Ogólnie o powiększaniu - Walcząc o godność, męskość i miłość... z naturą.

PrzegralemZycie - Nie 18 Mar, 2012
Temat postu: Walcząc o godność, męskość i miłość... z naturą.
Do usunięcia.
andrzejgadarr - Nie 18 Mar, 2012

Wg. mnie powinieneś udać się do psychologa.

aasdasdsa
andrzejgadarr - Nie 18 Mar, 2012

Żeby zacząć jakiekolwiek działania ze swoim organizmem powinieneś najpierw zrobić porządek ze swoją psychiką.
Bo żadne ćwiczenia, tabletki, żele, kremy, paski, śruby, rozciągacze, naciągacze Ci nie pomogą.

Z psychiką jest wszystko w porządku. Jestem świadomy. Tak samo jak karzeł powinien być świadomy, że jest karłem tak samo ja jestem świadomy swojej choroby fizycznej. Byłem studentem mieszkającym przez jakiś czas w akademiku. Bez penisa człowiek nie ma szans na żaden związek. Nawet kasa nie pomoże. Proste. I nie zaśmiecaj mi tematu. Pisałem, że co jakiś czas będę aktualizował i pisał o efektach.
Anaksymenes - Pon 19 Mar, 2012

Choćbyś miał wozić tego penisa na taczce i okręcić go sobie wokół szyi to z taką psychiką i natłokiem nienawiści do świata 99 999 kobiet + ta jedna prostytutka cię nie zechce...
andrzejgadarr - Pon 19 Mar, 2012

Anaksymenes napisał/a:
Choćbyś miał wozić tego penisa na taczce i okręcić go sobie wokół szyi to z taką psychiką i natłokiem nienawiści do świata 99 999 kobiet + ta jedna prostytutka cię nie zechce...

Dokładnie. Żeby zrobić porządek z jedną rzeczą trzeba najpierw uporządkować pozostałe.
No i nie nastawiaj się tak na znaczne powiększenie bo możesz się rozczarować.

PrzegralemZycie - Pon 19 Mar, 2012

Pisałem że z psychiką jest wszystko w porządku. I nie zaśmiecać mi tematu.

A nienawiść jest uzasadniona. Konia bez nogi by już jako źrebię się uśmierca. A ludzie którzy wiadomo byli że są zdrowi zostawili mnie żeby mnie poniżać porównywać się i ośmieszać. Dowartościowywanie się moim kosztem w końcu się skończy.

A na efekty będę się nastawiał. Ludziom na chemioterapii też byś mówił żeby się zbytnio nie nastawiali na wyleczenie bo mogą się przeliczyć? Nie róbmy sobie jaj bo mnie to denerwuje. A jak jakaś prostytutka by mnie wyśmiała albo odrzuciła to miałaby poważny problem, bardzo poważny, niech więcej lepiej inni uważają a nie ja. Bo ja nie mam nic do stracenia :)

Cytat:
Pisałem że z psychiką jest wszystko w porządku.

Nie do końca!
Cytat:
Ludziom na chemioterapii też byś mówił żeby się zbytnio nie nastawiali na wyleczenie bo mogą się przeliczyć?

Nie. Bo chemioterapia to skuteczna metoda leczenia. A powiększanie penisa (metodami nie chirurgicznymi) nigdy nie było w żadnym stopniu naukowo udowodnione. Wszystkie metody to po prostu żerowanie na naiwności ludzkiej, wykorzystywanie kompleksów mężczyzn do zarobienia kasy.

I chciałbym nadmienić, że w swoich postach piszesz nie tylko niezgodne z regulaminem (Absolutnie niedopuszczalne na Forum są: a) Teksty i propagowanie zachowań niezgodnych z prawem b) Zachowania chamskie, wulgarne, obraźliwe, prześmiewcze i jawnie agresywne w stosunku do innych Użytkowników) ale i łamiące prawo RP pisząc groźby karalne.

Teksty i propagowanie zachowań niezgodnych z prawem - nie ma w moim temacie niczego takiego. Każdy z nas ma czasem myśli niezgodne z prawem. Czy to znaczy, że jesteśmy przestępcami? No chyba nie.

Zachowania chamskie, wulgarne, obraźliwe, prześmiewcze i jawnie agresywne w stosunku do innych Użytkowników - Tu zgadzam się, należy mi się ostrzeżenie.

Prawo RP pisząc groźby karalne. - brak. Proszę czytać dokładniej i nie nadintepretować.

Zresztą widzę, że i tu czekają na mnie tylko wyzwiska i próby dowartościowywania się moim kosztem więc temat do zamknięcia. I znowu moja nienawiść wzrosta o kilka %. Założę bloga z wynikami.

A chemioterapia nie jest sprawdzoną metodą. Raz działa, raz nie.

Chemioterapia jest bardzo sprawdzoną metodą. Jak są szanse żeby działała to działa.
A z tym wmawianiem, że ktoś się dowartościowuje Twoim kosztem jesteś po prostu śmieszny! Staram Ci się tylko uzmysłowić, że trzeba zacząć u podstawy, od początku. Od pogodzenia się ze sobą. Każda długość penisa powyżej 10cm jest długością normalną, obwód 12cm też nie wydaje mi się jakimś wybitnie małym.
Miałem do czynienia z wieloma penisami o długości ~10-13cm i żaden z ich właścicieli nie narzekał na jakiekolwiek problemy z kobietami, żonami, dziewczynami wynikające z rozmiaru (jedynymi problemami są stulejka, spodziectwo itp.). Każdy z nich prowadzi udane życie seksualne, mają dzieci.
Więc może zamiast obrażać innych, wmawiać im rzeczy których nie powiedzieli poznałbyś kogoś?

dfsfsf
Dawid159 - Pon 19 Mar, 2012

Ehhh Naprawdę tak jak mówi cała reszta , nikt się nie chce dowartościowywać twoim kosztem, sądzę że jak byś korzystał z tego forum na co dzień to zauważył byś że ludzie nie próbują się tu dowartościować czyimś kosztem czy też go obrażać , myślę że każdy stały bywalec tego forum się ze mną zgodzi , a co do ciebie to wmawianie sobie że coś jest z tobą nie tak mimo że wszystko jest OK to jest choroba na to normalnie się ludzie leczą i nie piszę tego aby cie poniżyć tylko po to abyś zdał sobie z tego sprawę.
lgood - Pią 30 Mar, 2012

a ja sie zgodze z uzytkownikiem PrzegrałemZycie, bo moje odczucia w tej sprawie (wielkosci) penisa sa mozna by powiedziec identyczne, najgorsze jest to ze wiekszosc osob doradzajacych nie zna bezposrednio problemu ale ma najwiecej do powiedzienia, ludzie z "normalnymi" to moze zle okreslenie z penisami o wielkosci "najczesciej spotykanej" nie sa w stanie zrozumiec problemow, mysli czlowieka z "malym" tak samo nie sa w stanie doradzic czy pomoc, poniewaz problem znaja tylko z teorii i literatury. Odrazu sie wybronie ze nie jestem ani prawiczkiem ani mlodym chlopcem, kobiet mialem wiele i tyle ile kobiet tyle razy udowodnilem sobie ze wiekszy penis to i wiecej przyjemnosci i wiecej pewnoisci i wiecej zadowolenia a co za tym idzie wiecej szczescia w zwiazku i generalnie we wszystkich sferach zycia codziennego. W jednym tylko musze Cie zmiartwic kolego, ze ani urzadzenia ani nawet operacja (poniewaz przeszedem taka i opisalem ja w dziele o operacjach) nie daja trwalego przyrostu.... I tak samo uwaazam ze psycholog nie jest od leczenia tego typu przypadlosci (owszem korzystalem z tego typu specjalistow) poniewaz to jest dopiero robienie kogos i samego siebie w knia to tak jakby ktos wam wmawial ze biale jest czarne i na sile kazal w to wierzyc... tak czy inaczej zycie z malym to przeklenstwo na cale zycie..........
PrzegralemZycie - Sob 31 Mar, 2012

Ja daje sobie 2 lata. Jak nic mi nie pomoże to kończę z życie. Ty miałeś kobiet wiele, ja ani jednej. Nie tylko nie mam penisa ale też jestem niski i brzydki. Ogolnie to ja nie wiem jak w XXI wieku pozwalają żeby tacy jak ja żyli. Aha jednak wiem. Po to żeby się dowartościowywać patrząc na takie gówno jak ja.
lgood - Sob 31 Mar, 2012

ale co ma ci pomoc?? kremy, masci itd to sciema, pompki to efekt krotkotrwaly, extendery raczej nic nie daja, przynajmniej mi nic nie pomogly mimo ze nosilem ksiazkowo wg instrukcji, podobno sa osoby ktorym cos to daje ale nikt nie potwiedzil to zadnymi zdjeciami przed i po wiec uwazam to tylko i wylacznie za chwyt marketingowy, operacja.......... ja tak przeszedlem i nie uzyskalem ani jednego mm mimo stosowania sie do zalecen...... no moze tobie sie uda znalezc jakies rozwiazanie ktorego ja nie przerobilem a w temacie siedze od wielu lat. Zycze powodzenia i daj znac gdyby jednak cos sie udalo bo nie ukrywam ze i mi by sie przydalo kilka dodatkowych cm

saddsfdsf
leon1988 - Sob 31 Mar, 2012

zastanawiam sie co ma na celu ten temat?

Miał był dziennik ale jak to już bywa w życiu obrażono mnie, a później dowartościowywano się moim kosztem, więc zgłosiłem do usunięcia.

Powiem tylko tyle, że jeśli nic z tego nie będzie, to odpłacę się za moje krzywdy z nawiązką. :)

lgood - Sob 31 Mar, 2012

Ty naprawde masz chora glowe.... i ja cie nie obrazam
Dyetappacener - Nie 01 Kwi, 2012
Temat postu: Tuppence Louis Vuitton Old bat,Additional Louis Vuitton Cut-
The A- Louis Vuitton Online Warehouse!We Furnish Full Anthology the Latest Louis Vuitton Dialect poke,Wallet As a service to Woman Plant Direct.High Calibre Louis Vuitton Purse One Week Release & All Items Released Shipping!
ĽëĽ¤ ĽôĽŁĽČĽó
ĽëĽ¤ĽÓĽČĽó
ĽôĽŁĽČĽóؔ˛ź

[ Dodano: Nie 01 Kwi, 2012 ]
The Best Louis Vuitton Online Warehouse!We Come up with Deep Accumulation the Latest Louis Vuitton Dialect poke,Purse As a service to Concubine Mill Direct.High Superiority Louis Vuitton Purse A particular Week Utterance & All Items Unrestrained Shipping!
ĽëĽ¤ ĽôĽŁĽČĽó
ĽëĽ¤ĽÓĽČĽó
ĽôĽŁĽČĽóؔ˛ź

[ Dodano: Nie 01 Kwi, 2012 ]
The Best Louis Vuitton Online Store!We Supply Deep Collection the Latest Louis Vuitton Briefcase,Purse Quest of Concubine Plant Direct.High Calibre Louis Vuitton Woman's handbag A particular Week Delivery & All Items Unrestrained Shipping!
ĽëĽ¤ ĽôĽŁĽČĽó
ĽëĽ¤ĽÓĽČĽó
ĽôĽŁĽČĽóؔ˛ź

masterp - Nie 01 Kwi, 2012

Przegrałem życie a o co tobie chodzi jakiego ty masz penisa ? Jakiej wielkości bo nic nie napisałeś ? Kto ma się tobą dowartościowywać to tak nie działa sam zresztą pisałeś, że to żadne pocieszenie dla ciebie, że są o mniejszym wzroście od ciebie np. karły !! Pisałeś, że to żadne pocieszenie ! Nawet jak byś nie miał penisa i miał 1 wzrostu to twoje kalectwo nie rozwiąże moich problemów rozumiesz ! Więc to dla mnie żadne pocieszenie to po prostu uwierz po mnie spływa. Następnie pamiętaj człowiek jest skupiony tylko na sobie i na sobie tak jak ty czy ja myślimy o naszych problemach i to, że ktoś ma krótszego penisa w ogóle mnie nie pociesza !!!!!! Ponieważ ja chcę mieć większego niż mam i dla mnie mój jest mały i to mój problem który mnie męczy i będzie męczyć do póki go nie rozwiążę ! Rozumiesz więc ty nie stanowisz żadnego dla mnie pocieszenia
fiut69 - Nie 16 Cze, 2013

PrzegralemZycie, I co zabijesz się? A w liście pożegnalnym do rodziny napiszesz że zabiłeś się bo masz małęgo? Bez sensu

[ Dodano: Nie 16 Cze, 2013 ]
http://tinydickpics.tumblr.com/ Lepiej się zastanów co mówisz

sirtech - Pon 17 Cze, 2013
Temat postu: Zakon
Po co takie ostateczne i całkiem skrajne rozwiązania przyjmować?
Możesz wstąpić do zakonu jak masz skończone 18 lat a co do wykształcenia to zależy od zgromadzenia.
Z tego co się orientuję w niektórych zgromadzeniach wymagane jest min. wykształcenie średnie.
Może być że zakon może Cię wysłać dalej na studia a tam Ci ktoś obciągnie i zrobisz się normalny.

fiut69 - Pon 17 Cze, 2013

Ja na jego miejscu został bym wędrownikiem, wyjechałbym gdzieś do roboty w świat i tak jeździł po całym świecie troche tu troche tam aż mineło by migiem sporo lat i bym umarł wiedziąc że nikt mi tego nie odbierze co zobaczyłem i zwiedziłęm.
sneakers84 - Nie 30 Cze, 2013

