Luźne dyskusje o męskich sprawach - nietypowy problem
Strikerx - Pią 03 Cze, 2011 Temat postu: nietypowy problem Witam. Mam do Was jeszcze jedno pytanko. Opiszę sytuację :
zdecydowaliśmy się z moją dziewczyną pójść oboje na depilacje laserową "bikini" ( wygląda to tak że facet leży sobie na łóżku w jednorazowych skąpych majtkach zakrywających penis i jądra) i tu jest pytanie czy jest możliwe żeby mi ustał penis w momencie kiedy kosmetyczka zacznie mi robić ten zabieg przyjmując oczywiście, że kocham swoją dziewczynę, kręci mnie ona, a kosmetyczki wiadomo nie kocham i nawet mi się nie podoba i mnie nie podnieca to czy jest możliwe że penis mi ustanie kiedy ona zacznie to depilować i coś tam dotknie przypadkiem lub po prostu go wezmnie w celu usunięcia włosów np z pachwin? Pamiętajmy jeszcze o tym że moja dziewczyna będzie ze mną przy i podczas zabiegu i ja z nią też. Czy jest możliwe żeby penis mi ustał jeśli ja będę myślał podczas zabiegu np o bieganiu?
Boski89 - Pią 03 Cze, 2011
A nawet jeśli ci stanie, to co? Zbrodnia?!
Strikerx - Sob 04 Cze, 2011 Temat postu: odp nie wiem czy zbrodnia, ale dziewczyna by raczej nie była z tego zachwycona...
Boski89 - Sob 04 Cze, 2011 Temat postu: Re: odp
| Strikerx napisał/a: | | nie wiem czy zbrodnia, ale dziewczyna by raczej nie była z tego zachwycona... |
Że co? Nie byłaby zachwycona? - Przecież pomyśli, że Ci się podoba, że jest atrakcyjna. To wręcz poniekąd... "komplement"
leon1988 - Sob 04 Cze, 2011
Niech stoi ile sił a jak laska będzie troche zazdrosna to dobrze, na zdrowie jej to wyjdzie
Strikerx - Nie 05 Cze, 2011 Temat postu: Re: odp
| Boski89 napisał/a: | | Strikerx napisał/a: | | nie wiem czy zbrodnia, ale dziewczyna by raczej nie była z tego zachwycona... |
Że co? Nie byłaby zachwycona? - Przecież pomyśli, że Ci się podoba, że jest atrakcyjna. To wręcz poniekąd... "komplement" |
pomyśli, że kosmetyczka mi się podoba i jest atrakcyjna, a nie ona...
GordonGekko - Wto 07 Cze, 2011
Ale problem!? nie mogę.
Strikerx - Wto 07 Cze, 2011
| GordonGekko napisał/a: | | Ale problem!? nie mogę. |
a Twoja dziewczyna pewnie by była zachwycona?
GordonGekko - Wto 07 Cze, 2011
No na pewno nie była by zazdrosna czy cuś, normalna rzecz, przecież nie można kontrolować wzwodu.
Strikerx - Wto 07 Cze, 2011
| GordonGekko napisał/a: | | No na pewno nie była by zazdrosna czy cuś, normalna rzecz, przecież nie można kontrolować wzwodu. |
czy ktoś jeszcze się zgadza z tą wypowiedzią?
andrzejgadarr - Sro 08 Cze, 2011
Znam przypadek, że kobieta na tyle obraziła się na chłopaka, nie wiem, chyba była zazdrosna, że zerwała z nim po 3 latach chodzenia ze sobą i 4 miesiące przed planowanym ślubem... A powodem było tylko to, że przyłapała go kiedyś na masturbacji. Była awantura, że wszyscy sąsiedzi słyszeli (w tym ja ), że jeśli ona mu już nie starcza to muszą się rozejść.
Więc raczej uważam, że to dosyć nietrafiony pomysł z tym wspólnym pójściem na depilację.
Może lepiej byłoby gdybyście się sami wydepilowali, nawzajem?
Strikerx - Sro 08 Cze, 2011
| andrzejgadarr napisał/a: | Znam przypadek, że kobieta na tyle obraziła się na chłopaka, nie wiem, chyba była zazdrosna, że zerwała z nim po 3 latach chodzenia ze sobą i 4 miesiące przed planowanym ślubem... A powodem było tylko to, że przyłapała go kiedyś na masturbacji. Była awantura, że wszyscy sąsiedzi słyszeli (w tym ja ), że jeśli ona mu już nie starcza to muszą się rozejść.
Więc raczej uważam, że to dosyć nietrafiony pomysł z tym wspólnym pójściem na depilację.
Może lepiej byłoby gdybyście się sami wydepilowali, nawzajem? |
he he mówisz poważnie czy żartujesz? to niezła ta babka musiała być
my chcemy depilacje już na stałe
Malachi - Pią 15 Lip, 2011
Chłopcze, jeśli Ty masz takie problemy, to współczuję Twojej dziewczynie. I Tobie też.
Strikerx - Pią 15 Lip, 2011
| Malachi napisał/a: | | Chłopcze, jeśli Ty masz takie problemy, to współczuję Twojej dziewczynie. I Tobie też. |
niby dlaczego?
Malachi - Pią 15 Lip, 2011
Z tego względu, iż Twoje pytania są typu "Proszę Pani, a czy ufo istnieje?" Bez urazy, nie mam na celu urażenia kogoś, ale pytasz o takie rzeczy, jak chłopiec z podstawówki.
Strikerx - Pią 15 Lip, 2011
| Malachi napisał/a: | Z tego względu, iż Twoje pytania są typu "Proszę Pani, a czy ufo istnieje?" Bez urazy, nie mam na celu urażenia kogoś, ale pytasz o takie rzeczy, jak chłopiec z podstawówki. |
skoro odp na moje pytanie jest taka prosta to czemu nikt nie umie odp?
[ Dodano: Pią 29 Lip, 2011 ]
tak myślałem widocznie wszyscy mają wg Ciebie podstawówkę lub mniej
|
|