Luźne dyskusje o męskich sprawach - I Did It Again With Man !
love508 - Sro 29 Lis, 2006 Temat postu: I Did It Again With Man ! zrobilem to znowu z facetem ....... - i bylo super, jesli chcecie opowiem wam wszystko ale chce wiedziec czy sami tez opowiecie swoje przezycia w tym temacie
harold mckee - Sro 29 Lis, 2006
opowiedz pewnie ze opowiedz tylko oczywiscie musisz sie liczyc wiesz z czym .. zaraz Cie tu wiekszosc zbluzga ze g.. i w ogole .. ja czekam na relacje gdyz sexu z facetem nie uprawialem jeszcze
lusak - Czw 30 Lis, 2006
opowiedz ja lubie sluchac:)
harold mckee - Czw 30 Lis, 2006
| lusak napisał/a: | | opowiedz ja lubie sluchac:) |
czhyba czytac
mastra - Czw 30 Lis, 2006
harlod to twierdzisz ze gosc uprawiajacy sex z kolesiem nie jest gejem
harold mckee - Czw 30 Lis, 2006
| mastra napisał/a: | harlod to twierdzisz ze gosc uprawiajacy sex z kolesiem nie jest gejem |
ja mialem namysli, bo pewnie pijesz do poprzeniego posta, ze zaraz mu zwymyslaja ze od geyow w sposob ktory uwlacza godnosci ludzkiej .. o to mi tylko chodzilo ..
lusak - Czw 30 Lis, 2006
ja mysle ze nie jest sie gejem gdy uprawia sie sex z kolesiem bo mozna to robic np dla sprawdzenia jak to jest. jeden raz a potem juz nie:)
chlopak84 - Pią 01 Gru, 2006
Hmm.....powiem Wam co mysle i jak to odbieram. Jestem bi (a przynajmniej tak mi sie wydaje). Bycie gejem, to nietylko samo uprawianie seksu mesko meskiego. g... to sposob bycia, zachowywania sie, myslenia, sposob zycia. Mam do Was pytanie jakbyscie mnie zakwalifikowali. Od czasu do czasu uprawiam seks z kolega, ale do tego nie wygladam jak g..., nie zachowuje sie tak, nie zakocham sie w chlopaku. Ogolnie nie mam nic z geja i bron Boze nie czuje sie gejem oprocz tego, ze uprawiam seks z kolega. Powiem szczerze, ze sam mam problemy z zakwalifikowaniem siebie.
harold mckee - Pią 01 Gru, 2006
to jest w ogole trudne do zrozumienia i uswiadomienia sobie pewnych spraw :/
Strikerx - Pią 01 Gru, 2006 Temat postu: odp A dla mnie to jest chore, a inne pary niż hetero są nienormalne.
lusak - Pią 01 Gru, 2006
zgadzam sie z toba chlopak84. Sam podobne mam przemyslenia a ogladam sobie chlopakow na stronach gejowskich bo tylko oni (moze nie wszyscy) chca sie pokazywac. Tylko tak moge sie dowiedziec na temat meskich cial. Hetero (nie wszyscy) zadko sie pokazuja nago i chca o tym rozmawiac. Moze to przez skromnosc a moze...W kazdym razie orietacja nie jest najwazniejsza czescia zycia. Ja to traktuje troche jak anatomie
biggi82 - Nie 03 Gru, 2006
Ja tam sam nie wiem. Kiedyś miałem ochotę powalić z kumplem, ale do tego nie doszło. Nie próbuję, nie żałuję i nie walczę o to by do tego doszło.
Uwielbiam kobiety. Kocham Je.
Ja tam nie widzę w takim fantazjowaniu nic złego.
Uważam, że jeśli ktoś mówi, że nigdy nie miał choć jednej fantazji na ten temat, tak z czystej ciekawości, to kłamie...
Ej, w końcu wszyscy jesteśmy ludźmi.
Sam nie wiem co o tym myśleć.
Ale na pewno jestem hetero.
chlopak84 - Nie 03 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
| Strikerx napisał/a: | | A dla mnie to jest chore, a inne pary niż hetero są nienormalne. |
Zgadzam sie z Toba w 100%. Czuje sie niestety nienormalny. To jaki jestem jest dla mnie problemem mojego zycia. W wieku 17 lat, bylem tylko chwile od zakonczenia mojego koszmaru. Nie zrobilem tego tylko ze wzgledu na matke. Tak jak juz napisalem, nie mam w sobie nic z geja. Ani z wygladu, zachowania, ubierania sie itd. Nawet mozna powiedziec, ze wygladam na osobe zupelnie nie pasujaca na geja. Prawie lysy, czasami dresiki na nogach, na glowie kilka sladow po rozcieciach...Nie mam pojecia skad sie to u mnie wzielo. Dojrzewalem w normalnej rodzinie, bylem jak kazdy normalny dzieciak,wiec napewno nikt nie wychowal mnie na geja. Nie wyroznialem sie z tlumu. Jesli chodzi o dziewczyny, to przewaznie w kazdej widze (dziewczyny na forum, bez obrazy) slodka idiotke, taka pusta i prymitywna panienke, z ktora o niczym nie da sie pogadac. Chcialbym jak moi kumple ogladac sie na ulicy za dziewczynami, cos do nich czuc, ale ja nawet ich nie zauwazam. Pisze to po to, zeby w sumie nikt na tym forum nie traktowal mnie jako jakas glupia i przegieta ksiezniczke, bo taki nie jestem. Jak chcecie mozecie mi jechac, ze jestem obrzydliwym pedalem (na forum mozna, bo ono nie odda), ale jak napisalem wyzej, wcale tak nie jest.
harold mckee - Nie 03 Gru, 2006
| biggi82 napisał/a: | Ja tam sam nie wiem. Kiedyś miałem ochotę powalić z kumplem, ale do tego nie doszło. Nie próbuję, nie żałuję i nie walczę o to by do tego doszło.
Uważam, że jeśli ktoś mówi, że nigdy nie miał choć jednej fantazji na ten temat, tak z czystej ciekawości, to kłamie...
Ale na pewno jestem hetero. |
100 % zgodnosc z wypowiedzia
lusak - Nie 03 Gru, 2006
Chłopak84 daj spokój. To odczucie jest tylko odczuciem. Przeciez nikt cie nie piętnuje to ty sam to robisz. Ja nie czuje sie nienormalny ale bardziej urozmaicony przez to ze mam takie zainteresowania. To moze byc jakis dar:) Pozatym kazdy ma inna psychike. Na jednego to dziala bardziej na innego nie dziala. To jest wszystko zbyt tajemnicze zeby sobie wytlumaczyc. Czasem mysle ze to jakas wola Boga ale to moje prywatne zdanie. Ja tez nie wygladam na geja nawet nie czuje sie za atrakcyjny no ale odczucia sa. Na szczescie to tylko czesc zycia naszego.
Pozdro
czy Wy slyszeliscie moze o takim powiedzeniu ?
"Wszystko jest względne" :> polecam sobie przemyslec ...
skywalker - Nie 03 Gru, 2006
[quote="harold mckee"][quote="biggi82"]Ja tam sam nie wiem. Kiedyś miałem ochotę powalić z kumplem, ale do tego nie doszło. Nie próbuję, nie żałuję i nie walczę o to by do tego doszło.
Ale na pewno jestem hetero.[/quote]
100 % zgodnosc z wypowiedzia [/quote]
I ja sie pod tym podpisuje
xxxbamboxxx - Nie 03 Gru, 2006
a dla mnie to jest nic innego jak Patologia. Do C***a jak cisnac swojego kolege w dupe, luuuudzie to jest chooree......radzilbym wizyte u psychologa, nigdy ani nawet przez mysl by mi nie przeszlo takie cos, luuuudzie......
chlopak84 - Nie 03 Gru, 2006
| lusak napisał/a: | | Chłopak84 daj spokój. To odczucie jest tylko odczuciem. Przeciez nikt cie nie piętnuje to ty sam to robisz. Ja nie czuje sie nienormalny ale bardziej urozmaicony przez to ze mam takie zainteresowania. To moze byc jakis dar:) |
No ja tego tak nie odczowam. Wiem, ze sam sie pietnuje, bo nie podoba mi sie to, ze taki jestem. Nie moge sie z tym pogodzic, ale nic nie moge zrobic. Kiedys walczylem z tym ostro, ale mysli i tak wracaly. Nie traktuje tego jak dar, tylko raczej jak jakas kare za cos. Tak jak juz pisalem, jest to dla mnie problem mojego zycia z ktorym nie potrafie wygrac. Nie chce tego, jak to nazwales, urozmaicenia.
| xxxbamboxxx napisał/a: | | a dla mnie to jest nic innego jak Patologia. Do C***a jak cisnac swojego kolege w dupe, luuuudzie to jest chooree......radzilbym wizyte u psychologa, nigdy ani nawet przez mysl by mi nie przeszlo takie cos, luuuudzie...... |
czemu tak wulgarnie :> kazdy ma prawo do swojej indywidualnosci ..
kocurek - Nie 03 Gru, 2006
tak sobie czytam i stwierdzam że dowiaduje sie tu jakis ciekawostek, a raczej newsow z pierwszych stron gazet o tamatyce psychologicznej. czesto piszecie "ja ne wygladam jak g..., nie jestem gejem tylko czasem uprawiam sex z kumplem". sory ale jak wyglada g...? <ironia> wezcie sie opanujcie -> nie ma "wygladu geja". mysliciue ze jak ktos dba o swoj wyglad, zwraca uwage na wyglad innych jest w stanie dobrac kolory ciuchow, chodzi do kosmetyczki to od razu g..., a metroseksualisci, hetero ktorzy troche bardziej dbaja o siebie?? tak samo okreslenie, nie jestem gejem, ja tylko czasem rzne sie z kolega ale nie zachowuje sie jak g... -> litosci. mozecie zrozumiec ze nie ma szczegolnego encyklopedycznego opisu wygladu geja, jego zachowania i sposobie bycia.
to prawda ze jak sypiasz czasem z kumplem to nie od razu jestes gejem, zgadzam sie z tym ze to jest cos w rodzaju "sposobu zycia" ale nie dokonca bo sposob zycia mozna wybrac a orientacji sie nie wybiara -> z nia sie jest od zawsze (mozna ja akceptowac lub nie ale to inna kwestia).
wracam do wygladu: george michael, jacek poniedzialek, elton john, Marek Barbasiewicz itd. -> czym oni wyrozniaja sie jako geje??
