Luźne dyskusje o męskich sprawach - czy kiedykolwiek dotykaliscie innego penisa niz swoj/?

snapee - Wto 27 Gru, 2005
Temat postu: czy kiedykolwiek dotykaliscie innego penisa niz swoj/?
jesli tak opsizice sytuacje jak to bylo, i czy wam sie podoabalo :)
love508 - Sro 28 Gru, 2005

hmmm
Bruno Pelletier - Sro 28 Gru, 2005

No, no, no.... Toż to grzech ;) :mrgreen:
snapee - Sro 28 Gru, 2005

grzechem jest prawie wszytsko co robimy ze swoim cialem, ale czytalem kiedys w takiej madrej gazetce ze grzechem jest co, co zabrania nam wewnetrzne sumienie, np kiedys mialem wyzuty jak bylem mniejszy jak sobie walilem codziennie po dwa razy, a teraz jakos jak sobie raz na jakis czas zwale, zero wyzutow, tez trzeba wziasc pod uwage ze kazdy w indywidulany dla siebie sposob rozpatruje pojecie "grzech" gdyz dla osoby wiezacej bedzie najwazniejsze sumienie, a dla ateistychyba sie nic nie liczy...nie wiem nie jestem nim wiec nie bede sie w jego kwestii wypowiadal, tak samo np ja np nie uwazam mastuirbacji czy samej czy z kims za grzech ciezki tak jak to mowi kosciol, ale jesli jest robiona sporadycznie i od czasu do czasu, a co do analu hmmm tak jak w innym temacie napisalem mnie to brzydzi, nie wiem jak innych, kazdy ma indywidualne zdanie na ten temat, mowie grzechem jest to jesli nas ruszy sumienie jesli takowe posiadamy wogole
love508 - Sro 28 Gru, 2005

Bruno !!!!! no wiesz !!!!!!!!! :lol: :wink: :wink: :wink:
maelee - Sob 31 Gru, 2005

Wy lepiej zamiast sobie dogadzać, to poczytajcie to forum: www.onanizm.pl :) ) A tak powaznie, to naprawdę rozbroiło mnie to co ludzie tam wypisują. Zresztą zajrzyjcie i poczytajcie.
cocaine - Sob 31 Gru, 2005

Już kiedyś widziałem to forum. Naprawdę mnie rozbawiło to wszystko, a ogólnie tam masturbacja jest przedstawiona jako nłóg gorszy od papierosów i narkotyków :D
Bruno Pelletier - Pią 15 Gru, 2006

ja trzymałem już w ręku wiele penisów - niejednokrotnie dwa na raz.
Ale najbardziej lubię jednak trzymać je w ustach ;)

NOWAK - Pią 15 Gru, 2006

LUDZIE SZOKUJECIE MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
harold mckee - Sob 16 Gru, 2006

Bruno Pelletier napisał/a:
ja trzymałem już w ręku wiele penisów - niejednokrotnie dwa na raz.
Ale najbardziej lubię jednak trzymać je w ustach ;)

hehe w ustach nie probowalem i chyba nie chce ;] hehe :P ale w rekach tez mio sie zdazalo :P

kocurek - Wto 19 Gru, 2006

ja mialem w ustach, w rekach, na torsie tez sie zdazalo ;] i nie twierdze z enie bylo milo ;]
harold mckee - Wto 19 Gru, 2006

to moze opisz cos wiecej :)
skywalker - Czw 21 Gru, 2006

kocurek napisał/a:
ja mialem w ustach, w rekach, na torsie tez sie zdazalo ;] i nie twierdze z enie bylo milo ;]

Hehe na klacie :P To jakaś orgia musiała być :P

Strikerx - Pią 22 Gru, 2006
Temat postu: odp
NOWAK napisał/a:
LUDZIE SZOKUJECIE MNIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mnie też no ale cóż :) może lepiej opiszcie co robicie z myszką swojej dziwczyny?

harold mckee - Pią 22 Gru, 2006

heheheh :D :D:D ten temat akurat dotyczy penisow :D hehe :P zaloz podobny .. to sie wtedy wszyscy wypowiedza :D
Bruno Pelletier - Nie 24 Gru, 2006

NOWAK i Strikerx

Po jasną cholerę wchodzicie w tematy które Was nie interesują?
Nie lubicie tematów homo to po co czytacie posty o trzymaniu w ręce innego penisa niż własny???

