Masturbacja - Masturbacja Grupowa

niusia89 - Sob 29 Kwi, 2006
Temat postu: Masturbacja Grupowa
Cześć mam 17 lat i ostatnio bylismy z kumplami na wycieczce... [GóRY] bylo fajnie... poszlismy sie "kompac" pod prysznice no i bylo normalnie kazdy zdjal gacie i zaczelismy sie myć aż tu jeden z kumpli wapdł na pomysl zeby jak to powiedzial "zwalic sobie konia i zobaczymy kto ma wiekszego" było nas tam z 7 osób i każdy łącznie ze mna poparł ten pomysł. W około 45 min. każdy z nas skąńczyl swoją "robutke ręczną" i doszlismy do wniosku ze Marek ma największego bo 19cm w zwodzie troche zazdroszcze no ale coz... Dlatego mam pytanie czy taka akcja jak nasza jest normalna ?? czy jest to jakis odchył... Chciałbym rowniesz zapytac sie nieco starszych facetow zapytac czy w młodosci rowniez sie masturbowali ? Z góry dziekuje.
VanCote - Sob 29 Kwi, 2006

Tak. Nie w takiej grupie, ale tak. Czy to odchył? Nie. Zbyt częste by to traktować jako odchył. Wszystko to indywidualne sprawy. gdyby ktoś z was nie chciał nie zrobił by tego.
con brio - Nie 30 Kwi, 2006

Żyję w środowisku gdzie g... jest najgorszym gatunkiem człowieka, ale z moich obserwacji wynika całkiem inny obraz. Otóż gdy nadaży się tylko jakaś okazja to kumple spoglądają na penisy innych. Myślę że jeżeli któryś z nas odważył sie na taki krok aby zaproponować wspólną masturbację w czasie kąpieli to zostałby w grupie zlińczowany, ale prawie moje przypuszczenie może graniczyć z pewnością że większa część chetnie by to zrobiła. Mi osobiście marzy się wspólna masturbacja z kumplami. Mam dziewczynę z którą współżyje ale mimo to uwielbiam sobie sam zwalić, a szczególnie pod prysznicem. Dziewczyny też uprawiają samogwałt. Lubię patrzeć jak moja dziewczyna bawi sie swoją muszelką a ona patrzy jak ja sobie sam to robię.
VanCote - Pon 01 Maj, 2006

con brio napisał/a:
Żyję w środowisku gdzie g... jest najgorszym gatunkiem człowieka, ...

Czyli żyjesz wśród prymitywów, dla których jedyne wartości to wypić, zaruchać, dać w mordę i może coś przy okazji ukraść. Nie sądzę by dzisiaj ktoś nawet w miarę wykształcony dzielił ludzi na kategorie po tym z kim sypiają.
Zastanawiam się, czy współczuć a może jednak gratulować...?

Cichopeczek - Pon 01 Maj, 2006

Obracasz się w środowisku zidiociałych skinów...czy może dresów, ktorym przewróciło się "za bardzo" w główce?
polish - Pon 01 Maj, 2006

:(
con brio - Pon 01 Maj, 2006

Cichopeczek napisał/a:
Obracasz się w środowisku zidiociałych skinów...czy może dresów, ktorym przewróciło się "za bardzo" w główce?

Jak homoseksualizm traktujesz jako coś normalnego to twoja sprawa. Nie po to natura dała kobietę i mężczyznę aby jeden samiec drugiego grzmocił w odbyt. Miłość miedzy kobietą a mężczyzną jest dobrem najwyższym i jeżeli to negujesz to spójrz na siebie i nie obrażaj tych co żyją zgodnie z przyjętym obyczajem. Nie jestem też skinem ani złodziejem. To ty dzielisz ludzi na takie kategorie.
Gdybyś przeczytał uważniej co napisałem, to wyciągnołbyś inne wnioski.

VanCote - Wto 02 Maj, 2006

1. Masz nikłe pojęcie o homoseksualiźmie redukując go do "grzmocenia w odbyt".
2. Miłość ogólnie jest dobrem najwyższym. Bez względu na płeć, orientację seksualną wszyscy ludzie zakochują się i kochają podobnie, oględnie mówiąc. By uściślić i nie prowokować kolejnych nieprzemyślanych wypowiedzi - nie mieszajmy w to samych aktów płciowych, które w przypadku obydwu orientacji mogą przebiegać bardzo różnie.
3. Obyczaje są przyjęte i akceptowane indywidualnie. Nie ma lepszych czy gorszych. Twoja wypowiedź trąca nietolerancją. Dziwne to przy marzeniach o zbiorowej masturbacji.
Ogólnie trochę w Tobie sprzeczności. Nie unoś się jednak. Nikt nie chciał Cię urazić. Napisałeś wyżej, że "...żyjesz w środowisku gdzie g... jest najgorszym gatunkiem człowieka". To zdanie wywołało falę ataków na ciebie. Folguj wypowiedziom i waż słowa. Na pewno nikt nie będzie Ciebie atakował. Czytałem inne Twoje posty. Wydajesz się być OK. Nie niszcz tego i pozostań z nami na forum.

niusia89 - Wto 02 Maj, 2006

DZIEKI DZIEKI ALE NIE TO BYLO MOIM PYTANIEM JA TEZ NIE JESTEM GEJEM ALE ZESMY COS TAKIEGO ZROBILI
VanCote - Wto 02 Maj, 2006

niusia89 to nie była uwaga do Ciebie! :D
rafi19 - Sro 03 Maj, 2006
Temat postu: stronka z roznicami
fajne stronka tak by mogla wygladac nasza..ale kto by ja zrobil setki facetow opisujacych sie na wzajem...przy komencie profil z fotkami i tak ich z 300..ale musicie poszperac w stronce zeby cos znalezc :twisted: :twisted:
rafi19 - Sro 03 Maj, 2006
Temat postu: Re: stronka z roznicami
http://www.ratemyfaceadul...er=HungCanadian
con brio - Czw 04 Maj, 2006

VanCote napisał/a:
1. Masz nikłe pojęcie o homoseksualiźmie redukując go do "grzmocenia w odbyt".
2. Miłość ogólnie jest dobrem najwyższym. Bez względu na płeć, orientację seksualną wszyscy ludzie zakochują się i kochają podobnie, oględnie mówiąc. By uściślić i nie prowokować kolejnych nieprzemyślanych wypowiedzi - nie mieszajmy w to samych aktów płciowych, które w przypadku obydwu orientacji mogą przebiegać bardzo różnie.
3. Obyczaje są przyjęte i akceptowane indywidualnie. Nie ma lepszych czy gorszych. Twoja wypowiedź trąca nietolerancją. Dziwne to przy marzeniach o zbiorowej masturbacji.
Ogólnie trochę w Tobie sprzeczności. Nie unoś się jednak. Nikt nie chciał Cię urazić. Napisałeś wyżej, że "...żyjesz w środowisku gdzie g... jest najgorszym gatunkiem człowieka". To zdanie wywołało falę ataków na ciebie. Folguj wypowiedziom i waż słowa. Na pewno nikt nie będzie Ciebie atakował. Czytałem inne Twoje posty. Wydajesz się być OK. Nie niszcz tego i pozostań z nami na forum.

Myślę że z moją wypowiedzią zaszło pewne nie porozumienie. Albo nie potrafiłem przelać swej myśli zawartej w tym poście, albo odczytaliście go tak jak Wam to było wygodniej.
Napisałem że żyję w takim środowisku, ale z moich obserwacji wynika całkiem co innego. Myśle że nie tylko mi marzy się pofiglować z jakimś kolesiem. Myślę, że nie tylko ja w tej grupie mam takie marzenie, ale w tej grupie każdy udając 100% heteryka nie ma odwagi przyznać się do tego. Ja napewno nie wyjdę z takim pomysłem (chociaż znany jestem z głupich pomysłów) bo nie chcę zostać "zlinczowany".
Masz racje VonCote że mam nikłe pojęcie o homoseksualizmie, ale nie wmawiaj mi że miłość miedzy dwoma mężczyznami może obyć się bez seksu. A jak odbyć stosunek z kolesiem? Tylko rączką? Nie uwierzę w to nigdy! Dlatego napisałem tak jak napisałem.
Masz racje że są we mnie sprzeczności. Z jednej strony marzę o seksie M/M a z drugiej strony (i to jest prawda) nie lubie gejów.
Nie pogodzę się z tym aby związek taki był ogólnie akceptowany. Nie pogodzę się z tym aby związek taki mógł adoptować dzieci. Strasznie drażni mnie upublicznianie swojej orientacji.
Jeżeli ktoś ma takie skłonności to jego prywatna osobista sprawa. Niech to robi w zaciszu domowym. Niech nie upublicznia swojej orientacji i niech nie domaga sie jakichś praw związanych z tym że kocha inaczej.
Naturalny jest związak kobiety z meżczyzną oraz spłodzenie potomstwa.
Nie może dojść do tego że dając związkom homoseksualnym 'przywileje" dojdzie do tego że zwiazek kobiety z mężczyzną jest nienaturalny a urodzenie dziecka przestępstwem.
Chociaż Kaczyński nie jest moim ulubieńcem poparłem go gdy zabronił w Warszawie Parady Równości.
Nie uniosłem się. Żle to odczytałeś. To Ty wraz z Cichopiczkiem przyłożyliście mi z grubej rury. :(