xxxbamboxxx - Pon 04 Gru, 2006
Dla mnie to nic innego jak Patologia...i zaden argument mnie nie przekona ze jest inaczej,
skywalker - Pon 04 Gru, 2006
[quote="kocurek"]tak sobie czytam i stwierdzam że dowiaduje sie tu jakis ciekawostek, a raczej newsow z pierwszych stron gazet o tamatyce psychologicznej. czesto piszecie "ja ne wygladam jak g..., nie jestem gejem tylko czasem uprawiam sex z kumplem". sory ale jak wyglada g...? <ironia> wezcie sie opanujcie -> nie ma "[b]wygladu geja[/b]". mysliciue ze jak ktos dba o swoj wyglad, zwraca uwage na wyglad innych jest w stanie dobrac kolory ciuchow, chodzi do kosmetyczki to od razu g..., a metroseksualisci, hetero ktorzy troche bardziej dbaja o siebie?? tak samo okreslenie, nie jestem gejem, ja tylko czasem rzne sie z kolega ale nie zachowuje sie jak g... -> litosci. mozecie zrozumiec ze nie ma szczegolnego encyklopedycznego opisu wygladu geja, jego zachowania i sposobie bycia.
to prawda ze jak sypiasz czasem z kumplem to nie od razu jestes gejem, zgadzam sie z tym ze to jest cos w rodzaju "sposobu zycia" ale nie dokonca bo sposob zycia mozna wybrac a orientacji sie nie wybiara -> z nia sie jest od zawsze (mozna ja akceptowac lub nie ale to inna kwestia).
wracam do wygladu: george michael, jacek poniedzialek, elton john, Marek Barbasiewicz itd. -> czym oni wyrozniaja sie jako geje??[/quote]
Zgadzam się z tym ze nie ma czegoś takiego jak wygląd geja... To że ktoś bardziej dba o siebie nie robi z niego geja... Oczywiście są również faceci zniewieściali którzy zachowują się trochę odmiennie od naturalnego zachowania faceta ale to też nie świadczy o ich orientacji... Znam takiego jednego zniewieściałego który od 3 lat ma dziewczynę i wcale nie ogląda sie za facetami....
A tak poza tym to nie wiedziałem że Jacek Poniedziałek jest gejem a Marka Barasiewicza nie znam
harold mckee - Pon 04 Gru, 2006
zgadza sie dpbrze prawisz
vic - Wto 05 Gru, 2006
| xxxbamboxxx napisał/a: | | Dla mnie to nic innego jak Patologia...i zaden argument mnie nie przekona ze jest inaczej, |
No i to jest fantastyczne polskie rozumowanie
harold mckee - Wto 05 Gru, 2006
niestety bledne .. no ale coz na to poradzic ?
xxxbamboxxx - Wto 05 Gru, 2006
BLEDNE?! Czlowieku wyobrazasz sobie, zebys mogl j.... swojego kumpla w d... , sorry za wulgaryzmy, ale ludziiiieeeeeeeee!! to NIENORMALNE, NIESMACZNE, PATOLOGIAA jednym slowem,
| xxxbamboxxx napisał/a: | | BLEDNE?! Czlowieku wyobrazasz sobie, zebys mogl j... swojego kumpla w d.., sorry za wulgaryzmy, ale ludziiiieeeeeeeee!! to NIENORMALNE, NIESMACZNE, PATOLOGIAA jednym slowem, |
sa tacy ktorzy uwazaja tak jak ty, sa inni ktorzy maja to w dupie i im to nie przeszkadza i nie wyrazaja swojej opinii, a sa tacy ktorych obraza to co teraz powiedziales, bo dla nich to cos tak waznego, jak zwiazek "normalny" heterowski.
Ale wiekszosc tu pisze, ze nie sa gejami , tylko chca sie wprawic przed stosunkiem z kobietą. Wiec o czym my tu mowimy...
| xxxbamboxxx napisał/a: | | Ale wiekszosc tu pisze, ze nie sa gejami , tylko chca sie wprawic przed stosunkiem z kobietą. Wiec o czym my tu mowimy... |
wprawic to sie mozesz jak wypijesz pol litra ! ale przypomin Ci ze nie jestes tu sam ... i MUSISZ tolerowac INNOSC innych LUDZI! i tutaj wlasnie nie ma o czym rozmawiac, nie masz prawa nikogo obrazac !
vic - Wto 05 Gru, 2006
| xxxbamboxxx napisał/a: | | BLEDNE?! Czlowieku wyobrazasz sobie, zebys mogl j... swojego kumpla w d..., sorry za wulgaryzmy, ale ludziiiieeeeeeeee!! to NIENORMALNE, NIESMACZNE, PATOLOGIAA jednym slowem, |
Nie, nie wyobrażam sobie, ale nie wyobrażam sobie dlatego, że mnie mężczyzna, w żadnym stopniu, nie podnieca. ALE nie jest to coś, co mi przeszkadza. Są to ludzie poprostu kochający "inaczej". I teraz Cię spytam, co z tego? Co jest złego u geja (bo tego właśnie szukamy, tego złego), a jest on taki jak Ty i ja. NIC go nie różni od Ciebie i mnie. Prócz tego, że woli osoby z tej samej płci. Nic Ci nie zrobili, w niczym Ci nie przeszkadzają. Świat ten z jakiegoś bzdurnego powodu, wyżywa się na m.i. gejach, bo uważają że to jest nienormalne i "wbrew naturze". Nawet jak to jest nienormalne (w Twoim zdaniu), to ok, myśl tak, ale nie mów tego publicznie i ich nie obrażaj. Jest to podobny przykład jak z kolorem skóry. Jeżeli człowiek biały był pierwszy i "naturalny", to inne karnacje są "złe" i "wbrew naturze", co jest następnym przykładem, gdzie coś jest diskriminowane. Co Ci (nie mówie że jesteś rasistą, ale inni ludzi, może Ty też, tak rozumują) oni zrobili? Co jest z nimi "nie tak". Ja osobiście znam i gejów i murzynów i się oni niczym nie różnią ode mnie i mojej rodziny.
