Luźne dyskusje o męskich sprawach - penisek

wan - Pią 30 Cze, 2006
Temat postu: penisek
mam pytanko mój penis ma dł14cm,i obwód 15cm czy nie jest za gruby?
aartii - Pon 03 Lip, 2006

Nie jest.
archie480 - Nie 10 Wrz, 2006

:lol:
vooltan - Nie 10 Wrz, 2006

Nie masz się czym martwić, panienki uwielbiają mniejsze penisy, bo z takimi to dopiero można świrować: cały w pochwie, cały w buzi i jeszcze wiele innych rzeczy :D
A jak jest gruby to masz dodatkowy atut!

Strikerx - Wto 12 Wrz, 2006
Temat postu: odp
Przychylam się do zdania powyżej... :D
amadeus - Wto 12 Wrz, 2006

Gdybym miał takiego jak Ty to byłbym szczęśliwy. Ciesz się, że nie masz takiego jak ci murzyni, bo oni nie mogą sobie pobzykać. :?

existenz - Wto 12 Wrz, 2006

fuuuuj kalectwo :?
paulinka - Sob 16 Gru, 2006

amadeus napisał/a:
Gdybym miał takiego jak Ty to byłbym szczęśliwy. Ciesz się, że nie masz takiego jak ci murzyni, bo oni nie mogą sobie pobzykać. :?

boże cos strasznego!!! małe drzewko albo 3 reka!!!!! ostro....

Strikerx - Sob 16 Gru, 2006
już gdzieś te foty mi sie migły ble...
harold mckee - Sob 16 Gru, 2006

hmmm .. mnie zastanawia czy sa prawdziwe :O
adadverts - Sob 16 Gru, 2006

nie są prawdziwe. na niektórych zdjęciach z tej strony widać ewidentnie, że te penisy są fake :wink:
harold mckee - Sob 16 Gru, 2006

no wlasnie ... ale te to kurcze .. sa jakies takie prawdziwe :P
luft - Wto 19 Gru, 2006

nie sa prawdziwe ! :D
Widzialem ten filmik, widac, ze sa gumowe, faceci specialnie je tak trzymaja, a jak babka im ssala to cale sie trzesly, jak galareta :P

Strikerx - Sro 20 Gru, 2006
to i tak jest ble... :shock:
paulinka - Sro 20 Gru, 2006

ale przekute sutki tej panienki na fotce sa superrrrrrrrrrrrrrrr jedyny pozytywny aspekt tej fotki :lol:
harold mckee - Sro 20 Gru, 2006

uu nie .. to nie dla mnie .. przebite suty .. :( daj spokoj :P
xxxbamboxxx - Sro 20 Gru, 2006

noo Liiipaa...przebite sutki. a co do Tematu , 14 cm dł i 15 obwodu. Tooo czlooowieku....nic tylko powiedziec, ZAJEBIŚCIE MASZ !
skywalker - Czw 21 Gru, 2006

:shock: Nie podobałoby mi się gdy moja dziewczyna miała coś takiego :/
paulinka - Czw 21 Gru, 2006

kórde chyba jestem jakoas inna dziwna :( :? samej sobiue to bym raczej nie prezekuła bo nie dosc że boli to potem mogłbybyc problem z karmieniem piersia nawet po wyjeciu kolczyków ale u innych mi sie podoaja :P :P :P
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006
Mi to tam też się nie widzą przebite sutki laski... :shock:
harold mckee - Pią 22 Gru, 2006

paulinka napisał/a:
kórde chyba jestem jakoas inna dziwna :( :? samej sobiue to bym raczej nie prezekuła bo nie dosc że boli to potem mogłbybyc problem z karmieniem piersia nawet po wyjeciu kolczyków ale u innych mi sie podoaja :P :P :P

nie przejmuj sie :) jestes wspaniala :D moze troszke ekstremalna :D i ekscentryczna :D hehe ale ogolnie jest super :P a to ze niektorzy maja inny gust niz Twoj ... spojrz na to z tej storny .. :

jaki swiat bylby nudny gdyby wszyscy lubili i sie zachwycali tym samym :D

harold mckee napisał/a:
paulinka napisał/a:

nie przejmuj sie :) jestes wspaniala :D moze troszke ekstremalna :D i ekscentryczna :D hehe ale ogolnie jest super :P a to ze niektorzy maja inny gust niz Twoj ... spojrz na to z tej storny .. :

jaki swiat bylby nudny gdyby wszyscy lubili i sie zachwycali tym samym :D

Właśnie jaki by był nudny ten świat bez Paulinek?

harold mckee - Pią 22 Gru, 2006

no :P ale znowusz same Paulinki to wiesz :) wszystkiego musi byc po trochu :P
No pewnie wszystko z umiarem zmierzałem do tego że Paulinki też muszą być ;]
paulinka - Sob 23 Gru, 2006

dziekuje za pocieszenie chłopcy :) :):) a ja jestem wyjatkowa i nie wiecej takich jak ja :P wiekszosc ludzi mi muwi że jestem inna :? ale podobno pozytywnie inna :) ogólnie to jestem postrzelona po troszku :P hihi
dzieki wam popczulam sie tu taka troszku dowartosciowana dziekuje:*:*:*:*:*:*:*:*:*

harold mckee - Sob 23 Gru, 2006

hehehe :D zawsze do uslug :)
Strikerx - Sob 23 Gru, 2006
harold mckee napisał/a:
hehehe :D zawsze do uslug :)

No baa 8)