Sie, 2006

[quote="mary"][quote="mary"]
Juz dawno nie mialem twardego stolca... wiecznie sraczka i sraczka moja pupa jest jak wiadro mozna tam wlozyc glowe i zaklaskac uszami o ramiona! Do jasnej anielki gdyby tylko Giertych wiedzial i MW juz oni by sie ze mna zabawili po mensku mniaam 8) Taki duzy dorodny Giertych prawdziwy dominator! Przypomina nieco ogromnego fallusa jest wspanialy boski, giertychowy! Marry! Korneliusz niedawno pytal sie dlaczego nie chcesz wpasc na orgie do "Macieja i Asi"!! Przeciez zaproszenie to nie fszystko hahahaha :P

i pozdrów gorącego,nieustraszonego korneliusza....!!!! i sie spytaj jak mu idzie jego kolejna ksiązka pt.: "pamietnik kukuryny" buahah
Swoją drogą to ukradł ten pomysł JEDNEMU TAKIEMU buhahahaha
S.E.R.I.O!!!!!!!!!!!!!!! to juz było......

mary - Czw 24 Sie, 2006

[quote="mary"][quote="mary"][quote="mary"]

orgisławie????? czy masturbowałeś sie może kiedys pod swoim prysznicem z hydromasażem z facetami?? i czy uczestniczył w tym korneliusz??? buahahaha

mary - Czw 24 Sie, 2006

[quote="mary"][quote="mary"][quote="mary"][quote="mary"][quote="Orgisłaf el Fetyszysta"]
uups!!!!!!!!!!!!!!!! orgi?? mydło Ci chyba upadło buahaahahhahahahaczekaj kolego Ci zaraz " podniesie"!!!!!!!! buhaha

fiteg - Czw 24 Sie, 2006

Widze ze rozmowa sie toczy tylko i wyłącznie pomiędzy gejem i dziewczyną... Normalnie to jest tak ciekawe ze ja pier.ole! Weź lepiej nie przyznawaj sie ze jestes gejem bo na dobre z tym nie wyjdziesz...Kórte wy zawsze musicie sie we wszystko wtrącić i zaczać jakieś chore dyskusje...wpierw sie sami wyleczcie ze swojej choroby a dopiero potem pomagajcie innym... Apropos to mieszkam w Poznaniu i w pełni popieram poznańską Policje i jestem z niej dumny ze rozgromiła tą bande chorych zboczeńców!

Pytanie od Mary: Jaka jest twoja ulubiona pozycja i jaka długość sotsunku jest dla Ciebie idealna i uważasz ze jak długo powinien trwać stosunek seksualny?

mary - Czw 24 Sie, 2006

fiteg napisał/a:
Widze ze rozmowa sie toczy tylko i wyłącznie pomiędzy gejem i dziewczyną... Normalnie to jest tak ciekawe ze ja pier.ole! Weź lepiej nie przyznawaj sie ze jestes gejem bo na dobre z tym nie wyjdziesz...Kórte wy zawsze musicie sie we wszystko wtrącić i zaczać jakieś chore dyskusje...wpierw sie sami wyleczcie ze swojej choroby a dopiero potem pomagajcie innym... Apropos to mieszkam w Poznaniu i w pełni popieram poznańską Policje i jestem z niej dumny ze rozgromiła tą bande chorych zboczeńców!

Pytanie od Mary: Jaka jest twoja ulubiona pozycja i jaka długość sotsunku jest dla Ciebie idealna i uważasz ze jak długo powinien trwać stosunek seksualny?

witam Cie gorąco buahhano taaa....jeżeli chodzi o to wszystko naraz to odpowiem Ci tak...: wszystko to zależy od tego ile oboje macie sił buhaha znam przypadki kiedy para uprawia seks( oczywiscie mówi tu o osiagnieciu orgazmu przedewszystkim!!!!) nawet 5 razy w jedną noc!!!!
i wszyscy są szczesliwi i zadowoleni.....jezeli chcesz doznac czegos szczególnego z dziewczyną to słyszałam że są już w anglii zajebiste prezerwatywy...jakies takie super, że sprawiaja lasce uczucie takiego chłodu ...!!!! normalnie podobno bomba!!! laska przezxały czas sie smiała buhahahahaa
a tak w ogóle to niepodniecaj sie tak kochanie kolegą z forum bo to jest tylko niegrozny i sympatyczny g... buhaahahhahaha
pozdrawiam Cie i buziaczki dla Ciebie!!! :D :D :D :D