Paranoja - albo inaczej... Hipokryzja!!!

harold mckee - Nie 24 Gru, 2006

co racja to racja :P :) ale w gruncie rzeczy Strikerx to dosc ulozony czlowiek :) hehe a NOWAKA nie znam ...
kocurek - Nie 24 Gru, 2006

harold mckee napisał/a:
to moze opisz cos wiecej :)

co tu wiecej pisac, zwykly sex :]

NOWAK - Sob 30 Gru, 2006

Nie lubicie tematów homo to po co czytacie posty o trzymaniu w ręce innego penisa niż własny???

ODP: CHĘĆ WYRAŻENIA SWEJ OPINI NA TEN TEMAT >>>>>>> I JESTEM NAPRAWDE ZNIESMACZONY TAKIM FORAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rajstopmaniak - Nie 31 Gru, 2006

Boże, to wyjdź...

Co do tematu nie powiem, żeby mi się nie zdarzało. Podobno w ostanim czasie bycie "BI" jest w modzie :D Ale nie ze względu na modę zdecydowałem się to zrobić, bardziej chodziło o ciekawość, przełamanie rutyny, chęć przeżycia czegoś nowego.
Kiedyś jak byłem mały to bawiliśmy się z bratem, ale jak mi powiedział, że zaraz dojdzie to się wystraszyłem :P

Ale nie chciał bym, żeby się moi starzy o tym dowiedzieli :D

kocurek - Nie 31 Gru, 2006

rajstopmaniak napisał/a:
Boże, to wyjdź...

zgadzam się, nikt nikogo nie zmusza do czytania każdego postu na tym forum, a jeżeli ktoś tego typu tematów nie trawi i jeszcze z własnej woli je czyta to cos jest z nim nie tak.

NOWAK - Pon 01 Sty, 2007

A ja nie rozumiem ZE BYCIE BI CZY HETERO CZ HOMO MOŻE BYĆ W MODZIE no cuż macie racje nie bede czytac waszych postów 1. są nudne 2. przerażają mnie 3.czuje obrzydzenie gdy je czytam :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
existenz - Pon 01 Sty, 2007

a ja tak jak Bruno najbardziej lubię trzymać penisa w ustach 8)
Strikerx - Pon 01 Sty, 2007
harold mckee napisał/a:
heheheh :D :D:D ten temat akurat dotyczy penisow :D hehe :P zaloz podobny .. to sie wtedy wszyscy wypowiedza :D

No i coś nie wiele piszą...a swoją drogą jestem ciekaw ile jest osób na forum homo i ile hetero :lol:

Bruno Pelletier napisał/a:
NOWAK i Strikerx

Paranoja - albo inaczej... Hipokryzja!!!

Bruno zrozum że ja nie mogę nie czytać postów z Twoim udziałem :D :lol:

harold mckee napisał/a:
co racja to racja :P :) ale w gruncie rzeczy Strikerx to dosc ulozony czlowiek :) hehe a NOWAKA nie znam ...

Dzięki :) :wink:

kocurek - Pon 01 Sty, 2007
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:

a swoją drogą jestem ciekaw ile jest osób na forum homo i ile hetero :lol:

a ma to znaczenie...?

Strikerx - Wto 02 Sty, 2007
Może i ma przynajmnij bym wiedział czy na moje posty cześciej odp hetero czy homo :)
kocurek - Wto 02 Sty, 2007
Temat postu: Re: odp
Strikerx napisał/a:
Może i ma przynajmnij bym wiedział czy na moje posty cześciej odp hetero czy homo :)

a prowadzisz jakieś statystyki? chyba bez różnicy jest czy osoba odpowiadająca jest hetero czy homo, liczy się opinia niezależnie od orientacji. Chyba, że prowadzisz jakieś badania nad mentalnością w danej grupie społecznej [ale o czymś takim wypadałoby w pierw poinformować osoby biorące w tym udział].

Gość - Sob 31 Mar, 2007

ja trzymalem juz duzo razy peniy kolegow xD najczesciej jak sie najebiemy sa zwaly najlepsze to ze kazdy ma dziewczyne a jak impra to pierdoli sie z kumplem :P
Bruno Pelletier - Sob 31 Mar, 2007

szczerze? nie wierzę w to co piszesz o swoich przeżyciach z kolegami...

marzenia masz fajne, ale nierealne!

zola - Sob 31 Mar, 2007

PeNiS2007, marzyć to sobie możesz w domu, tak zawsze moja facetka od historii powtarza
pawcio723 - Pią 01 Cze, 2007

tak wiele razy trzymalem innego penisa niz swoj, razem sobie walismy czy nawet kazdy z nas robil laske i bylo ponoc bardzo przyjemnie
kocurek - Pią 01 Cze, 2007

pawcio723 napisał/a:
tak wiele razy trzymalem innego penisa niz swoj, razem sobie walismy czy nawet kazdy z nas robil laske i bylo ponoc bardzo przyjemnie

trochę tu sprzeczności.
"(...) wiele razy TRZYMAłEM(...)RAZEM sobie waliliśmy(...)KAżDY Z NAS robił laske..."
i koniec jest zaskakujący
"(...) było PONOć bardzo przyjemnie..."

to jak w końcu, byłeś tam, robiłeś to, czy tylko ci opowiadali. "PONOć", nie masz własnej opini na temat tego co się stało, czy ci było miło czy nie...?

jak dla mnie to trochę zbyt sprzeczne, żeby było prawdziwe.

pawcio723 - Pią 01 Cze, 2007

byłem tam a jesli chodzi ci osłowo "ponoć" to juz sie musisz kazdego słowa czepiać?? :twisted:
Alex-sex - Pią 01 Cze, 2007

mi sie zdarzylo raz trzymac tzn nie dokonca :D jak bylismy na imprezie u kolegi i z 4 poszlismy do lzienki sie wylac to bylismy tak blisko siebie bo bylismy nachlani i kazdy sie opieral o drugigo i na mnie tak wypadalo ze mialem reke na fjucie kolegi :oops:
kocurek - Sob 02 Cze, 2007

pawcio723 napisał/a:
byłem tam a jesli chodzi ci osłowo "ponoć" to juz sie musisz kazdego słowa czepiać?? :twisted:

taką mam naturę :)

love508 - Sob 02 Cze, 2007

jaaaabbaaa
Ratman - Nie 03 Cze, 2007

i owszem w ustach i w ręce ale ciekawe bo ogólnie nie pociągają mnie faceci ale z tym kumplem jakoś było miło :) zwykle u mnie na nockach :P ale to może przez to że z niego takie mega ciacho:)
kocurek - Nie 03 Cze, 2007

no jak ciacho to normalne :)
bigfruit - Pon 11 Cze, 2007

A ja jeszcze nie trzymałem ale jak sie zdarzy to nie powiem NIE :) :)
dar862 - Pon 11 Cze, 2007

a ja się zastanawiam...
kocurek - Wto 12 Cze, 2007

jak masz jakieś obawy to pisz. pomożemy jakoś je rozwiązać i podjąć ci ostateczną decyzję :)
Alex-sex - Nie 17 Cze, 2007

tak teraz trzymalem penisa mojego kolegi przez 30 sekund bo gralismy w pokera na zadania jak bylismy na plaży nudystów w okolicach Lublina...powiem ze uczucie takie dziwne a pala mu staneła niezle (ok18/19 cm)
bad ziom - Wto 19 Cze, 2007

no niezle te zadania, ciekawe kto wymyslal...
cos czuje, ze to raczej nie byla dla ciebie ani dla kolegi kara no nie?:P

ja jesczze niestety nie dotykalem, ale mam zamiar zaszalec w wakacje, no wiecie, piwo, kuzyni i te klimaty :P

