Luźne dyskusje o męskich sprawach - Zbyt szybki orgazm
lupin - Pon 15 Maj, 2006 Temat postu: Zbyt szybki orgazm Tak sie zastanawiam czy macie moze jakies sposoby na przedwczesny orgazm. Chodzi mi o to ze jak jest jakas swietna dupeczka ktora naprawde dobze piesci to czasami jest tak ze nie wejdzie sie w nią bo eksplodujesz juz przed kopulacją co z tym zrobic?
Cichopeczek - Pon 15 Maj, 2006
Na początku często miewa się problemy z przedwczesnym wytryskiem (nie mialem nigdy problemu z wytryskiem "przed" ...inna półka.) Porozmawiaj o tym ze swoją partnerką... - zrozumie. Jeśli nie....czy ktoś tutaj mowil o partnerce...?
Piotrek87 - Pon 15 Maj, 2006
o lachociągu raczej... z takim podejściem do kobiet to ja popieść ustami z 15 minut aż znów będziesz sprawny i wykorzystaj 2 raz
lupin - Wto 16 Maj, 2006
powiem Ci ze to jest dobry pomysł z tymi magicznymi 15 minutami ;] wykorzysta sie napewno. A tak nawiasem lachociągiem niejestem i nie przepadam za takimi osobnikami chociaz widzialem ze na tym forum jest ich duzo...
Piotrek87 - Wto 16 Maj, 2006 Temat postu: Re: Zbyt szybki orgazm
lupin napisał/a: | jak jest jakas swietna dupeczka ktora naprawde dobze piesci to czasami jest tak ze nie wejdzie sie w nią bo eksplodujesz juz przed kopulacją | raczej o to mi chodziło tzn. że nie masz stałej partnerki tylko posuwasz co sie trafi na to wskazywał to wypowiedzi jak nie mam racji to sorry (lachociąg to określenie 'dziewczyny'). no i to oczywiście twoja sprawa nie moja
lupin - Wto 16 Maj, 2006
masz racje stałej partnerki niemam ;] i ciezko czasem jest sobie poradzic z problem zbyt szybkiego orgazum...
existenz - Wto 16 Maj, 2006
PW wynika z tego że jesteś za bardzo podjarany, jak dziecko które prosi o lizaczka
|
|