I jak ktoś mówi, że nie sobie będą, tylko żeby się mnie nie czepiali, to chyba logiczne, że każdy hetero tak ma. Tylko to też dotykasz tyłeczków i piersi dziewczyn na basenie, prawda? A może są homo i też je to brzydzi Taki sam tok myślenia ^^
Ale się rozpisałem. Huhu
P.S: Pewnie mam strasznie dużo byków (i czhyba za dużo przecinków ^^), ale muszę się uczyć angielskiego i piszę w w pokoju zamkniętym przed rodzicami
EDIT: I proszę Cię odp. na ten post, bo jestem ciekawy co o tym sądzisz
ej ej ej ej !!! Zaraz zaraz, wlaczasz sie do rozmowy a nawet nie wiesz o czym ja pisze. DO GEJÓW absolutnie NIC nie mam i traktuje ich tak samo jak Siebie samego, zreszta to nie od nich zalezy czy wolą mezczyzn czy kobiety. Tu chodzi o to, ze kolesie piszą, ze nie są gejami, sa normalnymi ludzmi heteroseksualnymi i robią to tylko po to, aby wprawic sie przed przyszlym stosunkiem z Kobietą. I TO UWAZASZ za normalne? Gosc posuwajacy swojego kolegę, twierdzacy ze jest hetero, mowiacy ze jest normalny? ...prosze Cie!
to ja to inaczej rozumialem .., ech
vic - Wto 05 Gru, 2006
| xxxbamboxxx napisał/a: | | ej ej ej ej !!! Zaraz zaraz, wlaczasz sie do rozmowy a nawet nie wiesz o czym ja pisze. DO GEJÓW absolutnie NIC nie mam i traktuje ich tak samo jak Siebie samego, zreszta to nie od nich zalezy czy wolą mezczyzn czy kobiety. Tu chodzi o to, ze kolesie piszą, ze nie są gejami, sa normalnymi ludzmi heteroseksualnymi i robią to tylko po to, aby wprawic sie przed przyszlym stosunkiem z Kobietą. I TO UWAZASZ za normalne? Gosc posuwajacy swojego kolegę, twierdzacy ze jest hetero, mowiacy ze jest normalny? ...prosze Cie! |
1) Calm down
2) Czy to jest normalne czy nie może zakwestionować (już o tym mowilismy), ale jak ludzie tak mówią to oni są albo bi albo homo. Lub chcą czegoś nowego spróbowac Ale nie trzeba się nagrzewać Są tacy i już. Dobra nie mam czasu pisać, muszę się kuć
heheh a potem powie ze oblal klasoweczke bo mu koledzy z forum nie dali spokoju
PrzestaŃ, zaden argument mnie nie przebije. To jest po prostu dla mnie Chore i nie pojęte, jak mozna dla zabawy walic swojego kumpla, mowic ze bylo fajnie, twierdzic iz jest sie absolutnie hetero i mowic na dodatek ze to ''przygotowanie przed stosunkiem z Kobieta'' maSSakra!
to zastepuje okreslenie BI ...
Nie, Bi to jest jesli jest swiadom tego , ze podobaja mu sie i kobiety i mezczyzni, ale oni tu pisza ze chca sie wprawic przed stosunkiem z Kobietą, a wiec to nie jest BI tylko PATOLOGIA !
ty jestes straszny
czlowieku, znam nawet jedną osobe ktora jest Bi, wiem jak takie osoby sie zachowują, najczesciej mowia otwarcie o tym kim są. Ale Walic w d... swojego kumpla dla "'PRAKTYKI'' to przesada,, ja piiiiiier...;/
skywalker - Wto 05 Gru, 2006
Ci których znasz też napewno nie byli świadomi że są BI... Ponoć to przychodzi z czasem... Zawsze są jakieś wątpliwości...
ale spojrz o czym mowa w temacie ! ! ! ...
skywalker - Wto 05 Gru, 2006
Wiem co jest w temacie ale uważam że osob o których mowa sa BI tylko jeszcze sobie tego nie uświadomiły...