Alex-sex - Sro 20 Cze, 2007

bad ziom, nie wiem czy kara ale jakas wielka przyjemnosc tez nie, to bylo dobre ^^ w sakli od 1-10 dalbym temu wydarzeniu 6/7
anakin_solo - Pią 22 Cze, 2007

nie trzymalem i nie zamierzam
Ace23 - Czw 21 Sie, 2008

ja trzymalem w rekach i ustach i jest to fajna sprawa ,gdyby sie trafila okazja powtorzylbym ...polecam
Aste - Czw 21 Sie, 2008

Dajcie spokój. W życiu...na samą myśl mam ochotę zwrócić kolacje...
tomas13 - Pią 05 Wrz, 2008

Aste - ciekawe jak będziesz reagował w sytuacjach, gdy to samo będą mówiły Ci wtoje partnerki. Ohyda! W życiu bym do ust nie wzięła. Zapewne - jak wnoszę z Twojej wypowiedzi - nigdy nie miałeś i nie zamierzasz mieć seksu oralnego. Może i słusznie. Z takim podejście. A feee..... :mrgreen:
daniel - Czw 02 Paź, 2008

Trzymałem, nie raz i nie tylko w rece xD
Poprostu jestem gejem... Od niedawna pogodziłem się z tą myślą i jest mi z tym dobrze :)

matteusz - Wto 14 Paź, 2008

Jeszcze nie, ale mam nadzieje że to sie zmieni :oops:
hitklift - Czw 16 Paź, 2008

Ja dotykałem ale jak miałem naście lat
facet - Nie 19 Paź, 2008

Nie i nie mam takiej ochoty! Wystarczy mi mój
zamaskowany - Sob 22 Lis, 2008

Dotknąłem kumplowi z klasy z innym ziomem przez bokserki. ;p Tak dla fazy. wielkiego miał. Około 11 w spoczynku O.o
Bruno Pelletier - Wto 25 Lis, 2008

a skąd wiesz, jeśli to było przez boxerki...
zamaskowany - Wto 25 Lis, 2008

Na oko. Pza tym ten gość to w ogólne ma bydle. Nie chce mi się tu rozpiywać
student24 - Pon 01 Gru, 2008

Trzymałem i w ręki i w ustach :) Fajnie bylo :P
pimpirimpi - Nie 14 Gru, 2008

no ja nie trzymałem.....bo....ty, no......ze tak powiem.....po jaki penis miałbym ?? :|
ukrryty - Nie 14 Gru, 2008

ja dotykałem.. zabawy z kuzynem xP ale to dawno :P
addam - Nie 14 Gru, 2008

tak, dzisiaj.
ukrryty - Nie 14 Gru, 2008

co dzisiaj ?
Wtajemniczony - Pon 15 Gru, 2008

ukrryty, uznam ,że byłeś już śpiący wczoraj...
krakowiaczek,ja - Pon 12 Sty, 2009

co do pytania to tak ;) kiedys trzymałem warjota kuplowi takie tam wygłupy.
teraz marzy mi sie basen... dyskrecja ;) luzik :) ale niemam takiego zaufanego przyjaciela .

adamekk6 - Sob 31 Sty, 2009

ja owszem trzymalem nawet kilka w reku a w buzi to...2. ale nie jestem gejem
bylem z kumplami nad jeziorem, wynajelismy domek sobie i jak sie troche wypilo to rozne rzeczy przychodzily do glowy, fajnie bylo ;-)

doswiadczony_kr - Sob 31 Sty, 2009

hmmm, ciekawy temat :D
Zawsze wychodziłem z założenia że wszystkiego w życiu trzeba spróbować, więc tego też kiedyś próbowałem w celach "zabawy" i nowych doznań i nie powiem było bardzo przyjemnie ;)

