Luźne dyskusje o męskich sprawach - NIe wiem czy to tak naturalnie....ZAJRZYJ !!!

Tom-ash - Sob 27 Maj, 2006
Temat postu: NIe wiem czy to tak naturalnie....ZAJRZYJ !!!
Hmmm witam panów otóż mam takie pytanie no bo jak czasami penis mi stoi podczas dłuższej gry wstępnej to po czasie wydziela się z niego taka przezroczysta ciecz...nie jest to sperma ale zaczelem sie zastanawiać czy nie amm jakiegoś problemu z nadprodukcją w prostacie czy czymś podobnym.....z góry dziękuje za odpowiedz . Pozdrawiam
Ziuuuteek - Sob 27 Maj, 2006

To jest całkowicie normalne. :wink:
jacek30xcm - Nie 04 Cze, 2006

To jest jak najbardziej normalne.To się nazywa bodajze kropla miłości bo ta wydzielina wypływa tuż przed strzałem.
Bziambzium - Pon 05 Cze, 2006
Temat postu: No Fear ;)
Tak, to jest najzupełniej normalne, potocznie mówiąc jest to smarowanie ;)ozanka,że jestes gotowy do podjęcia stosunku, a naukowo - nazywa się to PREEJAKULAT, w którym zawarte są już plemniki...
Bruno Pelletier - Wto 06 Cze, 2006

płyn okołonasienny wydzielający się w momencie wzwodu członka
czyli jak mój szanowny przedmówca zauważył - preejakulat...

:lol:

Piotrek87 - Wto 06 Cze, 2006

jacek30xcm napisał/a:
To jest jak najbardziej normalne.To się nazywa bodajze kropla miłości bo ta wydzielina wypływa tuż przed strzałem.
wcale nie tuż przed strzałem, u mnie na przykład po ok 10 minutach, z resztą wypowiedzi się zgadzam ;)
noid2600 - Pią 09 Cze, 2006

Cytat:
KROPLA MIŁOŚĆI
musze to dziewczynie powiedzieć wow ^^

mi sie wydziela zaraz jak stanie, wystarczy niewielkie podniecenie. (moja to lubi nie wiem czemu, a na poczatku mnie to krepowalo) ;p

Piotrek87 - Pią 09 Cze, 2006

noid2600 napisał/a:
Cytat:
KROPLA MIŁOŚĆI
musze to dziewczynie powiedzieć wow ^^

mi sie wydziela zaraz jak stanie, wystarczy niewielkie podniecenie. (moja to lubi nie wiem czemu, a na poczatku mnie to krepowalo) ;p
no to masz słabo bo w tej substancji też są plemniki...
Bruno Pelletier - Sob 10 Cze, 2006

piotrek87, co Ty pierdolisz???

czemu "słabo"???

Piotrek87 - Sob 10 Cze, 2006

bo musi uważać podczas stosunku i np ktoś komu preejakulat wydziela się później również później przerywa stosunek przerywany i ogólnie nie ma z tym problemu od początku (niebezpieczeństwo zapłodnienia)
Bruno Pelletier - Sob 10 Cze, 2006

jakiego zapłodnienia, człowieku....

wiesz jak długo trzeba się starać o dziecko???

Piotrek87 - Pią 16 Cze, 2006

czasem niestety nie za długo (liczne tzw wpadki i konieczność ślubu hehe)
hildegrant - Pią 16 Cze, 2006

co do tego co napisal piotrek
dadza sie sporzadzic takie ciekawe statystyki wsrod moich znajmomych (mam ich sporo): ci ktorzy w ogole nie mysla o dzieciach sa zaskoczeni kiedy pojawia sie druga kreseczka :) , a ci ktorzy sa mega przygotowani i pragna dziecka od kilku lat maja trudnosci...natura bywa przekorna...
oczywiscie nalezy to traktowac troche z usmiechem na twarzy, ale jak to sie ma do genetyki?
przy tak wielkiej populacji trudno mowic o doborze...raczej o dosc chaotycznej rekombinacji genow...ale najwyrazniej o to chodzi...ma byc nas po prostu wiecej i wiecej (to czy przyszli rodzice beda razem ma dla genetyki chyba niewielkie znaczenie, stad "koniecznosc slubu" jest anachronizmem), ale tak to jest kiedy jakis gatunek osiagnie swoisty "klimaks"...
a juz w ogole abstrachujac byly swego czasu teorie, ze czlowiek sam zmierza do wlasnej zaglady...niestety nauczyl sie naprawiac swoje bledy i wszystko wskazuje na to ze tak szybko nie wyginiemy...

rajstopmaniak - Sob 17 Cze, 2006

Pół żartem pół serio -

hehe, to zrobię tak: namówię dziewczynę, żebyśmy zrobili dziecko i niestety się nie uda :D

Teraz poważnie : niedawno mój znajomy latał po ludziach i pożyczał kasę. Póżniej dowiedziałem się, że miał wpadkę z dziewczyną. Na szczęście udało mu się zebrać dostateczną ilość pieniędzy i odkręcił zrządzenie losu.

Z dziewczynami trzeba uważać. Nie warto ryzykować, tylko "założyć gumę na instrument". Miłej zabawy.