NOWAK - Sro 06 Gru, 2006
sczerze jestem tolerancyjny , ale jak czytam takie rzeczy to wiecie co mi sie chce ...............................................
xxxbamboxxx - Sro 06 Gru, 2006
Dokladnie,
harold mckee - Sro 06 Gru, 2006
| NOWAK napisał/a: | | sczerze jestem tolerancyjny , ale jak czytam takie rzeczy to wiecie co mi sie chce ............................................... |
mozesz zostawic to dla siebie :/
xxxbamboxxx - Czw 07 Gru, 2006
Ja tam sie z nim zgadzamm, on twierdzi ze jest Hetero a cisnie swojego kolege, wiec cos tu jest chyba nie tak ?
harold mckee - Czw 07 Gru, 2006
moze jest pomiedzy .. nie umie sie okreslic, nie umie tego nazwac ... :>
kocurek - Czw 14 Gru, 2006
| xxxbamboxxx napisał/a: | | Nie, Bi to jest jesli jest swiadom tego , ze podobaja mu sie i kobiety i mezczyzni, ale oni tu pisza ze chca sie wprawic przed stosunkiem z Kobietą, a wiec to nie jest BI tylko PATOLOGIA ! |
zgadzam sie z toba. posowanie kumpla zeby nauczyc sie rznac przed swym piwerwszym razem z kobieta bez jakichkolwiek powiazan z orientacja, z ciekawoscia wynikajaca z dojzewania jest co najmnej nie na miejscu. ogolnie sex dwoch facetow nie jest niczym zdroznym ani dziwnym - juz w starozytnosci wystepowal, ale sex zeby sie nauczyc rznac - sorki ale jak jestes zdeklarowanym hetero i twoja przyszla wybranka tez to jak to wyjdzie cos robil moze cie odbic sie na zyciorysie.
harold mckee - Czw 14 Gru, 2006
w ogole co to za okreslenie rznac ?! OMG .. :/ Wasz sposob wypowiadania to ... poprostu zenada ...
NOWAK - Pią 15 Gru, 2006
S Z O K U J E C I E M N I E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kocurek - Wto 19 Gru, 2006
| harold mckee napisał/a: | | w ogole co to za okreslenie rznac ?! OMG .. :/ Wasz sposob wypowiadania to ... poprostu zenada ... |
wiesz jak ci sie nie podoba moje slownictwo to nic na to nie poradze, jest to zwrot ogolnie stosowany w celu okreselenia sexu analnego a wiesz wg mnie sex analny z kumplem w celu "wprawienia" sie przed swym pierwszym razem z kobieta twierdzac non stop ze jest sie hetero w 100% nie jest sexem, kontaktem fizycznym czy czymkolwiek innym - oni po prostu sie rzna, chca osiagnac orgazm bexz calej otoczki i przyjemnosci jaka daje sex.
ps
osobiscie sam nie lubie tego slowa ale w tym przypadku pasowalo mi idealnie - jest nacechowane tak jak ja oceniam cos takiego co oni robia [zero aluzji to jakiejs homofobii - jestem gejem]
harold mckee - Wto 19 Gru, 2006
no to wyjasnienie moge zaakceptowac ... myslalem ze poprostu nacechowales je zlymi emocjami w ocenie tych ludzi ..
przepraszam
Strikerx - Sro 20 Gru, 2006 Temat postu: odp A uważasz że można ich oceniać dobrze?
harold mckee - Sro 20 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
| Strikerx napisał/a: | | A uważasz że można ich oceniać dobrze? |
mozna neutralnie ...
Strikerx - Pią 22 Gru, 2006 Temat postu: odp Neutralnie do czasu aż siedzą w swoich "norkach" i się nie wychylają ale gdyby...to już chbya sam wiesz
kocurek - Nie 24 Gru, 2006
| harold mckee napisał/a: | no to wyjasnienie moge zaakceptowac ... myslalem ze poprostu nacechowales je zlymi emocjami w ocenie tych ludzi ..
przepraszam |
przyjmuje przeprosiny - naprawde podziwiam ludzi ktorzy umieja sie przyznac do bledu i przeprosic, to jest odwaga :]
kocurek - Nie 24 Gru, 2006 Temat postu: Re: odp
| Strikerx napisał/a: | | Neutralnie do czasu aż siedzą w swoich "norkach" i się nie wychylają ale gdyby...to już chbya sam wiesz |
a co masz przeciwko gejom ktorzy nie ukrywaja swojej orientacji, nie zyja skryci w obawie przed dyskryminacja i homofobia?
lusak - Sro 03 Sty, 2007
wszystkiego najlepszego na Nowy 2007 ron. Żeby każdy był zadowolony ze swojego penisa i nie miał z powodu niego kompleksów
lusaczek
ronio - Wto 09 Sty, 2007
| xxxbamboxxx napisał/a: | | BLEDNE?! Czlowieku wyobrazasz sobie, zebys mogl j.... swojego kumpla w d... , sorry za wulgaryzmy, ale ludziiiieeeeeeeee!! to NIENORMALNE, NIESMACZNE, PATOLOGIAA jednym slowem, | piszesz jakbyś Ty własnie był jakis inny,a wobrazasz sobie człowieku zebys mogł j...swoja kobiete w d.... NO!!!! a własnie wiekszosc par hetero ma za sobą stosunek analny!!!!
love508 - Sob 07 Kwi, 2007
| ronio napisał/a: | | xxxbamboxxx napisał/a: | | BLEDNE?! Czlowieku wyobrazasz sobie, zebys mogl j.... swojego kumpla w d... , sorry za wulgaryzmy, ale ludziiiieeeeeeeee!! to NIENORMALNE, NIESMACZNE, PATOLOGIAA jednym slowem, | piszesz jakbyś Ty własnie był jakis inny,a wobrazasz sobie człowieku zebys mogł j...swoja kobiete w d.... NO!!!! a własnie wiekszosc par hetero ma za sobą stosunek analny!!!! |
ZGADZAM SIE !!!!!!!!!!!
BAMBO ZLOSLIWE KOMENTARZE PISZ W SWOIM TOPIKU
lalala80 - Pon 09 Kwi, 2007
Pozwolicie, że coś powiem...
Oczywiście mam 16 lat, nie jestemjeszcze dojrzały, ale ostatnio produkcja testosterony zwwiększyła się i rosnę szybko, mam małego penisa owłosienie łonowe i w odbycie.... ale koniec mnie
Chciałem zauważyć, że to my mamy WOLNĄ wolę i to z kim chcemy współżyć, czy sami się sklepać to zalerzy tylko od NAS
[ Dodano: Pon 09 Kwi, 2007 ]
dlatego nie mam nic przeciwko bo wszyscy jesteśmy ludźmi
Bruno Pelletier - Pon 09 Kwi, 2007
"my mamy WOLNĄ wolę i to z kim chcemy współżyć, czy sami się sklepać to zalerzy tylko od NAS "
nie do końca tak jest.... no, ale powiedzmy, że pojąłem Twój tok myślenia....
p.s. nie masz włosów w odbycie.... a jeśli masz, to jest to raczej jakaś anomalia....
lalala80 - Pon 09 Kwi, 2007
tak mi się wydaje bo rzecież nie zobaczę
[ Dodano: Pon 09 Kwi, 2007 ]
tak mi się wydaje bo pzecież nie zobaczę
wystarczy pomyśleć....
włosy masz na tyłku a nie w odbycie - a jeśli chcesz zobaczyć to proponuje lusterko...
no, ale chyba odbiegłem od tematu przewodniego
ja robię to z mężczyzną REGULARNIE - nie wyobrażam sobie, żeby mogło byc inaczej
Alex-sex - Pon 09 Kwi, 2007
ja nie mam nic do homo powiem szczerze ze chcialbym sprobowac to z facetem bo z moja dziewczyna juz to robilem nie raz
love508 - Pon 09 Kwi, 2007
upsss we must do it !!!!!!!!! together all
Alex-sex, nic prostrzego tylko spróbować
ale nie zdradzając.... jak to zrobić? zdecydować się na coś.....
love508 - Wto 10 Kwi, 2007
to kiedy ?
Alex-sex - Wto 10 Kwi, 2007
ale co kiedy
| Alex-sex napisał/a: | ale co kiedy |
spotkAnie na kawe
dobre a skad jestes?
| Alex-sex napisał/a: | :D dobre a skad jestes? |
moze na priwie ?
ja wole na forum
[ Dodano: Wto 10 Kwi, 2007 ]
to skad jestes
śląskie
kujawsko pomorskie
całkiem blisko, kawa jutro ? hahhhahahahahha
no bardzo blisko kawa? ja nie lubie kawy, ja wole kawe, niz kawe, bo kawa jest dziwna, a kawa lepsza xD
zola - Wto 10 Kwi, 2007
No no czyżby by sie nam jakaś para meska szykowała na forum
ej, ej co ty mi tu kminisz
zola - Wto 10 Kwi, 2007
Zarty, jak się to czyta to można coś wywnioskować.
| zola napisał/a: | | Zarty, jak się to czyta to można coś wywnioskować. |
zola chcesz po uszach ? pogadanie przy kawie cos oznacza ?
ale ja nie chce przy kawie, tylko przy kawie, bo przy kawie tak dziwnie, a przy kawie od razu lepiej
kocurek - Wto 10 Kwi, 2007
love508 - Nie 13 Maj, 2007
uhhhhhhhhhhh zrobilem to dzis jeszcze raz - wrocilem wlasnie z weekendu
uwielbiam to
pablo115 - Nie 13 Maj, 2007
ja to robię codzinnie z chłopakiem wiec mnie to nie rusza...
Ciesz się życiem stary !
Alex-sex - Pon 14 Maj, 2007
| love508 napisał/a: | uhhhhhhhhhhh zrobilem to dzis jeszcze raz - wrocilem wlasnie z weekendu
uwielbiam to | jak sie wstydzisz na forum to napisz mi na prive jak ci sie chce jak bylo i opisz wasz stosunek czy cos
Wacek - Pon 14 Maj, 2007
mi też możesz wysłać ten sam
love508 - Wto 15 Maj, 2007
kochalismy sie cala noc, orgazm za orgazmem, bylismy zlepieni z soba sperma, byl wytrysk za wytryskiem, oral, anal, bylo zajebiscie.byl starszy o 10 lat odemnie
sex z facetem zaczyna mnie co raz baredziej wciagac i fascynowac z kobieta to juz obyczaj.
pablo115 - Wto 15 Maj, 2007
Tak się wszytko zaczyna ... też na poczatku fascynacja a teraz to już tylko Faceci ... Prawda ejst ze facet wie najlepiej jak zrobić dobrze drugiemu facetowi
dar862 - Wto 15 Maj, 2007
| pablo115 napisał/a: | Tak się wszytko zaczyna ... też na poczatku fascynacja a teraz to już tylko Faceci ... Prawda ejst ze facet wie najlepiej jak zrobić dobrze drugiemu facetowi |
kobiety, też tak mówią, że tylko kobieta potrafi dogodzić kobiecie
pablo115 - Sro 16 Maj, 2007
No bo to prawda !
