Luźne dyskusje o męskich sprawach - WIEK - cm
marcinus1991 - Sro 19 Kwi, 2006 Temat postu: WIEK - cm Mam problem... 14 lat i wielkosc przy staniu 13 cm. przy zwisie nie da rady zmierzyc, bo stoi za chwile po zdjeciu gaci (z tego nie wiem czy mam sie cieszyc czy plakac..., na oko to jest 5, max 6,5 cm). Na basenie wstydze sie, widac od razu ze to cos malego :/ To srednia wielkosc, nie wstydzic sie na basenize nastepnym razem? Podrawiam - Marcin
Home - Sro 19 Kwi, 2006
Nie masz sie czym martwic jestes mlody i jeszcze napewno urosnie, a to ze zaraz Ci staje to znaczy ze dojrzewasz to normalne w Twoim wieku
marcinus1991 - Pią 21 Kwi, 2006
A wlasnie.. zmierzylem przy zwisie jest 8 cm Jest proporcjonalny co do wieku? Waze 60 kg... 14 lat
question1 - Pią 21 Kwi, 2006
a nie wiem co ma waga do wielkosci...
Piotrek87 - Sob 22 Kwi, 2006
question1 napisał/a: | a nie wiem co ma waga do wielkosci... | otóż ma... sam mam troche nadwagi (183cm 89kg) to pare centymetrów na długości trace
juz daje przykałdowe źrodło
Kod: | Niektórzy ludzie dyskutują o tym, czy powinno się maksymalnie przyciskać linijkę do kości łonowej, czy po prostu umieścić w miejscu, gdzie penis łączy się z ciałem. Dyskusja ta spowodowana jest faktem, że mężczyźni otyli tracą dużo na długości z powodu tkanki tłuszczowej. Przyciskanie linijką kości łonowej może dać im prawdziwsze rezultaty, chociaż podczas stosunku nie będą oni w stanie wykorzystać tych dodatkowych centymetrów. Najlepszą metodą mierzenia jest zapewne sposób, w którym przytrzymuje się linijkę przy ciele, bez "wbijania" jej w ciało. | http://penis.com.pl/content.php?id=108
pozdro jak nie wiesz nie pisz (np. jsteś chudy )
marcinus1991 - Czw 04 Maj, 2006 Temat postu: Re: Icons Hmm jeszcze jedno pytanie... to że mam napletek czerwony jest normalne? Czy trzeba z tym do lekarza iść? Jeszcze tylko mi przypomnijcie jezeli mozecie ile wynosi srednia długośc w wieku 14 lat
existenz - Czw 04 Maj, 2006
Cytat: | 14 lat i wielkosc przy staniu 13 cm... |
przeraża mnie poziom wypowiedzi forumowiczów
marcinus1991 - Pią 05 Maj, 2006
Przepraszam, pisałem to na szybko, tak, aby nikt nie widział Normalnie staram się wyrażać troszkę inaczej
Gość - Pon 08 Maj, 2006 Temat postu: TAK SAMO MÓJ MA TAKI SAM ROZMIAR JAK TWÓJ i ja nie jestem z tej wielkości specjalnie zadowolony ale urośnie nam chyba
marcinus1991 - Sro 10 Maj, 2006
No właśnie... chyba...
lupin - Sob 13 Maj, 2006
a jak myslicie 18 cm to nawet niezly rozmiar jak na 17 lat ;> obwód moim zdaniem ma niezły
Cichopeczek - Sob 13 Maj, 2006
Dobijają mnie tacy ludzie....
Swoją drogą,jak sądzicie? Czy na 11 lat 25 cm to nie za mało ? :\ -idiotyzm
marcinus1991 - Nie 14 Maj, 2006
Lupin, zazdroszcze...
Słuchajcie taki jeszcze problem: bardzo slabo widać mi zolędzia. Mam końcówkę pebnisa skrzywioną do góry, jak go troszkę naprostuję, to wtedy widać troche mocniej. Do tego gdy sciagne skorke z napletka i dotkę ją palcem to pojawia się ból... Myję się codziennie Udac sue di kejarza>
Piotrek87 - Nie 14 Maj, 2006
nie wiem dokładnie o co ci chodzi z tą niewidoczną żołędzią, może o to że podczas wzwodu nadal zakrywa ja napletek? był tu juz topick z tym linkiem http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm gdzie są pokazane rózne długości napletka, co do wrażliwości to normalne
marcinus1991 - Pon 15 Maj, 2006
Tak, dokładnie - podczas wzwodu żołądź nadal zakrywa napletek...
Piotrek87 - Pon 15 Maj, 2006
no to norma przecież u nieobrzeanego faceta... mi w ogóle nie wystaje a nawet jest jeszcze z centymetr napletka 'poza' żołędzią. w czym ci to niby przeszkadza?
marcinus1991 - Pon 15 Maj, 2006
Nazdjeciach ten zaladz jest wypukly.. u mnie prawie wcale tej wypuklosci nie widac, kolega mowil ze u niego jest wypukly
Piotrek87 - Pon 15 Maj, 2006
to zsuń napletek, wtedy bardziej wypukłość widać poza tym nieletni jesteś
marcinus1991 - Wto 16 Maj, 2006
Co ma nieletność do tych pytań Może mi ktoś wytłumaczyć, bo nie za bardzo rozumiem
Piotrek87 - Wto 16 Maj, 2006
to że jakoś mi mało pasuje opowiadanie małolatom o budowie penisa itp. nie wiem jak innym hehe. po prostu sam sie dokształć, ja takie rzeczy w twoim wieku wiedziałem, poza tym jeszcze wiele w tych kwestiach może sie zmienić u ciebie (rozmiar itd, jeśli masz stulejkce lekką możesz wyćwiczyć ją itd)
okooko - Pon 29 Maj, 2006
do którego roku życia rośnie penis?
lupin - Pon 29 Maj, 2006
niemam pojęcia do ktorego roku rosnie penis;/ chyba tyle ile trwa faza dojrzewania... jestem zbulwersowany ze nikt nie wypowie sie na temat fotek mojego johna http://penis.com.pl/forum...t=648&start=120
cold - Sro 31 Maj, 2006 Temat postu: taka prawda ze ... to ile masz cm dlugosci nie ma raczej znaczenia bo facet z penisem 17cm i wiecej uprawiajacy sex z normalna kobieta nie moze sobie wlozyc penisa do konca bo sprawia kobiecie bol!!! i wspolczuje wszystkich chwalacym sie ze maja po 20cm Jestescie smieszni:P. Z medycznego punktu widzenia maly czlonek jest ponizej 7cm w wzwodzie(u doroslego oczywiscie) i mozna to leczyc. srednia dl to od 11 do 16 cm dlugosci.
Niektorzy maja poporstu kompleks malego czlonka , szczegolnie mlodzi ludzie. Czytaja w necie na stronie z pompkami do rozciagania ze facet majacy 16cm powinien sobie kupic pompke i bedzie mial 20cm wtedy bedzie facetem:D Wstawiaja wypowiedzi kobiet w stylu "no moim ulubionym rozmiarem jest 20cm" i kazdy mlody facet juz w koszyku ma pompke, 3 kremy i nie wiem co jescze a shop robi kase.
Panowie, to prawda ze sa kobiety co wola duze czlonki takie 17-20 ale to maja nienaturalna wielkosc pochwy, rozciagnieta. wielkosc w przedziale 11-16 jest jak najbardziej OK!!! niczym sie nie przejmujcie. Dbajcie o higienei i imponujcie kobiecie np intelektem bo duzy peni wbrew pozora nie jest potrzebny do WIELKICH doznan a wrecz przeciwnie:)
pzdr,
Rafal 17lat
Bruno Pelletier - Czw 01 Cze, 2006
ale prawda jest taka, że gros kobiet na sama myśl o wielkim pytongu dostaje szału macicy
a poza tym przyjemniej jest sie bawić duzym niż mały - uwierz
uhnc - Wto 13 Cze, 2006
ja mam 16 lat i mam przy zowdzie 13 cm i mam taki sam prblem ze staje mi sam w agcaiach
marcinus1991 - Sro 21 Cze, 2006
JEszcze sie chcialem zapytac, czy pensis powienien w stanie wzwodu tworzyc kat prosty z cialem, czy byc ustawiony do gory
penisinho - Sro 21 Cze, 2006
ja mam 14 lat i jak wisi 7cm jak stoi 12-13 cm jak myślicie to dobre wymiary jak na mój wiek i czy jeszcze urośnie ??
papiez18 - Sro 21 Cze, 2006 Temat postu: wielkość ja mam 16 lat i mój penis mierzy 18 cm ale jest zakrzywiony do dolu ale ogólnie nienarzekam tylko chciał bym sie dowiedziec czy to w czyms przeszkadza
Bruno Pelletier - Sro 21 Cze, 2006
16 lat i 18cm???
hmm... jeśli to prawda, to gratuluję...
marcinus1991 - Czw 22 Cze, 2006
marcinus1991 napisał/a: | JEszcze sie chcialem zapytac, czy pensis powienien w stanie wzwodu tworzyc kat prosty z cialem, czy byc ustawiony do gory |
Chciałbym jeszcze prosic o odp. do tego pytania
mial89 - Pią 23 Cze, 2006
ja mam od 2 dni 17 lat i dlugosc 13.5-14 cm wiem ze to malo ale coz moooozee jeszcze urosnie. JAk myslicie? bardziej sie martwie moja gruboscia, bo w spoczynku mam wrazenie ze go nie ma
noddy - Nie 25 Cze, 2006
Ja mam 16 lat tylko ze pozny okres dojrzewania nie wiem czemu ale dopiero teraz mutacja i takie tam :/ w zwodzie teraz mierzylem to mam niecale 13 cm a jak mierzylem grubosc ekierka ;p hehehe to mialem 3 cm :/ obawiam sie ze to bardzo malo i mam z tego powody kompleksy ?
marcinus1991 - Nie 25 Cze, 2006
Z tego co się nauczyłem czytając to forum to powinein Ci urosnąć... rośnei do końca dojrzewania czy jakos tak... logicznie myśląc, jeżeli późno zacząłeś dojrzewać to i późno skończysz
noddy - Nie 25 Cze, 2006
To to ja tez wiem i mam taka nadzieje ze tak sie stanie, że jeszcze urosnie ;p
mial89 - Nie 25 Cze, 2006
noo ja mam 17 lat , w tym wieku to chyba powoli konczy sie okres dojrzewania (u wiekszosci zdrowych mezczyzn) wiec pozostaje mi cieszyc sie tym co mam i miec nadzieje ze moze cos sie jeszcze bujnie i ze gumki nie beda ze mnie uciekac pzdr
Gość - Pon 26 Cze, 2006
Mam 15 lat i w stanie mocnej erekcji wielkość mojego penisa dochodzi do 20,5 cm , czy to możliwe ? Nie wiem czy miarka źle mieży czy co, ale chciałbym wiedziec czy to jest możliwe, a i jeszcze czy przez to moge mieć jakieś problemy ? Podkreślam 20,5 cm w stanie mocnej erekcji.
ja_89 - Wto 27 Cze, 2006
Wiesz... teoretycznie wszystko jest możliwe... :>
Ja mam 16(rocznikowo 17) latek rozmiar około 15,5 jestem zadowolony i nie rozumiem ludzi z kompleksami przy takim rozmiarze jaki ja mam
pozdr0
Szypciutki - Pią 05 Sty, 2007
jak jest mały to suń naplentek ja tak robie też mam 13 lat i mam też 13 cm kutasa zaras ci stanie spróbój
Szypciutki - Pią 05 Sty, 2007 Temat postu: Re: WIEK - cm jak jest mały to suń naplentek i ci zaras stanie i nie powinien ci się sunąc ja tak robie też mam 13 cm i mam też 14 lat spróbój warto też mam czerwon y naplętek
aartii - Pią 05 Sty, 2007 Temat postu: Re: WIEK - cm
marcinus1991 napisał/a: | 14 lat |
Ot i klucz do Twojej zagadki.
Pawel33 - Sob 06 Sty, 2007
Ja mam 13 lat, a mój penis ma 19 cm w stanie zwodu i 13 cm obwodu!
vic - Sob 06 Sty, 2007
Pawel33 napisał/a: | Ja mam 13 lat, a mój penis ma 19 cm w stanie zwodu i 13 cm obwodu! |
A ja mam 2 lata i mój penis ma 1,25 cm w stanie wzwodu i metr obwodu
skywalker - Sob 06 Sty, 2007
No to dość długi jak na twój wiek
zola - Sob 06 Sty, 2007
Pawel33 napisał/a: | Ja mam 13 lat, a mój penis ma 19 cm w stanie zwodu i 13 cm obwodu! |
Jasne od bajek dla dorosłych był Kobuszewski
vic - Pon 08 Sty, 2007
skywalker napisał/a: | No to dość długi jak na twój wiek |
Nooo niezły
Pawel33 - Czw 11 Sty, 2007
Czemu nie wiezysz, naprawde, moge moze kilka zdjec wkleic, tylko n ie wiem jak!
aartii - Pią 12 Sty, 2007
Pawel33 napisał/a: | Czemu nie wiezysz, naprawde, moge moze kilka zdjec wkleic, tylko n ie wiem jak! |
Spokojnie, nie emocjonuj się tak, ja Ci wierzę. Jeśli tylko mogę w ten sposób sprawić, że będziesz chociaż przez chwilę usatysfakcjonowany i dumny z wielkości swojego akcesorium kopulacyjnego. Bo apelować o zaprzestanie tej giełdy wymiarów chyba już nie warto.
Pawelek1988 - Wto 30 Sty, 2007
a ja mam 18 lat i penisa 16,5cm w zwodzie... i boje sie ze juz mi nie urosnie a poza tym to tez jest inaczej bo w zaleznosci od poszczegolnego wzwodu mierzy od 15cm a nawet do 17,5
|
|