Tabletki i kremy - pro solutions 90 tabletek

paddy - Czw 22 Cze, 2006
Temat postu: pro solutions 90 tabletek
witam brać :D
czy ktos brał juz pro solutions te z 90 tabletkami?
proszę o info na gg jakie doznania :)
gg: 4319266

paddy - Czw 22 Cze, 2006

jeżeli chodzi o mnie to
biorę je od miesiąca
skończyłem pierwsze opakowanie
może to i nie czas żeby opisywać czy działają czy też nie ale co tam:

więc tak jeżeli chodzi o erekcję:
to na pewno mocniejsze doznania ale ilość spermy taka sama,
jedynie konsystencja inna chyba lepsza, bielsza i konsystencja bardziej
mi się podoba jakby gęstrza

jeżeli chodzi o długość stosunków:
bez zmian, nie widać różnicy
oczywiście długość zależy od wielu czynników

popęd:
większy
zdecydowanie bardziej chce się kochać
co lepsze nie tylko mechanicznie, aby skończyć i już.
ma się ochotę i siły na długie pieszczoty

inne objawy nie związane z penisem:
- więcej energii
- nerwy chyba jednak nie odpoczywają tak jak piszą na oficjalnej stronie
jestem cholerykiem i pozostało to bez zmian przynajmniej na razie :)
- kłucie pod prawą pachą (byłem z tym u lekarza i powiedział, że to na
tle nerwowym i ze względu na zaburzenia elektrolitowe o ile dobrze
pamiętam) obecnie nie boli i wszystko jest ok
- apetyt jest
- pić się chce ale normalnie
- PEWNOŚĆ (bardzo ważne, czuje się pewniejszy siebie)
- samopoczucie na 5+

co do samego prącia:
- dużo szybrze osiąganie wzwodu
- po kilku pierwszych dniach już zauważalna zmiana wyglądu penisa,
cięzko mi to opisać ale na pewno jest twardszy w spoczynku i w trakcie
stosunku
- zauważalna zmiana ukrwienia (więcej zauważalnych żył ale tylko na
prąciu i mosznie)
- długość prącia raczej bez zmian
- grubość na pewno się zwiększyła bez ściemy to piszę
tak w spoczynku jak i w wzwodzie nie podam wam o ile ale czuć to "w
dłoni"
- żołądź wygląda bardzo ładnie, cały członek zachowuje się inaczej niż
przed braniem tabletek, czuć że coś się dzieje z nim i to pozytywnego
- jest twardrzy i nie wiodczeje
- zawsze miałem problem z tym, że krew z żołędzia spływała dość szybko
teraz widzę że to się zmienia i wiodczenie trwa dłużej
- penis elastyczny w spoczynku i twardy jak skała w wzwodzie ;)

co do moszny
- odrobinę większa i twardsza.

uwagi końcowe:
wybrałem te pro solutions bo do nowej formuły nie mam dostępu,
z tego co wiem, te nowe posiadają 30 tabletek z podobnym składem co te
z 90 tabletkami, tak więc kupując te z 90 tabletkami bierzemy potrójną
dawkę tych co z ilością 30 tabletek.
Ilość cynku jest taka sama a biorąc 3 tabletki zachowujemy dzienna
dawkę przyjmowania tego pierwiastka.
Tabletki normalnych rozmiarów globulki - spokojnie można przełknąć.

Na koniec:
- nie stosuję żadnych ćwiczeń jedynie jak mi się przypomni to ćwiczę
mięsień PC
- tydzień temu zacząłem też używać kremu LARGO 2 razy dziennie

Gość - Czw 22 Cze, 2006

Jak działają na grubośc to kupuje gdzie jej najtaniej kupić???????????????
Gość - Sro 05 Lip, 2006

widzialem na allegro za 200zl
maciejeq - Pon 07 Sie, 2006

Nie orientujecie sie jak dlugo powinna trwac kuracja i w jakich ilosciach dawkowac ??
Chenryk - Sro 09 Sie, 2006
Temat postu: Pro Solutions
Stosuje je ok. 3 tyg. I tak.. napewno obwód penisa się zwiększył , długość ...hm.. problematyczna, erekcja odrobinę mocniejsza, doznania ..może ciut większe. Firma produkująca to mówi : conajmniej 6 mies. nalezy je stosowac by osiągnąć jakis znaczący efekt. No i teraz moim zdaniem : niestety ale każdy organizm inaczej - indywidualnie reaguje na to i efekty mogą być lub nie. W mojej ocenie na sobie spodziewałem sie czegos więcej. Jakkolwiek kupiłem od rzetelnego dostawcy (ze Śląska) który dołączył mi CD(producenta tabl. ) z instr. ręcznego - czyli skojarzonego z tabletkami - powiększania penisa , co świadczy o tym ze same tabl. nie do końca są aż tak skuteczne. Obawiam sie ze to nie jest to. Aha... należy zaobserwować ze naczynia żylne są powiększone - krążenie obwodowe - szczególnie na kończynach dolnych. .
paddy - Pią 11 Sie, 2006

no wlaśnie skończyłem drugą porcję tabletek i zaczynam trzecią
jak narazie to bez zmian
ponoc przy trzeciej następuje ostra zmiana - zobaczymy

Chenryk - Pią 08 Wrz, 2006
Pro Solutions : skończyłem całe opak. 90 szt. I tak: widoczna zmiana srednicy penisa we wzwodzie i w spoczynku szczególnie. Długosc problematyczna . Zoładz większy jest. ALE ALE ALE !!! jest problem - napewno jest ciut wiekszy penis i jest problem jak go teraz wypełnic po powiekszeniu. Zdecydowanie szybciej krew odpływa z penisa. Traci sie na jego sztywonosci itd. Nie ma rzeczy idealnych . wszystko ma wady i zalety. Cos za cos. Byc moze nie jest to reguła jaku mnie. PROBLEM jak utrzymac wypełnienie wiekszego penisa po powiększaniu talbet. Pro SOL. Chyba ze cos nie tak jest jeszce z innymi sprawami typu zastawki w żyłach itp. Problem! Moja kobieta stwierdziła ze jest wiekszy w bezp. stosowaniu. Jesli jest z kolei intensywna stymulacja to utrzymuje sie erekcja. jak tylko jest luzniej to robi sie miekki i cała reszta.
arekb - Pią 08 Wrz, 2006
Temat postu: ??
a jak juz sie przestanie brac te tabletki to czy efekt się utrzyma czy ustepuje po pewnym czasie??
Chenryk - Pon 11 Wrz, 2006
Hm.. po kilku diuach nie stosowania trudo jest mi się odnieśc co do stałosci otrzymanego efektu... daj mi trochę czasu to napiszę ci! Póki co to obserwuje. Ale w mojej ocenie to efekt najprawdopodobniej bedzie przemijający... ! Wydaje mi sie ze to by miało sens w ..wieku od - 15 do 20 lat gdy jeszcze jest wzrost organizmu a potem to juz b. problematyczna sprawa. No ale pozostaje jeszcze autosugestia ze... to działa. Poczekajmy...
uzytkownik_ - Nie 17 Wrz, 2006
Temat postu: Dajcie namiary na te tabletki!!!!1
Dajcie jakies namiary gdzie mozna kupic pro sollution na allegro tego niema znalzlem jakies aukcje, ale sa juz zakonczone i jedyne o to tlyko od amerykanskiego producent, ale cena bedzie wyzsza. Dajcie mi jakies linki nukmery labo cos gdzie bede mogl kupic pro sollution. Z gory dzieki.
przecietny - Sro 20 Wrz, 2006

http://www.allegro.pl/ite...onkurencji.html
uzytkownik_ - Sro 20 Wrz, 2006
Temat postu: Dzieki za adres
Dzieki za adres i jeszcze jedno pytanko w zwiazku z tymi tabletkami, ktos napisal ze zle wplywaja na krazenie w zylach itp. czy one beda bezpieczne jesli ktos zamierz cwiczyc na silowni czy nie ma zadnych przeciwskazan?? Aha a moze jakies inne aukcje ktos ma, poniewaz nei chcialbym zeby ktos patrzyl na moj profil i widzial ze kupilem tabletki na wiekszego penisa:)
maynard77 - Wto 27 Lut, 2007
Temat postu: pro solutions
beznadzieja, tylemoge powiedziec po ponad 4 miesiacach, a trzeba brac min 6 msc ( teoria ), wszystkie te piguly to pic na wode, niepotrzebnie wydane piniadze, moze cwiczenia okaza sie skuteczniejsze,

pozdrawiam

dick.ens - Wto 27 Lut, 2007
Temat postu: Re: pro solutions
maynard77 napisał/a:
beznadzieja, tylemoge powiedziec po ponad 4 miesiacach, a trzeba brac min 6 msc ( teoria ), wszystkie te piguly to pic na wode, niepotrzebnie wydane piniadze

To ile w sumie wydales na to?

Ale widzicie jaki ciekawy zabieg firmy? Min 6 mies..
A teraz policzcie ile opakowanie kosztuje, na ile starcza, i ile opakowan aby miec na 6 mies... Czy mi sie zdaje czy wyjdzie od cholery kasy? :) Ta kuracja droga zupelnie jak jakas kuracja nowotworowa (sorry za porownanie), ale z tymi cenami to chyba przesadzaja imoze to wlasnie powod tego wszystkiego - zdobyc zdesperowanego klienta ktory bedzie stalym klientem przez 6 mies... A po pol roku... zapomni jaki byl przed kuracja (wkoncu kawalek czasu 6 mies), bedzie chcial polepszenia i w ciagu 6 mies sam sobie wmowi ze cos pomoglo i widzi roznice. Jak ludzie bardzo czegos chca, to to zobacza. A tak na prawde nie bedzie zmian. A kasa w firmie bedzie :)
to tylko hipoteza :D

Saci - Czw 15 Mar, 2007

sprzedam prosolution ostatnie 5 opakowan zapraszam serdecznie !
http://toya.net.pl/~saci/start.html

Sabina79 - Wto 27 Mar, 2007

Saci, Jak się można z Wami skontaktować? jestem zainteresowany ProSolution.
Saci - Pią 06 Kwi, 2007

masz na tej stronie mail i gg ewentualnie podaje telefon 668-19-90-90 teraz wyprzedaz prosolutio za 180zl nie czekaj wplata na konto wysylka gratis mozna zalicytowac towar na swistaku pozdro
blue36 - Pią 06 Kwi, 2007

hmm......skuteczne sa ziola Nomi,Maca,Zen szen,brazylijskie pnacza......oraz witamina C.
Tak naprawde jak ktos ma duzy problem to wizyta u lekarza i dopiero leczenie.
Jesli chodzi o tzw. chwilowa pomoc to lepiej skorzystac z oferty znaych firm ktore wydaly na badania setki milionow i gwarantuja jakosc.
Odradzam natomiast tzw. generyki produkowane w Idiach,Wietnamie czy Chinach......wyglad identyczny z oryginalem....sklad ????????.
Jasne ze za orginal trzeba zaplacic.....choc mozna kupic taniej niz w aptece.