VanCote - Pią 05 Maj, 2006

Ale się rozbujałeś?! Chłopie... PODCHODZISZ ZBYT EMOCJONALNIE DO TEMATU! Dotknąłeś w dodatku kwestii, które są bardzo drażliwe dla wielu osób.
Powiem tylko iż pomimo tego, że jestem gejem jestem przeciwnikiem wyodrębniania się ze społeczeństwa jakichkolwiek mniejszości. Czy to seksualnych, religijnych czy narodowościowych. To zawsze budziło niechęć a w ludziach prymitywnych i ograniczonych agresję.
Okazywanie sobie nazbyt intensywnie uczuć publicznie jest ogólnie źle widziane i kropka! :D
Adopcja... Nie jedna para heteroseksualna nie zasługuje na posiadanie dzieci z róznych względów. Tym bardziej pary homoseksualne nie powinny ich mieć tak na wszelki wypadek.
Co do Twojego nie lubienia gejów to zasada "NIE BO NIE" :D
a Z GRUBEJ RURY TO TERAZ DOPIERO DOSTANIESZ:
Masz dzieci? Nieważne... Bedziesz miał czy nie... A gdy któreś, albo co gorsza to jedyne zostanie gejem albo lesbijką...? Przestaniesz je kochać? Zostawisz samo sobie i nie pomożesz wejść w dorosłość? Nie zakaceptujesz uczucia dziecka, które nie jest złe tylko inne? Potępisz miłość, która sama w sobie jest piękna bez względu na to kto kogo kocha? Naprawdę patrząc na ludzi myślisz "jak oni to robią?"
Żałosne i tyle...
Dzielenie ludzi ze względu na orientację jest samo w sobie złe i krzywdzące. Nikt z nas nie wybierał sobie orientacji... Masz naprawdę wiele szczęścia... Dziękuj Bogu i daj na mszę za to, że jesteś hetero.

Lolek69 - Pią 05 Maj, 2006

con brio napisał/a:
ale nie wmawiaj mi że miłość miedzy dwoma męszczyznami może obyć się bez seksu.

Koleś ja też na Ciebie naskocze bo według Twojego rozumowania miłość to zawsze musi być sex... Ja kocham faceta... nie uważam sie jednak za geja i nawet przez myśl nigdy nie przyszedł mi seks z nim!!! Po prostu pomógł mi w życiu, wyciagnął z wielu problemów... za to go kocham... bo zasłużył i jest fantastycznym człowiekiem. Więc nie mow ze miłość pomiedzy facetami to zawsze sex!!!

con brio - Pią 05 Maj, 2006

Lolek69 napisał/a:

Koleś ja też na Ciebie naskocze bo według Twojego rozumowania miłość to zawsze musi być sex... Ja kocham faceta... nie uważam sie jednak za geja i nawet przez myśl nigdy nie przyszedł mi seks z nim!!! Po prostu pomógł mi w życiu, wyciagnął z wielu problemów... za to go kocham... bo zasłużył i jest fantastycznym człowiekiem. Więc nie mow ze miłość pomiedzy facetami to zawsze sex!!!

Chciałbym Ci Kolego powiedzieć, że uczucie którym darzysz swego kolegę to miłość bez podtekstu seksualnego a jedynie łączność czysto duchowa. Ma to nawet swoją nazwę encyklopedyczną. Jest to miłość platoniczna. To co łączy Ciebie z tamtym facetemnie nazwałbym tego nawet miłością platoniczną lecz przyjażnią. Miłość miedzy rodzeństwem, miłość między rodzicami a dziecmi to też miłość bez podtekstu seksualnego i to jest prawdziwa miłość platoniczna.
Smuci mnie fakt że na tym forum są sami porządni, tylko ja taki zboczeniec tu się trafiłem.
:oops: :oops:

con brio - Sob 06 Maj, 2006

http://www.gophi.rotfl.pl/i/rzyg/gofuckurself.jpg
los amigos - Nie 07 Maj, 2006

...
narcyz271 - Pon 08 Maj, 2006

nie jesteś w tych sprawach sam - chyba wielu z nas miało takie marzenia i nie wielu udało się je zrealizować. trudno zwrócić się z taką propozycją do nawet najwiekszego kumpla - istnieje ryzyko, z ezacznie cię uważać za geya, przyznam że i mnie chwilami korci poznanie tego typu doznań, ale ...
Rivaldo - Wto 09 Maj, 2006

Wszyscy geje są nienormalni powinni ich kastrować albo wieszać publicznie na haku za odbyt!!
Kto to widział żeby jeden facet posuwał drugiego w odbyt albo się z nim lizał ...zapytajcie lekarzy,ludzi starszych i wogóle normalnych ludzi co o tym sądzą kazdy powie że takie rzeczy są przykładem dewiacji ,maksymalnego zboczenia i nikt nie chce tego akceptować chyba że chory psychicznie h.
Niedługo wszyscy geje bedą chcieli sexu ze zwierzetami uznać za cos normalnego.
Myslę ze ten kto jest gejem badz czuje że ma takie skłonnosci powinien poddać sie leczeniu albo powinien zostac izolowany ze społeczenstwa!!!

VanCote - Wto 09 Maj, 2006

Rivaldo napisał/a:
Wszyscy geje są nienormalni powinni ich kastrować albo wieszać publicznie na haku za odbyt!!
Kto to widział żeby jeden facet posuwał drugiego w odbyt albo się z nim lizał ...zapytajcie lekarzy,ludzi starszych i wogóle normalnych ludzi co o tym sądzą kazdy powie że takie rzeczy są przykładem dewiacji ,maksymalnego zboczenia i nikt nie chce tego akceptować chyba że chory psychicznie h.
Myslę ze ten kto jest gejem badz czuje że ma takie skłonnosci powinien poddać sie leczeniu albo powinien zostac izolowany ze społeczenstwa!!!

