Luźne dyskusje o męskich sprawach - PROBLEM!!!POMOCY

saintmadangel - Czw 30 Mar, 2006
Temat postu: PROBLEM!!!POMOCY
witam, mam problem z penisem..tzn nie wiem czy to problem ale wole zapytac: Moj penis ma ok 15cm mam 16 lat i jeszcze nie uprawialem sexu...(ale sie masturbowalem)ale to chyba nie wazne...moj problem wyglada tak:gdy mam erekcje nawet taka maxymalna to napletek nie chce zsunac sie...tzn jak troche mu pomoge to tak ale jakos wtedy tak skora dziwsie sie uklada na taka jakby gorke...a poza tym potem znowu wraca to wczesniejszej pozycji...tak ok 6mies temu mialem jakby sklejana skora pod napletkiem ale troche popracowalem nad tym i juz tego nie mam troche bolalo ale to tylko tak przez 1 dzien.i nie wiem co z tym napletkiem bo na filmach to jakos inaczej to wyglada cala skora jest taka napieta itp. prosze o pomoc!!!
hildegrant - Czw 30 Mar, 2006

jak masz jakikolwiek problem z odprowadzeniem napletka lub robisz to na sile i na dodtek to boli to moze to byc stulejka...
nie wiem co miales na mysli piszac z ta "skora, ktora dziwnie uklada sie na taka jakby gorke"

hm...no teraz to juz nie boli jak sobie sciagam skore ale co do tego układania to chodzi mi o to ze na jakis fimach to jest cała napięta na penisie a jak ja sobie sciagne to sie układa w taka górke skory...kapujesz o co chodzi?

u podstawy zoledzi tworzy sie taki fald skory i nie chce sie rozprostowac?

dokladnie....
prosze o odp...:DD

moze to byc za krotkie wedzidelko...
naturalnie caly napletek moze sie rozprostowac na calej dlugosci czlonka, ale moze takze rozprostowac sie czesciowo i tworzyc troche ponizej zoledzi wlasnie taki fald - wazne by taka swoista "oponka" nie zatrzymywala sie tuz pod korona i nie uciskala
poza tym tak jak napisalem, jesli czujesz ze cos jest nie tak idz do urologa i ew. poddaj sie korekcji, jesli wedzidelko cie ciagnie to pozwol je sobie usunac...

no wlasnie to chyba jest za krotkie bo jak tak chce skore tak zdjac to to wtedy ciagnie zołedz...kurde ale nie chcialbym jakos tego usuwac czy cos takiego...nie mozna tego jakos rozciagnoc lub cos takiego...i zeby nie bylo widac ze cos jest nie tak...

kazde rozciaganie "na chama" bedzie powodowalo powstawanie niewielkich pekniec na wedzidelku, bliznowacenie i w efekcie jeszcze wieksze jego skrocenie, a najlepsze jest to ze mozesz nawet tych ranek nie dostrzec...
korekcja czy calkowite usuniecie rozwiaze ten problem
jesli chodzi o strone estetyczna to zalezy od chirurga - jego umiejetnosci, stylu zszycia, ty bedziesz to widzial, ale wiekszosc ludzi nie, przyszla partnerka(ki) zauwazy jak jest bystra lub jak jej zwrocisz na to uwage...

aha thx za odp jeszcze jedno pytanko...czy mozliwe ze samo sie wydluzy czy cos takiego?bo mam 16 lat i moze jeszcze to sie zmieni czy raczej nie ma na co liczyc i i odrazu isc to zrobic..i moze wiesz gdzie sa jacys dobrzy uroodzy..moga byc prywatni

raczej sie nie wydluzy...jakie miasto?

warszawa...aha a to jest wina tego o czym mowiismy ze jest za krotkie czy za duza ilosc skory...

Wojtek Perdzynski, ale moze byc problem z dostaniem sie do niego - ale sprobuj...
sadze, ze dlatego ze jest za krotkie, ale zrozum mnie ze "na sucho" wiecej ci nie powiem...

nietentego - Pią 31 Mar, 2006
Temat postu: hmm
a znasz jakis lekaRzy na podkarpaciu, urologow, seksuologow albo kogos z tej strony ?
hildegrant - Sob 01 Kwi, 2006

na podkarpaciu nie znam, w krakowie wszyscy zachwyceni sa praca Miroslawa Fortuny