Luźne dyskusje o męskich sprawach - Problem z synem
Robertos - Czw 06 Kwi, 2006 Temat postu: Problem z synem Mam taki PRoblem Bo syn(13 lat) ostatnio mi sie zwierzyl ze sie masturbuje i nie ma wytrysku czy w tym wieku chlopcy powinni miec juz wytrysk?? .Mowi ze po dwoch minutach ma bardzo mile uczucie i koniec i dalej juz nie moze sie masturbowac bo juz go czlonek boli .
Home - Pią 07 Kwi, 2006
Ja bylem mlodszy jak zaczelem sie masturbowac i o ile pamietam to zawsze cos tam lecialo moze nie zawiele ale zawsze chyba cos , dla pewnosci udal bym sie do urologa i wytlumaczyl wszystko.
Pozdrawiam
Ireneusz - Pią 07 Kwi, 2006
witam
Jak chlopak jest mocno rozwiniety
to powinien miec przy masturbacji wytrysk moze on byc maly nieznaczny i nawet niezauwazalny pogadaj z synam niech ci opisze jak to wyglada moze nawet niezauwazy jak wytryska namiastka spermy
chociaz ja w tym wieku pamietam juz normalnie lalem.ale jak zycie uczy bywa z tym roznie. Moze ma tzw zmazy nocne czyli polucje zapytaj go o to
moze po nocnych polucjach nie ma za tyle nasienia by móc je zobaczyc
Grau - Pią 07 Kwi, 2006
Nie ma powodu do zmartwienia. To normalne. Jądra i inne gruczoły nie pracują jeszcze pełną parą, więc nie ma wydzieliny. W końcu chłopiec ma dopiero 13 lat! Jego organizm dojrzewa płciowo. Zdolność do przeżywania orgazmu to już oznacza. Niedługo będzie miał wytryski. Spoko
s0d - Pon 21 Sie, 2006
Pamietam ze dopiero pierwszy wytrysk mialem cos kolo 14 lat a wczeniej to nic nie lecialo wiec nie ma zmartwien. Teraz cieknie ja glupi
twarożek - Pon 21 Sie, 2006
nie wiem ocb w temacie
lecz
selfuck rulez
hildegrant - Pon 21 Sie, 2006
prosta sprawa: orgazm pojmowany jako przyjemne uczucie moga miec nawet kilkuletni chlopcy...pelnowartosciowa "tresc" pojawia sie kiedy cala fabryka zaczyna pracowac, co nawet wtedy nie oznacza, ze jadra sa na tyle dojrzale by produkowac zdrowe plemniki...
a swoja droga podziwiam cie, ze tak wychowales syna, ze mowi ci o takich sprawach, ja mam to przed soba bo moj szkrab ma dopiero rok
Gość - Nie 17 Wrz, 2006
ja mam 12 lat i jak zaczalem sie masturbowac to nagle dostalem orgazmu ze takie to dziwne bylo ze musialem na chwile przestac i tak co chwile
ze 3 razy noi dotklem cewki odciaglem palec i patrze a tu cos sie ciagnie to chyba wytrysk
lalala80 - Pon 09 Kwi, 2007
Ja w wieku 14, 5 zacząłem obserwować że wogle coś tam leci
[ Dodano: Pon 09 Kwi, 2007 ]
a tak wogle pogratulować kontaktu z synem, nie wiem czy poszedłbym do swojego
love508 - Pon 09 Kwi, 2007
msasz bardzo odwaznego syna, ja bym nie powiedzial ojcu - w koncu masturbacja to grzech ale przyjemny a czasem niezbedny
luter - Pon 09 Kwi, 2007
jw
mateuszeq - Wto 10 Kwi, 2007
ech widać, że to pisało dziecko które ma ten problem a nie jakiś ojciec ;] lolki jesteśta ;d
Gość - Sro 11 Kwi, 2007
Pamiętam moje początki. Też podczas orgazmu nie miałem wytrysku. Te suche orgazmy zupełnie odczuwałem inaczej, niż orgazmy obecne. Tamte na pewno były dłuższe. Teraz sperma tryska jak z fontanny i jest super
showi2 - Czw 12 Kwi, 2007
Tak, na początku bez orgazmu.
Teraz w ogóle co innego ;]]
ame - Pią 13 Kwi, 2007
| mateuszeq napisał/a: | | ech widać, że to pisało dziecko | pewnie, że pewnie. Który ojciec jest taki ciemny, żeby pytać o takie głupoty, tak jak by sam nie był młody...
harold mckee - Nie 15 Kwi, 2007
| ame napisał/a: | | tak jak by sam nie był młody... |
i sam tego nie robil
top_secret - Nie 15 Kwi, 2007
a nawet jeśli dziecko...? ma proble i uważam że powinno mu sie odpowiedzieć. mi już leciała jak miałem 13 latek ;D. stary może poczekaj z rok, aż dorośniesz. bo 1 dorastają szybcie a 2 wolniej. chyba że jest ci tak konieczna w co wątpie.
harold mckee - Nie 15 Kwi, 2007
i tu jest wlasnie problem z mysleniem ... gdyby napisal prawde, to myslisz ze bysmu mu nie pomogli ? - a on wlasnie tak mysli .. a to wszystko przez nagonke na niepelnoletnich
ame - Nie 15 Kwi, 2007
| harold mckee napisał/a: | | tu jest wlasnie problem z mysleniem ... gdyby napisal prawde, to myslisz ze bysmu mu nie pomogli ? | no właśnie. po prostu nie rozumie po co to udawanie...
szuszu - Nie 15 Kwi, 2007
Ale na wstępie jest wyraźnie napisane, że trzeba mieć 18 lat i się chłopak wystraszył...
Suchy orgazm... mało to razy w młodości?
harold mckee - Wto 17 Kwi, 2007
oj tam no wiesz .. jak sie za szybko zaczyna ........... :> ale to juz oddzielna historia hehe, pewnie, nasz racje , z reszta odpowiedz na to pytanie byla juz 100 razy gdyby chcial poszukac to bysmy teraz o tym nie gadali
szuszu - Wto 17 Kwi, 2007
Masz rację Harold, ale gdyby zaczął szukać to może za dużo by znalazł , Choć obecnie dzieciaki wiedzą przeważnie bardzo dużo...
harold mckee - Sro 18 Kwi, 2007
ich wiedza jest wieksza od przypuszczanej i statystycznej, a jest zarazem przerazajaca :O bo ja takie "dzieciaki" moga wiedziec o tym az tyle ?
szuszu - Sro 18 Kwi, 2007
Prowadzi to niestety do dyskusji na temat lekcji wychowania seksualnego /czy jak je tam zwać/ w szkole. Bo wiedza przeciętnego 12-13 latka najczęściej opiera się albo na filmach albo na gazetach no i internecie i później czytamy taki post jak ten albo co gorsze post typu "mam 14 lat i mam 15 cm, czy to nie za mało?" I chyba warto by było żeby ktoś rzetelnie tym dzieciakom tłumaczył na czym to polega. A najczęściej niestety rodzice nie potrafią, albo nie mają na tyle dobrego kontaktu z dzieckiem żeby porozmawiać o tym.
Pół biedy jeśli na tym forum trafia na kogoś kto udzieli spokojnej rzeczowej porady, bo z tego co zauważyłem zdarzają się rady delikatnie mówiąc nietrafione, by nie powiedzieć chamskie
harold mckee - Sro 18 Kwi, 2007
no niestety swiat nie stroni od kretynizmu szkola powiadasz? watpie aby mozna bylo tam uzyskac rzeczowiej odpowiedzi na pytania ... mowie tu oczywiscie z autopsii, nie kazda szkola jest taka sama.. ale patrzac obiektywniej na sprawe, to nauczyciel nie jest w stanie temu dziecku wytlumaczyc na frum klasy na czym rzecz polega, bo bedzie mu poprostu glupio, nie bedzie na to przygotowany, a zmoze zdarzyc sie pytanie: jak robi to Pani/ Pan? nie moze udac ze nie slyszy prawda ? dlatego lepiej zamiesc to pod dywan, i niech rodzice zajma sie tym sami ... i tu kolo sie zamyka, wracajac wlasnie do Twojej odpowiedzi
lalala80 - Czw 19 Kwi, 2007
Słuchajcie jak mają się nie pytać czy 15 lat i x cm to nie za mało jak kiedyś w brawo czy w innej głupiej gazecie podali tabelkę jaki wiek i jaki penis... Wszyscy biegali do kbla z linijkami i mierzyli więc co da jakiś PDZWR (potocznie sex) kiedy tam mówi się rzeczy całkowicie bezsensu.
harold mckee - Czw 19 Kwi, 2007
trzeba wybrac sobie prase do czytania, a nie jakies glupoty :> polecam polityke albo newsweek :] oczywiscie nie znajdziecie tam odpowiedzi na nurtujace pytania nastolatkow, ale napewno wiecej da wam czytanie takich gazet jak podalem a nie tworzenie swoistej paranoji przez czytanie takich jak podales...
Jedna z niewielu gazet dla nastolatkow, ktora jest na odpowiednim poziomie jest Victor, i na tym polecam sie skupic
skywalker - Pią 20 Kwi, 2007
Heh rozdrapujecie stary temat Ja chyba odkąd zacząłem sie onanizować miałem wytryski... Zawsze powtarzam że w wieku 13 lat penis to nowa zabawka która nigdy sie nie znudzi A co do gazet to jeśli czytałbym Bravo już dawno cofnął bym sie w rozwoju... Podobnie jak te nastolatki które piszą listy do Bravo z pytaniem czy guz pod ich kolanem może być ciążą pozamaciczną... Jednym słowem żałosne...
|
|