Luźne dyskusje o męskich sprawach - Czy widziałeś ....

bambucza2208 - Wto 21 Lis, 2006
Temat postu: Czy widziałeś ....
Czy widziaŁeś jądra lub paŁe kolegi lub kogoś z rodziny ?? i w jakiej sytuŁacji ??
:o :o

Iksiński - Wto 21 Lis, 2006

A i owszem :wink:
Na wyjeździe wakacyjnym z paczką przyjaciół, gdy dziewczyny poszły na łowy miejscowych chłopaków, postanowiliśmy z kolegą przygarnąć trochę procentów do naszych organizmów.
Po kilku (-nastu ?) głębszych urządziliśmy sobie bitwę na nasze miecze :lol:
Oczywiście nie mogły być dzierżone w naszych dłoniach, ruchami broni każdy z nas kierował całym sobą :lol:
Zatem nie tylko widziałem, ale i poczułem :lol:

tomek4545 - Wto 21 Lis, 2006

oczywiscie ze widzialem
u kolegow na basienie co czwartek :lol:
bosko

bad ziom - Wto 21 Lis, 2006

Widzialem penisa u kuzyna, mial dosc wielkie wymiary
lusak - Sro 22 Lis, 2006

widzialem u kuzynow, pokazywalismy sobie i dotykalismy:)
skos - Sro 22 Lis, 2006

Ja widziałem u kuzynów jeden miał tak dużego że prawie jak dwa moje a drugi mniejszego ode mnie :P oczywiście oni tez i mojego widzieli :P
harold mckee - Sro 22 Lis, 2006

hehe no jasne,

basen
koledzy
kuzyni

:D

muchomorek - Sro 22 Lis, 2006

Hehe... z jakim entuzjazmem sobie tutaj to przypominacie :D Ja widziałem penisa swojego ojca (niedziwne chyba:) ), kiedyś jak byliśmy smarkaczami to z kuzynem sobie pokazywaliśmy, i kiedyś podglądałem kąpiącego się dziadka przez dziurke od klucza :lol:
tomek4545 - Sro 22 Lis, 2006

muchomorku co ty ogladasz
harold mckee - Sro 22 Lis, 2006

muchomorek napisał/a:
Hehe... z jakim entuzjazmem sobie tutaj to przypominacie :D Ja widziałem penisa swojego ojca (niedziwne chyba:) ), kiedyś jak byliśmy smarkaczami to z kuzynem sobie pokazywaliśmy, i kiedyś podglądałem kąpiącego się dziadka przez dziurke od klucza :lol:

dziadka :D :D :D :D OMG :D podniecal Cie ?? :D

chlopak84 - Czw 23 Lis, 2006

Z racji tego, ze dlugo gralem w klubie sportowym, to penisow widzialem setki :D
zola - Czw 23 Lis, 2006

Dokladnie ja tez jak gralem w tenisa w druzynie to pod prysznicem to bylo normalne
muchomorek - Czw 23 Lis, 2006

harold mckee napisał/a:
muchomorek napisał/a:

dziadka :D :D :D :D OMG :D podniecal Cie ?? :D

Dobra, wiem, wiem, bez komentarza. :lol:

harold mckee - Czw 23 Lis, 2006

hehehe :D :D:D no ja mysle :p uwazaj co mowisz :) hehe bo pozniej doprowadzasz do takich sytuacji :D hehe
Goofy7 - Sob 25 Lis, 2006

To chyba całkiem normalne, że większość z nas widziała. Jak sobie przypomnę np. podstawówkę jak porównywaliśmy penisy, jak zaczynały rosnąć włoski a pozatym na basenie, no i np jak się popije na grillu i idzimy się odlać w kilku to też nikt się nie ukrywa i zerka hehe
mastra - Pon 27 Lis, 2006

muchomorek napisał/a:
Hehe... z jakim entuzjazmem sobie tutaj to przypominacie :D Ja widziałem penisa swojego ojca (niedziwne chyba:) ), kiedyś jak byliśmy smarkaczami to z kuzynem sobie pokazywaliśmy

harold mckee - Wto 28 Lis, 2006

trzeba byc tolerancyjnym :)
vic - Wto 28 Lis, 2006

Co masz do gejów? Lol, jest to jakieś nieporozumienie... Co oni Ci zrobili?
harold mckee - Wto 28 Lis, 2006

o tym samym mowie ... czy uprawiaja sex z Toba ? czy kaza Ci robic lody i nie wiadomo co .. to tylko ich prywatne sprawy.. naprawde nie rozumiem ..
vic - Wto 28 Lis, 2006

Nie wiem... Są oni tak jak ty człowiekiem, z tą różnicą że "inaczej kochają". Czy to jakieś LPR tutaj :? ? A od prezerwatyw stajesz sie niepłodny, no tak, zapomniałem...

EDIT: Nie obrażając nikogo ofc...

mastra - Czw 30 Lis, 2006

akceptowanie gejów to akceptowanie skrzywienia seksualnego. akceptacja ma swoje granice. teraz akceptujmy ekshibcjonizm, pojde z synem a tu baba bedzie mi sie rozbierac na miescie albo gosc z gosciem całował sie w praku. synek podłapie i przyjdzie mi z chłopakiem do domu. chce zyc w normalnym społeczenstwie. gejostwo jest ochydą. jak moze koles kolesia posuwać w tylek! bleeee
ja_89 - Czw 30 Lis, 2006

ta, albo jak kurde ci sie gapi na basenie na penisa cały czas, a potem wali do ciebie teksty w stylu 'chodź do toalety' i chce dotknąć -.- żygać mi się od tego chce -.-
Gość - Czw 30 Lis, 2006

kazdy ma jakies swoje normy i wartosci ktore nabywa przez cale zycie. jesli ktos byl wychowany gdzie srodowisko homoseksualistow nie bylo dobzre widziane tp wasnie takie ma zdanie na ten temat kazdy ma jakies swoje moralne granice dla niektorych homoseksualizm jest poprostu czyms dziwnym jest to w jakims stopniu dewiacja...cos takiego...jednak z czasem musimy sie nauczyc tolerancyjnosci.... ja osobiscie nie mam nic do gejow bo oni mi nic zlego nie robia ... nie przeszkadzaja mi..
harold mckee - Czw 30 Lis, 2006

i to jest wlsnie .. zdrowe podejscie do rzeczy...

