Luźne dyskusje o męskich sprawach - Wasze pytania do płci żeńskiej
Madziula - Pią 10 Lis, 2006 Temat postu: Wasze pytania do płci żeńskiej Zastanawiam się czy macie jakieś pytania do nas kobiet...? Moze jest coś co Was w nas zastanawia, interesuje, intryguje...? Myśle, że tak Dlatego proponuje byśmy wspólnymi siłami stworzyli "damsko-męską gałąź porozumienia" (pozwólcie, że tak to nazwe ) Zapraszam wszystkich zainteresowanych, a dziewczyny proszę o pomoc przy udzielaniu odpowiedzi
Gość - Sob 11 Lis, 2006
zakładanie prezerwatywy ustami...?
Madziula - Sob 11 Lis, 2006
Ach te prezerwatywy, wiecej z nimi kłopotu niz przyjemności, hihi... Ale zakładać je na te cuda natury to wręcz szczyt przyjemności, zwłaszcza, że tej przyjemności dostarcza sie Wam mężczyzną
Fantom17 - Sob 11 Lis, 2006
hmmm Madziula .....ostatnio staralem sie o wzgledy pewnej damy ktora okazywala mi srednie zainteresowanie....zastosowalem wiec sie do rady kolegi zebym "niby sobie odpuscil" i rzeczywiscie poskutkowalo,jak zaczalem ja olewac i pokazywac brak zainteresowania to laska rzeczywiscie zapragnela mojego towarzystwa...jak to jest z wami Madziula..ty tez tak masz?
mastra - Sob 11 Lis, 2006
to chyab najstarszy, najbardziej popularny i w sumie efektywny sposób na zbadanie czy ona ma ciagi do mnie nie raz zadziałało
Madziula - Nie 12 Lis, 2006
Fantom17 napisał/a: | hmmm Madziula .....ostatnio staralem sie o wzgledy pewnej damy ktora okazywala mi srednie zainteresowanie....zastosowalem wiec sie do rady kolegi zebym "niby sobie odpuscil" i rzeczywiscie poskutkowalo,jak zaczalem ja olewac i pokazywac brak zainteresowania to laska rzeczywiscie zapragnela mojego towarzystwa...jak to jest z wami Madziula..ty tez tak masz? |
Czy ja tak mam? hmm... Pewnie tak, ale są jakieś granice. Chociaz jak sobie przypominam to z reguły ja też stosuje taka taktyke zdobywania facetów Uwielbiamy wiedzieć, że się komuś podobamy i w ten sposób mamy nad Wami kontrole. Każda z nas w inny sposób ją wykorzystuje. Ale gdy widzimy że to zainteresowanie powoli maleje, a nawet zanika, same zaczynamy o nie walczyć. Każda ma w sobie coś takiego co zmusza nas do walki i czasami jest to walka o Wasze względy, no bo niby jak to jest możliwe, że "tak nagle przestał się mną interesować" Pamiętajcie tylko, że nie można za długo " sobie odpuszczać", bo po pewnym czasie my tez zaczynamy rezygnować. I zaczyna się błędne koło... Mam nadzieje, że taka odpowiedż Cię satysfakcjonuje?
Strikerx - Nie 12 Lis, 2006 Temat postu: odp A ja mam pytanie dotyczące skrzywienia członka (chodzi mi o skrzywienie lewostronne) czy to przeszkadza podaczas seksu?Czy taki facet może spokojnie Cię zadowolić?Czy liczy się dla Ciebie długość penisa?
Madziula - Nie 12 Lis, 2006
No jasne, że nie ma znaczenia. Podstawą jest technika i wprawa faceta! A jeżeli w gre wchodzi uczucie to naprawde wygląd, kształt itp. nie maja znaczenia. Sam musisz znać swoją wartość i męskość. Ja uwielbiam czuć wasza przewagę i siłe, jest to coś niesamowitego i podniecającego. Pamiętaj technika jest najważniejsza i sposób w jaki się kochacie, to właśnie dostarcza nam najwięcej wrażeń
Strikerx - Nie 12 Lis, 2006 Temat postu: odp Czy czujesz się bezpiecznie ze swoim facetem?Jeśli tak to powiedz co sprawia że czujesz się przy nim bezpieczna?
Madziula - Nie 12 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Czy czujesz się bezpiecznie ze swoim facetem?Jeśli tak to powiedz co sprawia że czujesz się przy nim bezpieczna? |
Czuje się przy nim tak bezpiecznie, że czasami się zastanawiam czy, aby nie za bardzo Po prostu dba o mnie i zwraca uwage na moję potrzeby. Sama nie wiem co powoduje to bezpieczeństwo, może fakt, że nie robi mi świństw, jest ze mną szczery, nie ma głupich pomysłów wszystko co robi to robi z myślą o mnie i nawzajem. Jesteśmy całością ja dla niego, a on dla mnie. Ale to zależy od pary, bo każdy ma swoje upodobania, zainteresowania. Ale myśle że szczerość, częste wyznawanie uczuć i nie obiecywanie niemożliwego sprawia, że czuję się przy nim bezpiecznie
Fantom17 - Nie 12 Lis, 2006
Dziekuje ci Madziu..w swoim jak i pewnei we wszytskich imieniu za konkretne odpowiedzi
harold mckee - Pon 13 Lis, 2006
:}
Madziula - Pon 13 Lis, 2006
Tu nie ma za co dziękować, chłopaki! Dla mnie to czysta przyjemność, że mogę się na coś przydać i trochę Was poznać. Szkoda tylko, że nie ma innych dziewczyn, które by dodały coś od siebie. No cóż... Życie, hihi... Pozdrawiam
Strikerx - Pon 13 Lis, 2006 Temat postu: odp Czy to prawda że kobietę boli podczas pierwszego razu?Czy ten ból jest mocny?Gdzie najbardziej lubisz być pieszczona przez swojego faceta?Co sprawia Ci najwięcej przyjemności?
Madziula - Pon 13 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Czy to prawda że kobietę boli podczas pierwszego razu?Czy ten ból jest mocny?Gdzie najbardziej lubisz być pieszczona przez swojego faceta?Co sprawia Ci najwięcej przyjemności? |
Mó pierwszy raz był śmiechowy, ale inny niż sie spodziewałam Pierwszy, pierwszy raz się nie powódł, za bardzo byłam spięta i mój facet nie mógł włożyć swojego tygryska- także porażka Ale jakos mnie to nie zniechęciło. Za drugim razem było znacznie lepiej. Tylko wiecie co? Nie wiem kiedy została przerwana błona dziewicza do dzisiaj nie wiem kiedy ona znikła. Podejrzewam tylko, że pozbyłam się jej podczas pieszczot z moim facetem. Ale to wszystko to tylko domysły. Jeżeli chodzi o ból to wszystko zależy od tego ja bardzo odprężona i nawilżona jest Twoja partnerka. Musi być tam "mokro" i to bardzo, pamiętaj
Uwielbiam dotyk meskiej dłoni na całym moim ciele, a szczególnie na plecach, na to jestem najbardziej wrażliwa. Ale moja pussy także domaga sie pieszczot: dłonie, język i usta to podstawa bym wiła się z roszkoszy. Domagam się także masażu piersi, zwłaszcza odkąd biorę tabletki antykoncepcyjne i moję piersi urosły i stwardniały. Głaskanie, przyciskanie, całowanie wszystko, wszystko co tylko powoduje, że nie mogę uleżec spokojnie w miejscu. Także nie żałuj swojej kobiecie pieszczot
Madziula - Pon 13 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Czy to prawda że kobietę boli podczas pierwszego razu?Czy ten ból jest mocny?Gdzie najbardziej lubisz być pieszczona przez swojego faceta?Co sprawia Ci najwięcej przyjemności? |
Mó pierwszy raz był śmiechowy, ale inny niż sie spodziewałam Pierwszy, pierwszy raz się nie powódł, za bardzo byłam spięta i mój facet nie mógł włożyć swojego tygryska- także porażka Ale jakos mnie to nie zniechęciło. Za drugim razem było znacznie lepiej. Tylko wiecie co? Nie wiem kiedy została przerwana błona dziewicza do dzisiaj nie wiem kiedy ona znikła. Podejrzewam tylko, że pozbyłam się jej podczas pieszczot z moim facetem. Ale to wszystko to tylko domysły. Jeżeli chodzi o ból to wszystko zależy od tego ja bardzo odprężona i nawilżona jest Twoja partnerka. Musi być tam "mokro" i to bardzo, pamiętaj
Uwielbiam dotyk meskiej dłoni na całym moim ciele, a szczególnie na plecach, na to jestem najbardziej wrażliwa. Ale moja pussy także domaga sie pieszczot: dłonie, język i usta to podstawa bym wiła się z roszkoszy. Domagam się także masażu piersi, zwłaszcza odkąd biorę tabletki antykoncepcyjne i moję piersi urosły i stwardniały. Głaskanie, przyciskanie, całowanie wszystko, wszystko co tylko powoduje, że nie mogę uleżec spokojnie w miejscu. Także nie żałuj swojej kobiecie pieszczot
paulinka - Pon 13 Lis, 2006
wojtq napisał/a: | zakładanie prezerwatywy ustami...? |
prezerwatywa-wole bez:) szczerze to ze 2 lata temu ostatnio używalam tego twora i nawet zdarzylo sie założyc ustami ale był pokryty niesmaczna wydzielina:( wiec ja ogólnie jestem przeciwnikiem gum ale jak już ktos ich używa to chyba nie robi dużego problemu nałożenie jej ustami wkoncu faceci to lubia:)
Fantom17 napisał/a: | hmmm Madziula .....ostatnio staralem sie o wzgledy pewnej damy ktora okazywala mi srednie zainteresowanie....zastosowalem wiec sie do rady kolegi zebym "niby sobie odpuscil" i rzeczywiscie poskutkowalo,jak zaczalem ja olewac i pokazywac brak zainteresowania to laska rzeczywiscie zapragnela mojego towarzystwa...jak to jest z wami Madziula..ty tez tak masz? |
nie wiem czy tylko Madga ma odpowiadac.....
mi sie wydaje żę to jest tak :
wydaje mi sie żę dama ktura prubowales zdobyc jest atrakcyjna i wielu meższczyzna na nia leci i takich kturzy za nia biegaja może miec na peczki dlatego tacy ja nie kreca!!! wiec woli sama zdobyc faceta a ty zwruciles na siebie uwage wzbudziles jej ciekawosc ona wpadla w Twoje sidła myslac żę to ona Cie usidla:)
paulinka - Pon 13 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | A ja mam pytanie dotyczące skrzywienia członka (chodzi mi o skrzywienie lewostronne) czy to przeszkadza podaczas seksu?Czy taki facet może spokojnie Cię zadowolić?Czy liczy się dla Ciebie długość penisa? |
znowu nie wiem jak to jest Magda chce żeby inne odpowiadaly a chlopcy pytaja chyba tylko ja.....
w zależności od skrzywienia trzeba dopasowac pozycje w której bedzie dobrze:) czy to przeszkadza zależy od tego jak mocno jest skrzywiony przy zbyd dużym kacie skrzywienia może sprawiac problemy.
skrzywienie nie ma nic do tego czy partnerce bedzie dobrze.
długosc nie jest aż tak ważna chodz oczywiscie musi cos tam miec:) jeżeli ma członka wieljkosci palca to raczej-jeżeli chodzi o mnie-byloby cieżko z zaspokojeniem:) pozatym ważniejsza jest chyba grubosc niż długosc chodz jeżeli jest taki po prostu średni to wystarczy dla wiekszosci kobiet
Strikerx napisał/a: | Czy czujesz się bezpiecznie ze swoim facetem?Jeśli tak to powiedz co sprawia że czujesz się przy nim bezpieczna? |
nie ma obecnie faceta
z ostatnim bylym pod koniec zwiazku nie czulam sie bezpieczna i to był dosc ważny powód który zadecydowal o rozstaniu
bezpieczna p[rzy meższczyznie czuje sie gdy wiem że zawsze gdy go potrzebuje zrobi wszystko żeby sie ze mna zobaczyc zawsze stanie w mojej obronie bedzie nie tylko moich chlopakiem ale i najlepszym przyjacielem i przyjsaciułka z kturym moge porozmawiac o wszystkim zwierzyc sie z każdego nawet głupiego problemu:) bedzie ze mna szczery i ja bede czula że moge mu w 100%zaufac
mnie mój pierwszy raz bolal i to dosc mocno nawet sie popłakalam i ból był przez kika dni po nie tylko w czasie stosunku
uwielbiam pieszczoty piersi, szyji, ud i posladków:) oraz oczywiscie cipki
najlepsza przyjemnoesc to minetka i ssanie sutków
Gość - Pon 13 Lis, 2006
dziewczyny, czy uprawiałyscie kiedyś sex analny, czy lubicie, co o tym myślicie itp. Jaki jest punkt widzenia kobiety?
matisyahu napisał/a: | dziewczyny, czy uprawiałyscie kiedyś sex analny, czy lubicie, co o tym myślicie itp. Jaki jest punkt widzenia kobiety? |
prubowalam dobry w czasie okresu nawet potrafi dac troche przyjemnosci zarezerwpwany dla stałych zwiazków moim zdaniem
max1111 - Pon 13 Lis, 2006
ile mialas lat jak sprobowalas tej formy seksu
max1111 napisał/a: | ile mialas lat jak sprobowalas tej formy seksu |
17
to wczesnie ,ale kazdy robi to co lubi , czyli juz teraz jestes dojrzala kobieta hmm to mile
Nie czulas ze to troche ponizajace , frustrujace??
max1111 napisał/a: | Nie czulas ze to troche ponizajace , frustrujace?? |
bylam wtedy w stałym zwiazku ponad rok nie chcialam monotonni i z chłopakiem chcialam experymentowac nie bylo to dla mnie poniżajace bylam zakochana chlopakowi sprawialo to przyjemnosc wiec bylo to dla mnie nowe doswiadczenie powturzylismy to może kilka razy ale żadko:)
Ok. To mile. To nie ocena tylko intymne dosyc pytanie, ale dziekuje za szczerosc. Czemu znalazlas sie na tym forum tylko dla mezczyzn . Jestes sama, zraniona czy szukasz czegos nowego.
Strikerx - Pon 13 Lis, 2006 Temat postu: odp Dlaczego kobiety jednych facetów traktują jak przyjaciół a innych jak kochanków?
Strikerx napisał/a: | Dlaczego kobiety jednych facetów traktują jak przyjaciół a innych jak kochanków? |
jesli chodzi o mnie jak mnie facet nie pociaga albo jest zajety i wiem że kocha swoja kobiete i nie chce sie wtracac w zwiazek to na ogół wtedy chlopak zostaje moim przyjacielem chodz po rozstaniu po długim zwiazku mam tak że wszystkich traktuje jak przyjaciuł!!! ale głównie chyba chodzi o chemie jak nic mnie nie ciagnie do faceta a fajnie mi sie z nim gada i lubie z nim spedzac czas to zostaje moim przyjacielem:) chodz na ogół chlopak nie potrafi zrozumiec stwierdzenia"zostanmy przyjaciułmi" i i tak zawsze -prawie_chce cos wiecej:)
Gość - Pon 13 Lis, 2006
Czego Wam brakuje w sexie, co chciałybyście dostać jako kobiety?
Jakie macie fantazje erotyczne??
Czy marzycie o czymś, ale nigdy tego nie mówicie swojemu partnerowi?
Co chciałybscie zrobić najbardzie szalonego?
Co was najbardziej podnieca?
Strikerx - Pon 13 Lis, 2006 Temat postu: odp Co sprawia że jednym ludziom potraficie zaufać a innym nie?Co wtedy czujecie i co wami kieruje?
matisyahu napisał/a: | Czego Wam brakuje w sexie, co chciałybyście dostać jako kobiety? |
mi ostatnio to brakuje sexu:) hihi ale tak na ogół to orgazmu mam problemy z dochodzeniem i tego głównie mi brakuje a pozatym zawsze mi za mało sexu....
matisyahu napisał/a: | Jakie macie fantazje erotyczne?? |
jak mi wpadnie jakas fantazja to staram sie realizowac:) takie nie zrealizowane ale do zrealizowana to kochac sie na plaży i w dżakuzi
matisyahu napisał/a: | Czy marzycie o czymś, ale nigdy tego nie mówicie swojemu partnerowi? |
ja zawsze muwie o swoich marzeniach wkoncu wtedy realizaja jest bardziej możliwa
matisyahu napisał/a: | Co chciałybscie zrobić najbardzie szalonego? |
sex zbiorowy....
matisyahu napisał/a: | Co was najbardziej podnieca? |
uwielbiam sriptiz meski:) ssanie sudków i minetke
pozatym ostanio podniiecił mnie taniec z dziewczyna my sie tulilysmy a wokoło nas kilku kolesi sliniło sie na nas widok a my miałysmy ich gdzies i ogladałysmy siebie...wtedy mialam ochote ja pocalowac a potem siie okazalom że ona mnie tez to bylo dziwne i tylko raz tak mialam ale to bylo tydzien temu wiec jeszcze dobrze to pamietam.... od tamtej pory kilka razy myslalam o niej i o tym czy nie jestem biseksualna...
Strikerx napisał/a: | Co sprawia że jednym ludziom potraficie zaufać a innym nie?Co wtedy czujecie i co wami kieruje? |
ja jestem bardzo ufna i chodz już kilka albo kilkanascie razy sie przejechalam na ludziach jakos nie potrafie sie zmienic....
jestem bardzo [poztywna i ufam ludziom. podchodze do życia tem że lubie i ufam każdemu jestem szczera i nie wstydze sie swojego życia ani swoich mysli chyba że sie na kims przejade... wtedy nie dosc że nie ufam to staje sie zdecydowanie nie miła żeby tego brzydziej nie ujac(potrafie stac sie chamska, opryskilwa, a nawet agresywna)-popadam ze skrajnosc w skrajnosc....
Strikerx - Pon 13 Lis, 2006 Temat postu: odp Po czym poznajecie że jedni faceci mają w sobie to "coś" a inni nie?jak opisujecie "to coś"?
