Luźne dyskusje o męskich sprawach - Nie było nawet miesiąca
Gość - Pią 28 Kwi, 2006 Temat postu: Nie było nawet miesiąca Witam, masturbacja towarzyszy mi pare lat, od 1 wytrysku nie było 1 miesiąca zebym nie walił a to już pare lat mam takie pytanie Czy penis i jadra i coś jeszcze muszą odpocząć dorośnąć czy to nie ma żadnego znaczenia
Gość - Pią 28 Kwi, 2006
właśnie, mam identyczne pytanie!!!!
Mr.SL - Pią 28 Kwi, 2006
Nie! Co z tego ze sie masturbujesz... to naturalne i nic nie szkodzi ze czesto to robisz. A specjalisci twierdza ze im wiecej sexu sie uprawia (czy to sam czy nie) tym bardziej sie jest pobudzonym sexualnie. Wiec wyluzuj
Cichopeczek - Sob 29 Kwi, 2006
Mr.SL napisał/a: | Nie! Co z tego ze sie masturbujesz... to naturalne i nic nie szkodzi ze czesto to robisz. A specjalisci twierdza ze im wiecej sexu sie uprawia (czy to sam czy nie) tym bardziej sie jest pobudzonym sexualnie. Wiec wyluzuj |
Co to za brednie? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,co mowisz,ale takie postępowanie prowadi do nałogu. A masturbacja jest poważnym nałogiem, atakującym zwłaszcza psychikę...z cialem też bywają komplikacje. Nie mow, ze nie ma zadnych komplikacji...bo są....krótko skomentuję - IDIOTYZM
VanCote - Sob 29 Kwi, 2006
Idiotyzm? Nieudowodniono. Zdania podzielone a w ustach laika wypowiedź tym bardziej niepoważna.
Piotrek87 - Nie 30 Kwi, 2006
nie no jednak wg wiekszosci lekarzy dopoki masturbacja nie ZASTEPUJE wspolzycia wszystko w porzadku, to sposob wyladowywania napiecia seksualnego jak nie ma mozliwosci zrobienia tego w inny sposob, inne teorie to juz mieszanie w glowach ksiezy
con brio - Nie 30 Kwi, 2006
Cichopeczek napisał/a: | Mr.SL napisał/a: | Nie! Co z tego ze sie masturbujesz... to naturalne i nic nie szkodzi ze czesto to robisz. A specjalisci twierdza ze im wiecej sexu sie uprawia (czy to sam czy nie) tym bardziej sie jest pobudzonym sexualnie. Wiec wyluzuj |
Co to za brednie? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę,co mowisz,ale takie postępowanie prowadi do nałogu. A masturbacja jest poważnym nałogiem, atakującym zwłaszcza psychikę...z cialem też bywają komplikacje. Nie mow, ze nie ma zadnych komplikacji...bo są....krótko skomentuję - IDIOTYZM |
Jeżeli tak uważasz to się nie onanizuj i nie wciskaj innym kitu że to szkodzi. Moze nadmiar masturbacji, szkodzi ale napewno mniej niż wstrzemiężliwość.
|
|