Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy jestem gejem?
Gość - Pią 02 Cze, 2006 Temat postu: Czy jestem gejem? Prosze powiedzcie mi jak mam poznać czy jestem gejem!
Bardzo lubię oglądać fotki nagich mężczyzn! Często odwiedzam gejowskie strony www!
Marzę o seksie z mężczyzną (jeszcze tego nie robiłem)
... ale ...
prawdziwa miłość - do kobiety!
Piotrek87 - Pią 02 Cze, 2006
bi?
Bruno Pelletier - Sob 03 Cze, 2006
hmm... ciężko powiedziec... zależy ile masz lat i co "kręci Cię" w kobietach a co w chłopakach
Gość - Nie 04 Cze, 2006
mam 19 lat ...
Bruno Pelletier - Nie 04 Cze, 2006
no ok... a druga część mojego pytania?
włoch - Nie 04 Cze, 2006
Mam podobny problemik. W mężczyznach kręci mnie tylko i wyłącznie ciało, a w kobietach wszystko co inne.
Gość - Pon 05 Cze, 2006
dokładnie tak!
Bruno Pelletier - Wto 06 Cze, 2006
hmm...
wiesz, ale pierwsze wrażenie to zawsze jest wrażenie wizualne...
więc zwracasz uwagę na facetów...
natomiast cóż to innego Cię w kobietach pociąga jak nie ciało?
bo jeśli wolisz ciało męskie, to raczej jesteś gayem...
Ale uwierz mi - sex z facetem jest miliard razy lepszy
kocurek - Wto 06 Cze, 2006
ja {ja} musisz sie sam zastanowic, nikt ci nie odpowie na to pytanie tylko ty sam. zastanow sie czy wolisz byc z facetem czy z kobieta ale nie tylko w lozku na codzien w zyciu, razem jadac, rozwiazywac problemy, mieszkac. zastanow sie czy jakbys stwierdzil ze jestes gejem i powiedzial o tym komus zaufanemu to czulbys sie z tym dobrze czy zle i czy ty sam czulbys sie dobrze jako g.... wtedy bedziesz wiedzial czy jestes gejem, hetero, bi czy poprostu masz czasem chcice na sex z facetem powodzenia w rozmyslaniach jak bedziesz mial pytania to pisz? chetnie pomoge
Gość - Wto 06 Cze, 2006
Bruno Pelletier napisał/a: |
Ale uwierz mi - sex z facetem jest miliard razy lepszy |
Dla Ciebie Bruno
kocurek - Wto 06 Cze, 2006
trup napisał/a: | Bruno Pelletier napisał/a: |
Dla Ciebie Bruno |
według mnie nie tylko
Bruno Pelletier - Sro 07 Cze, 2006
trup napisał/a: | Bruno Pelletier napisał/a: |
Dla Ciebie Bruno |
no, oczywiście, że w/g mnie, a niby według kogo??
Gość - Czw 08 Cze, 2006
No przestańcie schodzić z tematu. Jeszcze nie jesteś gejem, bo nie miałeś (raczej) żadnego stosunku z mężczyzną
Piotrek87 - Czw 08 Cze, 2006
mati_ja2 napisał/a: | No przestańcie schodzić z tematu. Jeszcze nie jesteś gejem, bo nie miałeś (raczej) żadnego stosunku z mężczyzną | a jak nie miał z kobietą to nie jest hetero? tu chyba o troche co innego chodzi
Tommi - Czw 08 Cze, 2006
TO chyba sprawa jego wewnętrznej mętalnosci Jeśli pociaga Cie tylko sex z facetem to nie znaczy ze jesteś jeszcze gejem. Ale jeśli czujesz cos do jakiegoś faceta i pociąga Cie nie tylko jego ciało to należy sie nad tym zastanowic głebiej Pozdrawiam Adam.
noid2600 - Pią 09 Cze, 2006
proste jestes BI
wybaczcie nie czytalem calego tematu ;p
ja tez jestem BI ^^
Gość - Pon 26 Cze, 2006
dziękie za wszystkie wypowiedzi
ja_89 - Wto 27 Cze, 2006
ja też czasami sie podniecam ogladając nagich mężczyzn... od razu zaczynam myśleć na takie zboczone tematy, ale myśle ze to nic złego:\ (nie myśle konkretnie o nich tylko ogolnie o takich erotycznych rzeczach...) za to wizja 'dwóch mężczyzn' mnie obrzydza
Bruno Pelletier - Czw 29 Cze, 2006
no to, albo Cię obrzydza albo Cie podnieca....
nie masz się czego wstydzić
kocurek - Sob 01 Lip, 2006
Bruno Pelletier napisał/a: | no to, albo Cię obrzydza albo Cie podnieca....
nie masz się czego wstydzić |
w pelni sie zgadzam, co jest zlego w tym ze jednych podniecaja kobiety, innych faceci a innych jedni i drudzy. najwazniejsze to zeby nikt przy tym nie cierpial, czyli jezeli podniecaja cie faceci a kobiety nie to nie zmuszaj sie na sile zeby ci sie podobaly bo nie tedy droga.
Gość - Pon 03 Lip, 2006
ja{ja} zastanow sie po co ogladasz strony gejowskie czy dostrczaja ci przyjemnosci czy sie onanizujesz ogladajac facetow czy tylko podziwiasz ich kaloryferki i penisy hmhm moze zazdroscisz im wlasnie wielkich penisow ale wiedz ze nawet do zdjec biora wlasnie takie rozmiary by robic wrazenie a druga sprawa czego pragniesz od kobiet dzikiego sexu ?tej dziurki ?sam musisz sobie odpowiedziec czego pragniesz naprawde i moze bedziesz musial sie o tym przekonac najpierw, moim zdaniem niepowinienies jeszcze nikomu tego mowic tylko sie przekonac
silvestro19 - Wto 04 Lip, 2006
wincc napisał/a: | ja{ja} zastanow sie po co ogladasz strony gejowskie czy dostrczaja ci przyjemnosci czy sie onanizujesz ogladajac facetow czy tylko podziwiasz ich kaloryferki i penisy hmhm moze zazdroscisz im wlasnie wielkich penisow ale wiedz ze nawet do zdjec biora wlasnie takie rozmiary by robic wrazenie a druga sprawa czego pragniesz od kobiet dzikiego sexu ?tej dziurki ?sam musisz sobie odpowiedziec czego pragniesz naprawde i moze bedziesz musial sie o tym przekonac najpierw, moim zdaniem niepowinienies jeszcze nikomu tego mowic tylko sie przekonac |
Witam ja mam ten sam problem al opowiem wam pewna historie gdy mialem okolo 15 lat zakochlem sie w pewnej przyjaciolce trwalo to jakies 3 lata ale gdy ona mnie wysmiala i zawstydzila przed wszystkimi znjomymi ze ja sie wniej kocham i jak tylko mnie widziala to mna pomiatala to sobie cos takiego ubzdyralem w głowie ze jesli ja jej nie zdobede to przerzuce sie na chlopcow i tak jak by mjoje slow przerzucily sie na fakty ale nie do konca poniewaz po rou dowiedzialem sie ze wsrd naszej paczki przyjaciol tez sa eje ale ja to zaakceptowalem poniewaz sam mialem kiedys takie mysli wiec sobie pomyslalem nie moj d.... tylko ich no i oni mi zaczeli pokazywac czaty z gejami i rozne stronki z filmikmi i za jazkisz czas zaczelo mi sie to podobac ale tylko ja widze faceta na go bo jezeli mialym sobie wyobrazic ze ja mialbym cos robic z facetem to drzu mnie bierze obrzydzenie ale oglaac lubie czy ktos to umie wyjasnic dlaczego ja musze zyc z takim problemem a wiem ze mi sie podobaja dziewczyny i wiem ze w przyszlosci chce miec dzi i zone i normalna rodzine a teraz moja psychika dziala na dwie strony w fazie gdy sie podniece jakos sobie z tym radze le ja nie chce byc gehjem czytalem artykul ze prawie kazdy ma taki okrs w zyciu ze musi przejsc wybor facet czy meszczyzna ale ja jestem w sobie przekonany ze jestem heterykiem a psychika podpowiada mi ze bi nawet kiedys to jeszcze snily mi sie sny z moimi kolegami ze urzadadzamy orgie a w zyciu sobi e tego nie wyobrazam co otym sadzicie czekam na wasze odpowidzi czy wy cs takiego przezyliscie ja nie to mniejcie zrozumienie dla tych ktorzy t przezyli
silvestro19 - Wto 04 Lip, 2006
wincc napisał/a: | ja{ja} zastanow sie po co ogladasz strony gejowskie czy dostrczaja ci przyjemnosci czy sie onanizujesz ogladajac facetow czy tylko podziwiasz ich kaloryferki i penisy hmhm moze zazdroscisz im wlasnie wielkich penisow ale wiedz ze nawet do zdjec biora wlasnie takie rozmiary by robic wrazenie a druga sprawa czego pragniesz od kobiet dzikiego sexu ?tej dziurki ?sam musisz sobie odpowiedziec czego pragniesz naprawde i moze bedziesz musial sie o tym przekonac najpierw, moim zdaniem niepowinienies jeszcze nikomu tego mowic tylko sie przekonac |
Witam ja mam ten sam problem al opowiem wam pewna historie gdy mialem okolo 15 lat zakochlem sie w pewnej przyjaciolce trwalo to jakies 3 lata ale gdy ona mnie wysmiala i zawstydzila przed wszystkimi znjomymi ze ja sie wniej kocham i jak tylko mnie widziala to mna pomiatala to sobie cos takiego ubzdyralem w głowie ze jesli ja jej nie zdobede to przerzuce sie na chlopcow i tak jak by mjoje slow przerzucily sie na fakty ale nie do konca poniewaz po rou dowiedzialem sie ze wsrd naszej paczki przyjaciol tez sa eje ale ja to zaakceptowalem poniewaz sam mialem kiedys takie mysli wiec sobie pomyslalem nie moj d.... tylko ich no i oni mi zaczeli pokazywac czaty z gejami i rozne stronki z filmikmi i za jazkisz czas zaczelo mi sie to podobac ale tylko ja widze faceta na go bo jezeli mialym sobie wyobrazic ze ja mialbym cos robic z facetem to drzu mnie bierze obrzydzenie ale oglaac lubie czy ktos to umie wyjasnic dlaczego ja musze zyc z takim problemem a wiem ze mi sie podobaja dziewczyny i wiem ze w przyszlosci chce miec dzi i zone i normalna rodzine a teraz moja psychika dziala na dwie strony w fazie gdy sie podniece jakos sobie z tym radze le ja nie chce byc gehjem czytalem artykul ze prawie kazdy ma taki okrs w zyciu ze musi przejsc wybor facet czy meszczyzna ale ja jestem w sobie przekonany ze jestem heterykiem a psychika podpowiada mi ze bi nawet kiedys to jeszcze snily mi sie sny z moimi kolegami ze urzadadzamy orgie a w zyciu sobi e tego nie wyobrazam co otym sadzicie czekam na wasze odpowidzi czy wy cs takiego przezyliscie ja nie to mniejcie zrozumienie dla tych ktorzy t przezyli
hildegrant - Pią 07 Lip, 2006
po 1 czytaj to co piszesz bo zjadasz literki i to wkurza...
po 2: w zyciu mlodego czlowieka dokonuje sie wybor orientacji (co prawda jest to zaprogramowane wczesniej, ale czlowiek nie robot i wszystko moze sie zmienic w miedzyczasie) stad jesli lubisz patrzec na jakies gejowskie sceny, ale odrzuca cie na mysl, gdyby facet mial cie dotknac...to chyba odpowiedz nasuwa sie sama...
glowa do gory, nie napisales ile masz latek a to wazne...
po 3: nie wysylaj postu 2-krotnie
silvestro19 - Pią 07 Lip, 2006
no dzieks za odpowiedz najgorsze jest to ze moi koldzy nie rozumieja tego a latek mam 19.5 dziks za pomoc bo jusz sie martwilem ze ze mna jest cos nie tak a nie chce tego
Bruno Pelletier - Pią 07 Lip, 2006
hildegrant zbyt - tego nawet najstarsi górale nie wiedzą.... więc i Ty zapewne nie wiesz jak to jest z tą "programowalnością" orientacji seksualnej...
a autorowi polecam film "Brokeback Mountain"....
hildegrant - Sob 08 Lip, 2006
Bruno Pelletier napisał/a: | hildegrant zbyt - tego nawet najstarsi górale nie wiedzą.... więc i Ty zapewne nie wiesz jak to jest z tą "programowalnością" orientacji seksualnej... |
sa skrajne teorie (i ty o tym wiesz), ja staje posrodku...
Bruno Pelletier napisał/a: | a autorowi polecam film "Brokeback Mountain".... |
tyle, ze w tym filmie nie ma wyjasnionej konkretnej genezy, nie ma specjalnie ukazanego podloza, w zasadzie widz musi sie opierac jedynie na tym co widzi na ekranie...
kocurek - Sob 08 Lip, 2006
Bruno Pelletier napisał/a: |
a autorowi polecam film "Brokeback Mountain".... |
dobry film ale ja osobiscie polecalbym bardziej C. R. A. Z. Y. super film ukazujacy cala droge do akceptacji nie tylko samego siebie ale tez rodziny.
silvestro19 - Pon 10 Lip, 2006
kocurek napisał/a: | Bruno Pelletier napisał/a: |
a autorowi polecam film "Brokeback Mountain".... |
dobry film ale ja osobiscie polecalbym bardziej C. R. A. Z. Y. super film ukazujacy cala droge do akceptacji nie tylko samego siebie ale tez rodziny. |
dzieki za pomoc tylko gdzie te filmy moge znalezc chetnie bym obejrzal dzieks za pomoc jeszcze raz troche sie uspokoilem pozdrowionka
Szypciutki - Pią 05 Sty, 2007 Temat postu: Re: Czy jestem gejem? powiem ci możeż zostać gejem jak masz 19 lat i cie kręci sex z innym facetem to nie ma rady
Bruno Pelletier - Sob 06 Sty, 2007
gayem się nie zostaje - gayem się jest.
i nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia...
|
|