Strikerx napisał/a: | Po czym poznajecie że jedni faceci mają w sobie to "coś" a inni nie?jak opisujecie "to coś"? |
tego sie nie da opisac wydaje mi sie że to feromony które akurat dzialaja na jaks kobiete:) z dziewczynami jest czesto inaczej niby chlopak z wygladu nie jest w jej guscie z charakteru też do ideału mu wiele brakuje a ciagnie ja do niego tego sie nie da opisac sama szczerze nie wiem jak to jest:)))
Gość - Pon 13 Lis, 2006
a jakbym zaproponował Ci dobry sex to byś się na to zgodziła?
matisyahu napisał/a: | a jakbym zaproponował Ci dobry sex to byś się na to zgodziła? |
nie mam problemów z ze zdobyciem chlopaka:) jestem młoda atrakcyjna inteligentna i szalona:) i oczywiscie skromna hihihi ale twoja propozycje odrzucam nie preferuje aż takiego szalenstwa:)
Gość - Pon 13 Lis, 2006
to nie była propozycja , to było pytanie hipotetyczne:))
jestem żonaty:)
matisyahu napisał/a: | to nie była propozycja , to było pytanie hipotetyczne:))
jestem żonaty:) |
to sorki troszke spiaca jestem i źle zrozumialam:)
Gość - Pon 13 Lis, 2006
uhmmmmmmmmmm )))
Strikerx - Pon 13 Lis, 2006 Temat postu: odp Jest taka sytłacja : widzisz faceta który podoba Ci się...pytanie...co sprawia że zaczynasz czuć ten wewnętrzny głos który podpowiada Ci że jest to ktoś dla Ciebie?
Strikerx napisał/a: | Jest taka sytłacja : widzisz faceta który podoba Ci się...pytanie...co sprawia że zaczynasz czuć ten wewnętrzny głos który podpowiada Ci że jest to ktoś dla Ciebie? |
jak widze kogos interesujacego nie podchodze do tego że to może odrazu byc ktos dla mnie też zależy gdzie widze w sklepie na imprezie na ulicy potrafie podejsc np. w autobusie i zagadac z obcym kolesiem jak sie wydaje sympatyczny i jedzie sam:) nie mam problemu z nawiazywaniem kontaktów a co do zwiazków to nie mam tak że na poczatku odrazu wiem że to ktos dla mnie tylko z biegiem czasu jak kogos dobrze poznam dopiero moge podjac decyje czy to odpowiednia osoba trfa to na ogół kika miesiecy....
nie mialam zbyt wielu facetów jestem młodziutka:) na ogół miałam tak ze jak facet na mnie nie leciał to mi sie podobał bo takich bylo niewielu a ja lubie wyzwania.... mialam 2 zwiazki (no może 3ale ten 3 to krutki) we wszystkich to ja badziej ich zdobywalam chodz wiedzialam że im sie podobam wkoncu nigdy nie mialam tak żebym sie nie podobalo kolesiowi ktury wpadl mi w oko niew iem jak to jst z tym wewnetrznym głoem ja chyba takiego nie mam stawiam na rozsadek i poznanie czlowieka
Fantom17 - Wto 14 Lis, 2006
A ja jeszcze zadam pytanie co do twojej wczesniejszej wypowiedzi,powiedzialas ze czlonek ma byc sredniej grubosci(czyli jakiej?),i liczy sie grubosc czy obwod(czy moze to i to)
PS:A zwracalismy sie z pytaniami do Madziuli poniewaz ona jest autorka tego tematu,wszystkie jestescie wspaniale
Madziula - Wto 14 Lis, 2006
matisyahu napisał/a: | dziewczyny, czy uprawiałyscie kiedyś sex analny, czy lubicie, co o tym myślicie itp. Jaki jest punkt widzenia kobiety? |
Raz jeden jedyny spróbowałam i od tamtej pory jestem zagorzałą przeciwniczką analu. Żądna to przyjemność a czasmi sam ból. Myśle, że moja pupa nie jest najlepszym miejscem do wkładania tam wielkiego penisa. Jak ktos chce próbować to zaopatrzcie się w lubrykant bo inaczej może się to skończyć nieprzyjenie.
Madziula - Wto 14 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Dlaczego kobiety jednych facetów traktują jak przyjaciół a innych jak kochanków? |
Oj to chyba zależy od gustu dziewczyny. Tych których szanują, ale bliższego kontaktu nie chcą miec to traktują jak przyjaciól, po to że by kontakt się nie zerwał. Są mężczyźni którzy podobają się kobietą w takim stopniu, że sama przyjaźń to za mało. Ale ten Twoje pytanie jest za bardzo skomplikowane by odpowiedziec na nie w kilka zdań. Ale spróbuj sobie odpowiedzieć na takie pytanie: Dlaczego faceci traktują jedne dziewczyny jak seksbomby, a drugie uważają za kumpele z podwórka?
Madziula - Wto 14 Lis, 2006
matisyahu napisał/a: | Czego Wam brakuje w sexie, co chciałybyście dostać jako kobiety?
Jakie macie fantazje erotyczne??
Czy marzycie o czymś, ale nigdy tego nie mówicie swojemu partnerowi?
Co chciałybscie zrobić najbardzie szalonego?
Co was najbardziej podnieca? |
Brakuję mi orgazmu, ale to kwestia wprawy i mam nadzieję, że kiedys go dostane, bo nie mam zamiaru oszukiwać faceta sztucznym krzykiem, że niby orgazm był a w rzeczywistości tak nie było.
Moja fantazja erotyczna, hmm... może użycie czegoś takiego jak wibrator i innych zabawek z sex shopu, hihi, ale jeszcze nie teraz, jeszcze nie nacieszyłam się zabawką mojego faceta
Szczerość w moim związku to podstawa dlatego odrazu wcielamy w życie nasze pomysły.
Zrobić stripte's dla gromady przystojnych facetów (my uwielbiamy być uwielbiane )
Strikerx napisał/a: | Co sprawia że jednym ludziom potraficie zaufać a innym nie?Co wtedy czujecie i co wami kieruje? |
To czy komus ufamy zależy od zachowania tej osoby, od jej charakteru. Raczej bandziorom nie zaufamy Ale jeżeli ktoś ma szlachetne serce i czyste zamiary to jest to osoba której mogę ufać. Wygląd zewnętrzny też robi swoje, ale nie chodzi o ładne czy markowe ciuchy, po prostu osoba schludna robi wszystko, by wyglądac na osobe zadbaną nawet nie mając pieniędzy na nowe cichy. higiena zewnętrzna, zachowanie w stosunku do innych ludzi (zwłaszcza do starszych, chorych) to w jaki sposób ktoś wypowiada się na różne tematy, jak traktuję życie- jest dla mnie wyznacznikiem i tylko takim ludziom ufam. Nie znosze chamstwa i od takich ludzi trzymam się z daleka.
Strikerx napisał/a: | Po czym poznajecie że jedni faceci mają w sobie to "coś" a inni nie?jak opisujecie "to coś"? |
Miałam wiele okazji by znaleźć sobie faceta, jednak wszystkie zaloty odrzucałam. Dopóki, doputy nie znalazł się chlopak, który kompletnie zawrócił mi w głowie. Jestem z nim do tej pory i ciesze się z wyboru. Czekałam na niego długo i się doczekałam. To "coś" pojawia się samo z siebie i nie mam pojęcia skąd przychodzi. Ale to czy dany facet jest pociągający jest indywidualna sprawą każdej kobiety. A każda z nas jest inna
Strikerx - Wto 14 Lis, 2006 Temat postu: odp To powiedzcie jak to jest w końcu z tym penisem?Wolicie jak facet ma owłosionego czy wydepilowanego?
paulinka - Wto 14 Lis, 2006
Fantom17 napisał/a: | A ja jeszcze zadam pytanie co do twojej wczesniejszej wypowiedzi,powiedzialas ze czlonek ma byc sredniej grubosci(czyli jakiej?),i liczy sie grubosc czy obwod(czy moze to i to
|
szczerze to przeżylam dużo ale partnerów nie miałam wielu i szczerze to nie liczyły sie dla mnie wielkosci ich penisów... bardziej liczyły sie uczucia jak byly silne to oczywiscie i w łóżku bylo dużo lepiej:)
napisalam że ma bys średni a nie wiem jaki to rozmiar...
paulinka - Wto 14 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | To powiedzcie jak to jest w końcu z tym penisem?Wolicie jak facet ma owłosionego czy wydepilowanego? |
nie musi byc wygolony ale nie lubie gdy jest dużo wlosów nie musza byc ogolone ale powinny byc przyciete -oczywiscie zależe jakie ma owlosienie każdy ma inne chodzi mi o to że 10cm busz zasłaniajacy prawie całe krocze to nie ciekawy wyglad:(
Strikerx - Sro 15 Lis, 2006 Temat postu: odp Po jakim czasie bycia w związku pierwszy raz kochałyście się z facetem?Czy uważacie że to złe gdy np kochacie się po miesiącach znajomości?
Madziula - Sro 15 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Po jakim czasie bycia w związku pierwszy raz kochałyście się z facetem?Czy uważacie że to złe gdy np kochacie się po miesiącach znajomości? |
To zależy od Was i od tego kiedy będziecie gotowi na pierwszy wspólny seks. Ja zaczęłam sypiać z moim chłopakiem po czterech miesiącach chodzenia i nie żałuje, od tamtej pory jesteśmy dalej razem. Mam kumpele która po 4 dniach bycia z facetem przespała się z nim i są ze sobą do tej pory, czyli ponad rok czasu. Także kiedy to kwestia umowna. Jedni czekaja do ślubu drudzy nie tracą czasu i ląduja w łóżku na pierwszej randce. Ale myslę, że są pewne granice.
Strikerx - Sro 15 Lis, 2006 Temat postu: odp Jak rozumiecie słowo miłość (nie seks) a jak słowo zauroczenie?Jaka jest różnica waszym zdaniem?