przeciez zawsze mozna odmowic prawda ? na czyas zaczepke ... itp .. ja tez do niech nic nie mam .. :)

Gość - Czw 30 Lis, 2006

katarzyna napisał/a:
kazdy ma jakies swoje normy i wartosci ktore nabywa przez cale zycie. jesli ktos byl wychowany gdzie srodowisko homoseksualistow nie bylo dobzre widziane tp wasnie takie ma zdanie na ten temat kazdy ma jakies swoje moralne granice dla niektorych homoseksualizm jest poprostu czyms dziwnym jest to w jakims stopniu dewiacja...cos takiego...jednak z czasem musimy sie nauczyc tolerancyjnosci.... ja osobiscie nie mam nic do gejow bo oni mi nic zlego nie robia ... nie przeszkadzaja mi..

przepraszam za bląd *tolerancji

harold mckee - Czw 30 Lis, 2006

hehehe :D wystarczylo edytowac albo zmienic :)
ja_89 - Pią 01 Gru, 2006

przepraszam, jestem tolerancyjny, ale jak na basenie h zaczyna mnie molestować? ej no sorry, to nie ma nic do tolerancji, tak samo jakbyś powiedział, ze jak złodziej okrada twój dom to masz go zostawić w spokoju bo trzeba być tolerancyjnym, a złodziej też człowiek -.- bezsens...
inter - Pią 01 Gru, 2006

...
ja_89 - Pią 01 Gru, 2006

dwóch się może kochać i mogą sobie robić co chcą to nie moja sprawa, mówie, że mnie wk... jak MNIE na basenie jakiś p... chce zmolestować i jestem obiektem jego 'zalotów' czy cos w tym stylu :/
biggi82 - Nie 03 Gru, 2006

mastra napisał/a:
akceptowanie gejów to akceptowanie skrzywienia seksualnego. akceptacja ma swoje granice. teraz akceptujmy ekshibcjonizm, pojde z synem a tu baba bedzie mi sie rozbierac na miescie albo gosc z gosciem całował sie w praku. synek podłapie i przyjdzie mi z chłopakiem do domu. chce zyc w normalnym społeczenstwie. gejostwo jest ochydą. jak moze koles kolesia posuwać w tylek bleeee

Ok, to może inaczej.
Wyobraź sobie, że idziesz z synem przez miasto a tam marsz nazistów.
Głoszą, że pozabijają wszystkich którzy nie są biali.
Twój syn podłapuje to i robi to samo co Oni. Ba, z czasem jest ich przywódcą.
I teraz powiedz mi co jest gorsze: bycie gejem czy np mordercą?
Albo bycie heterykiem, który jest ciekawy jak to jest być pieszczonym przez faceta... czy mordercą?

Myślę, że trzeba się raczej nauczyć jak sobie z tym radzić a nie jak to tępić i nienawidzić.

ja_89 napisał/a:
dwóch się może kochać i mogą sobie robić co chcą to nie moja sprawa, mówie, że mnie wk... jak MNIE na basenie jakiś homo chce zmolestować i jestem obiektem jego 'zalotów' czy cos w tym stylu :/

Mam trochę podobny pogląd.
Niech sobie robią co chcą, niech się pieszczą itd. Gejem nie jestem i nie chcę mieć z nimi nic wspólnego (w sensie fizycznym). Mogą byćmoimi kumplami, ale nie kochankami.
Nie przeszkadzają mi dopóki nie zaczynają się do mnie zalecać.
Strasznie tego nie lubię.

harold mckee - Nie 03 Gru, 2006

i prawidlowo .. takie historie to tylko w zaciszu wlasnego domu :D

harold mckee napisał/a:
i prawidlowo .. takie historie to tylko w zaciszu wlasnego domu :D

Ale nie z ojcem czy córka z matką :P
Bo to już przesada na całego. Coś takiego... To jest odrażające.
A ludzie bez skrupułów mówią: "Wszystko pozostaje w rodzinie" :/

krisso - Nie 03 Gru, 2006

Jasne że widziałem dziadka, ojca, facetów na basenie itd. U mnie w domu nie krępujemy sie wychodząc na golasa z łazienki itp. to naturalne co nie

krisso napisał/a:
Jasne że widziałem dziadka, ojca, facetów na basenie itd. U mnie w domu nie krępujemy sie wychodząc na golasa z łazienki itp. to naturalne co nie

yyy... moim zdaniem nie :] sorry ale naprawde to dla mnie dziwne .. chodzic przy starych siostrze na golasa i w ogole .. albo zeby sie wszyscy prezentowali na golasa ... :P no ale oczywiscie .. kazdy jest inny :)

skywalker - Nie 03 Gru, 2006

Chyba każdy widział czyjegoś kutasa... Widze cotydzień jak ide z kumplem na basen... a tam widzimy jeszcze kilku innych gości...
Co do gejów to nic do nich nie mam... Nie wytykam ich palcami , nie rzucam w nich kamieniami... Niech sobie zyją...

skywalker napisał/a:
Chyba każdy widział czyjegoś kutasa... Widze cotydzień jak ide z kumplem na basen... a tam widzimy jeszcze kilku innych gości...
Co do gejów to nic do nich nie mam... Nie wytykam ich palcami , nie rzucam w nich kamieniami... Niech sobie zyją...

ja tylko nie moge zniesc jednej rzeczy ... ! jak widze jak sie chlopy liza :o no poprostu mi sie chce zygac ... i tego nie zniese :x

[quote="krisso"]Jasne że widziałem dziadka, ojca, facetów na basenie itd. U mnie w domu nie krępujemy sie wychodząc na golasa z łazienki itp. to naturalne co nie[/quote]

Opowiedz jeszcze jakie są zwyczaje w twoim domu :P

heheh :P widze ze chyba znalazlem poparcie :D wyczulem maly sarkazm drogi sky~ :D

[quote="harold mckee"]heheh :P widze ze chyba znalazlem poparcie :D wyczulem maly sarkazm drogi sky~ :D [/quote]

A czy myśmy sie kiedyś nie rozumieli :) heh naprawde mały :P

no tak .. w sumie :D hehe :)

nie no jest praktycznie niewyczu(o)walny :D (nie wiem jakie u/ó ech) ten sarkazmik :P

jak tu sie slodziutko zrobilo :D

przed W zawsze u zamknięte :P np: skówka :P

Nom tak milusińsko :P W końcu święta idą :P

tak myslalem kurcze.. musze popracowac nad ortografia .. chociaz chyba az tak duzo nie robie co ? :P
xxxbamboxxx - Nie 03 Gru, 2006

widzialem i to duzo razy...jak mialem obozy sportowe. I widze znaczna roznice miedzy 15 a 18 latkami...dlatego dla wszystkich zdesperowanych facetów miedzy 15-16 rokiem zycia. jeszcze wam UROSNIE :)

Twoja ortografia ujdzie w tłumie :P Niektórzy robią nawet 2 orty w całym 100 zdaniowym wypracowaniu... Wyobrażasz sobie?
Joke :) mam nadzieję że rozumiesz :P Nikt nie jest omnibusem , każdemu sie może ort trafić :P

nie no mi sie wydaje ze az chyba tak zle ze mna nie jest :P
kocurek - Pon 04 Gru, 2006

co do penisow to widzialem duzo-> basen, szatnia, wycieczki, silownia, splywy itp.
co do tamatu o gejach -> ktos pisal ze nieznopsi jak geje biora i zalecaja sie do niego na basenie - na bank sie z czyms takim spotkales czy wciskasz ciemnote chcac stworzyc taki a nie inny obraz geja. to smao jezeli chodzi o calowanie sie na miescie -> czemu nie moge pocalowac swojego chlopaka, wyrazic swoje uczucia w ten sposob a hetero to moze lezec na ziemi, lizac sie i uprawiac innego rodzaju dewiacje??
co do tekstu ze jak bedziesz szedl ulica z synem i on zobaczy dwoch gejow to kiedys przyjdzie do ciebie z chlopakiem - gowno prawda, gdyby tak bylo to spoleczenstwo homoseksualne by zniknelo -> dzialaloby to tez w druga strone ide zobacze pare hetero to znajde se babke => to tak nie dzial, homoseksualizmt to nie choroba przenoszona dotykiem, kontaktem wzrokowym czy inna droga. zrozum to.
proponuje ci zebys rozejazl sie w swoim otoczeniu, na bank znasz jakiegos geja czy lesbijke a nawet o tym ne wiesz i sie tego nie domyslasz.

krisso - Pon 04 Gru, 2006

jasne że widziałem rodzina basen itp. nic to takiego ludzka sprawa co nie. jedno jest pewne nie ma co sie wtydzić nagości przynajmniej przed bliskimi i tą samą płcią oczywiście!
harold mckee - Pon 04 Gru, 2006

krisso napisał/a:
jasne że widziałem rodzina basen itp. nic to takiego ludzka sprawa co nie. jedno jest pewne nie ma co sie wtydzić nagości przynajmniej przed bliskimi i tą samą płcią oczywiście!

ja tam przed bliskimi sie wstydze :|

ja_89 - Pon 04 Gru, 2006

kocurek napisał/a:
[...]co do tamatu o gejach -> ktos pisal ze nieznopsi jak geje biora i zalecaja sie do niego na basenie - na bank sie z czyms takim spotkales czy wciskasz ciemnote chcac stworzyc taki a nie inny obraz geja

No niestety się z tym spotkałem i to kilka razy... nie jest to żadna ciemnota, naprawde do tych ludzi jako tako nic nie mam, więc po co miałbym ich Atakować bez powodu? (wiem ze sa tacy ludzie, ktorzy lubia atakowac roznych bez powodu - ja do nich nie naleze...)

vic - Wto 05 Gru, 2006

skywalker napisał/a:
przed W zawsze u zamknięte :P np: skówka :P

Wtf?? wyczuwalne - od czucia, poczucia itd.

harold mckee - Wto 05 Gru, 2006

chyba zmieniacie temat co ? wazne ze wiemy o co chodzi :P
skywalker - Wto 05 Gru, 2006

[quote="vic"][quote="skywalker"]przed W zawsze u zamknięte :P np: skówka :P [/quote]

Wtf?? wyczuwalne - od czucia, poczucia itd.[/quote]

A no fakt :) zawsze jakiś wyjątek jest :P

Ps: i jak tam twój angol ? :P

Gość - Sob 31 Mar, 2007

o jeny penisow widzoialem tyle ile gwaizd na niebie xD a tak serio tak mi sie kiedys zdarzylo bo zazwyczaj jestem ciekway penisa kolegi (juz widzialem wszytskich - sylweter XD) umowilem sie z kolega ze ma przyjsc po mnie i ja zamulilem i w ogole zapomnailem ze ma przyjsc i bralem prsznic a tu domofon ja recznik tyko przelozylem i otwierama tu moj kolega i tak sobie pomyslalem ze to wyskorzysam i wtedy zobacze jego pale wiec wpuscilem go do domu i sciagnalem recznik i chodzlem nago ze niby ide po bokserki i on juz jakis tekscik "mmm jakie jajka" a ja do niego taki madry pokaz swoje i odziwo pokazal zdziwlem sie i troche dziwnie to sie skonczylo bo je zlapalem i nie moglem sie powstrzymac i obciagnalem mu, no coz tak bywa :P
Bruno Pelletier - Sob 31 Mar, 2007

Widzę, że Ty masz samych kolegów gayów wokół siebie.....
diabełek - Pon 02 Kwi, 2007

biggi82 napisał/a:
mastra napisał/a:
akceptowanie gejów to akceptowanie skrzywienia seksualnego. akceptacja ma swoje granice. teraz akceptujmy ekshibcjonizm, pojde z synem a tu baba bedzie mi sie rozbierac na miescie albo gosc z gosciem całował sie w praku. synek podłapie i przyjdzie mi z chłopakiem do domu. chce zyc w normalnym społeczenstwie. gejostwo jest ochydą. jak moze koles kolesia posuwać w tylek bleeee

Ok, to może inaczej.
Albo bycie heterykiem, który jest ciekawy jak to jest być pieszczonym przez faceta... czy mordercą?
czy masz coś do sympatyków tej formacji
Myślę, że trzeba się raczej nauczyć jak sobie z tym radzić a nie jak to tępić i nienawidzić.

Vassil - Sro 04 Kwi, 2007

Nareszcie jakiś ciekawy temat! To, że ktoś patrzy na penisy innych facetów albo obciąga mu nie znaczy, że jest GEJEM!!! Każdy facet porównuje i przygląd się innym i to jest normalne. A to, że niektórzy razem się masturbują albo obciągają to ciekawość i nie ma co się dziwić, że ktoś tak robi.
Ja widziałem też wiele penisów - najczęściej na basenie, choć niektórzy się wstydzą gacie zdjąć - dlaczego, nie wiem??? A poza tym to na obozach, w kiblach, w parkach jak sikają pod drzewkiem... i wielu innych miejscach.
Ja lubię patrzeć na penisy innych facetów, szczególnie w moim wieku, choć gejem nie jestem. Nie wstydźę się też pokazywać tego innnym. NIE WSTYDŹCIE SIĘ I POKAZUJCIE SWOJE PAŁY ILE SIĘ DA I GDZIE SIĘ DA!!! :D

Bruno Pelletier - Czw 05 Kwi, 2007

diabełek napisał/a:
biggi82 napisał/a:
mastra napisał/a:

Ok, to może inaczej.
czy masz coś do sympatyków tej formacji

uważam, że wystarczająco dużo napisałem już o tolerancji... Niestety, słowo to nie jest jeszcze znane przez większośc naszego społeczeństwa...

Pytanie do Pani o nazistowskim światopoglądzie:

a jak dziecko widzi parę heterycką całującą się wulgarnie i obmacującą na ławce w parku, to uważasz, że nie powoduje to reakcji w jego mózgu?
Poucz się trochę kobieto... Może znajdziesz czas między spotkaniami Młodzieży Wszechpolskiej a gotowaniem obiadu dla Twojej Arcyheteryckiej rodziny.

Amen

PeWu - Sro 13 Cze, 2007

Widzialem duzo palek jak trenowalem biegi i pilke byly wspulne przysznice po treningach i po zawodach :?
Alex-sex - Nie 17 Cze, 2007

Vassil napisał/a:
Nareszcie jakiś ciekawy temat! To, że ktoś patrzy na penisy innych facetów albo obciąga mu nie znaczy, że jest GEJEM!!! Każdy facet porównuje i przygląd się innym i to jest normalne. A to, że niektórzy razem się masturbują albo obciągają to ciekawość i nie ma co się dziwić, że ktoś tak robi.
Ja widziałem też wiele penisów - najczęściej na basenie, choć niektórzy się wstydzą gacie zdjąć - dlaczego, nie wiem??? A poza tym to na obozach, w kiblach, w parkach jak sikają pod drzewkiem... i wielu innych miejscach.
Ja lubię patrzeć na penisy innych facetów, szczególnie w moim wieku, choć gejem nie jestem. Nie wstydźę się też pokazywać tego innnym. NIE WSTYDŹCIE SIĘ I POKAZUJCIE SWOJE PAŁY ILE SIĘ DA I GDZIE SIĘ DA!!! :D

zgadzam sie, chociaz ja mysle ze nikt nie powinien sie wstydzic jakiego ma to przeciez nie jego wina ze jego penis rozwinal sie bardziej czy mniej
ja na basenie jestem 2-3 razy w tygodniu i widze troche postep ze wiecej chlipakow sie rozbiera do naga chociaz jest grupa ktora jeszcze sie wstydzi i zakrywa sie 100 recznikami lub idzie do wc sie ubrac

tomas13 - Wto 18 Gru, 2007

mastra napisał/a:
akceptowanie gejów to akceptowanie skrzywienia seksualnego. akceptacja ma swoje granice. teraz akceptujmy ekshibcjonizm, pojde z synem a tu baba bedzie mi sie rozbierac na miescie albo gosc z gosciem całował sie w praku. synek podłapie i przyjdzie mi z chłopakiem do domu. chce zyc w normalnym społeczenstwie. gejostwo jest ochydą. jak moze koles kolesia posuwać w tylek! bleeee

Aleś walnął tekst. Rewelacja !! Szczyt braku tolerancji i akceptacji dla innych. Zarzuty zaś wysunąłeś genialne:
- ekshibicjonizm - a sam wstawiasz na forum zdjęcia własnego seksu - to tez jest ekshibicjonizm, tyle że za woalka anonimowości internetu, osoby bez takich skłonności nie zamieszczają zdjęć nawet w internecie na foum;
- całowanie się może Ci nie odpowiadać, ale tak samo komuś może nie odpowiadać całowanie się par heterosekualnych które obłapiają się i ślinią wszędzie począwszy od środków komunikacji miejskich na parkach skończywszy, jak zabraniasz to wszystkim po równo;
- posuwanie w pupę jest bez wątpienia ohydą i jak tak patrzę na Twój profil, gdzie z zamieszczasz swoje zdjęcia na których pakujesz kutasa w pupę swojej panienki to wiem, że taki syndrom to typowy objaw schizofrenii, bo jaka tutaj różnica doprawdy nie wiem, pupy są takie same i jakoś pakowanie własnej fujary ohydnym dla Ciebie już nie jest;
- na pewno można stać się gejem bądź lesbijką od 'oglądania' innych, wg mnie przy Twoim poziomie wrażliwości czym prędzej powinieneś opuścić to forum, bo od oglądania zdjęć męskich narządów płciowych i Ty możesz stać sie gejem, a tego być zapewne nie przeżył;

I na koniec pozwolę sobie na parafrazę: akceptowanie takiego poziomu homofobii jak Twoja należy uznać za skrzywienie psychiczne i moja akceptacja ma swoje granice - nie życzę sobie tak wrogich osób w przestrzeni publicznej jaką stanowi to forum. Tak skrajnej obłudy jak w Twoim wydaniu dawno już nie widziałem.

Twoje obecne podejście, skrajna nienawiść do gejów, to mechanizm obronny. Niestety ale chcesz w ten sposób wymazać z pamięci swoje doświadczenia ("pameitam ze jeszcze nawet nie moglismy sobie obciagnac do konca. on mogl wiecej, ja mnie i byłem zdołowany. dzisiaj tylko został mi kac moralny), tyle tylko że 100% heteryk nigdy w zyciu nie wziąłby do ust czyjegoś fiuta. Takie zachowania występują wyłacznie u osób o skłonnościach bi- lub homoseksualnych. Twój problem polega na tym, że czasu cofnąć się nie da. Cóż, lizałeś już czyjąś pałę i nawet żebyś zabijał gejów na pęczki tego odkręcić się nie da, a z tego co pisałeś jasno wynika, że pomimo kaca moralnego sprawiało Ci to frajdę.

majkel92 - Wto 25 Gru, 2007

ja też widziałem. kolegów jak się kompaliśmy nad jeziorkiem, albo laliśmy razem. przynajmniej można sobie porównać i nie widzę w tym nic gejowskiego :)
Alex-sex - Wto 25 Gru, 2007

majkel92 napisał/a:
albo laliśmy razem

nie rozumiem

zola - Czw 27 Gru, 2007

Alex-sex napisał/a:
majkel92 napisał/a:
albo laliśmy razem

nie rozumiem

no poszli sie razem odsikac :D

mirek18 - Czw 27 Gru, 2007

ja widzialem raz penisa moje ojca swietej pamieci :) jak bylem gnojkiem 6 letnim, jak spa sciaglem zniego koldre a ze tatus sypial na waleta ... dalsyz ciag juz znacie :)
Alex-sex - Pią 28 Gru, 2007

zola napisał/a:
Alex-sex napisał/a:
majkel92 napisał/a:
albo laliśmy razem

nie rozumiem

no poszli sie razem odsikac :D

acha :D bo nie zaczaiłem

mirek18 - Nie 30 Gru, 2007

ja tam nic do gejow i innych (jak by to napisac zeby nie urazic innych) "codow swiata" (tak chyba bedzie najlepiej) nie mam osobiscie :) gdy widze gejow calujacyh sie gdzies obracal glowe albo udaje ze nic sie nie dzieje co by mialo powiedmzy wzbudzac zlosc agresje ciekawosc czy cos podobnego poprostu mnie to nie razi i nie rusza :) ide dalej z podniesiona glowa przez zycie i jego ciekawostki ktore otaczaja moja skromna osobe :)
Luxor - Sro 25 Mar, 2009

Anonymous napisał/a:
o jeny penisow widzoialem tyle ile gwaizd na niebie xD a tak serio tak mi sie kiedys zdarzylo bo zazwyczaj jestem ciekway penisa kolegi (juz widzialem wszytskich - sylweter XD) umowilem sie z kolega ze ma przyjsc po mnie i ja zamulilem i w ogole zapomnailem ze ma przyjsc i bralem prsznic a tu domofon ja recznik tyko przelozylem i otwierama tu moj kolega i tak sobie pomyslalem ze to wyskorzysam i wtedy zobacze jego pale wiec wpuscilem go do domu i sciagnalem recznik i chodzlem nago ze niby ide po bokserki i on juz jakis tekscik "mmm jakie jajka" a ja do niego taki madry pokaz swoje i odziwo pokazal zdziwlem sie i troche dziwnie to sie skonczylo bo je zlapalem i nie moglem sie powstrzymac i obciagnalem mu, no coz tak bywa :P

eee żal trochę trudno sobie to wyobrazić ja np. mam kumpla którego fiuta nie raz widziałem a jeżeli chodzi o obciąganie dla kumpli przypomina mi sie marny film ero ;/

adamekk6 - Pią 27 Mar, 2009

widzialem penisa taty i brata 8)
quq - Pią 27 Mar, 2009

taty ? w jakich okolicznosciach ?
adamekk6 - Nie 29 Mar, 2009

quq, no np. na basenie
joker81 - Pon 30 Mar, 2009

8) no tak
Kokelok - Sro 08 Kwi, 2009

Oczywiście że widziałem

Na basenie, pod prysznicem po WF, kilka lat temu jak z kuzynem porównywaliśmy, u kumpla jak się przebierał, i pewnie jeszcze w innych sytuacjach, jednak za bardzo nie pamiętam.

Seba081 - Sro 08 Kwi, 2009

Na basenie to chyba każdy widział nagiego faceta, ja prawie za każdym razem widuje.
maciex23 - Sro 22 Kwi, 2009

Ja też widziałem, chyba każdy kiedyś widział. np. na basenie.
ja widzialem kumpli, i brata. ojca chyba też raz czy dwa.

matol6 - Pon 04 Maj, 2009

Ja również widziałem na basenie, pod prysznicem po lekcji WF-u ale również widziałem penisa mojego ojca i to w wzwodzie :shock: on nigdy nie krył sie przed nami i jak wchodził do wanny to drzwi zawsze byly otwarte. Nie raz widziałem jego penisa w spoczynku ale pamiętam jak raz wrócilem do domu i poszedłem do łazienki zapukałem i otworzyłem drzwi. Ku mojemu zdziwieniu ojciec nic sobie nie zrobił z tego powodu, nawet sie nie próbował zakrywać. Pamietam siedział w wannie i po chwili sie położył a pała cały czas sterczała... dziwny widok ale przecież czego mial sie wstydzić :)
Malvolio - Pon 04 Maj, 2009
Temat postu: Re: Czy widziałeś ....
bambucza2208 napisał/a:
Czy widziaŁeś jądra lub paŁe kolegi lub kogoś z rodziny ?? i w jakiej sytuŁacji ??
:o :o

Oczywiście. Na WF na basenie (pisałem już o tym w innym wątku), w toalecie przy pisuarze, na wycieczkach gdy przebieraliśmy się przed snem na kwaterach, w wojsku... Mówię tylko o sytuacjach aseksualnych. Bo parę razy widziałem pałki kolegów jak razem trzepaliśmy :P (dawne czasy :) )

timonek55 - Nie 17 Maj, 2009

Oczywiście widziałem ojca jak mnie uczył trzepać ale ostatnio na ognisku jak w siedmiu trzepaliśmy przy pornosie- fajnie było (oczywiście każdy sobie). U kuzynów też widziałem i u brata (ogólnie u nas w rodzinie nikt się nie krępuje nagości.)
BASF - Nie 17 Maj, 2009

timonek55 napisał/a:
Oczywiście widziałem ojca jak mnie uczył trzepać

Albo zmyślasz albo patologia. Już mi się chce wierzyć jak w normalnym domu ojciec pokazuje synowi jak się onanizować i jeszcze pokazywać na własnym przykładzie. Jeśli to prawda to Twój ojciec powienien iść siedzieć. Lepiej się tym nie chwal.

Wtajemniczony - Pon 18 Maj, 2009

Lepiej by pogadał o tym z synem.
Seba081 - Pon 18 Maj, 2009

Hmm ja tam specjalnie nie widzę nic złego w tym ze ojciec pokazał jak się masturbuje.
Kiedyś jak bylem młodszy przyszedłem po kolegę, na drzwiach z łazienki wisiała kartka
"Nauka Sexu - nie wchodzić!" ;]
Do dzisiaj nie wiem co oni tam robili z ojcem, ale wnioskuje że chodziło o taką męską rozmowę + ewentualnie pokazanie jak bada się jajka itd.

Boss - Pon 18 Maj, 2009

hehe Nauka sexu. xD
Agares - Pią 22 Maj, 2009

Ja też widziałem sporo razy.

Pamiętam, że napewno na basenie, niekiedy ojca jak wychodził nagi z wanny (on też sie nigdy nie czaił) i kolegów jak ich na trzepanie wzięło xD

Co do tematu gejów, absolutnie nic nie mam do nich. Zwyczajni ludzie, ktorzy wedlug mnie maja takie same prawo do milosci, jak i osoby heteroseksualne. Oczywiście mowie tutaj, o zwyklej milosci. Nie popieram żadnego pedoflistwa etc.

konsi52 - Pią 22 Maj, 2009

Nic nie mam do gejów, ale z kumplami, którymi się zadaję to wspólne walenie to abstrakcja i tabu ;) Bo w.g nas jest to przesada ^^
Chris91 - Pią 22 Maj, 2009

Ja widziałem pałe kuzyna, kumpla, brata i ojca :)
Agares - Pią 22 Maj, 2009

Huh, nie ma opcji edit.
Kuzyna także widzialem, mając jakieś.. 10-11 lat ;d

Sinep91 - Pon 01 Cze, 2009

Brat, Kuzyn, Kolega. No obcy faceci na basenie, przy pisuarze.
addam - Nie 07 Cze, 2009

Raulus napisał/a:
Co do tematu gejów, absolutnie nic nie mam do nich. Zwyczajni ludzie, ktorzy wedlug mnie maja takie same prawo do milosci, jak i osoby heteroseksualne. Oczywiście mowie tutaj, o zwyklej milosci. Nie popieram żadnego pedoflistwa etc.
A co ma piernik do wiatraka? Większość pedofili to heteroseksualni ojcowie molestujący swoje córki.
Agares - Nie 07 Cze, 2009

addam, nie zawsze tak jest, ale najczęściej tak.
Spotkałem się z opiniami na forum, które świadczyły, że właśnie homoseksualiści do takich osób należą.
Może i niepotrzebnie to o pedofili dodałem...ale chciałem , żeby było to jasne ; ]

sikor17 - Czw 11 Cze, 2009

Ja nigdy nie widziałem penisów kolegów, ale wczoraj się to zmieniło. Byliśmy na basenach termalnych i w przebieralni nikt się nie krępował i pokazywał swojego.
Kamillo20 - Czw 11 Cze, 2009

ja widzialem i jakos mnie to nie obrzydzilo:D choc bylem zaskoczony:D
Boss - Czw 11 Cze, 2009

Kamillo20, a co Cię miało brzydzić? Przecież masz to samo w spodniach. ;p
Hubertttus - Pią 12 Cze, 2009

On myślał że ma piekne klejnoty a inni to paskudy które wiszą u uda.
Kamillo20 - Pią 12 Cze, 2009

no co ty nie powiesz
kamieniołom - Sob 13 Cze, 2009

Oczywiście i to wiele razy": na obozie pod wspólnymi prysznicami, po wf-ie, nad jeziorem, kiedy nie mieliśmy kąpielówek, w domu, kiedy nocowali u mnie. Ogólnie to z nagością się nie obnoszę, ale też zbytnio nie ukrywam, jest to dla mnie coś normalnego.
nonek - Czw 18 Cze, 2009

1. Na basenie w przebieralni i pod prysznicami.
2. Raz z kuzynem, jak sobie pokazywalismy i on mnie w sumie nauczyl wtedy walic.
3. Tate jak sie myl (w sumie przypadkowo)
4. Na wfie raz kolegi zobaczylem bo bokserki luzne sa takie ze jak sie usiadzie to mozna zobaczyc czasem.
5. Znowu na wfie jak koledzy z mlodszej klasy zdjeli gacie koledze.
6. Znowu na wfie tak jak w 4 punkcie tylko ze samą moszne

Shnitzel - Nie 26 Lip, 2009

nigdy nie widziałem penisa ani jader przypadkowo.
hallam - Nie 26 Lip, 2009

Widziałem u kumpli na basenie, wiele razy na saunie i na basenach pod prysznicami
Shnitzel - Nie 26 Lip, 2009

No tam to i ja widziałem ,a el nie uznaje tego za jakieś nietypowe, po prostu to miejsca gdzie zobaczenie nagiego kumpla czy innych znajomych nam osobników jest rzeczą normalną.
randy - Pon 27 Lip, 2009

Shnitzel, ale temat jest "Czy widziałeś...", a nie o nietypowych sytuacjach :P . Poza tym

Shnitzel napisał/a:
po prostu to miejsca gdzie zobaczenie nagiego kumpla czy innych znajomych nam osobników jest rzeczą normalną.

nie dla wszystkich jest to normalne >>>klik<<< (Link wyciągnięty z posta Seba081 w tym temacie).

Shnitzel - Pon 27 Lip, 2009

Czytałem ten artykuł. Nienormalni są:
1: Rodzice z dziećmi - niech idzie rodzic o tej samej płci na basen.
2: Dyrekcja basenu - powinni stworzyć szatnie rodzinne.

xselix - Pon 27 Lip, 2009

ja widziałem mojego taty...
1. siedziałem sobie w łazience, tata wszedł zamknął drzwi bez problemu zdjął gacie i usiadł na sedesie ;)
2. byliśmy razem w domu siedziałem przed komputerem, a tata sobie gacie zakłądał :)

mikołaj123 - Pon 03 Sie, 2009

na basenie, komisji wojskowej

[ Dodano: Pon 03 Sie, 2009 ]
na komisji wojskowej jajka kolegi. a baseny to normalka nago. nawet już w Polsce

Barque - Pon 03 Sie, 2009

mikołaj123 napisał/a:
a baseny to normalka nago. nawet już w Polsce

jak to przeczytałem to poczułem się jak mieszkaniec jakiegoś totalnego zaścianka :/

noemalny09 - Pon 03 Sie, 2009

m.in. na parkingu przed supermarketem widziałem jak facet między samochodami się odlewał nic sobie z tego nie robiąc
Boss - Wto 04 Sie, 2009

Barque napisał/a:
mikołaj123 napisał/a:
a baseny to normalka nago. nawet już w Polsce

jak to przeczytałem to poczułem się jak mieszkaniec jakiegoś totalnego zaścianka :/

Wydało się. ;]

piotras23 - Czw 13 Sie, 2009

widziałem nago wielu moich znajomych i kumpli. w akademiku mieszkałem z dwoma kolegami i czuliśmy się swobodnie, przebieraliśmy się bez skrępowania. Ja i jeszcze jeden kumpel spaliśmy nago. W saunie, pod prysznicami na basenie, na plaży nudystów. Brata widziałem wielokrotnie w domu, ojca także. Widziałem też pałki obcych ludzi w toaletach jak odlewali się przy pisuarze i jak z kuplami sikaliśmy pod drzewem. ogólnie ani ja, ani mój brat, ani moi koledzy nie mają kłopotu z nagością. jest ona dla mnie naturalna.
lew966 - Czw 13 Sie, 2009

ja tylko w gimnazjum jednego kolege widziałem nago na basenie. Wiecej nikogo niestety
xselix - Nie 27 Wrz, 2009

ja ostatnio byłem na takim małym basenie z moim tatą i z jego dwoma kolegami, nikogo nie było w szatni, oprócz nas. koledzy i mój ojciec przebierali się bez skrępowania. nie zasłaniali się, wręcz wyglądało to tak jakby chcieli pokazać swoje intymne części ciała :)

[ Dodano: Wto 06 Paź, 2009 ]
wczoraj jak wychodziłem do szkoły to szukałem pieniędzy na picie. wtedy z łazienki wyszedł mój ociec cały golusieńki, i poszedł do szuflady z bokserkami :) próbowałem podejrzeć ale zobaczyłem tylko dużo włosków łonowych xD

diablo1997 - Wto 06 Paź, 2009

ja widziałem pały trzech kolegów
andrzejgadar - Wto 06 Paź, 2009

xselix, musisz uświadomić ojca, że wskazane jest chociaż skracanie łoniaków.
xselix - Sro 07 Paź, 2009

były skrócone, ale było ich dużo
potacie - Sro 07 Paź, 2009

mój ojciec też ma skrócone, a jest ich bardzo dużo... ale to chyba normalne ;)
mojego tatę widuję codziennie nago i nie zauważam żadnych zmian u niego

xselix - Sob 17 Paź, 2009

ja mam bardzo często takie sytuacje, dlatego pisze w jakich okolicznościach:
mój tata się kąpał, wyszedł siedział ubrany i zakładał skarpetki, powiedziałem mu że żle założył gacie, bo mu metka wystaje. on sobie siedział, zdjąl gacie i zmienił na odpowiednią stronę ;)

potacie - Pon 19 Paź, 2009

Mój ojciec cały czas chodzi przy mnie nago, ponieważ nie mam matki. Myślę że chce mnie oswajać z nagością.
Seba081 - Pon 19 Paź, 2009

Skoro robi tak od zawsze to chyba już jesteś oswojony :)
A ty jak się zachowujesz, robisz tak samo?

potacie - Pon 19 Paź, 2009

Chodzi nago przy mnie, od kiedy nie mam matki ;) Ja najczęściej chodzę w boksekach :)
infa08 - Sro 21 Paź, 2009

ja widziałem u kuzynów,u taty, a poza tym to co wtorek chodze na basen awięc widze u wielu innych
Cysio miszcz - Sro 21 Paź, 2009

Ja widziałem jądra mojego dziadka, ogromne!!!! Dawno nie używane albo takie od zawsze :D
Barque - Sro 21 Paź, 2009

Albo miał - podobnie jak mój dziadek - przepuklinę w jądrach, lub gromadziła mu się woda. Starsi ludzie mogą mieć takie przypadłości.
xselix - Czw 22 Paź, 2009

Przypomniałem sobie że jak chodziłem z klasą na basen to zawsze chodził z nami taki ojciec mojego najlepszego kolegi. I nie zasłaniał się w szatni przy chłopakach ;)
zwirek0074 - Pon 26 Paź, 2009

infa08 napisał/a:
co wtorek chodze na basen awięc widze u wielu innych

To ja tak jak przedmówca tylko w inny dzień :wink:

maks997 - Wto 24 Lis, 2009

timonek55 napisał/a:
Oczywiście widziałem ojca jak mnie uczył trzepać ale ostatnio na ognisku jak w siedmiu trzepaliśmy przy pornosie- fajnie było (oczywiście każdy sobie). U kuzynów też widziałem i u brata (ogólnie u nas w rodzinie nikt się nie krępuje nagości.)

Twoj tata cie uczył trzepac?? ile miałes lat? co robiliscie?:) hehe

xselix - Pią 11 Gru, 2009

Niektórzy ojcowie mają takie zawirowania psychiczne ;) Rozumiem, że można się pokazać przy synu nago, ale żeby uczyć trzepać??? PaToLoGiA xD
miki45 - Pon 01 Mar, 2010

no bez przesady...takie zachowanie to już nie jest na miejscu.
tom____ - Wto 02 Mar, 2010

widzialem kilka po za moim :)
maxxyz19 - Sro 08 Cze, 2016

Z rodziny widziałem tylko mojego ojca. Pojechałem z nim na wakacje nad morze, byliśmy razem w pokoju. Bez skrępowania zdjął przy mnie bokserki i założył kąpielówki ;)
onesa - Sro 08 Cze, 2016

maxxyz19

Patryk13 - Pon 22 Sie, 2016

Pewnie, że widziałem penisy kolegów, chociażby po wf-ie pod prysznicem.
kibicsportowy - Sob 03 Wrz, 2016

USUŃ
zbychwawawa - Sob 10 Wrz, 2016

Widzieć się widziało ale jakoś ja się tam nie przyglądam.. wolę patrzeć na coś innego :P
DTTPO - Pią 30 Gru, 2016

Od kiedy jestem dorosły to tylko w sytuacji przebierania gdzieś, brata, kolegów. A i kiedys z kolegami i bratem pływaliśmy w nocy na waleta a potem sneliamy przy ognisku nago.

A jak mialem. Poniżej 10lat to z kuzynami na wakacjach bawilismy sie wspólnie swoimi klejnotami, i w podobym wieku raz z bratem sie bawiliśmy, ale on bym wiele lat starszy, bylem pod wrażeniem jakiego wielkiego ma....

Ajay - Sob 07 Sty, 2017

Nigdy jeszcze na żywo nie widziałem.
Dicky Diggler - Pon 09 Sty, 2017

Bylo pare takich sytuacji. Skupiajac sie na jednej.
U mojego nieco mlodszego kuzyna niedawno zaczął się okres osiemnastek. Byłem u niego na tydzień przed pierwszą. W żartach, jako że jestem bardziej doświadczony, dałem mu dwie prezerwatywy na szczęście i spytałem czy kiedyś już kiedyś mial je na sobie. On zaprzeczył, na co odparłem, że niech spróbuje przymierzyć. Spytał jak poprawnie to zrobić. Zamiast mu dłużej tłumaczyć ściagnalem spodnie i pokazałem na własnym przykładzie. On po chwili zrobił to samo. W sumie zuzylismy te dwie prezerwatywy, za to oboje doszliśmy do wniosku, że w naszej rodzinie duże pały się dziedziczy.

Kaloryfer1995 - Sro 11 Sty, 2017

Widziałem kilku kolegów pałki i nawet raz dziadka :lol:
zbychwawawa - Sro 11 Sty, 2017

Kaloryfer1995, duży masz przekrój wiekowy zainteresowania facetami :p
uniwers444 - Sro 11 Sty, 2017

Kaloryfer1995 napisał/a:
nawet raz dziadka

Haha. Jak? :D

Kaloryfer1995 - Czw 12 Sty, 2017

Byłem dużo młodszy a w drzwiach była szpara i kiedy się mył to go podejrzałem jak szorował lagę
onesa - Czw 12 Sty, 2017

Kaloryfer1995, ah te wasze przygody..
Kaloryfer1995 - Nie 15 Sty, 2017

Coś trzeba opowiadać wnukom
onesa - Nie 15 Sty, 2017

Kaloryfer1995, wydaję mi się że jest więcej godnych historii do opowiedzenia niż ta :P lol
DTTPO - Pią 27 Sty, 2017

A gdzie jest godność w jakimkolwiek oglądaniu jakiegokolwiek kawałka ludzkiego ciała? Jest o tym wątek to można szczerze podać przykłady sytuacji. No a dziecko, jak zdrowe, to jest ciekawe tego czego nie widziało.
onesa - Pią 27 Sty, 2017

A opowiadajcie co chcecie swoim dzieciom, dodatkowo przy rodzinnym spotkaniu całej famili również możecie o tym wspomnieć.
DTTPO - Pią 27 Sty, 2017

onesa napisał/a:
A opowiadajcie co chcecie swoim dzieciom, dodatkowo przy rodzinnym spotkaniu całej famili również możecie o tym wspomnieć.
Aaa, nie zczaiłem, że to było a propos wnuków. Tak czy owak wyobrażenie sobie jak przy niedzielnym rosole dziadek zaczyna opowiadać jak widział pałę swojego dziadka i jak ona wyglądała - bezcenne :D
onesa - Pią 27 Sty, 2017

DTTPO, dlatego jak ktoś chce dołączyć do rozmowy to czyta parę postów wstecz a nie tylko jeden ostatni. Rodzina to pewnie starałaby to jakoś zignorować i zwalić na otępienie starcze.
Kaloryfer1995 - Pią 27 Sty, 2017

Nie pisałem tego na poważnie przecież. Ale jak kto woli to może opowiadać :lol:
DTTPO - Pią 27 Sty, 2017

onesa napisał/a:
DTTPO, dlatego jak ktoś chce dołączyć do rozmowy to czyta parę postów wstecz a nie tylko jeden ostatni. Rodzina to pewnie starałaby to jakoś zignorować i zwalić na otępienie starcze.
Tak, tak, tylko ten ekranik telefonu taki malutki ;) Widziałem post o dziadku, ale nie skumałem, że to do tego, a nie do pierwszego o podglądaniu. To pewno otępienie starcze ;)
onesa - Sob 28 Sty, 2017

Kaloryfer1995, rzucasz takim "hasłem" a potem się wycofujesz :P
DTTPO, wybaczone.