Luźne dyskusje o męskich sprawach - Oral !

Gość - Wto 14 Mar, 2006
Temat postu: Oral !
Powiedzcie mi chłopcy czemu tak bardzo pociąga was seks oralny ? W jakim wieku byłes ty i dziewczyna kiedy po raz pierwszy ona zrobiła ci loda oraz czy zwiazek miedzy wami był powazny ??Ja mam chłopaka i mamy oboje po 15 lat i uwazam ze jestesmy swietna para w związku z czym bardzo go kocham a on mnie(to co przeslismy razem bardzo to potwierdza) no i niedawno kiedys on zaproponował mi zebym mu zrobiła loda jednak sama niewiem czy to zorbic czy nie ? Co wy o tym sadzicie
bic - Wto 14 Mar, 2006

młodzi jestescie..ale jak sie kochacie to daj mu tą przyjemnosc i zrób mu lodzika...a on niech ci wylize czyli walnie minete i cieszcie sie przezyciami i sobą...
Gość - Wto 14 Mar, 2006

Jesli go kochasz to problemu nie widze..
pablos84 - Wto 14 Mar, 2006

swietna sprawa,daje duzo przyjemnosci i stwarza okazje do rewanzu :wink:
Isual - Wto 14 Mar, 2006

Lodzik jak najbardziej :) jednak oral nie specjalnie mnie pociąga... Zależy kto co lubi :)
love508 - Sro 15 Mar, 2006

Isual napisał/a:
Lodzik jak najbardziej :) jednak oral nie specjalnie mnie pociąga... Zależy kto co lubi :)

hahhahahahahahha a czym jest lodzik ?? hhahahahahhahahahahh :lol: :D

Isual - Sro 15 Mar, 2006

love508 napisał/a:
Isual napisał/a:

hahhahahahahahha a czym jest lodzik ?? hhahahahahhahahahahh :lol: :D

O ja :shock: POMYŁKA :oops: Wczoraj film mi sie urwał a nie pamiętam co pisałem wcześniej :) Miałem na myśli że nie pociąga mnie anal ale lody lubie... sorki... :)

viktoro - Sro 15 Mar, 2006

Oral super sprawa!Dla mnie to podstawa gry wstepnej ...... :twisted:
hipopotam - Nie 19 Mar, 2006

widzę że masz przed tym opory. jeżeli on kiedyś trzelił ci blaszkę to zrób mu tego loda niech ma. ale jeżeli nie to znaczy że może być trochę smolubny i niech pierw się postara a potem ty daj mu rozkosz- warto!
albo poprostu zroponuj 69.

Bruno Pelletier - Nie 19 Mar, 2006

viktoro napisał/a:

Jezus Maria, czy Ty wiesz na czym polega gra wstępna???
Jeśli oral (czyli rodzaj stosunku) jest dla Ciebie grą wstępna to współczuję parnterce (-rowi)

viktoro - Nie 19 Mar, 2006

Bruno Pelletier napisał/a:
viktoro napisał/a:

Jezus Maria, czy Ty wiesz na czym polega gra wstępna???
Jeśli oral (czyli rodzaj stosunku) jest dla Ciebie grą wstępna to współczuję parnterce (-rowi)

Najpierw ona mi małego lodzik podczas gry wstepnej, ja jej małą minetke a pozniej to juz ostra jazda do samego rana :D

Bruno Pelletier - Nie 19 Mar, 2006

Sex oralny nie jest grą wstępną....
Sex oralny jest STOSUNKIEM

viktoro - Pon 20 Mar, 2006

Kazdy ma prawo do własnego zdania!
Bruno Pelletier - Pon 20 Mar, 2006

zdanie zdaniem, a fakty faktami....
posłuchaj starszego :P

cadyk7 - Pon 20 Mar, 2006

wykasowany
viktoro - Pon 20 Mar, 2006

cadyk7 to nie zyczenie tylko opis!
love508 - Wto 21 Mar, 2006

i love oral
hipopotam - Wto 21 Mar, 2006

czuję się jakis wyalienowany bo nigdy jeszcze nikt nie doprowadził mnie do orgazmu językiem :( albo poprostu na takie partnerki trafiałem)
hildegrant - Pon 27 Mar, 2006

tak jak pisal Bruno; seks oralny jest stosunkiem, choc w wiekszosci jest uwazany za forme "wstepnej rozgrzewki"...
hipo: kazda kobieta potrafi jezykiem doprowadzic faceta, jesli nie to nie jest to "prawdziwa kobieta", albo ona po prostu cie nie pociaga...

Grau - Pon 27 Mar, 2006

hildegrant napisał/a:
tak jak pisal Bruno; seks oralny jest stosunkiem, choc w wiekszosci jest uwazany za forme "wstepnej rozgrzewki"...
hipo: kazda kobieta potrafi jezykiem doprowadzic faceta, jesli nie to nie jest to "prawdziwa kobieta", albo ona po prostu cie nie pociaga...

Oj powstrzymał bym się od tak radykalnych stwierdzeń. W końcu w seksie nic nie jest określone do końca. :wink:
Znam facetów, żonatych, dzieciatych, którzy w wieku trzydziestu paru lat odkryli, że pragną seksu z mężczyzną.
Tak samo jest z odbieraniem bodźców. Jednych dzisiaj kręci to a za jakiś czas tamto.

hildegrant - Wto 28 Mar, 2006

masz racje, biorac pod uwage twoje poprawki (jakkolwiek prawidlowe) musialbym napisac ksiazke, a na to nie mam czasu...
jest zasada, ktora kierowac sie powienien kazdy lekarz: "po 1 nie szkodzic" a po 2 "kazdy czlowiek jest inny"
i to jest odp. na twoja sugestie...