Luźne dyskusje o męskich sprawach - nietypowy problem

Strikerx - Pią 03 Cze, 2011
Temat postu: nietypowy problem
Witam. Mam do Was jeszcze jedno pytanko. Opiszę sytuację :
zdecydowaliśmy się z moją dziewczyną pójść oboje na depilacje laserową "bikini" ( wygląda to tak że facet leży sobie na łóżku w jednorazowych skąpych majtkach zakrywających penis i jądra) i tu jest pytanie czy jest możliwe żeby mi ustał penis w momencie kiedy kosmetyczka zacznie mi robić ten zabieg przyjmując oczywiście, że kocham swoją dziewczynę, kręci mnie ona, a kosmetyczki wiadomo nie kocham i nawet mi się nie podoba i mnie nie podnieca to czy jest możliwe że penis mi ustanie kiedy ona zacznie to depilować i coś tam dotknie przypadkiem lub po prostu go wezmnie w celu usunięcia włosów np z pachwin? Pamiętajmy jeszcze o tym że moja dziewczyna będzie ze mną przy i podczas zabiegu i ja z nią też. Czy jest możliwe żeby penis mi ustał jeśli ja będę myślał podczas zabiegu np o bieganiu? :)

Boski89 - Pią 03 Cze, 2011

A nawet jeśli ci stanie, to co? Zbrodnia?! :mrgreen:
Strikerx - Sob 04 Cze, 2011
Temat postu: odp
nie wiem czy zbrodnia, ale dziewczyna by raczej nie była z tego zachwycona...
Boski89 - Sob 04 Cze, 2011
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:

Że co? Nie byłaby zachwycona? - Przecież pomyśli, że Ci się podoba, że jest atrakcyjna. To wręcz poniekąd... "komplement" :P

leon1988 - Sob 04 Cze, 2011

Niech stoi ile sił :) a jak laska będzie troche zazdrosna to dobrze, na zdrowie jej to wyjdzie :)
Strikerx - Nie 05 Cze, 2011
Temat postu: Re: odp
Boski89 napisał/a:
Strikerx napisał/a:

Że co? Nie byłaby zachwycona? - Przecież pomyśli, że Ci się podoba, że jest atrakcyjna. To wręcz poniekąd... "komplement" :P

pomyśli, że kosmetyczka mi się podoba i jest atrakcyjna, a nie ona...

GordonGekko - Wto 07 Cze, 2011

Ale problem!? nie mogę.
Strikerx - Wto 07 Cze, 2011

GordonGekko napisał/a:
Ale problem!? nie mogę.

a Twoja dziewczyna pewnie by była zachwycona? :)

GordonGekko - Wto 07 Cze, 2011

No na pewno nie była by zazdrosna czy cuś, normalna rzecz, przecież nie można kontrolować wzwodu.
Strikerx - Wto 07 Cze, 2011

GordonGekko napisał/a:
No na pewno nie była by zazdrosna czy cuś, normalna rzecz, przecież nie można kontrolować wzwodu.

czy ktoś jeszcze się zgadza z tą wypowiedzią? :)

andrzejgadarr - Sro 08 Cze, 2011

Znam przypadek, że kobieta na tyle obraziła się na chłopaka, nie wiem, chyba była zazdrosna, że zerwała z nim po 3 latach chodzenia ze sobą i 4 miesiące przed planowanym ślubem... A powodem było tylko to, że przyłapała go kiedyś na masturbacji. Była awantura, że wszyscy sąsiedzi słyszeli (w tym ja :) ), że jeśli ona mu już nie starcza to muszą się rozejść.
Więc raczej uważam, że to dosyć nietrafiony pomysł z tym wspólnym pójściem na depilację.
Może lepiej byłoby gdybyście się sami wydepilowali, nawzajem? :)

Strikerx - Sro 08 Cze, 2011

andrzejgadarr napisał/a:
Znam przypadek, że kobieta na tyle obraziła się na chłopaka, nie wiem, chyba była zazdrosna, że zerwała z nim po 3 latach chodzenia ze sobą i 4 miesiące przed planowanym ślubem... A powodem było tylko to, że przyłapała go kiedyś na masturbacji. Była awantura, że wszyscy sąsiedzi słyszeli (w tym ja :) ), że jeśli ona mu już nie starcza to muszą się rozejść.
Więc raczej uważam, że to dosyć nietrafiony pomysł z tym wspólnym pójściem na depilację.
Może lepiej byłoby gdybyście się sami wydepilowali, nawzajem? :)

he he mówisz poważnie czy żartujesz? to niezła ta babka musiała być :)
my chcemy depilacje już na stałe :)

Malachi - Pią 15 Lip, 2011

Chłopcze, jeśli Ty masz takie problemy, to współczuję Twojej dziewczynie. I Tobie też.
Strikerx - Pią 15 Lip, 2011

Malachi napisał/a:
Chłopcze, jeśli Ty masz takie problemy, to współczuję Twojej dziewczynie. I Tobie też.

niby dlaczego?

Malachi - Pią 15 Lip, 2011

Z tego względu, iż Twoje pytania są typu "Proszę Pani, a czy ufo istnieje?" :D Bez urazy, nie mam na celu urażenia kogoś, ale pytasz o takie rzeczy, jak chłopiec z podstawówki.
Strikerx - Pią 15 Lip, 2011

Malachi napisał/a:
Z tego względu, iż Twoje pytania są typu "Proszę Pani, a czy ufo istnieje?" :D Bez urazy, nie mam na celu urażenia kogoś, ale pytasz o takie rzeczy, jak chłopiec z podstawówki.

skoro odp na moje pytanie jest taka prosta to czemu nikt nie umie odp?

[ Dodano: Pią 29 Lip, 2011 ]
tak myślałem :) widocznie wszyscy mają wg Ciebie podstawówkę lub mniej :)