Wielkość Penisa - mały penis
baranekoo - Sob 23 Paź, 2010 Temat postu: mały penis hej mam 17 lat i mam małego nie wiem co robić .w Spoczynku mam 3,5cm a a w zwodzie mam 6 cm nie wiem co robić.;/
Nie chce miec takiego małego;/ pomożcie jak go powiększyc albo jakies mascie uzyc .Dojrzewnie u mnie idzie bardzo wolno w wieku 17 lat nie mam jeszcze mutacji Pomóżcie
andrzejgadarr - Sob 23 Paź, 2010
A byłeś u lekarza? Endokrynologa?
baranekoo - Nie 24 Paź, 2010
nie nie byłem wstydze się isc;/
Boski89 - Nie 24 Paź, 2010
Ja mam "w porywach" do 20cm, ale wedlug kolegi forumowego "okilop", to jest mały. Więc według niego, ty chyba jesteś kobietą. A tak na poważnie, to nie przejmuj się.
aaa68 - Nie 24 Paź, 2010
pewnie ze sie nie przejmuj, liczy sie jakosc o czym okilop nie wiem
alan - Pon 25 Paź, 2010
Jeśli bardzo wolno dojrzewasz to znaczy że jak zaczniesz dojrzewać na dobre to pewnie dość szybko Ci urośnie.
Wielkością się nie przejmuj. Dbaj o to aby był sprawny.
Boski89 - Pon 25 Paź, 2010
Ludzie którzy późno dojrzewają, dojrzewają do 19-20 roku życia. Przy czym na "końcówkę" tego późnego dorastania, dorastają dość "gwałtownie". Więc masz jeszcze przed sobą 2-3 lata.
andrzejgadarr - Pon 25 Paź, 2010
baranekoo napisał/a: | nie nie byłem wstydze się isc;/ |
MAATKO! Endokrynolog to lekarz od gospodarki hormonalnej. I wcale nie będziesz musiał niczego pokazywać- on diagnozuje na podstawie wywiadu i wyników badań laboratoryjnych krwi więc dostaniesz skierowanie na badanie krwi, pobiorą ci 5-10ml, odbierzesz wyniki i pójdziesz z nimi do tego lekarza spowrotem.
Anaksymenes - Pon 25 Paź, 2010
andrzejgadarr napisał/a: | I wcale nie będziesz musiał niczego pokazywać |
No mnie akurat badał to i tamto, pomimo wyników badań i przyjmowanych hormonów. Nie miałem zaburzeń dojrzewania ale często endokrynolodzy oglądają przyrodzenia...
Jeszcze szczególnie u ciebie baranekoo kiedy dostrzeże, że mimo 17 lat tak naprawdę wyglądasz powiedzmy na 13...
baranekoo - Sro 27 Paź, 2010
ok dzięki za odpowiedzi ;]
birdy - Nie 12 Gru, 2010
Wiesz, do lekarza możesz się przejść - nie zaszkodzi. Ale tak jak już pisali koledzy może masz po prostu tak, że późno przypadnie u Ciebie okres dojrzewania i tyle.
Mogę to Tobie potwierdzić na swoim przypadku. W wieku 14 lat miałem penisa dłg. 13 cm. I taki mi pozostał, aż do prawie 20tki, kiedy urósł mi bardzo szybko do 18cm, pogrubiał i wykrzywił się. Dziwne, no ale nic na to nie poradzę.
A najciekawsze w tym wszystkim jest to, że moje partnerki były tak samo zadowolone wtedy jak teraz.
Głowa do góry!
|
|