Ćwiczenia - Szybkośc w dochodzeniu
aeer - Wto 09 Maj, 2006 Temat postu: Szybkośc w dochodzeniu No jak widać w temacie mam z tym mały kłopot. zaczne uprawiac sex i po kilku minutach juz się spuszczam a przy tym nie odczuwam prawie żadnych doznac . czy darady temu jakoś zaradzić ????
krzysioo - Czw 18 Maj, 2006 Temat postu: Re: Szybkośc w dochodzeniu
aeer napisał/a: | No jak widać w temacie mam z tym mały kłopot. zaczne uprawiac sex i po kilku minutach juz się spuszczam a przy tym nie odczuwam prawie żadnych doznac . czy darady temu jakoś zaradzić ???? | no spróbuj przed yym sie sam zadowolic no a potem powinno bys dluzej
dzidek - Nie 04 Cze, 2006 Temat postu: Re: Szybkośc w dochodzeniu zajmij sie miesniami pc. najpierw je wyczuj, a potem
- rozluznij sie przed sexem - to nic takiego, wiec nie ma sensu sie stresowac - ma wam byc przyjemnie i tyle
-im bardziej bedziesz rozluzniony, tym dluzej mozesz sie bzykac
-nie napinaj miesni pc podczas stosunku - to przyspiesza szczytowanie
-oddychaj powoli i gleboko, brzuchem, a nie klatka
-systematyczne cwiczenie jogi(zwlaszcza mula banda) daje niesamowite efekty. potwierdzaja to wszyscy znajomi, ktorzy tez cwicza.
pozdro
kozel - Czw 20 Lip, 2006 Temat postu: Re: Szybkośc w dochodzeniu co to są te mięśnie PC bo nie mogę dojść do tego czytając forum
Gość - Sro 26 Lip, 2006
moim problemem jest natomiast że zanim dochodzę mija sporo czasu, czasami brakuje mi już sił, na szczęście ostatnio pompuje pompeczki i z kondychą nie mam problemu.
Gość - Nie 30 Lip, 2006
he a ja jak sie spuszcze to pala mi stoi jeszcze dlugo dlugo
Gość - Nie 10 Wrz, 2006
kozel napisał -co to są te mięśnie PC bo nie mogę dojść do tego czytając forum wlasnie czy ktos moze to wyjasnic? krzysioooo a co z tym jak poznasz kogos i nagle najdzei was ochota na sex to co mowisz czekaj tylko najpierw zwale se konia? heheh
Goloner - Pią 27 Paź, 2006
ja to samo :/ nie wiem co robic:( 2 minuty i sie spuszczam... tragednia piszcie ckolwiek co robic jakos tu musze zmienic ...
Goloner - Pią 27 Paź, 2006
jak u nas było za pierwszym razem ile trwał stosunek ... jak pamietacie to tez napiszcie dzięki z góry
Joe_Kos - Pią 27 Paź, 2006
u mnie? hmm nie pamiętam... ile trwał, ale napewno duzo wiecej niż 3 minuty. Jak sie kochasz to staraj sie nie napinac miesni przy podstawie panisa. musi byc luz.I najlepiej nie mysl o niczym, nie stresuj sie,nie myslo tym czy jej jest dobrze,o niczym
paulinka - Sro 01 Lis, 2006
Joe_Kos napisał/a: | nie myslo tym czy jej jest dobrze | samolub:(
Joe_Kos - Pią 03 Lis, 2006
paulinka źle mnie zrozumiałaś:
oczywiście powinno zależec na tym zeby partnerka byla zadowolona, ale
jeżeli będzie chciał za wszelką cenę pokazac że jest the best ogier itp, to moze się to skończyc niezbyt efektownie ani efektywnie
paulinka - Sob 04 Lis, 2006
Joe_Kos dzieki za sprostowanie teraz wypowiedz podoba sie dużo bardziej i lepiej mysle może pomuc:)
Paulinka:*
Joe_Kos - Sob 04 Lis, 2006
ciesze sie
pawel26w - Pią 05 Sty, 2007 Temat postu: Re: Szybkośc w dochodzeniu
kozel napisał/a: | co to są te mięśnie PC bo nie mogę dojść do tego czytając forum |
czesc ,trenuj napinanie dziurki to pomaga na opoznienie wytrysku sam sprobowalem
Strikerx - Pią 05 Sty, 2007 Temat postu: odp Napisz coś wiecej o tym "mula banda"...
ameral - Sro 24 Sty, 2007
Ćwiczenia PC są rewelacyjne. Robię je systematycznie od trzech tygodni i zjechałem z 2-4 minut do 25min. Współżyje równocześnie z dwiema partnerkami i obie w zasadzie nie mają już wystarczająco sił, żeby doczekać do mojego końca, przy czym u jednej z nich dochodzi do kilku orgazmów. Wszystko sprowadza sie do odpowiednich ćwiczeń (sa dostepne na penis.com.pl) oraz spokoju i kontroli mięśni. Na początku - po tygodniu- nie widziałem zadnych efektów, byłem nawet zniechęcony, ale uparłem się i udało się. WARTO ćwiczyć.
Qba11 - Wto 27 Lut, 2007
Też szukam rozwiązania na ten problem. Sex analny mogę uprawiać tak gdzieś 10-15minut ale krócej już jest gdy chodzi o normalny no i dalej nie wiem co robić
caras - Wto 27 Lut, 2007
tez mam taki problem .. i widze ze bede musial z tym pocwiczyc ... zobaczymy jakie beda z tego rezultaty
oby dobre
|
|