Trudno owijać w bawełnę gdy czyta się taki bełkot. To już nie idzie nazwać "własnym zdaniem" tylko totalną tępotą, głupotą i zacofaniem.

Powiem ci krótko mały móżdżku... g... NIE WYBIERA SOBIE TAKIEJ ORIENTACJI. ON SIę TAKI RODZI. Dotarło...?

Po drugie... Nie udało się nikogo wyleczyć z wrodzonych predyspozycji... Można je tylko stłumić nie naprowadzając na inną drogę. Po prostu to jest krzywdzenie, okaleczanie i niegodne polecania. Świry, które twierdzą, że jest inaczej nie mają żadnego naukowego podkładu i zazwyczaj to katolicy - smutne.

A teraz módl się, daj na mszę albo co... Uważaj... Kto wie jakie będą twoje dzieci...?

Bruno Pelletier - Wto 09 Maj, 2006

a ja jestem pewien, że Rivaldo jest ukrytym gayem, który nie potrafi pogodzić się z tym, że na widok umięśnionego faceta staje mu pała... a może raczej pałka... pałeczka.... bo tacy jak on mają malutkie pałeczki...
Lolek69 - Wto 09 Maj, 2006

Rivaldo napisał/a:

GOŚCIU!!! Ja jak napisałem wcześniej... miałem kiedyś mały wypadek ale nie jestem gejem i jestem JUŻ tego pewien. Jednakże jestem bardzo tolerancyjny i będe bronił tych ludzi. Bo wiem ze można kochać faceta... a jeśli chce sie ta miłość "spozytkować" to jest sie gejem. Ale... nie zmienia to faktu, że g... to też człowiek i to często lepszy niż hetero. Bo g... potrafi szanować wszystkich ludzi a niejeden hetero tak jak ty (chyba ze nie jestes hetero, bo bardzo to manifestujesz wiec rożnie moze z toba kolego byc) chce zmieszac z błotem i oczernic kogoś kto jest troszke inny.. chory (??)... Dlatego wiec czy osoba hetero twoim zdaniem jest lepsza? A niby w czym? Wszyscy są jednakowymi ludźmi a to kogo kochaja (i jesli robią przy tym coś jeszcze) to ich sprawa.

los amigos - Wto 09 Maj, 2006

...
Elektron - Sro 10 Maj, 2006

Prawda jest taka, że nie liczy się płeć, a uczucie.
Kilek - Pią 18 Sie, 2006

Troche czasu minęło od załozenia tego tematu, ale chcę sie wypowiedzieć i odpowiedzieć na pytania autora. Nie jest odchyłem to, ze uprawialiście grupową mastrurbację. Będąc na ostatnim obozie z moimi kumplami wiedziałem co się bedzie działo. Znamy si ę dosć długo i dośc dobrze. Należy więc zadać pytanie czy to:

jest jakis odchył...było nas zalediwe czterech, ale dawaliśmy rade równo. zapładnialiśmy nie tylko telewizor...wszystko co sie dało

Bruno Pelletier - Sob 19 Sie, 2006

moim skromnym zdaniem - całkiem sympatycznie :)

a można spytać czy masturbowaliście się samodzielnie czy może wzajemnie? ;)

Kilek - Sob 19 Sie, 2006

Każdy na własna odpowiedzialność u siebie w łóżku
Gość - Sob 19 Sie, 2006

Czy masturbacja grupowa to coś nienormalnego :?: Moim zdaniem - nie. Choć nigdy nie waliłem konia, kiedy kuple byli obok, nie uważam tego za rzecz nadzwyczajną. Wiem że mnóstwo chłopaków pierwsze doznania przeżywa w towarzystwie swoich kolegów - choćby na wycieczkach, czy podczas prysznica w szatni po wf-ie. I wcale nie na zasadzie wzajemnego obciąganaia sobie pały, ale po prostu... nie wstydzą się swojej męskości, czy generalnie ciała. Ile razy zdarza się, że chłopaki gadają sobie o panienkach i napalają się na nie maxymalnie? Toteż gdzieś muszą dać upust swoim fantazjom. :D
snapee - Sro 25 Paź, 2006
Temat postu: Re: Masturbacja Grupowa
niusia89 napisał/a:
Cześć mam 17 lat i ostatnio bylismy z kumplami na wycieczce... [GóRY] bylo fajnie... poszlismy sie "kompac" pod prysznice no i bylo normalnie kazdy zdjal gacie i zaczelismy sie myć aż tu jeden z kumpli wapdł na pomysl zeby jak to powiedzial "zwalic sobie konia i zobaczymy kto ma wiekszego" było nas tam z 7 osób i każdy łącznie ze mna poparł ten pomysł. W około 45 min. każdy z nas skąńczyl swoją "robutke ręczną" i doszlismy do wniosku ze Marek ma największego bo 19cm w zwodzie troche zazdroszcze no ale coz... Dlatego mam pytanie czy taka akcja jak nasza jest normalna ?? czy jest to jakis odchył... Chciałbym rowniesz zapytac sie nieco starszych facetow zapytac czy w młodosci rowniez sie masturbowali ? Z góry dziekuje.

tak , tak jak wczescniej bylo mowione nie w takiej grupie :) fajne jest to doswiadczenie i wcale nie jest rownoznaczne z homo!! nie gadajce taich pierdol ze wspolne walenie to geje sobie tylko funduja:/

biggi82 - Sro 25 Paź, 2006
Nie - to nie odchył.
Traktuj to jako zaspokojenie ciekawości. Przecież i tak nie robiliście nic więcej. Aczkolwiek ten który zaproponował... można mu postawić zarzut "chęci zobaczenie" lub "spróbowania" czegoś nowego. Gejem nie jest, ale na pewno chodzi mu coś po głowie. Bo mówię Ci od raz. Jak nie masz takich pomysłów to oznacza że Ciebie to nie ciekawi.
I tak wierzę, że wszyscy jesteśmy biseksualistami hehehe :P ;)
<żart>

harold mckee - Sro 25 Paź, 2006

ja tam nawet jestem za, i nawet chcialbym kiedys w czyms takim uczestniczyc :D

Ja tam nie powiem, że uczestniczyłem, ale nie powiem że nie uczestniczyłem.
Jestem typem szaleńca. Nie poszedłbym za daleko z ciekawością - to pewne.
Poza tym skoro mowa o tym czy to normalne. To niech ktoś odpowie na pytanie: dlaczego nie?

a co w dzisiejszym swiecie jest normalne ? mi sie wydaje ze praktycznie rzecz biorac, to nic :)

Chyba tylko Ci którzy mówią o innych, że są nienormalni.
Tylko kto jest bardziej normalny, ten co jest nienormalny czy ten co mówi o nim, że jest nienormalny hehe..

podnies to do kwadratu dodaj i wyciagnij pierwiastek.. wtedy wyjdzie ..

kto wie jakiego sposobu liczenia uzylem ? z jakiego wzoru ? ten kozak :D !! tylko powaznie pytalem, odpiszcie mi ;)

Chyba za często staje Ci na matematyce :P hehe
Nie trawię matmy.

Co do tematu:
Kiedyś myślałem czy próbować grupowej masturbacji ae nie mogłem się zdecydować. Nie żałuję.

hahaha :D owszem lubie bardzo matme ale nie az tak jak... :D

no wiec ? to bardzo proste ?:P podpowiem - wynik to przeciwprostokatna! :D

Joe_Kos - Sro 25 Paź, 2006

dla mnie matma jest ok, znaczy była bo szkołe mam za sobą... teraz mam na tapecie angielski i ekonomie

ekonomia to tez mata :P tylko troszke inna ;)
Joe_Kos - Sro 25 Paź, 2006

jesli chodzi o liczenie optimum, kosztów i przychodów totak, ale teorii jest aż nadto :)
Gość - Sob 04 Lis, 2006

jesli mozna cos wtracic to chcialbym powiedziec ze jestem hetero i nieprzeszkadza mi ze wokol mnie zyja ludzie kochajacy inaczej dopoki niewyciagaja tego z domu na ulice to tyle chcialem powiedziec a wypowiedz
bad ziom - Wto 14 Lis, 2006

Hejka to moj 1 post ale juz dluzej obserwuje to forum
No wiec zeby nie bylo OT to ja masturbowalem sie kiedys grupowo z moim kuzynem ale bez zadnego dotykania se nawzajem nie bylo tak zle - bylo nawet super :P

zola - Nie 19 Lis, 2006

Ja kiedys na obozie walilem w 10 w wieku od 11lat do 17lat i nikt sie nie smial jak ktos mial malego i bylo fajnie, a teraz to czasami wale z przyjacielem i jest to bardzo fajne uczucie jak widzisz drugiego penisa.
Elektron - Nie 19 Lis, 2006

zola napisał/a:
Ja kiedys na obozie walilem w 10 w wieku od 11lat do 17lat i nikt sie nie smial jak ktos mial malego i bylo fajnie, a teraz to czasami wale z przyjacielem i jest to bardzo fajne uczucie jak widzisz drugiego penisa.

Za dużo coś tych BI :lol:

zola - Nie 19 Lis, 2006

Nie jestem BI,a jak ty jestes na basenie czy w salnie to przeciez niema mozliwosci zebys nie zobaczyl czyjegos penisa.
Elektron - Pon 20 Lis, 2006

zola napisał/a:
Nie jestem BI,a jak ty jestes na basenie czy w salnie to przeciez niema mozliwosci zebys nie zobaczyl czyjegos penisa.