Teraz też czasami są sytuacje kiedy zbliżam rękę do narządów płciowych różnych ludzi, ale to już nie zabawa, ani sex a niesienie im pomocy. Tak się składa, że jedna z najważniejszych czakr w naszym organiźmie znajduje się właśnie w kroczu (czakra korzenia). Niektórzy energoterapeuci unikają dotyku w tych miejscach, podając energię "dookoła" ale ja jakoś się przekonałem i nie sprawia mi to problemów z położeniem ręki w tym właśnie miejscu, choć większej przyjemności z tego powodu nie odczuwam,w przeciwieństwie do pacjentów, zwłaszcza płci męskiej, bo bardzo często kiedy posyłam energię widzę u nich erekcję . . .

Tak więc dotyk dotykowi nie równy !

I panowie mówiący o zwracaniu kolacji na samą myśl o dotyku w tym miejscu muszę stwierdzić że nie macie racji, można do tego podejść zupełnie bez emocji, można czerpać z tego przyjemność (zwłaszcza jeśli ktoś dotyka również Ciebie), ale nigdy nie mówcie nigdy ;)

emdej - Nie 01 Lut, 2009

Zdarzało się trzymanie tu i ówdzie :P
snapee - Wto 03 Lut, 2009

oj wiele razy xD i uważam to za cos fajnego :) i milo wspiminam
marbb - Sro 04 Lut, 2009

ja niestety ie dotykalem ale byl chcial... xD
ukrryty - Sro 04 Lut, 2009

homo xd ?
emdej - Sro 04 Lut, 2009

snapee napisał/a:
oj wiele razy xD i uważam to za cos fajnego :) i milo wspiminam

Miłe to jest na pewno :P

marbb - Pią 06 Lut, 2009

ukrryty napisał/a:
homo xd ?

hetero ale kazdy chce czegos sprubowac xD

snapee - Pią 06 Lut, 2009

jestem hetero, jednakze wychodze z zalozenia ze w zyciu trzeba wszystkiego sprobowac by moc sie wypowiadac wtedy w danej kwestii ;)
maklerm - Wto 10 Lut, 2009

Dotykałem bo pracuję w szpitalu... prywatnie takze miałem okazję fajne dziwne doznanie :P
snapee - Sro 11 Lut, 2009

jestes lekarzem? czy pielegniarzem? ;> w jakich sytuacjach w szpitalu dotykales?

rozwin druga czesc swojej wypowiedzi ;)

maklerm - Czw 26 Mar, 2009

Jestem pielęgniarzem w szpitalu dotykałem przy zabiegach takich jak cewnikowanie czy na urazówce przy skaleczeniach lub innych urazach (rowery, kopniaki w krok, poparzenia) w takich sytuacjach człowiek myśli tylko o tym aby pomóc nic więcej nie przychodzi do głowy jak ktoś cierpi.
Prywatnie zdarzyło mi się walić konia z kolegami raz czy dwa :) no sześć :lol: razy około nawzajem i tak dla "nowych doznań" Zabawy typu helping hand dziwne ale fajne tylko musi być sprawdzone towarzystwo i fajny klimat.

joker81 - Pon 30 Mar, 2009

:mrgreen: coz jestem homo wiec nie musze wiecej pisac.Pozdrawiam 8)
kam1024 - Sob 04 Kwi, 2009

...
joker81 - Nie 12 Kwi, 2009

:roll: oj ,jaka szkoda :mrgreen:
hallam - Pon 13 Kwi, 2009

Zdarzyło mi się walić konia z kolegą raz czy dwa :) Robiliśmy sobie nawzajem i tak dla "nowych doznań" Było super
joker81 - Czw 16 Kwi, 2009

8) lol
guciozal - Czw 16 Kwi, 2009

Joker ... musisz pisać po każdym poście użytkownika coś ? ; p I w dodatku średnio mądre cosie...

