Sperma - Sperma niczym woda...

Ziuuuteek - Sob 13 Maj, 2006
Temat postu: Sperma niczym woda...
Co mam zrobić żeby moja sperma była bardziej gęsta? Ostatnimi czasy jest ona bardzo rzadka. :? Natomiast jeśli chodzi o jej ilość to jest jej dosyć dużo tylko niestety jej konsystencja nie jest taka jakbym sobie tego życzył. :(
tom_szuflandia - Sob 13 Maj, 2006

moze przyczyna jest zbyt czesta masturbacja jakas przerwa by sie przydala ,tez mam wodnista sp..

Tzn. ostatnio dopiero coś takiego mam. Wcześniej było dowrotnie. Jak się często masturbowałem to mojej spermy było mało, ale była dosyć gęsta, a teraz jest odwrotnie. :?

moze pxzy masturbowaniu za dlugo natym siedzisz i pozwalasz przed spuszzeniem sie na spoczynek i wzody

tom_szuflandia napisał/a:
moze pxzy masturbowaniu za dlugo natym siedzisz i pozwalasz przed spuszzeniem sie na spoczynek i wzody
A są jakieś sposoby poprawiania jakości i gęstości spermy? Czytałem, że podobno pomaga zażywanie cynku. :P
Cichopeczek - Sob 13 Maj, 2006

Nie rozumiem jednej rzeczy...poco Ci lepsza sperma, skoro i tak siedzisz pewnie przed kompem i zaspokajasz się ręką? Nie sądzę,by jej sprawiało to różnicę...

hehe ja tez wole gesciejsza
Elektron - Sob 13 Maj, 2006

Moja ma konsystencję...syropu, jest lepka, ciągnie się i cieżko ją spłukać wodą z umywalki :shock:
belcr0x - Nie 14 Maj, 2006

mydelkiem zmywa sie jak z platka :D
Ziuuuteek - Pon 15 Maj, 2006

Cichopeczek napisał/a:
Nie rozumiem jednej rzeczy...poco Ci lepsza sperma, skoro i tak siedzisz pewnie przed kompem i zaspokajasz się ręką? Nie sądzę,by jej sprawiało to różnicę...
I tu się mylisz. :wink: Nie uprawiałem ze swoją dziewczyną sexu już ponad dwa tygodnie bo trochę wstydzę się strzelać wodą jak bateria prysznicowa. :oops:
con brio - Nie 21 Maj, 2006

Ziuuuteek napisał/a:
Cichopeczek napisał/a:
I tu się mylisz. :wink: Nie uprawiałem ze swoją dziewczyną sexu już ponad dwa tygodnie bo trochę wstydzę się strzelać wodą jak bateria prysznicowa. :oops:

Ludzie. Co za bzdury piszecie.

belcr0x - Nie 21 Maj, 2006

heh, czego tu sie wstydzic, ja kilka razy podczas sexu oralnego mialem rzadka, ale kobieta cos tam powiedziala, ale co ma mi mowic? 'zrob cos z ta sperma, bo sie nie pobzykamy?' :D :D:D