paulinka - Sro 16 Maj, 2007
nie wiem czy zadowolić bo jeszcze nie prubowalam ale dziewczyny super całują i dotykają ogólnie damski biuścik jest super-całkiem inaczej to innej niż swój- a jak jeszcze kobiety nawet ubrane dotykają i smyrają sie przy facetach to nie dość że patrzą jak na pornola nieraz łapią sie za krok to chcą sie dołączyć ale wtedy sie ich spławia a ich chęć rośnie a ich wzrok nakręca jeszcze bardziej i podnieca ujjjjjjjjjjj aż wróciłam do tych pięknych chwil z jedna cudowna dupcia.....gdyby nie to że po trójkącie jej facet stwierdził że sie we mnie zakochał i zostawił ja po 2 latach to pewnie wciąż spotykałybyśmy sie i spróbowały czegoś więcej...
love508 - Wto 03 Lip, 2007
upssss znowu to dzis zrobilem, bylo cudownie !
m4g1k_ - Sob 07 Lip, 2007
paulinka, ile ja bym dał za taki trójkącik
love508 - Pon 23 Lip, 2007
upsss dzis znow to zrobilem, kochalem sie caly wieczor, noc i do poludnia, jestem wykonczony wlasnie wrocilem, jestem zmeczony i ide spac,
adadverts - Wto 24 Lip, 2007
Ktoś tu się lubi chwalić Czy za każdym razem jest to jakiś nowy facet?
love508 - Wto 24 Lip, 2007
| adadverts napisał/a: | Ktoś tu się lubi chwalić Czy za każdym razem jest to jakiś nowy facet? |
tak czasem powtarzamy kilka razy np jutro czyli sroda czwartek i piatek bede z tym samym co ostatnio bylo. mmmmmmm juz niemoge sie doczekac jutra
Alex-sex - Pią 27 Lip, 2007
love508, mam pytanie czy widac juz na twoich posladakach to ze miales juz cos tam miedzy nimi? (chodzi mi o to czy masz rozjechany tylek)
love508 - Pią 27 Lip, 2007
| Alex-sex napisał/a: | | love508, mam pytanie czy widac juz na twoich posladakach to ze miales juz cos tam miedzy nimi? (chodzi mi o to czy masz rozjechany tylek) |
jesli pytasz o cos takiego to znaczy ze jestes niedoswiadcziony w tych sprawach. nie niemam roZjechanego tylko i nic takiego nie zobaczysz. natomiast napewno w srodku masz miesnia juz bardziej podatne na przyjmowanie roznych wielkosci niz za 1 razem, i jhuz nie odczuwasz jakiegos dyskomfortu a jedynie sama rozkosz.
musze sie pochwalic zxe zrobilem to znow, dzis, z czwartku na piatek. bylo extra jak zawsze, tym raZem experymentowalismy dział cream pie. bylo extra :)
Bruno Pelletier - Pią 27 Lip, 2007
natomiast napewno w srodku masz miesnia juz bardziej podatne na przyjmowanie roznych wielkosci niz za 1 razem, i jhuz nie odczuwasz jakiegos dyskomfortu a jedynie sama rozkosz
love508, wszystko zależy od częstotliwości stosunków analnych...
love508 - Pią 27 Lip, 2007
| Bruno Pelletier napisał/a: | natomiast napewno w srodku masz miesnia juz bardziej podatne na przyjmowanie roznych wielkosci niz za 1 razem, i jhuz nie odczuwasz jakiegos dyskomfortu a jedynie sama rozkosz
love508, wszystko zależy od częstotliwości stosunków analnych... |
tak, wiem ....
adadverts - Pią 27 Lip, 2007
Hmm... a tak zapytam z ciekawości (bom też zielony)...
Czy to potem nie wpływa jakoś negatywnie na trzymanie wiecie-czego? Ani innych problemów potem nie ma?
Bruno Pelletier - Sob 28 Lip, 2007
poczytaj dokładnie forum - była o tym dyskusja
nie - nie wpływa
love508 - Sob 28 Lip, 2007
musze zapolowac na kogos nowego
luter - Sob 28 Lip, 2007
| love508 napisał/a: | | musze zapolowac na kogos nowego |
weź pod uwagę, że sam też możesz zostać upolowany
adadverts - Sob 28 Lip, 2007
| Bruno Pelletier napisał/a: | poczytaj dokładnie forum - była o tym dyskusja
nie - nie wpływa |
Skoro nie wpływa, to skąd się bierze takie coś: http://img410.imageshack....08/hornymw5.jpg
budnis - Sob 28 Lip, 2007
dobre pytanie. Też chciałbym to wiedzieć. Moze jest ktoś bardziej oświecony niż ja
love508 - Sob 28 Lip, 2007
| luter napisał/a: | | love508 napisał/a: | | musze zapolowac na kogos nowego |
weź pod uwagę, że sam też możesz zostać upolowany |
chcialbym masz taki zamiar ?
luter - Nie 29 Lip, 2007
to była ogólna uwaga
love508 - Nie 29 Lip, 2007
| luter napisał/a: | to była ogólna uwaga |
uhhh a juz sobie myslalem.........
Bruno Pelletier - Nie 29 Lip, 2007
| budnis napisał/a: |
dobre pytanie. Też chciałbym to wiedzieć. Moze jest ktoś bardziej oświecony niż ja |
no cóż... widać, żę stosunki analne są Wam obce.
