Luźne dyskusje o męskich sprawach - Sex w odjechanych miejscach...

Ziuuuteek - Sro 17 Maj, 2006
Temat postu: Sex w odjechanych miejscach...
Jak na razie nie mam aż zbyt wielkiego doświadczenia w te klocki także pytam się was. :) Które z miejsc, w którym uprawialiście sex było dla was najbardziej odjechane i dlaczego? 8) Mogę się tylko pochwalić, że ja robiłem to w parku, pociągu, w dworcowym szalecie oraz u dziadków mojej dziewczyny. :D P.S Od dziadków oddzieały nas tylko bezzamkowe dzwi. :twisted:
Alexoro - Czw 18 Maj, 2006

Zajrzałem na ten temat i sobie uświadomiłem , że w sumie w żadnych odjechanych miejscach się nie kochałem , może nietypowo-typowych tak jak wc i samochód ,ale takto nic , musze to poprawić :wink:
Ziuuuteek - Czw 18 Maj, 2006

Czas to zmienić. :) A pisząc odjechane miejsca miałem na myśli takie, w kórych uprawianie dla Ciebie sexu było wyjątkowe. :P Oczywiście dla mnie i dla innych nie muszą one wcale takie być, ale to nie na tym to wszystko polega. :wink: Zapewne ta wypowiedź jest bardzo zrozumiała jak mniemam. :D
mar22 - Nie 21 Maj, 2006

plaża, obok spacerujący ludzie a my pod kocem :lol:
mar22 - Nie 21 Maj, 2006

inne miejsce: przebieralnia na basenie. myślę, że inni czekający na zwolnienie kabiny wiedzieli, co robimy, ale to jeszcze bardziej mnie podniecało :D
lew966 - Nie 13 Wrz, 2009

ja na polach mokotowskich
Bruno Pelletier - Sro 23 Wrz, 2009

jeżeli sex oralny to wg. twórcy tematu "kochanie się" - to wczoraj w autobusie komunikacji miejskiej :)
adam230 - Pon 28 Wrz, 2009

A ja lubię seks na weselu. Jak idę z dziewczyną na jakieś weselę to seks jest obowiązkowy! Przynajmniej raz przed północą i nad ranem drugi raz :) . Nie wiem ale strasznie jestem wtedy najarany. Szukam ustronnego miejsca, najlepiej na dworzu gdzie słychać muzykę z wesela. Fajna sprawa :)
małyperes - Sob 31 Paź, 2009

Plaża, uczelniany kibelek, no i w przerwie meczu Polska - Hiszpania na Eurovolleyu kobiet w Atlas Arenie, kibelki niezbyt duże, ale co zrobić.

PS.Wiem, że wózek jest nietypowym miejscem dla większości z Was, ale celowo go nie wymieniam bo dla mnie chleb powszedni.

houserek - Sro 23 Gru, 2009

Na wielkim ściętym drzewie na środku polany :-) ))