Luźne dyskusje o męskich sprawach - dlugodystansowiec ?
rerere - Czw 30 Mar, 2006 Temat postu: dlugodystansowiec ? mam taki smieszny problem, bo podczas stosunku z partnerka strasznie sie podniecam no i nasz stosunek nie trwa za dlugo bo szybko koncze czy znacie moze jakies sposoby/metody na przedluzenie samego wzwodu ? z gory dziekuje ;p
cobi79 - Nie 09 Kwi, 2006
pomysl sze posuwasz wożna ze szkoły lub inną starą EDMUDNE, może to pomoże:p
Strikerx - Pon 10 Kwi, 2006 Temat postu: odp Czy ktoś tu macoś do woźnych?
cobi79 - Pon 10 Kwi, 2006
nie mam nic do woznych, chdozilo mi o to aby sobie chłopka wyobarziul jakaś kobiete, ktora ejst dla niego aseksualna, moze to być wożna, jego babcia, lub jakas mama kolegi, nie ma znaczenia wazne aby pomogło:P
Gość - Pią 14 Kwi, 2006
Sie uśmiałem starą edmundę, woźną ze szkoły, mame kolegi takie życiowe hehe. A najlepiej to se wyobraź, że posuwasz śmierdzącego żula z dworca na pewno szybko nie skonczysz
VanCote - Sob 15 Kwi, 2006
kenkutra napisał/a: | Sie uśmiałem starą edmundę, woźną ze szkoły, mame kolegi takie życiowe hehe. A najlepiej to se wyobraź, że posuwasz śmierdzącego żula z dworca na pewno szybko nie skonczysz |
nysa191 - Nie 16 Kwi, 2006
wyobrazi sobie taką wstrętną babke i będzie gorzej bo mu opadnie całkowicie
wacek007 - Pon 17 Kwi, 2006
wystarczy starenki ze podczas stosunku zaczniesz sie bawic tzn ze kiedy bedziesz czuł ze za niedługo masz sie sposcic wyciagaj go i daj mu ochlonac...pozwoli ci to na dłuzszy stosunek i wieksza satysfakcje
|
|