Witaj

Jeśli nie jesteś jakimś trollem, picerem to masz poważny problem. Przede wszystkim 12 cm to przekichane. Na tym forum ludzie piszą, że nie ma się co obawiać, pieprzą o wzajemnym zrozumieniu partnerów, tolerancji, uczuciu, technice, "małym,ale wariacie" i sratata..;p Bullshit! Przecież to forum dla kolesi z małymi fajami, faceci rzeczywiście powyżej 18 cm raczej tu nie wchodzą, choć są wyjątki pewnie!
Sam mam 16 -16,5 w stójce i zaledwie 12 cm w obwodzie i główkuję, jak przynajmniej powiększyć obwód do tych 14 cm (bo długość do 17 cm mógłbym dać radę i tylko tyle, jeśli w ogóle się da). I wku@#ia mnie to, że są młodzi kolesie, np. w wieku gimnazjum, którzy mają "więcej" i mogą lepiej zaspokoić kobietę.Chciałbym trafić na kobietę/kobiety, które mają małe waginy i tylko tu jakaś nadzieja na w miarę udany seks, również po urodzeniu dziecka. To jednak tylko marzenia, bo nadal jestem prawiczkiem i chyba nim zostanę - oprócz małej fajki i obaw z nią związanej, nie jestem przystojny, mam nadwagę, jestem nudny, sztywny, nie mam o czym rozmawiać i w ogóle chyba nie lubię ludzi. :|
Ale dosyć o mnie, bo piszę na ty forum zaciekawiony twoimi postami i chęcią normalnego życia!

1. Przede wszystkim nie pisz bzdur o zakończeniu życia (tak to zrozumiałem, jeśli błędnie, to sorry). Weź się w garść.

2. Nie wiem ile masz lat, jak wygląda twoje życie, ale podporządkuj je, aby mieć większego penisa. W twoim przypadku jedynym wyjściem może być operacja. Sprawdź ile kosztują operacje powiększania w dobrych ośrodkach w Polsce, Europie Zach. czy USA. W Polsce jest dr Pędzyński (jeśli nie przekręcam nazwiska), w Berlinie kiedyś było2 chirurgów (jeden z Danii, drugi z Grecji - bodajże Konstandinidis czy jakoś tak :roll: prowadzili praktykę). Jakość czy ceny sprawdzisz w necie. Oceń czy ryzyko finansowe i zdrowotne ci się opłaca i w drogę (skoro gorzej być nie może i jak twierdzisz z 12 cm nie zadu@#%sz, to można zaryzykować, tylko wybierz dobrego specjalistę). Jeśli obawiasz się zabiegu na długość, to zrób chociaż na obwód.
Sam nie wyklucza zabiegu na obwód, jak będę lepiej stał z kasą.

3. Kolejny punkt to właśnie kasa - poświeć rok, dwa czy nawet więcej i zacznij zbierać. Jak możesz, to wyjedź gdzieś na Zachód, znajdź robotę i zacznij zarabiać. Jak masz już dobrą robotę i dobrze zarabiasz, to pomyśl o pożyczce w banku czy zabiegu na raty. Skoro tyle lat z małym żyłeś, to możesz jeszcze poświęcić trochę czasu.

4. Często małą fajkę można odrobinę powiększyć poprzez schudniecie (trochę lepiej się prezentuje w zwisie), a także przedłużeniem wędzidełka (gdy rzecz jasna jest ku temu wskazanie medyczne), czy obrzezanie przy stulejce. Operacja na wędzidełku i/lub stulejce może dać efekt ok. 0.5 cm większego. Niby nic, ale też zawsze coś;)/

5. A po wszystkim stosuj się do zalet lekarza, zainwestuj w nowy look (fitness, sport, jakieś ciuchy, fryzura, ewent. stylista) i możesz próbować podbijać do rożnych fajnych babek.

6. A jak uważasz po długich przemyśleniach, że nic się na da. to zostań pustelnikiem, albo, jak ktoś pisał na forum, zacznij podróżować po świecie - to tu, to tam, trochę popracujesz i znowu się przeprowadzisz, a co zobaczysz i przeżyjesz, to twoje..Ale to chyba nie jest rozwiązanie twoich bolączek.

Ale mam nadzieję, że jakoś Ci się ułoży, podejmiesz dobre decyzję, a mój czas na pisanie tego postu nie jest zmarnowany :)

Wytrwałości i powodzenie:)