Luźne dyskusje o męskich sprawach - ZAŁUPEK
tom_szuflandia - Sro 10 Maj, 2006 Temat postu: ZAŁUPEK przez przypadek sie własnie dowiedziałem o przypadku ktorym opisywalem w poprzednim temacie stulejka(cwiczonko) chodziło mi o chorobe jaką jest ,,załupek"" czy ktos mial z tym doczymiemia jak tak to jak sie ztym uporał w trakcie i na przyszłosc sciagajac napletek prosze o odp... gdyby ktos terminu nie zrozumiał jakim jest załupek to prosze bardzo podaje linka z wyjasniajacym to :
http://www.mediweb.pl/fir...l_vad.php?id=55
tom_szuflandia - Czw 11 Maj, 2006
napiszcie cos o tym zalupku tylko nie definicje wasze przypadki uporania sie z tym prosze wAS!:d]
existenz - Czw 11 Maj, 2006
Cholera idź do lekarza! Z załupkiem nie ma żartów i na pewno nie pozbędziesz się go domowymi sposobami.
nie pojde ,tak bede lezal
Elektron - Czw 11 Maj, 2006
Ahaa chcesz amputację?
skywalker - Czw 11 Maj, 2006
Brrrr... Załupek.... Nie przyjemnie brzmi Nie chciałbym mieć tego cholerstwa. Jak będziesz miał szczęście to Ci nawet proteze wstawią... Ale to nieliczni szczęściarze dostają tzn po amputacji Żart... nic osobistego..
Piotrek87 - Czw 11 Maj, 2006
dokładnie... idź do lekarza urologa, on wie kiedy wystarcza ćwiczenia i jakie, kiedy potrzebane jest nacięcie, a kiedy obrzezanie. aha i anpisz o wrażeniach, co powiedział itd, naprawde nie ma czego sie bać, sam byłem i u dermatologa i u urologa, dla nich to nic nadzwyczajnego i codzienność
hehe ,,napisz wrazenia'' w zyciu nie pojde ! Strach ,,przeciez do najbardziej unerwione miejsce dla mezczyzny ,,,potrojny strach i bol ) jak narazie przynajmniej miesiace zasiegam internetu w tej sprawie np tu albo gdzie indziej :] peace..i apropo szukam tych co mieli z tytm doczynienia z tym swinstwem ..ja mialem ale niczego to mnie nie nauczylo :]
i prosze o zrozumienie, jak i wielu innych jesli chodzi o strach itp..:)pozdro
Piotrek87 - Pią 12 Maj, 2006
ale przeciez nikt ci żołedzi dotykał nie bedzie! jaki strach? wstyd? no wiadomo nerwy są ale trzeba sobie poradzic z tym, bez przesady, nie żyjemy w średniowieczu, dla lekarza nie ma znaczenia czy to miejsca intymne czy jakikolwiek inny narząd... ja bylem zarówno u dermatologa jak i urologa w sprawie genitaliów i jakoś żyje! weź sie zastanów człowieku
tom_szuflandia - Pią 12 Maj, 2006
gadałem z ojcem gdy zauwazyl u mnie załupek powiedzial ze moj 2 brat mial podobna sytuacje i sie uporal przez cwiczenia (rozciaganie napletka)
Piotrek87 - Pią 12 Maj, 2006
ja też sie 'uporałem', mialem stulejke, a ćwiczenia polegały na masturbacji (było to pare lat temu)... ale nigdy mi nie przyszło do głowy żeby na siłe ściągać napletek
wiesz heh w moim przypadku na sile sciagalem gdy juz sie wkurzylem zauwazajac ze wokol mnie ladne panie :] rozumiesz
zainteresowanych zapraszam jakby ktos probowal to prosze o opisanie wrazen ,oraz jesli ktos laskawy pretlumaczyc po pol;sku to dziekuje
link http://images.google.pl/i...6lr%3D%26sa%3DG
|
|