Masturbacja - Kto zna jakieś fajne sposoby na walenie konia??

Wiktor123 - Nie 19 Mar, 2006
Temat postu: Kto zna jakieś fajne sposoby na walenie konia??
siemka chciałbym się dowiedzieć jakimimetodami walicie konia.
Bruno Pelletier - Nie 19 Mar, 2006

Poczytaj dobrze forum a się dowiesz.... :roll:
cobi79 - Nie 19 Mar, 2006

mzoe nie sposob na walenie konia ale na zajebisty orgazm
znam dwa
jak czujesz ze jzu ejstes blisko spowalniasz walonko, tak ze ten moment wytrysku i orgazmu jest o 2-3 sekundy dluzszy.
Drugi to ejst na mocniejszy orgazm, musisz byc po kapieli umyty rozluzniony na sline lub krem wsadzasz sobie paluszek jeden lub dwa do tyleckza i masujesz prostate sobie od "srodka" przez odbyt i jednoczensie se walisz konia.
Orgazm jest silniejszy i milszy:P
Na tym polegaja super orgazmy u gejów podczas stosunków analnych. :lol:

bic - Pon 20 Mar, 2006

jak znalesc tą prostatę?
mar22 - Pon 20 Mar, 2006

tak, jakbyś wkładał rękę przez jajca (nie od tyłu) z palcem lekko zagiętym.
Gdy będzie zbliżał sie orgazm, sam poczujesz bo wtedy gruczoł (prostaty) powiększa się i twardnieje. Niemożliwe, żebyś go nie wyczuł, ale musisz mieć palec zanurzony dość głęboko.
Efekt spotęgowania orgazmu murowany :D

cobi79 - Pon 20 Mar, 2006

dokladnie wkaldasz sobie laec nasliniony lub nawilzony w wazelinie dosyc gleboko jakbys byl laska która se palcówke strzela hehe
i jak jzu go wsadzisz koniuszek zanurzonego palca unosisz do gory w strone jąder, poczujesz tam ejst prostata jak zacnziesz ja masowac miarowo sam poczujesz mile uczucie, bo tam sa te wszystkie nerwy ktore przy orgazmie sie zaciskaja i powodują wyplywanie nasienia, wiec jak sam nimi tam poruszasz i ponaciskasz je to poczujesz mile uczucie:P
Nie wpsomne ze przy wytrysku to bedziesz mial odlot:P
Na tym polega własnie meski sex analny, mialem 19prawikow w ieku 17-20lat i jak ich posuwalem swojm zagarniaczem jeczeli z rozkoszy, a przy orgamzie to mieli takie dreszcze ze balem sie ze mi z wyra spadna:P

love508 - Wto 21 Mar, 2006

cobi79 napisał/a:
dokladnie wkaldasz sobie laec nasliniony lub nawilzony w wazelinie dosyc gleboko jakbys byl laska która se palcówke strzela hehe
i jak jzu go wsadzisz koniuszek zanurzonego palca unosisz do gory w strone jąder, poczujesz tam ejst prostata jak zacnziesz ja masowac miarowo sam poczujesz mile uczucie, bo tam sa te wszystkie nerwy ktore przy orgazmie sie zaciskaja i powodują wyplywanie nasienia, wiec jak sam nimi tam poruszasz i ponaciskasz je to poczujesz mile uczucie:P
Nie wpsomne ze przy wytrysku to bedziesz mial odlot:P
Na tym polega własnie meski sex analny, mialem 19prawikow w ieku 17-20lat i jak ich posuwalem swojm zagarniaczem jeczeli z rozkoszy, a przy orgamzie to mieli takie dreszcze ze balem sie ze mi z wyra spadna:P

mmm fajnie

hildegrant - Pon 27 Mar, 2006

Tylko sobie nie porozrywajcie naczyn krwionosnych w tej "prostatowej" zabawie...
poza tym d.... jest od srania - nie zapominajcie o tym chlopaki...

Bruno Pelletier - Pon 27 Mar, 2006

to dlaczego mamy tam tyle unerwionych miejsc?
i dlaczego możemy osiągnąć orgazm poprzez ucisk prostaty???

hildegrant - Wto 28 Mar, 2006

dlatego ze odbytnica jest mowiac potocznie "mega" ukrwiona... (tak jak napisales)
uciskanie gruczolu prostaty powoduje znaczne zwiekszenie doznan erotycznych, ale wbrew temu co napisal cobi, to mozg decyduje o momencie nastapienia orgazmu i jego sile...
teoretycznie nie mozesz osiagnac orgazmu przez uciskanie tego gruczolu...
to jedna z wypadkowych lub zespol wypadkowych przyczyniajacych sie do zaistnienia wytrysku nasienia...
zawsze robisz to "robiac w miedzyczasie cos innego"...dlatego w medycynie moze to byc traktowane jedynie jako akcelerator...
nie zapominajcie o ludzkiej wyobrazni, ktora jest defacto glownie odpowiedzialna za moment szczytowania...

mar22 - Wto 28 Mar, 2006

oho, zapowiada się ciekawa dyskusja dwóch znawców tematu :wink:
dario.net - Wto 20 Cze, 2006

mar22 napisał/a:
Gdy będzie zbliżał sie orgazm, sam poczujesz bo wtedy gruczoł (prostaty) powiększa się i twardnieje. Niemożliwe, żebyś go nie wyczuł, ale musisz mieć palec zanurzony dość głęboko.

:D Rewelacja :D

mar22 - Sro 21 Cze, 2006

dario.net napisał/a:
mar22 napisał/a:

:D Rewelacja :D
:D
Makrono - Pon 20 Lis, 2006

jak mozna sobie palec do dupska wlozyc .. to boli przeciez
Elektron - Pon 20 Lis, 2006

Makrono napisał/a:

delikatnie i nie boli

lalala80 - Sro 24 Sty, 2007

sposobów jest wiele ja zaczynałem od walenia konia w wannie odkręcałem słuchawkę w prysznicu i strumieńwody wystarczał żeby osiągnąć to co chciałem ale teraz jestm bardziej wybredny i muszę często zmieniać metody
patrycja_mary - Sob 27 Sty, 2007

Elektron napisał/a:
Makrono napisał/a:

delikatnie i nie boli

zawsze warto spróbować!!!dziewczyną to wszystkobyście wkładali,to na samych sobie spróbujcie :P

sexxx - Pią 16 Lut, 2007

Ja wsadziłem i na drodze stanoł mój twardy kret ale nie chciało mi sie już w niego wkręcac by się dostac do prostaty więc spróbuje puzniej ale nawet fajne uczucie tak sobie poksmysac w tyłeczku. :mrgreen: Aż się podnieciłem spróbujcie chłopaki naprawde warto. :mrgreen:
cocaine - Pią 16 Lut, 2007

Heh. Ja nie lubie sobie w tyłku, a ucisk prostaty nie sprawia mi jakieś przyjemności, ani spotęgowania orgazmu. Jak chcesz coś nowego to weź torebke foliową (taką śniadaniową) nalej troche nawilżacza i rozprowadź wewnątrz. Teraz najważniejsze bieżesz i dosyć ciasno owijasz foliówkę kołdrą. I lecisz w foliówkę, sciskając kołdrę możesz modulować doznania. Brakuje temu troche do prawdziwej cipki, ale doznania są bardzo fajne. :D
lalala80 - Czw 19 Kwi, 2007

Super tylko trzeba sobie dobrze dupcię uymyć
Bruno Pelletier - Sob 21 Kwi, 2007

cocaine, piszesz, że "ucisk prostaty nie sprawia mi jakieś przyjemności, ani spotęgowania orgazmu" ..... wg mnie - powinieneś się tym martwić... to nie jest normalna reakcja organizmu...
robcio646 - Nie 30 Gru, 2007

jak chcesz jakiś fajny sposób to włóż kutasa miedzy drzwi a z drugiej strony niech ci go ktoś strzeli kapciem doznania nie z tej ziemi :twisted: :mrgreen: :twisted: a tak serio to żadnego uniwersalnego sposobu nie ma jednemu coś będzie pasować a drugiemu już nie
someone892 - Pią 21 Mar, 2008

hehe;p mnie nie pociaga jakas analna masturbacja:P przeciez to musi nieziemsko bolec:P
mateusssz - Nie 23 Mar, 2008

kupujesz wode 5 litrowa z duzym korkeim wode zuzywasz lekko nacierasz kutasa kremem i jazda w ta dziure nie jest to sex ale lepsze niz zwykła masturbacja mi tam penis na wcisk wchodzi i jest zajebiscie probowalem tak z 4 razy jak moja dziewczyna wejechala na 2 tyg