Ćwiczenia - Kit
aartii - Pon 03 Lip, 2006 Temat postu: Kit Na forum jak widzę trwa licytacja kto ile ma w jakim wieku i przeraźliwe pytania co robić z 15cm, bo to rzekomo za mało. A ja Wam powiem, że sto pięćdziesiąt razy udowodniono że powiększyć penisa może tylko operacja chirurgiczna. Jeśli te "ćwiczenia" czemuś pomogą, to chyba tylko dobremu samopoczuciu. 12 czy 18cm - jaka to różnica? Prawda jest taka że faceci się przejmują a dziewczyny i tak mają w dupie czy sprzęt ma 13 czy 14cm.
Pozdrawiam
PS: Jak komuś z Was te ćwiczenia powiększą penisa choćby o 1mm to ma u mnie lizaka
Alexoro - Pią 21 Lip, 2006 Temat postu: Re: Kit
aartii napisał/a: | Na forum jak widzę trwa licytacja kto ile ma w jakim wieku i przeraźliwe pytania co robić z 15cm, bo to rzekomo za mało. A ja Wam powiem, że sto pięćdziesiąt razy udowodniono że powiększyć penisa może tylko operacja chirurgiczna. Jeśli te "ćwiczenia" czemuś pomogą, to chyba tylko dobremu samopoczuciu. 12 czy 18cm - jaka to różnica? Prawda jest taka że faceci się przejmują a dziewczyny i tak mają w dupie czy sprzęt ma 13 czy 14cm.
Pozdrawiam
PS: Jak komuś z Was te ćwiczenia powiększą penisa choćby o 1mm to ma u mnie lizaka |
To wnet się zgłosze chyba...Ciekawe czy dobry ten lizak
krzysiosław - Pon 13 Lis, 2006
Czy wy musicie być tacy chamscy i wulgarni wobec siebie? To forum nie jest po to bysie na wzajem obrazać leczy by pomgać. POMAGAĆ!!
lukasz1984-22 - Sro 06 Gru, 2006
powiem ze dlugosc ma znaczenie do stosunkow ja mam za duzo i moja dziwczyna nazeka wiec cieszcie sie ze macie standart. a po 2 mowi sie ze niewarzne jaki jest dlugi oby byl figlarny.
xxxbamboxxx - Sro 06 Gru, 2006
ja uwazam, ze da się, wkoncu cwiczymy tkankę MIĘSNIOWĄ !
dick.ens - Czw 07 Gru, 2006
to nie jest tkanka mięśniowa.
xxxbamboxxx - Czw 07 Gru, 2006
e tam gadasz, jak sie rosciaga to jest miesniowa, a jak ja zwal tak ja zwal, dla mnie jest miesniowa ;D
zwierzak - Sob 09 Gru, 2006
Panowie, przyjmijcie do wiadomości, że w penisie ZNAJDUJE SIĘ tkanka mięśniowa - wewnątrzustrojowy mięsień gładki w corpora cavernosa.
harold mckee - Sob 09 Gru, 2006
zwierzak napisał/a: | Panowie, przyjmijcie do wiadomości, że w penisie ZNAJDUJE SIĘ tkanka mięśniowa - wewnątrzustrojowy mięsień gładki w corpora cavernosa. |
lekarz ??
NOWAK - Sob 09 Gru, 2006
POPIERAM te ćwiczeni nic a nic nie dają moim skromnym zdaniem , jest to pic na wode , ile trza się natrudzić a efekty M I Z E R N E
xxxbamboxxx - Sob 09 Gru, 2006
MIZERNE, ale sa jak sam zaznaczyles...wiec dla zdesperowanych kazdy efekt sie liczy i poswieca sie aby zdobyc kilka cm, wiec przestan dolowac tych ktorzty cwicza, poza tym sam nie cwiczyles pewnie to skad mozesz wiedziec jakie sa efekty. Dla zlosliwych- nie cwicze, zeby nie bylo. Po prostu szanuje tych ktorzy to robia...jesli naprawde maja nie przecietny wynik, ale jesli ktos ma 14-15 cm to nie wiem po co to robi,
NOWAK - Sob 09 Gru, 2006
Ja tez szanuje lecz z dobrego SERCA doradzam aby przeżucili sie na cos bardziej skutecznego ;D ;D
Tak? a co uwarzasz, za bardziej skutecznego, bo jesli jakies urzadzenia to po prostu BRECHAM...w urzadzenia nie wierze, a wresz uwazam ze moga tylko pogorszyc sprawe, a takie domowe metody, co moga zaszkodzic...wkoncu robisz wszystkie cwiczenia ''recznie'' tak jakbys mial sie masturbowac;]
NOWAK napisał/a: | Ja tez szanuje lecz z dobrego SERCA doradzam aby przeżucili sie na cos bardziej skutecznego ;D ;D |
a co masz na mysli ?
chcialem napisac, ze w URZADZENIA nie wierzy, a napisalem ze w cwiczenia, sorry za blad ;p
maly szczegol .. nikt sie nie dopatrzy ..
NOWAK - Sob 09 Gru, 2006
OK wygraliscie ;D
NOWAK napisał/a: | OK wygraliscie ;D |
My tu nie zamierzalismy z Tobą konkurowac o to kto ma racje, tylko uswiadomic Ci, ze dla tych ktorzy sa zdesperowani jest to jedyna nadzieja, ktora probojesz im odebrac,
*probowales, bo juz tego nie bedziesz oczywiscie robil ;p
xxxbamboxxx napisał/a: | *probowales, bo juz tego nie bedziesz oczywiscie robil ;p |
miejmy nadzieje....
NOWAK - Sob 09 Gru, 2006
no fakt , ale wiecie ,,NADZIEJA MATKA GŁUPICH " co nie oznacza ze nie nalezy próbować
Ale Nadzieja gasnie ostatnia,
|
|