Luźne dyskusje o męskich sprawach - co Was najbardziej podnieca ?

penisinho - Pon 24 Lip, 2006
Temat postu: co Was najbardziej podnieca ?
wpadłem na pomysł aby załoyc temat gdzie bedziecie wybierac kilka rzeczy które najbardziej was podniecają i przy których najczęściej sie masturbujecie :

1. Oral
2. Anal
3. Hardcore
4.Geje
5. Lesbijki
6. Fetysz
7. Bukkake
8. Pissing
9. Old & Young
10. Puszyste
11. Azjatki
12. Murzynki
13. Duże cycki
14. Małe cycki
15. Nastolatki
16. Mamuśki

Moje typy : Lesbijki , Bukkake, Mamuśki i Puszyste :twisted:
Jeśli pominąłem jakąś kategorię to wpisujcie :D

hildegrant - Wto 25 Lip, 2006

poniewaz temat uwazam za chory to napisze chora obiekcje: zapomniales o sodomii... :twisted:
Dominium - Wto 25 Lip, 2006

Niektóre z tych kategorii są mi zupełnie obce :shock: , ale jest chyba jeszcze coś takiego jak nekrofilia... :?
skywalker - Wto 25 Lip, 2006

Dodałbyś jeszcze pedofilie a zjechaliby sie sławni goście z ameryki :)
rajstopmaniak - Wto 25 Lip, 2006

ogranij się
skywalker - Wto 25 Lip, 2006

[quote="rajstopmaniak"]ogranij się[/quote]
Kto?

Gość - Wto 25 Lip, 2006

Strasznie dziwny zestaw, zresztą, co tu wybierać... podałeś to, co Tobie przyszło do głowy, taką listę powinien każdy sam sobie stworzyć.

To, co mnie najbardziej podnieca, zmienia się z biegiem czasu. Ale także dużo zależy od nastawienia, od twojej woli i koncentracji. Poza tym po kilku orgazmach to już nic nie podnieca, a po długiej "abstynencji" dosłownie wszystko :) .

con brio - Sob 05 Sie, 2006

noddy napisał/a:
5555555555555555555555555555555555 :)

Wiadomo. Prawiczka to wszystko podnieca. :D :D :D

rajstopmaniak - Sob 05 Sie, 2006

con brio ... dawno Cię nie było. Wróciłeś i odrazu szum robisz :P Swoją drogą ja lubię kobitki w rajstopach :D
con brio - Sob 05 Sie, 2006

Fakt że dawno mnie tu nie było. Zamierzałem wcale już tu nie zaglądać bo forum zrobiło się opłakane. Większość tu małolatów którzy nie umieją nazwać sprawy po imienu, tylko posługują się wulgaryzmami. Nie odpowiada mi to. Brak tu neotyki i moderatora.

OOOO :!: :!: To lubisz kobiety w rajstopach. Myślałem że jest inaczej :D :D

rajstopmaniak - Sob 05 Sie, 2006

hehe, con brio - schowaj kudłate myśli w... skarpetki :P Ale co do tematyki forum zgadzam się w 100% Strasznie mnie denerwują takie typy co wchodzą i się żalą, że "mam 15 cm, chyba się powieszę"... Szkoda o tym pisać.
hildegrant - Nie 06 Sie, 2006

nod; troche kultury bo twoj post zostanie usuniety!

wiec odpowiadaj kulturalnie, bez mam... :wink:
noddy - Nie 06 Sie, 2006

Ale zobacz na inne tematy, w ktorych pisze ze to forum od 13 lat i takie tam ! Jezeli ktos ma jakis problem niech to napisze chodzby mial tych lat 5! (jezeli umie pisac) To jest forum po to zeby rozmawiac o problemach a nie krytykowac czy ktos jest prawiczkiem czy ma 13 lat! Niech ten czlowiek sie zastanowi bo dla mnie te chlopaki co maja 13 lat sa bardziej dojrzali niz ON :) Pozdro con brio dla ciebie ZIOMEK!

wobec tego jesli czujesz przewage intelektualna nad TYM czlowiekiem to pozwolisz mu blablac i nie zareagujesz...wygrasz, nie zbierzesz laurow, ale w swoim przekonaniu bedziesz mial swoja racje po swojej stronie...nie bedzie przepychanek slownych, nie bedzie konfliktow...
moja opcja: grunt to nie odpowiadac na "niekonieczne" posty... :wink:

noddy - Nie 06 Sie, 2006

Racja :) Czlowiek z Mózgiem zawsze wygra z czlowiekiem BEZMÓZGIEM :)
pozdro :)
ps. Cos za malo odpisujecie w tematach bo siedze na tym forum 10 min. dziennie :) TYLKO :twisted:

con brio - Pon 07 Sie, 2006

To żadna aluzja. Sam tak napisałeś a ja tylko potwierdziłem.
http://www.penis.com.pl/f...highlight=#8432
Pozatem to trochę więcej kultury. Swym sposobem przekazywania myśli + wulgaryzmami prowokujesz mnie do takiego traktowania. Na innym forum już dawno dostałbyś bana. :wink:

noddy - Pon 07 Sie, 2006

Ale bez przesady zebys mnie jezdzil czlowieku ! Swoje jakies tam jazdy zostaw dla siebie moze Ci sie przydadza do czegos
con brio - Pon 07 Sie, 2006

Przejrzałem Twoje wszystkie wypowiedzi na tym forum. Też nie oszczędzasz co niektorych. Masz przykład:
http://www.penis.com.pl/f...highlight=#8491
Posądzasz mnie że jeżdzę na Tobie. Nie. Ja nie używam wulgaryzmów i staram się pisać jako tako poprawnie i dopóki Ty niezmienisz swojego języka na bardziej zrozumiały i kulturalny to spodziewaj się takiego traktowania z mojej strony.
A pozatem to trochę więcej poczucia humoru. :D :D :D
Pozdrawiam.

noddy - Pon 07 Sie, 2006

W temacie historyjki napisales tak :
noddy napisał:
..... a nawet jezeli warto to czy stac by cie bylo codziennie jechac te 400km ??? bys musial nie spac wogole

Brednie że niemożna poznać dziewczyny. Albo jesteś jeszcze taki dziecuch, albo jakiś wybrakowany egzemplarz. W Twoim przypadku to kup sobie w sex shopie gumową lalkę. Będziesz ją miał zawsze gotową i zawsze pod ręka.
Śmieszą mnie tacy ludzie. Bez żadnej ambicji, bez odrobiny uczucia. Tylko sex i nic więcej. Chcieliby poznać dziewczynę i po piętnastu minutach już na niej leżeć i po kilku ruchach skończyć "miłość". Nie na tym polega sex panowie. Sex to cały ceremoniał. Dopiero co poznana dziewczyna która idzie do łóżka to dla mnie dz..... W taki sposób sex uprawiają ludzie prymitywni.
Cała przyjemność polega w "zdobywaniu" dziewczyny. Im dłużej, tym sex daje więcej rozkoszy. Dlamnie nieliczy się ilość lecz jakość.
Dla swojego i partnerki dobra zmiencie Panowie nastawienie do sexu. Stawiajcie na jakość. To sie opłaca. Dziewczyny rozmawiają z sobą i opowiadają o swych przygodach. Wyrobienie sobie "renomy" to cel do którego powinniśmy dążyć.

I od tego sie zaczelo bo pomyslales ze chodzi mi o sam SEX a nie o to tylko chodzi takze jakbys czytal uwazniej zrozumialbys co chcialem powiedziec.
ps. Zakonczmy ten temat bo nie mam ochoty walkowania tego shitu ;)