Madziula - Sro 15 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Jak rozumiecie słowo miłość (nie seks) a jak słowo zauroczenie?Jaka jest różnica waszym zdaniem? |
Zauroczenie to chyba nic innego jak faza przejściowa do miłości. Jedne osoby nam sie po prostu podobają i czujemy do nich cos więcej niż "lubię Cię", czasami zdarza się, że zauroczenie mija i nie widzimy zalet które widzielismy wcześniej. I to jest ta różnica, że można byc czymś zauroczonym na jakąś chwile, a w miłości jest tak że kochamy przez bardzo długi okres i nawet dobrowolne zerwanie z kimś nie zmniejsza cierpienia. A zauroczenie przechodzi tak jak zły humor. Nie wiem czy właściwie interpretuje znaczenie tych słów, ale tak chyba dobrze. Kiedyś sama byłam zauroczona pewnym facetem, podobał mi sie jak piorun i byłam gotowana na związek z nim, jednak pewnego wieczoru uświadomiłam sobie, że on mi się kompletnie nie podoba i nie mogłam sobie darować, że byłam nim aż tak zafascynowana?! Można kogoś oczarować swym wdziękiem, ale jeżeli nie pokocha to dalsza znajomość nie będzie miała miejsca. takie jest moje zdanie. I domyślam się że możecie sądzić inaczej, dlatego z chęcią przeczytam co Wy o tym sądzicie
Strikerx - Sro 15 Lis, 2006 Temat postu: odp Jak miło że odp dochodzą do kogoś powędrował e mail
lumfr - Sro 15 Lis, 2006
hmm no dobra to ja zadam pare pytan pewnie juz sie pojawily w innych dzialach ale czy to mit czy fakt ze : liczy sie rozmiar przyrodzenia ? 2 pytanie : kobiety masturbuja sie wiele mniej niz faceci ? fakt ? mit ? 3:wolicie rodzaj faceta maczo czy taki misiaczek ( nie chodzi tu o wyglad)
mister102 - Sro 15 Lis, 2006
skasowany
Madziula - Czw 16 Lis, 2006
lumfr napisał/a: | hmm no dobra to ja zadam pare pytan pewnie juz sie pojawily w innych dzialach ale czy to mit czy fakt ze : liczy sie rozmiar przyrodzenia ? 2 pytanie : kobiety masturbuja sie wiele mniej niz faceci ? fakt ? mit ? 3:wolicie rodzaj faceta maczo czy taki misiaczek ( nie chodzi tu o wyglad) |
Rozmiar hmm... to przeczytaj soebie wcześniej co pisałyśmy. Napisze Ci tak liczy się po prostu technika Jasne, że rzadziej się zaspokajamy, bo to nie taka prosta sprawa i bardziej opłaca się seks z mężczyzną, no chyba że ktoś korzysta np z wibratorka- ale to już inna historia. Ja się jeszcze nie masturbowałam, bo nie widziałam w tym przyjemności, ale gdybym nie miała faceta to kto wie.... Facet musi być i miśkiem i maczo- to trzeba umiejętnie wykorzystywać. Czasami mam ochote na brutala podczas seksu, a po seksie najlepiej przydałby się wrażliwy facet, ale to nie jest reguła Podczas gry wstępnej misiaczek, przy znajomych pewny siebie mężczyna, ale nie zarozumialec. To Wy powinniście wiedzieć jak się zachowywać, co ja będę pisać, hihi... Ale obie formy są mile widziane
paulinka - Czw 16 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Po jakim czasie bycia w związku pierwszy raz kochałyście się z facetem?Czy uważacie że to złe gdy np kochacie się po miesiącach znajomości? |
to zależy od faceta io od tego kiedy czuje sie gotowa najdłużej to znalam chlopaka prawie rok a bylismy ze soba ponad pół roku i nie uważam to za cos zlego:)
to sprawa indywidualan a zależnosci od tego kto jaki jest i od tego z jakim partnerem jest sie i czy to ma byc stały zwiazek czy przelotna znajomosc:)
paulinka - Czw 16 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Jak rozumiecie słowo miłość (nie seks) a jak słowo zauroczenie?Jaka jest różnica waszym zdaniem? |
zauroczenie to dla mnie fascynacja druga osoba wtedy widzimy na ogół tylko zalety nie dostrzegamy wad a w miłości dodtrzegamy wady ale potrafimy je zaakceptowac i też pokochac
tak naprawde to sama nie wiem jak rozróżnic te 2 fazy bo nie wiem czy bylam kilka razy zakochana czy zauroczona zreszta jeżeli jestes zauroczony to wydaje Ci sie że to milosc a mi sie tak zawsze wydawalo...
paulinka - Czw 16 Lis, 2006
lumfr napisał/a: | hmm no dobra to ja zadam pare pytan pewnie juz sie pojawily w innych dzialach ale czy to mit czy fakt ze : liczy sie rozmiar przyrodzenia ? 2 pytanie : kobiety masturbuja sie wiele mniej niz faceci ? fakt ? mit ? 3:wolicie rodzaj faceta maczo czy taki misiaczek ( nie chodzi tu o wyglad) |
moim zdaniem rozmiar nie jest najważniejszy ale nie powiem że nie ma kompletnie znaczenia nie musi byc ogromny (szczerze to moim zdaniem to nie jest dobre) ale nie może byc malutki nie wiem jak na cm przemienic moje sowa bo nie mierzylam penisa swoim partnerom a tak na oko to nie wiem ile miały ale mysle że tak z 15 cm długosci i taki żeby palce u dłoni nie zachodziły na siebie nie wiem ile to z 12 cm obwodu to taki sredni jak czytalam to standart w polsce zdecydowanie wystarczy
jak czesto masturbuja sie meższczyzni? każdy zapewne inzcej wiec nie wiem czy kobiety robia to żadziej czy czesciej:) pozatym róznie to bywa znam kobiety które uważaja masturbacje za cos złego i nigdy tego nie robia znalam też taka co 2 razy dziennie rano i wieczorkim doprowadzala sie do orgazmu jak byla sama a jak miala faceta to nie robila to jak z nim byla... jesli chodzi o mnie to tak ze 1-3 razy w tygodniu:)
ja lubie gdy facet nie jest okreslonym typem potrafi byc i misiaczkiem i maczo nie lubie mototonni dlatego lubie gdy facet jest różnorodny
paulinka - Czw 16 Lis, 2006
mister102 napisał/a: | Ja mam pytanie Czy zamieścice w najblizszym czasie na forum jakieś fotki w temacie galerii?? |
wole pozostac tajemnicza....
ella - Nie 19 Lis, 2006
Każdy penis jest dobry, jeżeli jego właściciela nie traktuje się bezosobowo! Nie przesadzajcie, penis to tylko penis, nie zastąpi inteligencji, poczucia humoru, osobowości... jeżeli już jesteście tego świadomi (tzn. ważne kim jestem, jaki jestem) to wtedy możemy porozmawiać o penisie. Nie martwcie się, to jest zupełnie niepotrzebne. Wątpię czy jakakolwiek kobieta, która nie jest pusta wewnętrznie, będzie klasyfikować mężczyzn według długości ich przyrodzenia.
Strikerx - Nie 19 Lis, 2006 Temat postu: odp
ella napisał/a: | Każdy penis jest dobry, jeżeli jego właściciela nie traktuje się bezosobowo! Nie przesadzajcie, penis to tylko penis, nie zastąpi inteligencji, poczucia humoru, osobowości... jeżeli już jesteście tego świadomi (tzn. ważne kim jestem, jaki jestem) to wtedy możemy porozmawiać o penisie. Nie martwcie się, to jest zupełnie niepotrzebne. Wątpię czy jakakolwiek kobieta, która nie jest pusta wewnętrznie, będzie klasyfikować mężczyzn według długości ich przyrodzenia. |
Czyżby kolejna inteligentna kobieta na forum?
ella - Nie 19 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: |
Czyżby kolejna inteligentna kobieta na forum? |
A co, myślicie, że was tu zostawimy samych? Żebyście rozrabiali... Ktoś was musi upilnować
To powiedzcie jak to jest w końcu z tym penisem?Wolicie jak facet ma owłosionego czy wydepilowanego? |
Jeżeli facet robi to dla mnie, to ok. nie mam nic przeciwko, bez włosków też wygląda ładnie i w dodatku estetyczniej, ale zadbane, najlepiej kręcone włoski dodają też specyficznej męskości i charakteru... tylko tak jak mówię, muszą być zadbane, przycięte itp. bo długie krzaki, wyglądają niezbyt zachęcająco, to tak jakby nie dbać o włosy na głowie...
