Inne problemy - Zapach penisa - HELP ME !

neroboy - Wto 04 Kwi, 2006
Temat postu: Zapach penisa - HELP ME !
Siemka ALL - jestem tu nowy! Mam 23 lata.
Przegladałem troche to forum bo szukalem odpowiedzi na mój dość uciązliwy problem ale nieznalazłem. Moze jest ale ja nie znalazlem.
Niemam problemów z moim Peniskiem anatomiczno - fizycznych ale mam problem z jego zapachem.
Teraz powiem jak wreklamie TV - próbowalem roznych srodków by sie jego pozbyc ale na prózno...- i naprawde tak bylo : zel do higieny intymnej AA (meski),perspiranty,balsamy,talk i nic. Dbam o higiene rygorystycznie, uzywam perfum,antyperspirantow ale jak umyje mojego Bena do i tak po wytarciu zaraz zaczyna mi wonić - a tego nienawidze osobiscie i strasznie zle sie z tym czuje. Czy ktos z was spotkal sie z takim problemem??? Czy musze isc do Uromena??? Potraktujcie serio moja prosbe i dajcie mi jakies rady jak pozbyc sie tego zapachu.
Z góry wielkie dzieki.
Pozdrawiam

VanCote - Wto 04 Kwi, 2006

Ale to normalne, że genitalia (męskie czy żeńskie) mają własny zapach! No masz pecha, że twój własny ci przeszkadza :?
neroboy - Sro 05 Kwi, 2006

Tak ja wiem ale co zrobic by go zneutralizowac?
Moczyc sie w soli ? No niewierzę, że wy sie tak
"sztachacie" swoim intymnym zapachem. Napewno
cos robicie. PLISS Napiszcie jak jest u was.

POZDRO

existenz - Sro 05 Kwi, 2006

U mnie jest to samo, bo zaraz po umyciu czuć. Nigdy nie pachnie idealnie :oops:
VanCote - Sro 05 Kwi, 2006

Chłopaki! co z wami? To nasz naturalny zapach! Kobiece genitalia też pachną... I nie każdy facet za tym przepada
Home - Sro 05 Kwi, 2006

Kazdy jest inny! Jednemu czuc mocniej innemu mniej.... takie zycie
neroboy - Pią 07 Kwi, 2006

Oczywiście, że każdy ma inny zapach. Ale zrobić by go zniwelować.
Na pot są antyprspiranty więc chyba musi być coś
by przestać sie wstydzić za siebie? Mamy XXI wiek.
Może Napoleon lubiał kobiety "sote" przez 2 tygodnie ale
ja tego powielać niebędę:) Wszystko by ominąć uromena.

Home - Pią 07 Kwi, 2006

Jak nie chcesz isc do uromena to przynajmniej przejdz sie do apteki tam moze cos bedzie
Grau - Pią 07 Kwi, 2006

Dziwne. Moja kobieta uwielbia mój zapach. Oczywiście dbam o czystosć :-)
coco79 - Pią 07 Kwi, 2006

wiem o czym neroboy pisze, ja mam ten sam problem:-( i nikt mi nie powie ze penis ma miec taki zapach, umyty jest okey a po godzinie -tragedija wielka:-( Czy można cos z tym zrobic bez wizyty u lekarza?pomozcie!!!!
quangtung - Pią 07 Kwi, 2006
Temat postu: Ja mam gorszy problem, prosze o pomoc !
Ja mam dosc dziwaczny problem panowie. Zaczelo sie niewinnie od wieku dojrzewania :/ z pod napletka zaczela sie wydzielac biala substancja otaczajaca zoledzia (czesto w stanie staly, zadziej cieklym). Oczywiscie zmywalem to ale sie pojawiala i pojawiala ... teraz to moj penis ma jakies pory, zgrubienia i faldy - niewyglada normalnie. tylko przy wzwodzie jak sie naprezy to jest normalny. mam nadzieje ze mi pomozecie. licze na was ... potraktujcie to powaznie, prosze
Home - Pon 17 Kwi, 2006

zapach penisa zalezy od substancji ktore z niego sie wydzielaja np jak czesto sie podniecamy i nam stoi dlugo choragiewka to po jakims czasie cos poleci, mozemy nawet o tym nie widziec i to w tedy wydziela zapach

A co do tego co napisal quangtung to nie masz sie czym martwic bo to nic powaznego. Ja na twoim miejscu bym tylko dokladnie to usuwal w trakcie kompieli i po moze 1 miechu juz nic nie bedzie a wacek bedzie zdrowy i silny :D

Pozdrawiam

neroboy - Wto 18 Kwi, 2006

Ciesze się, że niejestem sam w tym temacie.
W sumie odkryłem jeden złoty środek na tą przypadłość
- stosowanie bezpośrednio na żołędź antyperspirantu GILETTE w żelu,
zapachu niema przez 3 dni, tyle ze penis w smaku jest nieprzyjemny i słodki :) - kwestia zmycia żelu przed "używaniem"
Jestem ciekaw czy antyperspirant tam szkodzi?
Najciekawsze jest to, że tylko GILETTE działa i żaden inny.

Pozdrawiam :)

Mateusz Kluszyk - Wto 18 Kwi, 2006

Ja nie mam problemów z zapachem mojego penisa.
coco79 - Czw 13 Lip, 2006

no to lecimy jutro do sklepu po antyprespirant giletta w zelu, a moze macie jeszcze jakies inne pomysly na przezwycięzenie tego przykrego zapachu, wakacje sie zblizaja dziewczynki czekaja:)
VanCote - Sob 15 Lip, 2006

neroboy napisał/a:
Ciesze się, że niejestem sam w tym temacie.
W sumie odkryłem jeden złoty środek na tą przypadłość
- stosowanie bezpośrednio na żołędź antyperspirantu GILETTE w żelu,
zapachu niema przez 3 dni, tyle ze penis w smaku jest nieprzyjemny i słodki :) - kwestia zmycia żelu przed "używaniem"
Jestem ciekaw czy antyperspirant tam szkodzi?
Najciekawsze jest to, że tylko GILETTE działa i żaden inny.

Pozdrawiam :)

Temat przykrego zapachu jest mi nie znany. Jednak frapuje mnie jedno zdanie w twojej wypowiedzi. Jak to "zapachu nie ma przez trzy dni"??? Mam rozumieć, że małego myjesz co kilka dni?! :shock: No w tej sytuacji to musiał by nieźle capić.

ull - Sro 19 Lip, 2006
Temat postu: odp
niewiem jak wy ale ja swojego wacka nie moge powachac heh a co dopiero polizać
ja_89 - Sro 19 Lip, 2006
Temat postu: Re: odp
ull napisał/a:

Chyba nikt tutaj nie mówi o smaku, żeby go lizać:P
A jeżeli chodzi o zapach to nie musisz 'go wąchać'... to czuć niestety... :\

ull - Sro 20 Gru, 2006
Temat postu: Re: odp
ja_89 napisał/a:
ull napisał/a:

Chyba nikt tutaj nie mówi o smaku, żeby go lizać:P
A jeżeli chodzi o zapach to nie musisz 'go wąchać'... to czuć niestety... :\
ja nie mam problemów myje go codziennie i jesto ok
harold mckee - Czw 21 Gru, 2006

codzienna higiena to podstawa ...
max1111 - Czw 21 Gru, 2006

Mysle ze problem nie lezy w higienie tylko w hormonach i diecie. Chyba ze nie czyscisz go pod napletkiem .
lapa_1993 - Wto 02 Sty, 2007
Temat postu: Re: Ja mam gorszy problem, prosze o pomoc !
[quote="quangtung"]Ja mam dosc dziwaczny problem panowie. Zaczelo sie niewinnie od wieku dojrzewania :/ z pod napletka zaczela sie wydzielac biala substancja otaczajaca zoledzia (czesto w stanie staly, zadziej cieklym). Oczywiscie zmywalem to ale sie pojawiala i pojawiala ... teraz to moj penis ma jakies pory, zgrubienia i faldy - niewyglada normalnie. tylko przy wzwodzie jak sie naprezy to jest normalny. mam nadzieje ze mi pomozecie. licze na was ... potraktujcie to powaznie, prosze[/quote]

Ja tam takie cos mialem, zanim mi usuwali stuklejkę ( smarowałem maścią, dzięki której samo mialo mi się odkleic ). potam mialem dokladnie taki sam problem. Jeśli smarowałes laske jakas mascia, to wiedz, ze to wlasnie pozostalosci po niej. mia tam sie zawsze zmywalo po polgodzinnej kapieli w wannie z ciepla woda. po paru 'seriach' juz wiecej nie wracalo...

kocurek - Wto 02 Sty, 2007

najważniejsze to higiena, myjesz całość, pod napletkiem też. ja kąpię się zawsze rano jak z domu wychodzę i "nie czuję" żadnego problemu.
MESSENGER - Nie 22 Kwi, 2007

Ja tam nie mam problemow z zapachem.. Myje wacka po kazdym wysiusianiu sie no i jest spoq :D
kufilon - Pon 23 Kwi, 2007

wez metronidazol sobie zalatw doustny, moze Ci przejdzie jak to bakteryjne
barteek1 - Wto 01 Maj, 2007

Dokładnie za każdym razem trzeba myć pod napletkiem, u tych którzy maja stulejke i tam się nie myją (problem z calkowitym ściągnięciem napletka) to tez może być problemem brzydkiego zapachu, bo pewnie przez kilkanaście lat tam sporo się nazbierało bakterii i teraz sa tego efekty.
Marcinek3 - Nie 13 Maj, 2007

MYĆ GO CZĘSCIEJ I WTEDY NIE BEDZIE CI PRZESZKADZAC, ALE COZ KAZDY MA SWOJ ZAPACH...
przemaszks - Wto 22 Maj, 2007

tak samo mam kiedy sie umyje ale nie czuc mozno mysle ze to jest normalne :lol: :lol: