Luźne dyskusje o męskich sprawach - Nie było nawet miesiąca

Gość - Pią 28 Kwi, 2006
Temat postu: Nie było nawet miesiąca
Witam, masturbacja towarzyszy mi pare lat, od 1 wytrysku nie było 1 miesiąca zebym nie walił a to już pare lat mam takie pytanie Czy penis i jadra i coś jeszcze muszą odpocząć dorośnąć czy to nie ma żadnego znaczenia
Gość - Pią 28 Kwi, 2006

właśnie, mam identyczne pytanie!!!!
Mr.SL - Pią 28 Kwi, 2006

Nie! Co z tego ze sie masturbujesz... to naturalne i nic nie szkodzi ze czesto to robisz. A specjalisci twierdza ze im wiecej sexu sie uprawia (czy to sam czy nie) tym bardziej sie jest pobudzonym sexualnie. Wiec wyluzuj
Cichopeczek - Sob 29 Kwi, 2006

Mr.SL napisał/a:
Nie! Co z tego ze sie masturbujesz... to naturalne i nic nie szkodzi ze czesto to robisz. A specjalisci twierdza ze im wiecej sexu sie uprawia (czy to sam czy nie) tym bardziej sie jest pobudzonym sexualnie. Wiec wyluzuj

Co to za brednie? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,co mowisz,ale takie postępowanie prowadi do nałogu. A masturbacja jest poważnym nałogiem, atakującym zwłaszcza psychikę...z cialem też bywają komplikacje. Nie mow, ze nie ma zadnych komplikacji...bo są....krótko skomentuję - IDIOTYZM

VanCote - Sob 29 Kwi, 2006

:D Idiotyzm? Nieudowodniono. Zdania podzielone a w ustach laika wypowiedź tym bardziej niepoważna.
Piotrek87 - Nie 30 Kwi, 2006

nie no jednak wg wiekszosci lekarzy dopoki masturbacja nie ZASTEPUJE wspolzycia wszystko w porzadku, to sposob wyladowywania napiecia seksualnego jak nie ma mozliwosci zrobienia tego w inny sposob, inne teorie to juz mieszanie w glowach ksiezy
con brio - Nie 30 Kwi, 2006

Cichopeczek napisał/a:
Mr.SL napisał/a:

Co to za brednie? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,co mowisz,ale takie postępowanie prowadi do nałogu. A masturbacja jest poważnym nałogiem, atakującym zwłaszcza psychikę...z cialem też bywają komplikacje. Nie mow, ze nie ma zadnych komplikacji...bo są....krótko skomentuję - IDIOTYZM

Jeżeli tak uważasz to się nie onanizuj i nie wciskaj innym kitu że to szkodzi. Moze nadmiar masturbacji, szkodzi ale napewno mniej niż wstrzemiężliwość.