Gość - Pon 20 Lis, 2006
ja zdecydowanie wole przyciete lub zupelny brak. jakos bradziej mi sie podoba. rzecz gustu chyba indywidualna bardzo sprawa:)
Strikerx - Pon 20 Lis, 2006 Temat postu: odp No widzę że coraz większa część płci pięknej zaczyna się wypowiadać
ThomasEj - Wto 21 Lis, 2006 Temat postu: Jak dlugo? Od niedawna wspolzyje z moja partnerka. Jest moja pierwsza dziewczyna i pierwsza partnerka seskualna. Ona wczesniej juz miala chlopaka. Ostatnio chyba pojawiaja sie u mnei jakies kompleksy. Sie zastanawiam czy bylo dla niej dobrze....? Ogolnie tez mysle ze kochamy sie zbyt krotko, z mmojej winy oczywiscie? Interesuje mnie jak dlugi powinnien byc stosunek plociowy? (choc brzmi to banalnie, wiadomo ze jest roznie) Wiec moze jak dlugo wy sie kochacie?
zola - Wto 21 Lis, 2006
ok 20 -25 min, w tym czasie jestes w stanie dojsc
ThomasEj - Wto 21 Lis, 2006
zola napisał/a: | ok 20 -25 min, w tym czasie jestes w stanie dojsc |
wow... to ja mam bardzo duzy problemmmmmm
generalnei bardzo chce aby mojej dziewczynie bylo bardzo dobrze. staram sie. ona mowi ze z czasem sie wyucze
problem jest tez w tym ze ona nigdy w zyciu nei miala orgazmu pochwowego.... jak moge probowac ja doprowadzic do duzej rozkoszy? bo generalnei mowi ze jest jej ze mna dobrze... ale chce aby byla jescez bardziej szczesliwsza
zola - Wto 21 Lis, 2006
Moja dziewczyna miala kilka razy orgazm, ale ja kilka razy nie moglem dojsc, a jak to robicie, jaka pozycja bo moze caly ci nie wchodzi i nie jest tak bardzo podniecona jej punkt G,jakie masz wymiary??ja musze to ribic z nia tylko klasycznie bo mam pionowy wzwud i w innych np. na kolanach mnie bardzo boli
Strikerx - Sro 22 Lis, 2006 Temat postu: odp Pytanie może z lekka głupie ale co myślicie o facetach golących sobie włosy pod pachą?Może być w odniesieniu do pór roku
Madziula - Czw 23 Lis, 2006 Temat postu: Re: Jak dlugo?
ThomasEj napisał/a: | Od niedawna wspolzyje z moja partnerka. Jest moja pierwsza dziewczyna i pierwsza partnerka seskualna. Ona wczesniej juz miala chlopaka. Ostatnio chyba pojawiaja sie u mnei jakies kompleksy. Sie zastanawiam czy bylo dla niej dobrze....? Ogolnie tez mysle ze kochamy sie zbyt krotko, z mmojej winy oczywiscie? Interesuje mnie jak dlugi powinnien byc stosunek plociowy? (choc brzmi to banalnie, wiadomo ze jest roznie) Wiec moze jak dlugo wy sie kochacie? |
Najlepiej by było gdyby stosunek trwał tyle by moc zaspokoic kobiete, ale rzadko się zdarza by dojść w tym samym czasie, wiec niech stosunek trwa dłużej niż 5 minut
Madziula - Czw 23 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Pytanie może z lekka głupie ale co myślicie o facetach golących sobie włosy pod pachą?Może być w odniesieniu do pór roku |
Ja osobiście jestem przeciwko, męskie owłosienie mi nie przeszkadza, jeżeli nie ma go na plecach. także pod pachami je zostawcie
muchomorek - Czw 23 Lis, 2006
Ja co jakiś czas lubie przygolić kudły pod pachami Jakoś tak lubie
harold mckee - Czw 23 Lis, 2006
czy lubicie jak sie wam ssie sutki ?
Gość - Sob 25 Lis, 2006
harold mckee napisał/a: | czy lubicie jak sie wam ssie sutki ? |
hehehe no ja lubie ale nie ze jakos przepadam za tym . ale moj facet musi to robic mocno bo jak lekko to nic nie czuje.
harold mckee - Nie 26 Lis, 2006
hmmm zawsze sie balem o ta ja spytac hmmm musze sie odwazyc bo mam ochote possac mleczka joke
paulinka - Wto 28 Lis, 2006 Temat postu: Re: Jak dlugo?
ThomasEj napisał/a: | Od niedawna wspolzyje z moja partnerka. Jest moja pierwsza dziewczyna i pierwsza partnerka seskualna. Ona wczesniej juz miala chlopaka. Ostatnio chyba pojawiaja sie u mnei jakies kompleksy. Sie zastanawiam czy bylo dla niej dobrze....? Ogolnie tez mysle ze kochamy sie zbyt krotko, z mmojej winy oczywiscie? Interesuje mnie jak dlugi powinnien byc stosunek plociowy? (choc brzmi to banalnie, wiadomo ze jest roznie) Wiec moze jak dlugo wy sie kochacie? |
nie da sie na stosunku zamienic na czas....
powinnes starac sie by miała orgazm, u kobiet to jest różnie jednej potrzeba kilku minut innej kilkunastu a innej kilkudziesieciu!!!!
ja mialam orgazm tylko 2 razy w życiu niestety....
mi potrzeba sporo czasu.....trak z pół godzinki to napewno...
ale mialam kumpele co w 5 minut dochodzila
szczerze to nie wiem co poradzic .........
paulinka - Wto 28 Lis, 2006
ThomasEj napisał/a: |
problem jest tez w tym ze ona nigdy w zyciu nei miala orgazmu pochwowego.... jak moge probowac ja doprowadzic do duzej rozkoszy? bo generalnei mowi ze jest jej ze mna dobrze... ale chce aby byla jescez bardziej szczesliwsza |
nie mam pojecia ale sama bym chciala to umiec....
paulinka - Wto 28 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Pytanie może z lekka głupie ale co myślicie o facetach golących sobie włosy pod pachą?Może być w odniesieniu do pór roku |
ważne jest zachowanie chigieny i o ile że tak sie szczerze wypowiem nie smierdza to moga byc !!!!ale jeżeli chlopak sie intensywnie poci a zdarzy mu sie zapominac antyperspiranta to wlosy wchłaniaja smród i potem mimo tego że sa czyste potrafia śmierdziec!!!!
nie mam nic przeciwko goleniu wlosów pod pachami!ale nie uważam tego za konieczne nie przeszkadzaja mi
paulinka - Wto 28 Lis, 2006
harold mckee napisał/a: | czy lubicie jak sie wam ssie sutki ? |
uwielbiam
harold mckee - Wto 28 Lis, 2006
paulinka napisał/a: | harold mckee napisał/a: | czy lubicie jak sie wam ssie sutki ? |
uwielbiam |
hmmm kolejna bo ja tez to lubiem ale nigdy nie wiedzialem czy Wy to lubicie
Gość - Sro 29 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
\
ja wole facetow zdecydowanie ogolonych
harold mckee - Sro 29 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp
katarzyna napisał/a: | Strikerx napisał/a: | Pytanie może z lekka głupie ale co myślicie o facetach golących sobie włosy pod pachą?Może być w odniesieniu do pór roku |
\
ja wole facetow zdecydowanie ogolonych |
ja wlasnie wczoraj poddalem sie zabiegowi kompletnemu usniecia owlosienia pod pachami .. chyba lepiej ... :>
Gość - Czw 30 Lis, 2006 Temat postu: Re: odp ja wlasnie wczoraj poddalem sie zabiegowi kompletnemu usniecia owlosienia pod pachami .. chyba lepiej ... :>[/quote]
hehe i dobrze:)): bedzie swedziec:))::PP:p
harold mckee - Czw 30 Lis, 2006
WIEM !! kurde nie moge sie powstrzymac od drapania hehe
Gość - Czw 30 Lis, 2006
harold mckee napisał/a: | WIEM !! kurde nie moge sie powstrzymac od drapania hehe |
drugim ,tzrecim czwartym razem.. bedzie ciraz mniej swedzilao az wkoncu w ogole ...skora sie przyzwyczai... nawilz skore czyms. kremem nivea:) ja kupilam sobie oliwke nawilzajaca sopecjalnie po goleniu miejsc intymnych i nic mnie nie swedzi ale mnie to juz dawno nie swedzialo:)
tak sie sklada ze ostatnio nawet gole sie nizej bo zazwyczaj to tylko przycinalem i tez swedzie podeslij mi kurde nazwe tego kremiku
tak sie sklada ze ostatnio nawet gole sie nizej bo zazwyczaj to tylko przycinalem i tez swedzie podeslij mi kurde nazwe tego kremiku
Strikerx - Sob 02 Gru, 2006 Temat postu: odp Jest taka sytłacja że wasz facet jest bezpłodny, kochacie się (miłość)...co robicie?
harold mckee - Nie 03 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Jest taka sytłacja że wasz facet jest bezpłodny, kochacie się (miłość)...co robicie? |
mozesz troche bardziej sprecyzowac ?
Strikerx - Nie 03 Gru, 2006 Temat postu: odp No facet nie może mieć dzieci ale kochacie się i pytanie czy byłybyście z takim czy nie?Są rózni ludzie jestem ciekaw;]. Możecie napisać również wypowiedz biorąc pod uwagę nie tylko bezpłodność ale też to że np facet nie odczuwa pociągi wizycznego (nie staje mu). Byłybyście z takim facetem?
harold mckee - Nie 03 Gru, 2006
hmmm no bardzo ciekawe... sam sie blizej przyjde odpowiedzia - a tak na marginesie, nie mam takiego problemu jakby sie ktos pytal - czysta ciekawosc
xxxbamboxxx - Nie 03 Gru, 2006
Ja mam pytanie do plci zenskiej...Czy wy zwracacie mocno uwage na wlosy facetów. Utorz mam to do Siebie ze czesto fryzjer po prostu ''zjebie'' mi wlosy i pozniej wydaje mi sie, ze przez to nie bede zauwazalny przez was Kobiety...zawsze wydaje mi się, ze jak mam dobrze ulozone wlosy sprawiam bardzo dobre wrazenie, nie jest tak?
ale o ktore wlosy Ci chodzi :> i gdzie :p
jeszcze jedno pytanie ... czemu np: siebie, ja, itp piszesz z duzych liter ? to tylko uzywasz do osob z ktorymi rozmawiasz, przez szacunek do rozmowcow hehe
xxxbamboxxx - Nie 03 Gru, 2006
wiem, kiedy tego sie uzywa, nie musisz mnie pouczac, po prostu piszac wiele lat na komunikatorze weszlo mi w krew ;pp satysfakcjonuje Cie ta wypowiedz?