Jeśli chodzi o mnie - nie, nie dotykałem i nie mam zamiaru.

joker81 - Pią 17 Kwi, 2009

:?: :arrow: :mrgreen: lol,to chyba taki temat ze nie tzreba tego na 100% traktowac :idea: :mrgreen:

[ Dodano: Pią 17 Kwi, 2009 ]
8) a inne ,jesli Cie ten temat nie inetresuje to nie pisz tu postow :D

aj2 - Pią 17 Kwi, 2009

NIEEE i nie zamierzam. B)
joker81 - Pią 17 Kwi, 2009

:mrgreen: i tego sie trzymaj lol
arthuro - Nie 19 Kwi, 2009

Ja dotykalem kutasa swojego starego (to juz bardzo dluga historia... hahahha) i kutaska mojego brata - on to ma pale...
adamekk6 - Nie 19 Kwi, 2009

arthuro, ojca???
możesz nam o tym opowiedieć? :)

arthuro - Nie 19 Kwi, 2009

Ja kiedys juz o tym pisalem, ale byla tez i druga sytuacja. Pierwsza (ktora kiedys juz opisywalem) to byla, jak stary mnie "uswiadamial" (ja wszystko wiedzialem, ale udawalem ze nic nie wiem o tych rzeczach.. ) i zamknelismy sie w klopie, i potem jak sie gumy zaklada... itp. ... Drugi raz, to jak kiedys sie napil i bylismy sami w domu (on nie pije wcale, ale to byly imieniny u jego kolegi i poszlismy, a jak wrocililsmy to nie bylo starej i braciaka), bo wrocilismy a to byla noc. I stary od razu usnal i byl nie przytomny, a ja bedac ciekawy, czy ma duzego kutasa, postanowilem zdjac mu slipy i sprawdzic... hahhaa
konsi52 - Nie 19 Kwi, 2009

I co dużego miał? xd
arthuro - Pon 20 Kwi, 2009

ok. 25 cm
love69 - Pon 20 Kwi, 2009

Duży! a ty ile masz cm?
3tom - Pon 20 Kwi, 2009

Przecież arthuro zmyśla. :D
arthuro - Pon 20 Kwi, 2009

3tom napisał/a:
Przecież arthuro zmyśla. :D

Oj kolego - ja nigdy nie zmyslam, a zebys ty tylko wiedzial, jakie ja rzeczy w zyciu robilem, to ci (i wielu innym) sie nawet w glowie by nie zmiescilo...
"Love69" - ja mam 17 lat i penisa 19.5 cm we wzwodzie - mam nadzieje, ze jeszcze "troche" urosnie, bo im wiekszy tym lepszy :)

Seba081 - Wto 21 Kwi, 2009

arthuro napisał/a:
ja mam 17 lat i penisa 19.5 cm we wzwodzie - mam nadzieje, ze jeszcze "troche" urosnie, bo im wiekszy tym lepszy :)

Taa taka tyczka do skoków w dal... Jak trafi Ci się drobna kobieta to ja na wylot przebijesz ;] Ja mam 14,5cm i nie wstydzę się tego, uważam że jest w sam raz, z takim wężem 25cm to bym w kompleksy wpadł.

w.w.2008 - Wto 21 Kwi, 2009

rzeczywiscie, zdarzyło mi sie dotykac kutasa mojego kumpla, ale kiedy mielismy po kilkanascie lat, tzw wspolny onanizm z kolega. zreszta on tez mnie wtedy dotykał:)

pozdrawiam

3tom - Wto 21 Kwi, 2009

arthuro, Jakoś mi się nie chce wierzyć, że Twój ojciec jak zasnął po pijaku i był nieprzytomny to mu kutas stanął na 25 cm.
Zresztą każdy dorosły na tym forum wie jak to jest po alkoholu. :D

arthuro - Wto 21 Kwi, 2009

No oczywiscie, ze musialem "troche popracowac" nad tym, zeby stanal... hahhaha
Sinep91 - Czw 14 Maj, 2009

Tak. Kiedyś z byłym przyjacielem. Małe gnojki byliśmy, ze 12 lat mieliśmy. U niego na działce ja mu trzymałem on mi. On mi walił, a ja mu nie bardzo, bo był trochę mały i nie mogłem go dobrze trzymać. Za to on powiedział ze mój jest duży i dobrze leży w ręce. Teraz z nim nie utrzymuje żadnego kontaktu,
paweł33 - Wto 19 Maj, 2009

ja podczas wyjazdy z kolegą zaczeliśmy sobie walić , i pomogłem mu śćągnąć napletka
Seba081 - Wto 19 Maj, 2009

Sam nie potrafił ściągnąć napletka? ;]
Boss - Wto 19 Maj, 2009

Kurde. ;p Jak bym już sciągnoł to ni chu*** i byłoby ostre walenie sobie nawzajem. ;]
Luks - Wto 19 Maj, 2009

Pewnie że tak :oops: , jako ze jestem gejem to nie robi mi to problemu Najlepszy i tak mimo paru wcześniejszych , okazał sie penis mojego chłopaka , mniam , hehe
Agares - Pią 22 Maj, 2009

Nie dotykałem. Nie macałem . :P

Ale spróbować.. czemu nie ?;d

joker81 - Pią 22 Maj, 2009

Raulus cos mi sie widzi ze,chormony zaczynaja szalec ale ,moja rada ,trzymaj sie dziewczyn raczej,homosexualizm to nic dobrego,choc sam nim jestem ale nie ciesze sie z tego acz kolwiek nie robie tez dolow.Jest jak jest warzne by sobie to jakos poukladac.Jeszcze raz trzymaj sie dziewczym chlopaku 8)

[ Dodano: Pią 22 Maj, 2009 ]
raczej skup sie na swoim problemi i zeby wszystko sie w koncu unormowalo,skup sie na tym raczej a na innesiusiaki masz czas jeszce,moze jak podrosniesz to zmienisz zdanie.Pozdrawiam

Boss - Pią 22 Maj, 2009

Można być bi. ;p Mi to grozi. ;]
joker81 - Pią 22 Maj, 2009

:P jasne ale nie w tym wieku ,on ma 14 lat za mlody jest zeby to wiedziec

Tak ale on ma 14 lat i za szybko zeby takie rzeczy robil jak macanie innych siusiakow,niech lepiej problem stulejki rowiaze,dorosnie a pozniej pomysli 8)

:mrgreen: dziwne dwa rzy to samo napisalem a to d;latego ze pierwszej wiadomosci nie chcialo wyslac

Agares - Sob 23 Maj, 2009

Boss.. mi też.

Joker, tak tak , masz rację.
Wolalbym trzymać się dziewczyn , lecz zauważam moje skłonności do BI.
Nigdy nie wyjawiłem tego na światlo dzienne, jedynie widzę , że pociągają mnie obie płci(e)?.

Póki co, dziewczyn kilka miałem ... chociaz dziewczyny i chodzenie w moim wieku, do poważnych rzeczy nie należy.

Pozdrawiam!

randy - Sob 23 Maj, 2009

W Twoim wieku to zupełnie normalne. Psycholodzy już od dawna twierdzą, że wielu chłopców w okresie dojrzewania interesuje się swoimi kolegami i tłumaczą to młodością właśnie oraz fascynacją ciałem. Jeszcze masz zbyt mało lat, aby mówić o jakichkolwiek skłonnościach. Orientacja seksualna dopiero się w Tobie wykształci. Dlatego posłuchaj co mówi joker81 i z niczym się nie śpiesz. Na wszystko przyjdzie czas.

randy, joker81, zgadzam się, i myśle że macie racje.

Zastanwia mnie jednak to trochę bardziej, ale nie będe tego opisywał tutaj, - publicznie.

Pozdrawiam.

joker81 - Sob 23 Maj, 2009

Na razie sie nad niczym nie zastanawiaj,to samo przyjdzie,to ze interesuje cie troche siusiaki to dlatgo ze dorastasz,ale zeby ich dotykac czy robic cos wiecej to raczej poczekaj az dorosniesz,niech chormony sie uspokoja.Homosexualizm czy tez Bi to nic dobrego i niema sie tym sie tu czym chwalic .Oczywiscie zrobisz co chcesz twoje cialo,masz swoj rozum,ja jednak osobiscie radze ci poczekac z tym jeszce bo jak sie juz spodoba to trudno wyjsc z tego.Pozdrawiam :wink:

Oby .. ^^
Wiem, że nie ma czym tutaj się szczyćić, jest to jakaś tam forma odmienności.
Ale tak jak mowiles , mam dopiero te 14 lat,i wszystko się dopiero wykształca.

Pozdrawiam

PS. Ok, juz nie offtopujmy :D

diablo1997 - Wto 06 Paź, 2009

ja tylko jednego mojego kolegi i miałem go w uszach a on mojego też trzymał w buzi
Shnitzel - Wto 06 Paź, 2009

Penis w uchu? co za perwersje!
Agares - Wto 06 Paź, 2009

Haha : o.

Wybacz, ale powtórzę Shnitzel'a , penis w uchu?! :D

Shnitzel - Wto 06 Paź, 2009

Shnitzla jeśli już :)

Poza tym jak można mieć jednego penisa w dwóch uszach? Chyba nie przez mózg? choc wtedy pasowało by do tzw myślenia penisem :)

Agares - Sro 07 Paź, 2009

Wybacz za błąd ;d.
Pinoki0 - Wto 19 Maj, 2015

Alex-sex napisał/a:
tak teraz trzymalem penisa mojego kolegi przez 30 sekund bo gralismy w pokera na zadania jak bylismy na plaży nudystów w okolicach Lublina...powiem ze uczucie takie dziwne a pala mu staneła niezle (ok18/19 cm)

Domyślałem się, że nie uważasz tego za megaprzezycie, bo to tylko brzmi fajnie, a w realu jest pewnie nuda lekko... ale niemniej, sam pomysł i sytuacja - HOT! :D

dotykałem trochę kolegom kilku, ustami też. Choć ogólnie rzadko ciągam. Ale nie mam jakiegoś skarbca wspomnien ;)

boy2010 - Pią 31 Lip, 2015

wiele razy :wink: :oops:
mati8261 - Pią 31 Lip, 2015

Ja tylko dwa razy trzymałem, i oby dwa też ssałem :D

miało być o trzymaniu a nie ssaniu :wink: :lol:
Krzysztofff - Pią 31 Lip, 2015

boy2010 napisał/a:
miało być o trzymaniu a nie ssaniu :wink: :lol:

skoro widziałeś i trzymałeś wiele penisów, to masz porównanie ile faktycznie ma przecietny penis w wzwodzie, czy to prawda , ze większość oscyluje wokół 14-16cm dł?

trzymanie w ustach, a było to i to ;)

można go również trzymać w d---e :wink: :lol:
to też będzie trzymanie ? :wink:

można też tak ująć, no w końcu go trzymasz :D
ale już kończmy rozmowę nie na temat ;)

dick1998 - Sob 01 Sie, 2015

Ja raz na imprezie z jednym kolegą ja mu trochę powaliłem a on mi ;)
Qristo - Pon 03 Sie, 2015

nie jeden raz ;)
Pinoki0 - Pon 03 Sie, 2015

Kilka razy :) chyba 8, z tego 2x taki dłuższy, heheh. Nie liczę przez ubranie. Chociaż przez ubranie jest najlepiej, jak nie widzisz, a tylko czujesz, jak kutas kumpla rośnie i potężnieje pod dotykiem :) Fajnie się dotyka poślinioną dłonią ^^ Często fantazjuję, że siedzę sobie z jakimś kolegą, gadamy i nagle któryś rozchyla nogi i bawimy się w takie sprawdzanie :D ale żeby to wyszło naturalnie, fajnie, a nie umawiana homo randka ;p