Krosty i plamki - Plamka ???
chłopiec - Nie 23 Lip, 2006 Temat postu: Plamka ??? Witam.
Martwi mnie pewna rzecz. Na moim żołędziu jest dziwna czerwona plamka, nie jest to żadne wybrzuszenie, ani krostka, tylko po prostu czerwona plamka.
Nie wiecie co to jest? I czy można to zwalczyć?
Pozdrawiam
chłopiec - Sob 29 Lip, 2006
NO, w końcu mi ktoś odpowie?
Trochę się tym martwie.
Pozdro, z góry dzięX za odp.
hildegrant - Sob 29 Lip, 2006
tak jak napisales jest to czerwona plamka i nic z nia nie rob, niech sobie bedzie...
mmm333 - Nie 30 Lip, 2006
ja mam taką samą i sie nie przejmuje to jest chyba normalne
existenz - Nie 30 Lip, 2006
po kilku dniach plamka zniknie
chłopiec - Wto 01 Sie, 2006
Jesteś pewnien, że zniknie? Bo ja nie, mam ją od paru lat....
noddy - Sro 02 Sie, 2006
ja mialem kilka i znikly bo juz nie widze ale zeby nie krakac to chyba !
onogi - Czw 03 Sie, 2006
to jest od noszenia na dol fujarki. Krew poprostu splywa tam na dol i zostaje tam a potem juz krwinki czerwone obumieraja i tyle
chłopiec - Czw 03 Sie, 2006
Nie wiem czy masz racje, ponieważ ja zazwyczaj nosze do góry, a pozatym plamke mam bardziej z boku.
skywalker - Czw 03 Sie, 2006
Wszystkie jego dzisiejsze posty to brednie...
hildegrant - Czw 03 Sie, 2006
onogi po prostu jest w 5 klasie podstawowki i mial do tej pory roslinki na biologii, o czlowieku bedzie uczyl nieco pozniej, moze po wakacjach stad trzeba mu wybaczyc braki
noddy - Pią 04 Sie, 2006
ej no ale wie do czego sluza gumeczki moze juz wie co sie dzieje na swiecie bynajmniej ja od malego wiedzialem gdzie jest cipka
hildegrant - Pią 04 Sie, 2006
jestem swiania, ale sprawdz znaczenie slowa "bynajmniej" w slowniku kopalinskiego...
noddy - Pią 04 Sie, 2006
hehehe hildegrant to nie forum o poprawnej polszczyznie wiem ze cie to gryzie ale z ortografii nie bylem najlepszy. Najwazniejsze zeby kazdy wiedzial o co chodzi
hildegrant - Pią 04 Sie, 2006
zwrocilem ci uwage gluptasie bo twoje zdanie brzmi: "ani troche ja od malego wiedzialem gdzie jest cipka"
onogi - Sob 05 Sie, 2006
ja mam racje! bo znacie osobe co ma plamke u gory nad zoledziem????
noddy - Sob 05 Sie, 2006
hildegrant OK! bede wstawial teraz te pier.. kropki i przecinki heheh
existenz - Sob 05 Sie, 2006
Jeżeli plamkę masz od kilku lat, to znaczy, że nie jest to nic poważnego. Naprawdę nie masz się czym przejmować.
niedzwiedz - Czw 07 Wrz, 2006
czesc ja tez mam taki problem na dolnej czesci mojej zoledzi jest czerwona plamka, w zaden sposob nie jest inna od reszty skory, nie jest twradsza niz reszta jak sie jej dotyka, nie swedzi nie piecze nie luszczy sie to tak jakby normalna skora tylko ze taka bardziej czerwona. Mam to juz od wielu lat i wogole sie nie zmienia. wczesniej mi to nie przeszkadzalo ale ostatnio mnie to wkurzylo ( no bo co bedzie robic jakas plamka na moim.... ) udalem sie z tym do urologa. Powiedzial ze to przerost gruczolow zwilzajacych ktore znajduja sie na zoledzi i ze ze to nic powaznego. przypisal mi masc, ale nie powiedzial czy ta plamka ma zniknac, i teraz mi to nie daje spokoju masc stosuje od tygodnia i nie widac zmian
a bedac na tej stronie naczytalem sie o roznych chorobach i robi mi sie czarno przed oczami na mysle ze to moze byc cos powaznego, w najgorszym wypadku rak chyba przesadzam w koncu jak bylem z tym u lekaza to chyba zrobilem wszystko co w mojej mocy ?
no i jeszcze sprawa potencji.... czy taka lamka moze miec na to wplyw ??
uspokoi mnie ktos ??
|
|