mary - Czw 24 Sie, 2006

fiteg napisał/a:

i jeszcze trzy słowa do ojca prowadzacego kikutka buhahahahahaha
załozyłam ten temat z powodów ponizszych....
1. nudziło mi sie
2. nudziło mi sie bardzo
3. lubie sie pośmiac własnie z takich "ruchliwych " buahha i emocjonalnie zaburzonych chłopaków jak Ty kochanie
4.bawie sie z tym gejem juz od dłuższego czasu buhaah pozdrowienia przy okazjii dla mojego przyjavciela geja!!
a tak w ogóle to jest cudowne miejsce na wyrażanie bez krepacjii swoich opinii, emocjii, pogladów..dlatego szanuje Cie zato iż mówisz normalnie o tym jaką masz orientacje( uwaga!! niektórzy tego niepotrafia))

mary - Czw 24 Sie, 2006

[quote="mary"][quote="fiteg"]
o sorry!!!!!!! buhahahahaha!!!!!!!! fiteg......czy to ma jakis podtekst seksualny?? buahah np. mi sie to kojarzy z fiutek?buahhaaha :D :D :D

mary - Czw 24 Sie, 2006

[quote="mary"][quote="mary"][quote="fiteg"]
a swoja drogą to karol szymanowski też był gejem :D :D :D :D pozdrawiam Cicia mary

mary - Czw 24 Sie, 2006

[quote="mary"][quote="mary"][quote="mary"]
fiteg napisał/a:

a swoja drogą to karol szymanowski też był gejem :D :D :D :D pozdrawiam Cicia mary

a franciszek schubert zmarł na syfilis buahhah taaaaa......

Strikerx - Czw 24 Sie, 2006
Temat postu: odp
Cos druga płeć piękna nie chcę się właczyć do rozmowy...:)
mary - Czw 24 Sie, 2006
Strikerx napisał/a:
Cos druga płeć piękna nie chcę się właczyć do rozmowy...:)

bo to są ich smieszne wygłupy ...zostawmy ich sam na sam iheiheiheihe moze cos z tego wyjdzie ehhhh

fiteg - Czw 24 Sie, 2006

Zacznijmy od tego ze Fiteg to inaczej pisane imie Witek...z tąd właśnie się wzioł ten nick...Co to geja, homosa i wogóle nie wiem kogo to po pierwsze nie nazywaj mnie swoim przyjacielem nawet ironicznie bo sobie tego nie zycze. I nie gadaj do mnie tak jak bym był sam gejem bo nim nie jestem i raczej nie bede i nie wiem co to za odwaga przynać ze jest sie hetro no chyba ze to jest forum dla gejów...Musisz sobie kolego zdać sprawe że jesteś "efektem ubocznym" ludzkiej natury i że na tym świecie robisz więcej złego niz dobrego. Więc dam Ci sposób na życie...Więc daj sobie spokój...najlepiej idź do kościoła i się pomódl o swoje zdrowie bo to co robisz jest poporstu chore!

Mnie mozesz sie czepiać bo nikt Ci nie zabroni...ale moją religie zostaw w spokoju i jej nie obrażaj...To jest chamskie i niedorzeczne co mówisz! Więc niech ktoś go kur.a zabanuje!

mary - Czw 24 Sie, 2006

fiteg napisał/a:
Zacznijmy od tego ze Fiteg to inaczej pisane imie Witek...z tąd właśnie się wzioł ten nick...Co to geja, homosa i wogóle nie wiem kogo to po pierwsze nie nazywaj mnie swoim przyjacielem nawet ironicznie bo sobie tego nie zycze. I nie gadaj do mnie tak jak bym był sam gejem bo nim nie jestem i raczej nie bede i nie wiem co to za odwaga przynać ze jest sie hetro no chyba ze to jest forum dla gejów...Musisz sobie kolego zdać sprawe że jesteś "efektem ubocznym" ludzkiej natury i że na tym świecie robisz więcej złego niz dobrego. Więc dam Ci sposób na życie... Siedź sobie non stop w tych swoich klubach dla gayów, przeychaj zasrane dupsko swojemu koledze lecz rób to tak aby nikt o tym nie wiedział i nikt tego nie zauważył...najlepiej ukryj sie gdzies i sie nikomu nie pokazuj to bedzie spokój na wieki. Nie rozumiesz ze to co ty i twoja banda homosó wyprawia jest obleśnie i nie warte to pokazywanie tego publicznie...Więc daj sobie spokój...najlepiej idź do kościoła i się pomódl o swoje zdrowie bo to co robisz jest poporstu chore!

