Luźne dyskusje o męskich sprawach - Strzały, shoty

lupin - Sro 24 Maj, 2006
Temat postu: Strzały, shoty
Wiecie tak sie zastanawiam od czego zalezy szybkość, dalekość strzału spermy przy wytrysku ^^ ja w sumie nie mialem jeszcze tak zebym normalnie strzelił jak na filmach :D
VanCote - Sro 24 Maj, 2006

Bo to sprawa osobnicza. Są tacy co strzelają a reszczie wypływa lub strzelają nieznacznie. ponadto to zależy od stopnia podniecenia i naładowanych "bateryjek" :wink:
MYOB - Czw 25 Maj, 2006

Hym... niekoniecznie jest to takie osobnicze moze. Po sobie widze, ze jest BARDZO ROZNIE. Niekoniecznie tez *strzal* zalezy od naladowania bateryjek. Swego czasu sporo... dumalem nad tym tematem i niestety nie moglem okreslic wyraznych czynnikow majacych wplyw na zasiag. Bywa tak ze mozna strumieniem stal ciac ;) (rzadko niestety) a raz jest tak, ze w ogole bez jakiejs meskiej mocy wyplywa tak jakby chcialo a nie moglo. Oczywiscie zawsze mozna sobie pomoc sciskajac lekko glowke i efekt jest bardzo wyrazny... ale jakze to wyglada wtedy prawda? ;) Jak ktos chocby minimalnie kojarzy pewne prawo fizyki to ma wyobrazenie jak to dziala :lol: Pocieszajace jest to, ze jesli juz zdarzylo sie, ze strzeliles, to oznacza to tylko jedno - nie jestes do tego niezdolny a to pozwala poczynic kolejne spostrzezenie - jest jednak jakas zaleznosc, ktora tym steruje ;) ...teraz tylko trzeba ja znalezc... zycze powodzenia i licze, ze ten temat, choc banalny, zostanie troche bardziej rozbudowany. Moze macie sami jakies uwagi hm?

MYOB

nieznany - Sro 31 Maj, 2006

moze odleglosc czasowa od ostatniego 'spuszczenia sie'
kiedys jak dlugo (2 tyg) sie nie kochalem i *strzelilem* efekt byl oszalamiajacy... no ale no raz tak bylo... nie wiem :wink: tak tylko sie domyslam 8)
pozdrawiam strzelaczy :wink: