Napletek - Klejący się napletek
grajekb - Nie 05 Wrz, 2010 Temat postu: Klejący się napletek Hej,
mój problem polega na tym, że dosyć mocno klei mi się napletek i żołądź, nawet zaraz po kąpieli. Czy odpowiednim lekarzem do zdiagnozowania przyczyny będzie dermatolog?
EDIT:
Klei się samoistnie, mazi żadnej nie ma, żadnych zmian skórnych też nie zaobserwowałem.
Rufus1 - Pon 06 Wrz, 2010
grajekb, ja uwazam , że bardziej adekwatny bedzie lekarz urolog
andrzejgadarr - Pon 06 Wrz, 2010
A mi się wydaje że jednak dermatolog. Urolog jest od układu moczowo-płciowego a dermatolog od skóry. A to że klei się napletek (chociaż nie wiem jak może się kleić czy wydziela śluz czy jest to stan zapalny a może grzybica) jest spowodowane problemem dermatologicznym.
Rufus1 - Pon 06 Wrz, 2010
andrzejgadarr, dlatego zasugerowalem urologa bo nie zanamy odpowiedzi jak zaznaczyles wczesniej od czego sie klei , jesli jest spowodowane zmianami chorobowymi np. grzybica to jak najbardziej dermatolog , a jak spowodowane samoistnym bez występujacej przyczyny wystepowanie sluzu to chyba bardziej urolog
yeti123 - Sro 20 Cze, 2012 Temat postu: wg mnie to grzybica lub brak flory Witam,
widziałem kiedys porady na stronie, które mnie osobiście pomogły. Kuracja całkowicie natrualna i niedroga.
To było na
www.fungus.com.pl
Powodzenia
|
|