No i co, ale Ciebie on podnieca...

tomek4545 - Wto 21 Lis, 2006

ja bym z checia sprobowal z jakims kolega
tomek4545 - Wto 21 Lis, 2006

ja bym z checia sprobowal z jakims kolega
harold mckee - Wto 21 Lis, 2006

to co Cie wstrzymuje ?? ;> ech .. ja to nie raz was nie rozumiem .. chciec to moc ..
zola - Wto 21 Lis, 2006

Elektron napisał/a:
zola napisał/a:

No i co, ale Ciebie on podnieca...

To ty jestes gejem, ja mam dziewczyne z ktora jestem blisko, nigdy nie pchalem faceta w tylek.

max666114 - Czw 23 Lis, 2006
niusia89 napisał/a:

hej!moim zdaniem nie masz się co martwić! to normale ze interesujesz sie swoim ciałem i ciałem innych. jak w twoim wieku tez miałem takie przygody, czesto nawet sam byłem ich prowodyrem. raz po zajęciach z wf pod prysznicem wszedł do łazienki koleś z wyższej klasy, rozebrał sie i wszedł pod natrysk. cały czas zerkał na mnie. stana mi od razu na baczność. jemu tez zaczą sie powoli unosić. jak widziałme ze i jemu stoi zaczołem sobie jeździć reką po penisie,on robił to samo. skończyło sie na tym, iz ja doprowadziłem go ręką do orgazmu i on mnie. zalaliśmy swoje ciała nawzajemspremą. tą sytuację powtórzykiśmy jeszcze kilka razy. bardzo miło to wspominam

mastra - Pon 27 Lis, 2006

max nie dziwie sie ze mowisz koledze ze to normalne. przeciez ty masz zadatki na geja wiec dla ciebie to normalne.
harold mckee - Wto 28 Lis, 2006

nie oceniajcie sie nawzajem zbyt pochopnie co ?? :/
krisso - Pon 04 Gru, 2006

jA CZASAMI TO ROBIĘ NP NA BASENIE ALBO NAWET PRZY PISUARZE W PUBLICZNEJ TOALECIE ALBO W PARKU PO PROSTU TAM GDZIE AKURAT CZUJE PODNIECENIE
ja_89 - Pon 04 Gru, 2006

to sie nazywa juz zboczenie... :P
harold mckee - Pon 04 Gru, 2006

krisso napisał/a:
jA CZASAMI TO ROBIĘ NP NA BASENIE ALBO NAWET PRZY PISUARZE W PUBLICZNEJ TOALECIE ALBO W PARKU PO PROSTU TAM GDZIE AKURAT CZUJE PODNIECENIE

szczerze ? to kolejny Twoj post w ktory mi sie nie chce wierzyc ... wydaje mi sie ze probojesz sobie robic z nas jaja...

wnosze o to by zostala przeswietlona twoja dzialalnosc przed moderatora, i podjete odpowiednie kroki :/

xxxbamboxxx - Pon 04 Gru, 2006

Wiec tak. Czasem miewam poczucie winy z powodu zbyt czestej masturbacjii. a to, ze podpatrujemy penisy innych na basenie, pod prysznicami czy gdzies indziej, to calkowicie normalne. to jak 90 % mezczyzn ma kompleks na tle swojego czllonka to pragnie sie dowartosciowac i dostrzec, ze na tle innych ma duzego albo np takiego jak inny, przez to pozniej pewniej sie czuje. a co do stosunku miedzy obojgiem mezczyzn, to jeszcze raz podkreslam, dla mnie jest to nic innego jak PATOLOGIA. To na zawsze zostaje w waszych glowach...jak mozna sie takiego czynu dopuscic, i mowic jescze ze nie jest sie gejem, skoro nie nim to po prostu psycholem....sory ze tak ostro, ale az wierzyc sie nie chce..

xxxbamboxxx napisał/a:
Wiec tak. Czasem miewam poczucie winy z powodu zbyt czestej masturbacjii. a to, ze podpatrujemy penisy innych na basenie, pod prysznicami czy gdzies indziej, to calkowicie normalne. to jak 90 % mezczyzn ma kompleks na tle swojego czllonka to pragnie sie dowartosciowac i dostrzec, ze na tle innych ma duzego albo np takiego jak inny, przez to pozniej pewniej sie czuje. a co do stosunku miedzy obojgiem mezczyzn, to jeszcze raz podkreslam, dla mnie jest to nic innego jak PATOLOGIA. To na zawsze zostaje w waszych glowach...jak mozna sie takiego czynu dopuscic, i mowic jescze ze nie jest sie gejem, skoro nie nim to po prostu psycholem....sory ze tak ostro, ale az wierzyc sie nie chce..

chyba pomylily Ci sie tematy :P po drugie wybacz, ale sie powtarzasz :) hehe kolejny raz piszesz to samo, nie tylko w tym temacie...

wiem i bede to powtarzal do znudzenia, zeby wybic z glowy innym te swinstwa, Wybacz ale to CHOREEEEEEEEE

tylko nie wiem po co .. to robisz .. :> :| naprawde ..

