Luźne dyskusje o męskich sprawach - penisek
wan - Pią 30 Cze, 2006 Temat postu: penisek mam pytanko mój penis ma dł14cm,i obwód 15cm czy nie jest za gruby?
aartii - Pon 03 Lip, 2006
Nie jest.
archie480 - Nie 10 Wrz, 2006
vooltan - Nie 10 Wrz, 2006
Nie masz się czym martwić, panienki uwielbiają mniejsze penisy, bo z takimi to dopiero można świrować: cały w pochwie, cały w buzi i jeszcze wiele innych rzeczy
A jak jest gruby to masz dodatkowy atut!
Strikerx - Wto 12 Wrz, 2006 Temat postu: odp Przychylam się do zdania powyżej...
amadeus - Wto 12 Wrz, 2006
Gdybym miał takiego jak Ty to byłbym szczęśliwy. Ciesz się, że nie masz takiego jak ci murzyni, bo oni nie mogą sobie pobzykać.
existenz - Wto 12 Wrz, 2006
fuuuuj kalectwo
paulinka - Sob 16 Gru, 2006
| amadeus napisał/a: | Gdybym miał takiego jak Ty to byłbym szczęśliwy. Ciesz się, że nie masz takiego jak ci murzyni, bo oni nie mogą sobie pobzykać.
 |
boże cos strasznego!!! małe drzewko albo 3 reka!!!!! ostro....
Strikerx - Sob 16 Gru, 2006 Temat postu: odp już gdzieś te foty mi sie migły ble...
harold mckee - Sob 16 Gru, 2006
hmmm .. mnie zastanawia czy sa prawdziwe :O
adadverts - Sob 16 Gru, 2006
nie są prawdziwe. na niektórych zdjęciach z tej strony widać ewidentnie, że te penisy są fake
harold mckee - Sob 16 Gru, 2006
no wlasnie ... ale te to kurcze .. sa jakies takie prawdziwe
luft - Wto 19 Gru, 2006
nie sa prawdziwe !
Widzialem ten filmik, widac, ze sa gumowe, faceci specialnie je tak trzymaja, a jak babka im ssala to cale sie trzesly, jak galareta
Strikerx - Sro 20 Gru, 2006 Temat postu: odp to i tak jest ble...
paulinka - Sro 20 Gru, 2006
ale przekute sutki tej panienki na fotce sa superrrrrrrrrrrrrrrr jedyny pozytywny aspekt tej fotki
harold mckee - Sro 20 Gru, 2006
uu nie .. to nie dla mnie .. przebite suty .. daj spokoj
xxxbamboxxx - Sro 20 Gru, 2006
noo Liiipaa...przebite sutki. a co do Tematu , 14 cm dł i 15 obwodu. Tooo czlooowieku....nic tylko powiedziec, ZAJEBIŚCIE MASZ !
skywalker - Czw 21 Gru, 2006
Nie podobałoby mi się gdy moja dziewczyna miała coś takiego :/
paulinka - Czw 21 Gru, 2006
kórde chyba jestem jakoas inna dziwna samej sobiue to bym raczej nie prezekuła bo nie dosc że boli to potem mogłbybyc problem z karmieniem piersia nawet po wyjeciu kolczyków ale u innych mi sie podoaja
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp Mi to tam też się nie widzą przebite sutki laski...
harold mckee - Pią 22 Gru, 2006
| paulinka napisał/a: | kórde chyba jestem jakoas inna dziwna samej sobiue to bym raczej nie prezekuła bo nie dosc że boli to potem mogłbybyc problem z karmieniem piersia nawet po wyjeciu kolczyków ale u innych mi sie podoaja |
nie przejmuj sie jestes wspaniala moze troszke ekstremalna i ekscentryczna hehe ale ogolnie jest super a to ze niektorzy maja inny gust niz Twoj ... spojrz na to z tej storny .. :
jaki swiat bylby nudny gdyby wszyscy lubili i sie zachwycali tym samym
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006
| harold mckee napisał/a: | | paulinka napisał/a: | kórde chyba jestem jakoas inna dziwna samej sobiue to bym raczej nie prezekuła bo nie dosc że boli to potem mogłbybyc problem z karmieniem piersia nawet po wyjeciu kolczyków ale u innych mi sie podoaja |
nie przejmuj sie jestes wspaniala moze troszke ekstremalna i ekscentryczna hehe ale ogolnie jest super a to ze niektorzy maja inny gust niz Twoj ... spojrz na to z tej storny .. :
jaki swiat bylby nudny gdyby wszyscy lubili i sie zachwycali tym samym |
Właśnie jaki by był nudny ten świat bez Paulinek?
harold mckee - Pią 22 Gru, 2006
no ale znowusz same Paulinki to wiesz wszystkiego musi byc po trochu
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp No pewnie wszystko z umiarem zmierzałem do tego że Paulinki też muszą być ;]
paulinka - Sob 23 Gru, 2006
dziekuje za pocieszenie chłopcy :):) a ja jestem wyjatkowa i nie wiecej takich jak ja wiekszosc ludzi mi muwi że jestem inna ale podobno pozytywnie inna ogólnie to jestem postrzelona po troszku hihi
dzieki wam popczulam sie tu taka troszku dowartosciowana dziekuje:*:*:*:*:*:*:*:*:*
harold mckee - Sob 23 Gru, 2006
hehehe zawsze do uslug
Strikerx - Sob 23 Gru, 2006 Temat postu: odp
| harold mckee napisał/a: | hehehe zawsze do uslug |
No baa
|
|