A takie zdanie to moze wypowiedzieć tylko szatanista albo g...! :
Cytat:
a ze jestes w niebo wzięty az do Maryji Dziewicy i pindola Chrystua w twoich ustach

Mnie mozesz sie czepiać bo nikt Ci nie zabroni...ale moją religie zostaw w spokoju i jej nie obrażaj...To jest chamskie i niedorzeczne co mówisz! Więc niech ktoś go kur.a zabanuje!

wiec chyba powinnam sie włączyc do dyskusjii........
oboje macie racje....i ty witku( szanuj swoje korzenie, tradycje i poglady) też ale z drugiej strony jezeli chcesz tolerancjii dla swoich przekonań pozwól tez innej osobie ( co z tego że o odmiennych poglądach) sie wypowiedziec.
mój drogi orgisławie !!!! ja wiem że jestes szalony i to w Tobie kocham....nie moge Ci jednak niczego na tym forum zabronic...
hehehhe ale!!!!!!!!!! co do matki swietej to sie zgadzam z witkiem!!!!
pozdrawiam dwóch szaleńców naraz buhahahaha

mary - Czw 24 Sie, 2006
moi kochani hehe jak to dziwnie brzmi....!!!!! ale i tak jestescie wspaniali...własnie....chciałam powiedziec że jestem pełna podziwu dla was wszystkich ..i dziekuje wam że odwiedzacie forum które zapoczatkowałam a które Wy moi drodzy ze mna prowadzicie!!!!!!
Chce sie was spytac o jedną rzecz.....mianowicie: wydaje mi sie że jak dwoje ludzi jest ze soba to instynktownie wiedza czego chca....moja pytanie jest takie: dlaczego nie potrafimy tego zauważyc? w sobie?1. czego ja naprwawde chce??( pytanie do dziewczyn) i co chce dac?? jak bardzo chce sie zaangazować?? i w opgóle czy bedac z kims mozna sie niezaangazowac tak dokonca??ja osobiscie lubie czuc sie kochana jak pewnie wszsycy wiec tym stwierdzeniem raczej ameryki nieodkryłam...ale odkryje tym ...że nie zawsze druga strona czuje sie kochana przez nas.....w sensie i fizycznym i psychicznym( chociaz tu możnaby polemizowac)
tak wiec cieszmy sie tym co jest teraz!!!! z kim teraz jestesmy!!! i szukajmy tego co jeszcze możemy ofiarowac drugiej osobie...mysle tu takze o rzeczach najwazniejszych jakimi są WSPARCIE , miłość i oddanie drugiejk osobie!!!

mary - Pią 25 Sie, 2006

[
jeszcze pogadamy o tym:)

mary - Pią 25 Sie, 2006

a tak w ogóle to taaaaaak nasz kochany orgisław w cale ani troszeczke , ani nawet odrobinke gejem nie jest!!! natomiast żartować lubi i potrafi.....znajdzmy wszyscy swój złoty środek :wink: :wink: !!!!!!!

a tak już poza tematem którego praktycznie nie ma buhahha :D :D to można by zadać jedno pytanie.....: na ile jestesmy tolerancyjni?? Czy potrafimy w ogóle taką postawe przyjąc??
Wydaje mi sie że tak!!! Tylko wtedy gdy stajemy z kimś oko w oko....jeżeli natomiast mamy do czynienia z z internetem...jest już gorzej....
pokazujemy prawdziwą twarz...bo przeciez nikt nas ani nie skarci ani nie zidentyfikuje ..wiec możesz pisac co tylko chcesz...
sztuka jest bycie soba przez cały czas, przezywać swoje, nieudawane emocje...czy w rzeczywistosci realnej czy na takim forum jak to....
szanujmy wiec siebie na wzajem i przymrużmy oczko na składane tu wypowiedzi ( tu czy gdzie indziej). Nie zawsze przeciez jest tak, że podpisujemy swoją wypowiedz swoim "zdjęciem"
pozdrawiam wszystkich
Ciocia mary

mary - Pią 25 Sie, 2006

[
ooooooo a to chyba jest komplement for me !!!!!!!!

