Luźne dyskusje o męskich sprawach - wielka depilacja...

Strikerx - Sob 22 Kwi, 2006
Temat postu: wielka depilacja...
Wiele się już tu naczytałem o owłosieniu intymnym...golić czy nie itp.Zainteresowało mnie kiedy piszecie "przycinam włosy" i tu moje pytanie...jak przycinacie włosy (w okolicach intymnych) żeby były proste?Bo faktycznie po dłuższym zastanowieniu uważam że facet z obfitym owłośieniem intymnym nie wygląda estetycznie.Prosze o poważne odp
Gość - Sob 22 Kwi, 2006

Ja uzywam maszynki takiej jak maja fryzjerzy do wlosow :wink: nigdy nie gole na zero bo mi sie to nie podoba, od czasu do czasu skracam i jest ok.
pablos84 - Nie 23 Kwi, 2006

ja robie tak samo, ustawiam na 4mm i gole
narcyz271 - Nie 23 Kwi, 2006

ja przez dłuższy czas skracałem owłsienie nożyczkami (długość ok. 2 cm), ostatnio jednak sobie ogoliłem wszystko maszynką elektryczną. wcześniej tego nie robiłem bo obawiałem sie kłucia i swędzenia, ale okazało sie że te dokuczające problemy są mniejsze niż podczas przycinania włosów nożyczkami, wiec chyba pozostanę przy maszynce. Efekty ogolenia maszynką można "podziwiać" na innej stronie forum... polecam. też uważam że zbyt obfite owłosienie jest nieestetyczne, nie wiem tylko jak do tego odnoszą sie kobiety - becnie mam od dłuższego czasu totalna abstynencję. Życie czasami nas do tego zmusza....
pablos84 - Nie 23 Kwi, 2006

nie wiem jak do tego podchodza inne kobiety ale moja stwierdzila ze jest optycznie wiekszy :lol:
crimi - Sro 26 Kwi, 2006

Witam :) Nowy jestem :P ciesze sie, ze tu trafilem... :)

Ja mam pytanko do tych ktorzy sie gola, przgalaja, depiluja... Golicie sobie same wlosy lonowe, czy jakos to przechodzicie... Jestem wlasnie dosyc intensywnie owlosiony i sie juz nieraz zastanawialem nad podgoleniem... ale nie wiem wlasnie czy to nie bedzie tak glupio wygladalo jak same wlosy lonowe podgole...

narcyz271 - Sro 26 Kwi, 2006

ja z tym nie mam problemu, bo nie mam owłosione kaltki i brzycha , według mnie możesz sobie przykrócić włosy łonowe do długości tych na wyższych partiach twojego ciała, wydaje mi sie że to juz da wystarczający efekt estetyczny, sam chyba wróce do skracania włosów a nie całkowitego ich golenia - efekty możesz ocenić na innej stronie forum gdzie prezentowane są "nasze" skarby - polecam, ciekawy jestem twojej opini o tym jak ci sie podobają te wygolone i te zarośniete - |Według mnie krótsze włosy są bardziej estetyczne niż gęstwina poskręcanych kłaków, które obficie zasmiecaja wannę podczas kąpieli...