Bierze się stąd, iż zdjęcie jest zrobione świeżo po stosunku analnym. po chwili zwieracz wraca do swojej pierwotnej postaci...
love508 - Nie 29 Lip, 2007
| Bruno Pelletier napisał/a: | | budnis napisał/a: |
dobre pytanie. Też chciałbym to wiedzieć. Moze jest ktoś bardziej oświecony niż ja |
no cóż... widać, żę stosunki analne są Wam obce.
Bierze się stąd, iż zdjęcie jest zrobione świeżo po stosunku analnym. po chwili zwieracz wraca do swojej pierwotnej postaci... |
zgadzam sie, niekiedy tworzenie filmu porno z udzialem analu, zreszta wogole tworzenie filmu nawet 20 minutowego poswieca sie czasem caly dzien, wiec pomyslcie sobie ile ten tylek musi przejsc p[rzez caly dzien, próby, powtórki, wlasnie taki bedzie, natomiast wracapo kilku minutach do swojej pierwotnej postaci, zawsze !!!
adadverts - Nie 29 Lip, 2007
Aha
luter - Nie 29 Lip, 2007
| love508 napisał/a: | | luter napisał/a: | to była ogólna uwaga |
uhhh a juz sobie myslalem......... |
ciekawe co pomyślałeś? Nigdy nie mówię nigdy
love508 - Pon 30 Lip, 2007
| luter napisał/a: | | love508 napisał/a: | | luter napisał/a: | to była ogólna uwaga |
uhhh a juz sobie myslalem......... |
ciekawe co pomyślałeś? Nigdy nie mówię nigdy |
mmmmmmmmmmmmmmmm to juz moze na priv
[ Dodano: Pon 30 Lip, 2007 ]
czekam cierpliwie az znajde sobie teraz kogos nowego do spedzenia fajnych chwil we dwoje
[ Dodano: Czw 02 Sie, 2007 ]
| Alex-sex napisał/a: | ej, ej co ty mi tu kminisz |
co znaczy slowo "kminisz" ??
[ Dodano: Nie 05 Sie, 2007 ]
ciekawy dzis dzień był, zjechałem tylko 1 kilo ale to i tak dużo, prawda tygrysku ?
buble-buble - Pon 06 Sie, 2007
o matko, dochodzę tak do trzeciej strony i już mi sie nie chce czytać no to jak na razie skomentuje te dwie pierwsze strony w ten sposób, tzn chodzi mi o wypowiedzi dwóch gości że homoseksualizm jest patologią i że to jest nienormalne, niesmaczne i bla bla bla takie inne brednie: no cóż, w dobie radia maryja nic dziwnego że są ludzie na tyle ciemni by tak myśleć i na dodatek w to wierzyć
love508 - Pon 06 Sie, 2007
| buble-buble napisał/a: | o matko, dochodzę tak do trzeciej strony i już mi sie nie chce czytać no to jak na razie skomentuje te dwie pierwsze strony w ten sposób, tzn chodzi mi o wypowiedzi dwóch gości że homoseksualizm jest patologią i że to jest nienormalne, niesmaczne i bla bla bla takie inne brednie: no cóż, w dobie radia maryja nic dziwnego że są ludzie na tyle ciemni by tak myśleć i na dodatek w to wierzyć |
luter - Pią 10 Sie, 2007
| love508 napisał/a: | | ciekawy dzis dzień był, zjechałem tylko 1 kilo ale to i tak dużo, prawda tygrysku ? |
pomyśl, ze to dobre na kondycje, mnie by nie przeszkadzało zjechac wiecej niz 1 kg
love508 - Pią 10 Sie, 2007
| luter napisał/a: | | love508 napisał/a: | | ciekawy dzis dzień był, zjechałem tylko 1 kilo ale to i tak dużo, prawda tygrysku ? |
pomyśl, ze to dobre na kondycje, mnie by nie przeszkadzało zjechac wiecej niz 1 kg |
eee tam ty pewnie masz fajna forme cialka wiec na pewno nikt by do bciebie nie powiedział np "misiu"
adadverts - Pią 10 Sie, 2007
| love508 napisał/a: | | luter napisał/a: | | love508 napisał/a: | | ciekawy dzis dzień był, zjechałem tylko 1 kilo ale to i tak dużo, prawda tygrysku ? |
pomyśl, ze to dobre na kondycje, mnie by nie przeszkadzało zjechac wiecej niz 1 kg |
eee tam ty pewnie masz fajna forme cialka wiec na pewno nikt by do bciebie nie powiedział np "misiu" |
luter, love508 i lukier w kilku tematach
love508 - Pią 10 Sie, 2007
| adadverts napisał/a: | | love508 napisał/a: | | luter napisał/a: | | love508 napisał/a: | | ciekawy dzis dzień był, zjechałem tylko 1 kilo ale to i tak dużo, prawda tygrysku ? |
eee tam ty pewnie masz fajna forme cialka wiec na pewno nikt by do bciebie nie powiedział np "misiu" |
luter, love508 i lukier w kilku tematach |
what u want ?
[ Dodano: Sro 23 Sty, 2008 ]
upsss i did it again hihihih
[ Dodano: Sro 23 Sty, 2008 ]
| adadverts napisał/a: | Hmm... a tak zapytam z ciekawości (bom też zielony)...
Czy to potem nie wpływa jakoś negatywnie na trzymanie wiecie-czego? Ani innych problemów potem nie ma? |
hihihi
[ Dodano: Nie 27 Sty, 2013 ]
tych upsow przez tyle lat sie troche nagromadzilo
|
|