YEEEEEEEES !! I'm GLAD :]
Gość - Nie 03 Gru, 2006
dziewczyny a co mam zrobic jak mi sie chce kochac a nie mam z kim?
mam 28 lat mialem nie jedna dziewczyne ale aktualnie jestem sam i gdzie i jak znalesc taka dziewczyne z ktora moglbym sie kochac bez zobowiazan?
oczywiscie zadna agencja nie wchodzi w gre chodzi mi o taka normalna dziewczyne przeciez sa tez takie ktorym sie chce a nie maja z kim conie?
a nie macie tam dyskoteki ? moze cos wyrwiesz ..
Strikerx - Nie 03 Gru, 2006 Temat postu: odp Tytuł tematu troche się nie zgadza to kobiety mają odpowiadać bez obrazy...
oj tam .. :] jak znam odpowiedz to czemu nie ??
paulinka - Pon 04 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Jest taka sytłacja że wasz facet jest bezpłodny, kochacie się (miłość)...co robicie? |
mysle że razem musielibysmy podjać decyzje czy decydujemy sie na adopcje czy na sztuczne zapłodnienie
to że facet jest bezpłony mnie by napewno nie zrazilo gdybym go kochala:) a swoja droga to sa też plusy tego:)
paulinka - Pon 04 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | No facet nie może mieć dzieci ale kochacie się i pytanie czy byłybyście z takim czy nie?Są rózni ludzie jestem ciekaw;]. Możecie napisać również wypowiedz biorąc pod uwagę nie tylko bezpłodność ale też to że np facet nie odczuwa pociągi wizycznego (nie staje mu). Byłybyście z takim facetem? |
nie potrafie nawet sobie wyobrazic że facetowi przy mnie nie staje:) mysle że nie pokochalabym faceta wpełni gdybym go nie podniecala bo bym nie czuła że sie mu podobam !!!nie wiem ale nie moge zbytnio odpowiedziec bo nie wiem jak chlopakowi mmoże przy mnie nie stanac niegdy tak sie nikomu nie zdarzylo....ale tak szczerze to chyba nie moglabymbyc z facetem z kturym nie moglabym sie kochac to nie jest najważniejsze ale jest ważne przynajmniej dla mnie może to troszke brutalne ale szczere
paulinka - Pon 04 Gru, 2006
xxxbamboxxx napisał/a: | Ja mam pytanie do plci zenskiej...Czy wy zwracacie mocno uwage na wlosy facetów. Utorz mam to do Siebie ze czesto fryzjer po prostu ''zjebie'' mi wlosy i pozniej wydaje mi sie, ze przez to nie bede zauwazalny przez was Kobiety...zawsze wydaje mi się, ze jak mam dobrze ulozone wlosy sprawiam bardzo dobre wrazenie, nie jest tak? |
dla mnie jest ważne żeby wlosy były czyste i na ogół nie przepadam za włosami bardzo długimi zdażyło mi sie że i taki chlopak wpadl w oko ale na ogół nie lubie długich wlosów bo sa niezadbane brudne pokołtunione!!!
fryzurka jak dla mnie nie jest ważna wkoncu można ja zmienic:)
skywalker - Pon 04 Gru, 2006
Ja mam pytanie
Czy kobiety lubią włosy na klacie czy wolą ogolonych?
Penis1 napisał/a: | dziewczyny a co mam zrobic jak mi sie chce kochac a nie mam z kim?
mam 28 lat mialem nie jedna dziewczyne ale aktualnie jestem sam i gdzie i jak znalesc taka dziewczyne z ktora moglbym sie kochac bez zobowiazan?
oczywiscie zadna agencja nie wchodzi w gre chodzi mi o taka normalna dziewczyne przeciez sa tez takie ktorym sie chce a nie maja z kim conie? |
nie wiem ja tam niegdy nie mam problemu z chetnymi:) sama nizbyt jestem za sexem bez zobowiazan chodz nieraz to dobra sprawa o ile obojgu to odpowiada i o ile oczywiscie podobaja sie sobie:)mysle że ta dyskoteka to nie głupi pomysł:) albo przez neta poszukac może bedzie jakas chetna:)
xxxbamboxxx - Pon 04 Gru, 2006
przez neta kiepski pomysł. a Jesli masz 28 lat, domyslam sie ze mieszkasz juz samm, masz napewno jakies mile kolezanki, samotne...przyjacielski sex nie jest zlym seksem ;D
harold mckee - Pon 04 Gru, 2006
xxxbamboxxx napisał/a: | przez neta kiepski pomysł. a Jesli masz 28 lat, domyslam sie ze mieszkasz juz samm, masz napewno jakies mile kolezanki, samotne...przyjacielski sex nie jest zlym seksem ;D |
moim zdaniem sex nigdy nie jest czyms niezoobowiazujacym...
skywalker napisał/a: | Ja mam pytanie
Czy kobiety lubią włosy na klacie czy wolą ogolonych? |
jeżeli bozia dala włosy na klatce to nie widze potrzeby żeby sie ich pozbywac chodz sa skrajne przypadki np. włosyna 5 cm raczej nie wyglądaja fajniutko:) mi tam nie przeszkadzaja na żywo nie widzialam człowieka kturemu golenie byloby potrzebne ale w mediach owszem:)
harold mckee napisał/a: |
moim zdaniem sex nigdy nie jest czyms niezoobowiazujacym... |
to zależy od osob jakich dotyczy i czego one pragna znalam ludzi dla kturych sex byl tylko sexem jadynym zobowiazaniem bylo to że w razie ciaży składaja sie na aborcje
Strikerx - Wto 05 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
paulinka napisał/a: | Strikerx napisał/a: | No facet nie może mieć dzieci ale kochacie się i pytanie czy byłybyście z takim czy nie?Są rózni ludzie jestem ciekaw;]. Możecie napisać również wypowiedz biorąc pod uwagę nie tylko bezpłodność ale też to że np facet nie odczuwa pociągi wizycznego (nie staje mu). Byłybyście z takim facetem? |
nie potrafie nawet sobie wyobrazic że facetowi przy mnie nie staje:) mysle że nie pokochalabym faceta wpełni gdybym go nie podniecala bo bym nie czuła że sie mu podobam !!!nie wiem ale nie moge zbytnio odpowiedziec bo nie wiem jak chlopakowi mmoże przy mnie nie stanac niegdy tak sie nikomu nie zdarzylo....ale tak szczerze to chyba nie moglabymbyc z facetem z kturym nie moglabym sie kochac to nie jest najważniejsze ale jest ważne przynajmniej dla mnie może to troszke brutalne ale szczere |
Troche źle zrozumiałaś nie chodziło o to że Ty go nie pociągasz tylko o to że np w wyniku choroby w ogóle mu nie staje
xxxbamboxxx - Wto 05 Gru, 2006
paulinka. Ile Ty masz lat, ze tak sie spytam? bo w kazdym zdaniu robisz blad ortograficzny. ^^
Chenryk - Wto 05 Gru, 2006 Temat postu: Madziula... madziuala...powyżej zamiescilem swoja prosbe do kolegów w kwestii czegoś z dziedziny filmu (itp) . A może Ty jako kobieta byś mi cos poradziła podpowiedziała, wskazała. Z punktu widzenia kobiety.
...
paulinka - Wto 05 Gru, 2006
xxxbamboxxx napisał/a: | paulinka. Ile Ty masz lat, ze tak sie spytam? bo w kazdym zdaniu robisz blad ortograficzny. ^^ |
mam dyslekcje a dokladniej dysortografie:( spokojnie regulaminu nie łamne dowód posiadam:)
paulinka - Wto 05 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Troche źle zrozumiałaś nie chodziło o to że Ty go nie pociągasz tylko o to że np w wyniku choroby w ogóle mu nie staje |
ale poznalabym go już jakbybył chory?
czy byloby wszystko ok pokochalabym go i by zachorowal?
Gość - Wto 05 Gru, 2006
paulinka napisał/a: | Penis1 napisał/a: | dziewczyny a co mam zrobic jak mi sie chce kochac a nie mam z kim?
oczywiscie zadna agencja nie wchodzi w gre chodzi mi o taka normalna dziewczyne przeciez sa tez takie ktorym sie chce a nie maja z kim conie? |
nie wiem ja tam niegdy nie mam problemu z chetnymi:) sama nizbyt jestem za sexem bez zobowiazan chodz nieraz to dobra sprawa o ile obojgu to odpowiada i o ile oczywiscie podobaja sie sobie:)mysle że ta dyskoteka to nie głupi pomysł:) albo przez neta poszukac może bedzie jakas chetna:) |
no ty jako kobieta to wiadomo ze nie masz problemu widzisz faceci troche inaczej bardziej otwarcie podchodza do seksu wiekszosc kobiet potrzebuje do tego uczuc milosci itp a fececi nie a skoro nie masz problemu z chetnymi to musisz byc atrakcyjna przyslij jakas fotke zrewanzuje sie swoja
Strikerx - Wto 05 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
paulinka napisał/a: | Strikerx napisał/a: | Troche źle zrozumiałaś nie chodziło o to że Ty go nie pociągasz tylko o to że np w wyniku choroby w ogóle mu nie staje |
ale poznalabym go już jakbybył chory?
czy byloby wszystko ok pokochalabym go i by zachorowal? |
Np to pierwsze i by Ci powiedział troche poźniej że ma problem ale byście się kochali
paulinka - Wto 05 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Np to pierwsze i by Ci powiedział troche poźniej że ma problem ale byście się kochali |
jeżeli w moim toważystwie by mu nie stawal to bym to zauważyla jestem taka nieraz zboczona z deka i uwielbiam kusic: ) lubie mini spudniczki ponczoszki i np. zatanczyc erotycznie lub schylic sie po cos jak krece z facetem a potem usiasc mu na kolankach i czuje czy sie mu podobam jestem szczerza i bardzo bezposrednia nieraz może za bardzo ale jakby mu nie staną po kilku moich prowokacjach zapytalabym co jest !!! pozatym nie chce wyjsc na jakas dziwna ale mysle że nie pokochałabym faceta jakbym z nim nie spala... nie wiem tak mi sie wydaje!!!!! lubie facetów troszke zboczonych i z chumorem i lubie chumor zwiazany z sexem jeżeli poznalabym faceta kturemu przy mnie nie staje nie spodobałby mi sie raczej i dlatego bym go nie pokochala !!!jakby mi o tym powiedział że jest chory byloby mi głupio go zostawic raczej bym sprowokowala cos na siłe żeby to on mnie rzucił!!!!!!!!!!
a jakbym byla z facetem i go kochala i by zachorowal to bym nie potrafila go zostawic!!!!!!nawet jakby mu ucieli!!!
musiałabym sie zadowolic wibratorkiem ale napewno nie sama
dla mnie miłość to przyjażń powiazana z pociagiem sexualnym i sexem pierwsze jest ważniejsze ale drugie -przynajmniej dla mnie-też jest ważne!!!!wiec jeżeli byłby dobry i bym go kochala to bysmy sobie jakos poradzili
Strikerx - Wto 05 Gru, 2006 Temat postu: odp ale hardkor
ej, fajnie maja z TObą Faceci, moga praktykowac wszystkie swoje fantazje mmm;p
harold mckee - Wto 05 Gru, 2006
zarazem i ona prawda ?
xxxbamboxxx napisał/a: | ej, fajnie maja z TObą Faceci, moga praktykowac wszystkie swoje fantazje mmm;p |
jestem zdecydowanie otwarta wkoncu musi byc wesoło
harold mckee napisał/a: | zarazem i ona prawda ? |
ja mam problemy z ograzmami w czasie stosunku nie wiem dlaczego.... ale spokojnie wieże w to że wszystkiego można sie nauczyc wiec licze na to że praktyka pomoże
ale ogólnie nie nażekam
uuu ... no to ja bym to troche sie martwil
harold mckee napisał/a: | uuu ... no to ja bym to troche sie martwil |
sama siebie potrafie doprowadzic wiec nie jest źle!!!!! ale w czasie stosunku nie moge bo zawsze za krutko.... a jak juz jest nie wiem 4 raz pod rzad że mugłby dłużej to już na ogół jest mi nie miło i on już nie ma siły wiec niestety:(
ale wiem mjedno ostatnio zmieniłam nastawienie do życia jestem niepoprawna optymistka i wieże że teraz bedzie wszystko sie lepiej układac i tak bedzie bo wiara czyni cuda a brakiem orgazmu w czasie stosunku sie nie przejmuje:) mialam 2 razy i wieże je jeszcze nie raz bede jeczec z rozkoszy hihi
hehehe fajniusia jestes :p taka otwarta - normalna
harold mckee napisał/a: | hehehe fajniusia jestes :p taka otwarta - normalna |
przez to że taka jestem mam nieraz problemy ale to mnie wyróznie moja szczerosc ogólnie to nie dogaduje sie z dziewczynami nie mam żadnej przyjaciułki a mam kilkunastu zajebistych kumpli
i 3 szczerych przyjaciół od serca
co jest zajebiste to to że potrafia mnie traktowac jak kumpla ale widza nieraz we mnie kobietke i zawsze jest beka bo muwia że to nie normalne że ładna dziewczyna potrafi żartowac i otwarcie gadac o sexie pobrechtac sie pobic isc na siłke i ogladac mecz
i przez to nie mam koleżanek....
one sa innne wieczne obgadywanie intrygi szepty jak ja tego nie nawidze normalnie scyzoryk sie w kieszeni otwiera........
nie ma sie czym przejmowac zostaw na bok i rob swoje badz jaka jestes !
Jak masz problemy z orgazmem, bo partner za szybko dochodzi to moze poradz mu , zeby sie jakies 10-12 minut przed stosunkiem zmasturbował, a gwarantuje Ci ze stosunek bedzie duzo dluzszy, sama mowilas ze Ci nie przeszkadza masturbacja w zwiazku, wiec powiedz mu to . To dobry sposob ;p
xxxbamboxxx napisał/a: | Jak masz problemy z orgazmem, bo partner za szybko dochodzi to moze poradz mu , zeby sie jakies 10-12 minut przed stosunkiem zmasturbował, a gwarantuje Ci ze stosunek bedzie duzo dluzszy, sama mowilas ze Ci nie przeszkadza masturbacja w zwiazku, wiec powiedz mu to . To dobry sposob ;p |
prubowalam albo na ogół żeby on sie nie przemęczył to sama najpierw go doprowadzalam przed stosunkiem ale i tak bylo za krótko ale dzieki że chciales pomuc :*
a no to w takim razie, doczytam i postaram sie zabłysnąć nastepnym razem,
harold mckee - Sro 06 Gru, 2006
xxxbamboxxx napisał/a: | a no to w takim razie, doczytam i postaram sie zabłysnąć nastepnym razem, |
innego wyjscia nie masz
Strikerx - Pią 08 Gru, 2006 Temat postu: odp Widzę że coś temat ucichł...a może dziewczyny napiszecie wasz ideał faceta pod względem charakteru i fizycznie?
paulinka - Pią 08 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Widzę że coś temat ucichł...a może dziewczyny napiszecie wasz ideał faceta pod względem charakteru i fizycznie? |
niby mam ideał taki kiedys wymarzony ale moi chlopacy jakos go nigdy nie przypominaja bo ważniejsze jest dla mnie wnetrze niż wyglad
wiec wyglad to conajmniej 175 max 190 cm wzrostu
troszke umiesniony ale nie jakis sterydziasz
ładny usmiech białe zeby
przeszywajace spojrzenie oczka chyba brazowe najlepiej
czarne słosy
wysportowany duże dłoniei słodkie ustka
dobrze sie całujacy swietny w łóżku
co do osobowosci to optymista zawsze usmiechjniety troche szalony
kochaniutki wierny uczciwy !!!!!SZCZERY!!!!! znajacy umiar w zazdrosci
inteligentny majacy cel w życiu opiekunczy i akceptujacy mnie taka jaka jestem:) i przede wszystkim MUSZE SIE Z NIM DOBRZE DOGADYWAC I MIEC PRZYJEMNOSC Z ROZMOWY Z NIM -to chyba na tyle
harold mckee - Pią 08 Gru, 2006
hihihi :D:D duuuuzo tego do spelnienia istnieje taki ?:D
paulinka - Pią 08 Gru, 2006
harold mckee napisał/a: | hihihi :D:D duuuuzo tego do spelnienia istnieje taki ?:D |
to tylko ideał ale pewnie i tak jakby sie znalazł to bym z takim nie była
bo nie może byc wszystko idealne wtedy byloby nudno
harold mckee - Pią 08 Gru, 2006
ach te kobiety... ciagle chca cos zmieniac... nawet ich idealy nie sa idealne
Strikerx - Pią 08 Gru, 2006 Temat postu: odp yeah
Strikerx - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: odp Używacie jakiś kremów do golenia miejsc intymnych?
paulinka - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Używacie jakiś kremów do golenia miejsc intymnych? |
jestem alergikiem i nie moge:(
harold mckee - Sro 13 Gru, 2006
napewno sa jakies dla alergikow
paulinka - Sro 13 Gru, 2006
harold mckee napisał/a: | napewno sa jakies dla alergikow |
po pierwsze sa bardzo drogie po 2 maja mała ilosc substancji aktywnych i po prostu nie działaja!!!wydałam prawie 50 zł na taki kremik ktury nie nadawal sie do niczego bo był tak delikatny że nie usówał włosków:(
Strikerx - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: odp Chodziło mi bardziej o takie kremy co nawilżają a potem jednorazówką i jazda...a nie o takie co same usówają
to zapewne sa drogie.. tak paulinka ma racje ..
Strikerx - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: odp Nie wiem jak to jest z wami (pytanie do kobiet) ale opisze pewna sytłację:
Jesteście z facetem kochacie się z nim (tracicie dziewictwo) no i nie wychodzi wam rozchodzicie się...pojawia się nowy facet i znów się kochacie...i pytanie jest takie..."nie żałujecie że straciłyście dziewictwo z 1 i nie wyszlo wam?
