Luźne dyskusje o męskich sprawach - pierwszy raz
osesek - Czw 04 Maj, 2006 Temat postu: pierwszy raz Mam taki problem ostatnio kochalem sie z moja partnerka, byl to moj pierwszy raz i bardzo bolal mnie moj penis po tem zobaczylem ze moj napletek tak jakby troche sie naderwal (przecial). Co to moze byc? Jest to powazne czy raczej nie?
con brio - Czw 04 Maj, 2006
Tylko Ci pozazdrościć tego pierwszego razu. Musiał być bardzo ostry sex że aż nalepek się naderwał. Poszczypie, poboli i bez żadnych skutków się zagoi. Następnym razem już pójdzie lepiej.
nieznany - Czw 04 Maj, 2006
nawiąże co nieco do tematu, mianowicie:
czy uprawiając sex z krótkim wędzidełkiem jestem szczególnie narażony na jakieś pakudztwa? ( pęknięcia i rozerwania - wedzidełka, napletka etc.)
nieznany - Pon 08 Maj, 2006
POBIJAM TEMAT I PONAWIAM PYTANIE
czy ktoś może mi odpowiedzieć
z góry dzięki
existenz - Pon 08 Maj, 2006
Być może napletek się przetarł, albo za mocno kopulowaliście i się naderwał. Nie martw się zią, na pewno się za goi, tylko teraz dbaj o higienę.
nieznany - Wto 09 Maj, 2006
to nie tak ja sie pytam czy koplulowac W OGOLE MOZNA z krotkim wedzidelkiem :>! czy jest tu jakies ryzyko...? ot co!
Elektron - Sro 10 Maj, 2006
nieznany napisał/a: | to nie tak ja sie pytam czy koplulowac W OGOLE MOZNA z krotkim wedzidelkiem :>! czy jest tu jakies ryzyko...? ot co! |
Tak wędzidełko może się rozerwać, napletek też. Jeżeli masz takie problemy lepiej odwiedź urologa.
|
|