Luźne dyskusje o męskich sprawach - suchy orgazm

arekb - Wto 08 Sie, 2006
Temat postu: suchy orgazm
hej:)
Jest moze ktos kto juz próbowal? ja cwicze od 3 tygodni i chcialbm sie podzielic wrazeniami ale na razie nie mam z kim:)
wpisujcie swoje opinie

skywalker - Wto 08 Sie, 2006

SUCHY ORGAZM??? A co to takiego???
noddy - Wto 08 Sie, 2006

buehahahahaahhahaahahahahahhahahahaah!!!!!!!!!!!!!hahaaah nie no ludzieeeeee cos wam sie w glowkach piopier...niczylo od tej calej pogody :D co ty czlowieku wygadaujesz jaki suchy orgazm LOL
rajstopmaniak - Czw 10 Sie, 2006

arek wyjaśnij o co chodzi...
jonah36 - Czw 10 Sie, 2006

właśnie
lolek17 - Czw 10 Sie, 2006

jak miałem ookoło 14 lat, jak sie masturbowałem to miałem wytrysk bez wytrysku :pp tzn. ze sperma w ogóle nie leciała . :mrgreen: / prawie jak suchy orgazm

:D teraz to co innego :lol:

skywalker - Czw 10 Sie, 2006

Wytrysk bez wytrysku? Nom ciekawe... Temat przyszłych książek...
noddy - Czw 10 Sie, 2006

hehehehe wytrysk bez wytrysku ;) ludzie tu mozna sie zlac! jeden mowi ze ma wacka pod jajami a drugi ze ma wyrysk bez wytrysku :lol:
jonah36 - Pią 11 Sie, 2006

no coments
rajstopmaniak - Pią 11 Sie, 2006

jonah36 napisał/a:
nie wiem, czy arkowi chodzi o to ale ja np. jak się masturbowałem lub obecnie kocham się z moją lala to mogę przeżywać kilka razy orgazm nie spuszczając się, dopiero po kilku takich spazmach ciała się spuszczam, chodzi o to by nie utożsamiać orgazmu z wytrskiem!piszą też o tym na tej stronie w Warto wiedzieć i to działa! w momencie kiedy już dochodzę to przerywam na chwile i nie myślę o tym by się spuścić i po chwili znów zaczynam i wtedy jest jeszcze bardziej przyjemnie i dla mnie o dla Niej, często zdarza się, że mamy jednocześnie zajebiste orgazmy!

Ale czy jak przerwiesz pieszczoty na chwilę przed wytryskiem to przecierz wtedy o wielemniej brakuje Ci do orgazmu... Przerwy stająsię co raz dłuższe, a stusunek co raz to krótszy. Mylę się??

uhnc - Czw 24 Sie, 2006

CXZzytałem że duchowi z chin ćwiczą sowjego penisa cha miec orgazm bez wytysku spermy ponewaz nie cha tracic cennego nasienia.
sliczny0 - Czw 07 Wrz, 2006
Temat postu: Re: suchy orgazm
[quote="arekb"]hej:)
hej a mozesz mi napisac te cwiczemnnia i powiedz mi masz jakies rezultaty....pozdrawiam

ccn - Pon 23 Paź, 2006

dobra tez mam takk zwane "suche wytryski " ale to trzeba sobie zwalic ok 15 w ten sam dzien w przedziale niecalych kilku h :D
harold mckee - Pon 23 Paź, 2006

OMG :D czy Ty jestes maso(c)hista ? :D (nie wiem jakie "ch" - glab z polskiego) :D
ccn - Pon 23 Paź, 2006

JESTEM DYS :P P
Joe_Kos - Sro 25 Paź, 2006

przez "h" ;) oh my godness, suche wytryski ...
harold mckee - Sro 25 Paź, 2006

hehehe :D nie wydaje mi sie to zbytnio mozliwe ale skoro .. z reszta kto to robi 15 ray pod rzad ? :D

dokladnie, to sie nazywa sport extremalnie nielogiczny i extremalny

:lol: max extremalnie :D heheh OMG !

Nie wiem czy 15 razy toz nudów, albokolo polubił orgazm...tylko pytanie :)KTOGO NIE LUBI ?

ale nie w nadmiernych ilosciach ... echh

No jasne. W duzych dawkach wszystko szkodzi
Gość - Sro 28 Mar, 2007

ja mam suchy xD tzn. jak juz czuje ze beddzie tryskac to sciskam mocno na dole wacka i sperma sie cofa ;]
wyspiarz - Sob 07 Kwi, 2007

oj ludzie ludzie...przeciez orgazm i wytrysk to dwie rozne rzeczy...to ze nie potraficie ich odroznic i swiadomie jednej z nich powstrzymac nie znaczy ze nie da sie tego osiagnac poprzez cwiczenia Kegla na przyklad. Polecam poszukac w necie...