Strikerx napisał/a: | Nie wiem jak to jest z wami (pytanie do kobiet) ale opisze pewna sytłację:
Jesteście z facetem kochacie się z nim (tracicie dziewictwo) no i nie wychodzi wam rozchodzicie się...pojawia się nowy facet i znów się kochacie...i pytanie jest takie..."nie żałujecie że straciłyście dziewictwo z 1 i nie wyszlo wam? |
ja akurat tak mialam:) szczerze to jak na dzien dzisiejszy nie żałuje ale żałowalam przez jakis czas!!! jak bylam z tym 2 i tamtego na zabuj pokochlama to żałowalam że on nie był tym pierwszym tym bardziej że ja bylam jego pierwsza:(
Strikerx - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: odp Dlaczego już nie żałujesz?Mogłabyś mieć tylko 1 partnera w życiu i być z nim na zawsze?
ja bym tak chcial .. ale wiem ze to nie mozliwe .. aczkolwiek sie zdaza
Strikerx napisał/a: | Dlaczego już nie żałujesz?Mogłabyś mieć tylko 1 partnera w życiu i być z nim na zawsze? |
już nie żałuje bo teraz wiem że nie mam czego żałowalam gdy bylam z chlopakiem o którym myslalam poważnie bylismy ze soab 2 lata i planowalismy wspólne życie romawialismy o dzieciach małżenstwie i żałowalam że on nie był tym pierwszym i bylabym gotowa na to żeby to byl mój jedyny meższcztzna ale niestety nasze drogi sie rozeszły i teraz nie żałuje bo jaby to był mój pierwszy to jeszcze bardziej by bolalo!!!
Strikerx - Sro 13 Gru, 2006 Temat postu: odp Nie urywając też bym tak chciał...
Gość - Czw 14 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Nie wiem jak to jest z wami (pytanie do kobiet) ale opisze pewna sytłację:
Jesteście z facetem kochacie się z nim (tracicie dziewictwo) no i nie wychodzi wam rozchodzicie się...pojawia się nowy facet i znów się kochacie...i pytanie jest takie..."nie żałujecie że straciłyście dziewictwo z 1 i nie wyszlo wam? |
jej ja bym tak nie chciala... do tej pory mialam tylko jednego partnera seksualnego i chce na jednym zakonczyc.. chce byc w zupelnosci jego i tylko jego. no ale rozne rzeczy w zyciu sie zdarzaja jesli bym sie z nimrozstala to o ile bym sobie kogos znalzal to zapewne bym z nim spala ale zalowalabym tego ze to nie z nim ten pierwszy raz.
paulinka - Pon 18 Gru, 2006
nudno tu na forum:( piszcie może pomoge bo chce sobie popisac a nie chce pisac jakis głupot jak np. teraz pisze albo wypowiadac sie na tematy na kturych sie nie znam a z dnia na dzien nie wiem co pisac:( rozkrecmy to jakos :):) wkoncu jest wiele zagadek sexualnych kture chcielibysmy odkryc :):)
NAWIJAC BO ZWALA!!!!!!!!!!
trojan - Pon 18 Gru, 2006
ja mam pytanko tylko troche z innej beczki jaki prezencik najbardziej by was zadowalał na gwiazdke
Gość - Pon 18 Gru, 2006
trojan napisał/a: | ja mam pytanko tylko troche z innej beczki jaki prezencik najbardziej by was zadowalał na gwiazdke |
hehe no ja sie ciesze z kazdego:) moj facet mi juz dal prezent:) zafundowal mi tipsy i kupil korale balsam do ciala i zel pod prysznic i reklamowke slodyczy bo wie ze je uwielbiam:)
bardzoi sie z tego ciesze . zreszta.....wszystko mnie cieszy co od neigo dostaje takze...:) pewnie twoja dziewczyna tez tak ma.cobys jej nie kupil bedzie zadowolona. takze biegem do sklepu:)
Strikerx - Wto 19 Gru, 2006 Temat postu: odp
katarzyna napisał/a: | trojan napisał/a: | ja mam pytanko tylko troche z innej beczki jaki prezencik najbardziej by was zadowalał na gwiazdke |
hehe no ja sie ciesze z kazdego:) moj facet mi juz dal prezent:) zafundowal mi tipsy i kupil korale balsam do ciala i zel pod prysznic i reklamowke slodyczy bo wie ze je uwielbiam:)
bardzoi sie z tego ciesze . zreszta.....wszystko mnie cieszy co od neigo dostaje takze...:) pewnie twoja dziewczyna tez tak ma.cobys jej nie kupil bedzie zadowolona. takze biegem do sklepu:) |
nie każda dziewczyna tak ma...
max1111 - Wto 19 Gru, 2006
Ciekawe jak to jest ze dziewczyny z forum sa takie nazwijmy to idealne a te nasze nie sa do konca takie cudowne?
muchomorek - Wto 19 Gru, 2006
Bo wszyscy prawdziwi forumowicze to ludzie kultury
max1111 - Wto 19 Gru, 2006
To ja nie jestem . Wszystko pasuje nic nie jest zle kazda rzecz cieszy co za pieprzenie.
Gość - Wto 19 Gru, 2006
max1111 napisał/a: | To ja nie jestem . Wszystko pasuje nic nie jest zle kazda rzecz cieszy co za pieprzenie.
|
phe no ja sie ciesze ze w ogole cos kupil hehe lepsze "cos" niz nic...........:) hihi no ale moze akurat w moj gust trafia bo dlugo sie znamy i wiemy chyba wszystko o sobie
Gość - Wto 19 Gru, 2006
o ja!! wlasnie misie cos przypomnialo.....!!!! kiedys jak jeszcze nie bylam z moim facetem tylko sie przyjkaznilismy on czesto mi kupowal prezenty i wtedy nigdy ale to nigdy nie trafial w moj gust...i pamietam taka sytuacje ze (az wstyd sie przyznac jaka okropna bylam) on mi kupil jakas kamionke na meble (ja niecierpie takich rzeczy) podziekowalam mu a jak przyszlam do domu to wlozylam to do szafy a po kilku tygodniach wyrzucialm....ale mi teraz wstyd wlaasnie mi sie to przypomnialo... ze bylam taka beee he ale bylo jakies 3 lata temu takze juz wyroslam z wyrzucania prezentow:P
Gość - Wto 19 Gru, 2006
no i pozatym ostatnio jakos caly czas trafia z tymi prezentami kupuje mi takie ktoere sie podobaja...a moze i ja teraz troche inna jestem... co od neigo dostane to mi sie podoba bo wiem ze kupowal to dla mnie z mysla o mnie
paulinka - Wto 19 Gru, 2006
trojan napisał/a: | ja mam pytanko tylko troche z innej beczki jaki prezencik najbardziej by was zadowalał na gwiazdke |
jeżeli kocha bedzie cieszyla sie z każdego prezentu
ja osobiscie lubie dostawac biżuterie i to najczesciej dostawalam wiec kolczyki pierscionki łańcuszki branzoletki pozatym cos w krztaucie serduszka i tak np. pluszaka poduszke lizaka(wielkiego)
albo cos co aktualnie wpadlo mi w oko np. jakas sukienka
lub jakas zachcianka i tak karnet na solarium albo sztuczne paznokcie
jeżekli ma jakies konkretne hobby to cos dotyczace tego np: komputerami:jakas wyczesana myszka lub kamera internetowa
koniami:nowy toczek, buty czy costam:)
ja zazwyczaj wole nie dostwac nieznanych prezentów bo uciesze sie jak dostane nawet jakas pierdołe i nigdy nie wyżycam prezentów ale muwiac szczerze jestem wybredna i trudno trafic mi w gust na ogół facet sie pyta co chcialabym dostac a ja muwie i razem idziemy do jubilera bo chyba błyskotki to dla mnie najlepszy prezencik:)
Strikerx - Sro 20 Gru, 2006 Temat postu: odp A lubicie/ubieracie seksowną bielizne?
paulinka - Sro 20 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | A lubicie/ubieracie seksowną bielizne? |
ogólnie to nie lubie innej no chyba że ide pocwiczyc to wtedy bokserki
uwielbiam ponczoszki z pasem stringi z koronkii spudniczke mini
strasznie podobaja mi sie gorsety ogólnie to lubie gdy bielizna to komplet smiesznie wyglada moim zdaniem bielizna kolorowa w sensie inna góra inny dół
jesli chodzi o kolor to biel i czerń to podstawa pozatym lubie błekit granat braz
co do poprzedniego postu
a bielizna to też może byc fajny prezent o ile jest sie pewnym rozmiaru i kobieta na ogół nosi ten sam ale i tak najlepiej żeby przymierzyła bo -moim zdaniuem- szkoda sie wykosztowac a potem panna sie nie wcisnie albo bedzie spadac
ale fajnym prezentem ktury łatwiej dobrac może byc koszulka do spania z satyny ja takie preferuje albo piżamka ale to trzeba sciagac hihih
Gość - Czw 21 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
paulinka napisał/a: |
ale fajnym prezentem ktury łatwiej dobrac może byc koszulka do spania z satyny ja takie preferuje albo piżamka ale to trzeba sciagac hihih |
racje:):)):):
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp No widzicie dziewczyny :d:d ja to trafilbym w wasz gust bo takową koszulkę kupiłem dzieczynie
Gość - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | No widzicie dziewczyny :d:d ja to trafilbym w wasz gust bo takową koszulkę kupiłem dzieczynie |
super ;DDD;DDDDD
paulinka - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | No widzicie dziewczyny :d:d ja to trafilbym w wasz gust bo takową koszulkę kupiłem dzieczynie |
aby kolor i rozmiar pasowal to powinna byc zadowolona
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp Myślę że będzie git tylko czy się spodoba?
harold mckee - Pią 22 Gru, 2006
nie dygaj :) napewno bedzie zadowolona
paulinka - Sro 27 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a: | Myślę że będzie git tylko czy się spodoba? |
i co spodobała sie??
|
|