Ok!
1) Aby nie wdalo mi sie zadne zbyt wyrazne skrzywienie.
2) Dla Lepszego samopoczucia
3) Dla Pewności, iz nie jestem uzalezniony od masturbacji
4) Dla Tego, ze gdy robisz to codziennie to jaka przyjemnosc Ci to pozniej sparawia. Pozniej Ciezko jest o dobry orgazm, dlatego napewno lepiej jest robic to mniej...

Dalej?

dobra, moze masz i racje... ale przyznac Ci jej nie moge :D chociaz nie, tylko w jednym ze to uzaleznienie... tak .. to uzaleznienie... :P
max666114 - Pon 04 Gru, 2006

mastra napisał/a:
max nie dziwie sie ze mowisz koledze ze to normalne. przeciez ty masz zadatki na geja wiec dla ciebie to normalne.

nie znasz mnie więc nie mów ze mam zadatki na geja! nie mam nic przeciw gejom bo sam miałem kilka przygód sexualnych z facetami ale nie mog słuchać kiedy ktoś na podstawie tego czy waliłem sobie konia z facetami czy nie stwierdza ze jestem gejem!
większość kumpli których naprawde dobrze znam miało kontakty sexualne z facetmi i tera maj naormalne rodziny hetero.więc z tymi ocenami bym sie wstrzaymał

Pawlax - Wto 05 Gru, 2006

Kiedys robiłem impreze u siebie w domu i kumple nocowali u mnie (3 + ja), a w nocy oglądaliśmy porno i sobie waliliśmy
harold mckee - Wto 05 Gru, 2006

Pawlax napisał/a:
Kiedys robiłem impreze u siebie w domu i kumple nocowali u mnie (3 + ja), a w nocy oglądaliśmy porno i sobie waliliśmy

i kto widzi w tym cos zlego ? :> albo nie wlasciwego, pomijajac aspekt religijny :P

xxxbamboxxx - Wto 05 Gru, 2006

Nie ma w tym nic złego, tylko po co to robic, afiszowac sie swoim penisem wsrod innych. Jesli chcesz to zrob to sam, w cichym , spokojnym miejscu...

xxxbamboxxx napisał/a:
Nie ma w tym nic złego, tylko po co to robic, afiszowac sie swoim penisem wsrod innych. Jesli chcesz to zrob to sam, w cichym , spokojnym miejscu...

wydaje mi sie ze ty chyba nie raz zle interpretujesz niektore posty.. przeciez nikt nikogo do tego nie namawia... a ty chcesz by sie ukrywali :O

dobrze napisalem,

nie wydaje mi sie :]

zapraszam do ankiety o wymarzonej wielkosci penisa w dziale WIELKOSC PENISA ;p
harold mckee - Sro 06 Gru, 2006

xxxbamboxxx napisał/a:
zapraszam do ankiety o wymarzonej wielkosci penisa w dziale WIELKOSC PENISA ;p

loooooool ?? :] bijesz rekordy ogladalnosci ? :D

adadverts - Sob 30 Gru, 2006

Dawno, dawno temu, jeszcze w czasach gimnazjum, zdarzyło mi się parę razy wspólnie z kilkoma kumplami ostrzyć pinokia :wink: Nawet mile to wspominam i absolutnie nie uważam tego za gejowskie :!:

Szczerze mówiąc, to nawet teraz jeszcze bym coś takiego powtórzył, ale w moim wieku już raczej nie wypada. Jakoś tak wstyd proponować coś takiego koledze ze studiów, choć myslę, że nie tylko ja bym się na coś takiego zdecydował :roll:

kocurek - Wto 02 Sty, 2007

mastra napisał/a:

statystycznie znaczący procent mężczyzn na świecie miało kontakty sexualne z mężczyznami. Najczęściej miało to miejsce w okresie dojrzewania co jest naturalne - zainteresowanie własnym ciałem, burza hormonów, chęć porównania [kompleksy na tle penisa są "dolegliwością" prawie każdego faceta]. Dlatego nie można zaszufladkować kogoś kto odbył nawet stosunek sexualny z facetem do postaci geja, tak samo geja. który kochał się z kobietą też nie nazwiemy od razu hetero. W całym naszym życiu przeżywamy różne "przygody" również na tle erotycznym, ponieważ jesteśmy tacy a nie inni. Wynika to bezpośrednio z ciekawości, dlatego nawet osoba, która przez 30 lat swego życia uważała się za hetero może odczuć nagle potrzebę pocałowania faceta i podobnie w przypadku homoseksualistów.

Odpowiadając na pytanie dotyczące grupowej masturbacji. Też to wynika z ciekawości. Masturbując się przed kimś lub jakąś większa grupą np. kolegów, czujemy się na tyle bezpiecznie [bo to nasi znajomi], że jesteśmy w stanie to zrobić, jednocześnie obnażamy się przed nimi, robimy coś nowego lub niecodziennego co nas dodatkowo podnieca i dlatego jest to często bardziej przyjemne niż samotna masturbacja. Dodatkowo w przypadku masturbacji grupowej możliwa i bardzo prawdopodobna jest wzajemna masturbacja, która dostarcza nam dodatkowo nowych bodźców fizycznych, które dodatkowo zwiększają nasze podniecenie co skutkuje ostatecznie zwiększoną intensywności orgazmu*.
_____
* jakby ktoś nie wiedział [w co szczerze wątpię], facet też przeżywa orgazm ;P

lusak - Sro 03 Sty, 2007

wszystkiego najlepszego na Nowy 2007 ron. Żeby każdy był zadowolony ze swojego penisa :D i nie miał z powodu niego kompleksów :oops:
lusaczek :P

lusak - Sro 03 Sty, 2007

wszystkiego najlepszego na Nowy 2007 ron. Żeby każdy był zadowolony ze swojego penisa :D i nie miał z powodu niego kompleksów :oops:
lusaczek :P

harry41 - Pon 29 Sty, 2007

to nie jest nic złego. wielu chłopców chciałoby tak robic ale nie stac ich na wspólne wyjazdy z kolegami. jest to duży problem i zastanawiam się czy państwo nie powinno dofinansowywac takich grupowych wyjazdów. moze warto postarac się o jakies grandy z UE? co o tym myślisz. i nie załamuj się wielkoscia. nie wymiary a technika czynią z wacka zawodnika
di - Wto 20 Lut, 2007

a ja sie ak bawiłem odkurzaczem ze aż sie prawie spalił ale odjazd był kilka razy super
no ale jeszcze w piwnicy jest 2 wiec jak nie bedze rodzinki to po odkurzacz i jedziem :)

daniel - Pią 23 Lut, 2007

Nie ma w tym nic nienaturalnego........... :) :D :) :D
chrisx005 - Pon 02 Kwi, 2007

Kilka razy zdarzyło się z kumplami, najlepeij jest jak nawzajem sobie się wali :P wieksze podniecenie i wogóle zajebiście xD
Vassil - Wto 03 Kwi, 2007

Ja też się masturbowałem ze znajomymi, a nawet z obcym facetem na basenie. Nie ma w tym nic gejowskiego, przecież każdy facet masturbuje się lub to kiedyś robił. I to że zobaczył kogoś jak to robi nie ma w tym nic dziwnego. A poza tym każdy facet przy każdej okazji patrzy na penisy innych i nie ma nic w tym dziwnego. Bo to każdy robi i potrzebuje :) A ja mam pytanie czy wstydzicie się pokazać swojego penisa??? Tzn. na przykład na basenie pod prysznicem do naga się rozebrać.
chrisx005 - Wto 03 Kwi, 2007

Nie, na basenie nie ma sie czego wstydzić w końcu każdy facet ma to samo, co innego wśród kobiet :P
paulinka - Wto 03 Kwi, 2007

nie wiem jak to jest ale tu8 wystapiły nawet poglady o kapieli w majtkach....
wiekszosc facetów których znam nie ma jakis kompleksow i jak sobie popija np. nad jeziorkiem to wszyscy gacie w dół i do wody i nie ważne że stoja jakies dziewczyny Ci inni kolesie no jakby jakas babcia była to może by sie powstrzymali chociaz watpie :P
kilka razy zdarzyło mi sia podgladac :P już od młodych lat w podstawówce podgladalam na obozie chlopaków pod prysznicami :P walili sobie ale wtedy to nawet nie wiedzialam co oni robia-byli starsi i tacy przystojni... ghorzej z tym że spadlam bo weszlam na 2 stoliki stojace na sobie i jeszcze krzesło i sie wydało że wchodzilam i myslalam że sie spale mialam 13 lat...teraz wspominam to z usmiechem :P
jak byly facet gral w noge znalam cała drużyne to siedzialam z nimi w szatni i sie przebierali jak zmieniali bokserki to wychodzilam bo czulabym sie skrepowana ale kilka razy smigną którys na golasa albo dupcia zaswiecił :P :P:P
sorki za odbiegniece od tematu...

Maciekboy - Sro 15 Sie, 2007

Oooch, jak bym chciał trafić na taką grupkę facetów. Chętnie bym do nich dołączył.
inter - Sro 19 Wrz, 2007

...
Michał1234567890 - Czw 20 Wrz, 2007

Ja nawet o tym nie myślę, wolę z zrobić to z dziewczyną niż zadowalać się jakimiś substytutami. Chociaż gdyby było to po kilku browarkach, a raczej kilkunastu to może bym się przyłączył do tego, ale ktoś inny musiałby zacząć.
BASF - Czw 20 Wrz, 2007

Michał1234567890 napisał/a:
Ja nawet o tym nie myślę, wolę z zrobić to z dziewczyną niż zadowalać się jakimiś substytutami. Chociaż gdyby było to po kilku browarkach, a raczej kilkunastu to może bym się przyłączył do tego, ale ktoś inny musiałby zacząć.

Czytając tak ten post dochodzę do wnisku, że jeśli masturbacja Ci nie sprawia przyjemności to nie wypowiadam się dalej natomiast jeśli tak to wg mnie jesteś mało kreatywny. To jest tylko moja obiektywna opinia na ten temat.