flashpoint - Sob 26 Sie, 2006

Ludzie !! To nie jest forum dla gejów :!:
Miały tu być zadawane pytania do dziwczyny, a przerodziło się to w dyskusje o gejach :evil: Czysty OFFTOPIC :evil:
Jak to czytam to aż mi niedobrze :evil:
Wiec piszcie już na temat, a gejom dziekujemy :evil:

fiteg - Sob 26 Sie, 2006

Więc:

Jaki rozmiar penisa jest dla Ciebie najbardziej odpowiedni?

Co tobie sprawia najwiekszą przyjemność? Zwykły seks, moze oral? moze petting? moze dotyk szczególnego miejsca?

Jaka pozycja jest Twoją ulubioną

mary - Sob 26 Sie, 2006

Więc:

Co tobie sprawia najwiekszą przyjemność? Zwykły seks, moze oral? moze petting? moze dotyk szczególnego miejsca?

Jaka pozycja jest Twoją ulubioną[/quote]
jezeli chodzi o rozmiar penisa ....to już pisałam...jak zreszta wujek penis sie tez rozpisywał na ten temat i nie chce poprostu sie powtarzac po tysiąc razy...... :wink: a jeżeli chodzi o to co sprawia kobiecie najwieksza przyjemnosc to napewno jest to każda z tych rzeczy po trochu buhahaha
wszyyscy lubią urozmaicenia :D ale spewnoscia najwieksza bliskosc odczuwa sie z partnerem pieszczac sie nawzajem....wtedy własnie możemy odkrywać sie na nowo, uczyc sie na pamiec każdego cm skóry...
bliskosc!!!!!!!!!!! to co kazdej kobiecie jest potrzebne...poczucie że jest ktos przy niej, kocha ja i wspiera!!!! ( mówie tu takze o wsparciu w łóżku!!!! w koncu nie kazda z nas jest demonem seksu!!!!)

fiteg - Nie 27 Sie, 2006

ehhh...nie warte nawet to jest komentarzu...Widze ze chcesz ze mnie pedała zrobić...nie wiem po co te teksty ale jak sprawia tobie to przyjemność to pisz co chcesz...
addam - Nie 27 Sie, 2006

moglibyście nie robić z tego forum śmietnika?
Kilek - Pon 28 Sie, 2006

Na prawde jakość jego wypowiedzi świadczy, że MASZ mały iloraz inteligencji. Hahaha, chciał chłopak zabłysnąć"mądrymi" słowami, ale mu nie pykło
flashpoint - Pon 28 Sie, 2006

Dowodem są wszystkie twoje posty. Wystarczy że ktoś mądry na nie spojży a sie dowie że pisało to Dziecko Neostrady :?
Nie mam zamiaru już wiecej pisać na ten temat, szkoda mojego czasu :?
Mam nadzieje że jakijś mod usunie ci konto :evil:

flashpoint - Czw 31 Sie, 2006

Jesteś dziecko neostrady bo zamiast użyć opcji "edytuj" napisałeś nowy post :o Jeleń 8)
Bruno Pelletier - Nie 03 Wrz, 2006

[

Więc:

geje to również "normalni ludzie", to po pierwsze

a po drugie - jak nauczyłeś się zadawać pytania laską? ja zazwyczaj używam aparatu mowy :lol:

po trzecie - zerknij jeszcze raz na ptania które zadałeś - ciemniaku - i wstydź się... "jaki rozmiar penisa jest dla ciebie odpowiedni"....

mary - Nie 03 Wrz, 2006

Więc:

geje to również "normalni ludzie", to po pierwsze

a po drugie - jak nauczyłeś się zadawać pytania laską? ja zazwyczaj używam aparatu mowy :lol:

po trzecie - zerknij jeszcze raz na ptania które zadałeś - ciemniaku - i wstydź się... "jaki rozmiar penisa jest dla ciebie odpowiedni"....
[/quote]
hieeihiheiheihe nic dodać nic ując..... :wink: :wink: :wink: :wink: