Ćwiczenia - No to wkoncu jak z tym jest ??
gaceczek - Sro 12 Kwi, 2006 Temat postu: No to wkoncu jak z tym jest ?? Witam mam pytanko. Przejżałem wiekszosc z tych tematow i w rezultacie nie wiem jak to jest z tymi efektami. Wiekszosc wypowiedzi to robienie sobie jaj. Wiec jak to jest mozna przy tym miec jakies rezultaty czy to tylko kolejna sciema.
gaceczek - Czw 13 Kwi, 2006
hmmm albo nikt juz nie przeglada tego forum albo martne rezultaty z tych cwiczen
Gość - Czw 13 Kwi, 2006
Z tego co czytalem na forum, to niektórzy widzą rezultaty... czyli mozliwe ze to działa.
A tak przy okazji: ile masz cm. ze chcesz powiekszac?
nie chce powiekszac moze troche pogrubic ale narazie chciałbym sie dowiedziec czy to wogle ma jakis sens przydałbyby sie konkrety jak z tym jest
i jeszce jedno sporo osob z tego co czytałem wypowiada sie ze niby cos tam powiekszyli ale sami nie wiedza czy to dlatego ze im spuchł czy faktycznie urósł
dzidek - Czw 13 Kwi, 2006
ale sami nie wiedza czy to dlatego ze im spuchł czy faktycznie urósł
a co za roznica? wazne, ze jest wiekszy. To tak samo jak z bicepsem - jak przestaniesz cwiczyc, to spadnie. Widzialem kiedys taki filmik - hindus najpierw robil z wackiem cos jakby walkowanie ciasta(takim kijem) a potem podniosl wackiem wielki kamien. Cos w tym musi byc...
no wiesz nie bardzo chce całe zycie sie w to bawic i chodzic z opuchlizna a miesnie to troche inna sprawa miesnie utrzymujesz przez odpowiednia diete ciwcze troche wiec akurat do miesni sie nie mieszajmy
gaceczek - Pon 17 Kwi, 2006
i co sa na tym forum chcoiarz 3 osoby ktore zastosowały cwiczenia i odnotowały jakies stałe przyrosty
royscop - Pią 21 Kwi, 2006
Są tylko że na efekty trzeba stosunkowo długo czekać. W moim przypadku w przeciągu 3 miesięcynierególarnego ćwiczenia dało to około 3-4 mm długości a poza tym wyglada dużo atrakcyjniej. Poprostu nie należy się zniechęcać ale ćwiczyc dalej.
|
|