Sperma - słodkość spermy

Noob - Sob 04 Mar, 2006
Temat postu: słodkość spermy
siemanko... chcialem zapytac co robic? co jesć,pić? zeby sperma była słodsza?
Gość - Sob 04 Mar, 2006

Z tego co wiem, ananasa i sok z niego:)
Szymon7 - Sob 04 Mar, 2006

a co zrobic, zeby tej spermy bylo wiecej? i drugi problem- przy ejakulacji sperma z penisa jakos tak sie wylewa zamiast "tryskac" :( da sie to wycwiczyc?
GLghgvp@neostrada.pl - Sob 04 Mar, 2006
Temat postu: SPERMA
HEJ JESLI CHCESZ MIEC WIECEJ SPERMY PROPONUJE DRAC TABL. ZYNK FORTE 1 TABL DZIENNIE SPRAWDZCIE I NAPISZCIE OK? JA BIORE I MAM DUZO SPERMY TRYSKAM ZE HEJ WIEM ZE MLODZI CHLOPACY MAJA MALO SPERMY ALE TO NIKOGO WINA PO PROSTU WIELKI STRES I WSZECH OBECNA HEMIA A ZYNK DOBRZE DZIALA SPRAWDZCIE NA ULOTCE/ BEZ RECEPTY
Gość - Sob 04 Mar, 2006

Mi tez sie wylewa jak orgazm jest tak jakby "naciagany" zeby szybciej, natomiast jak wale bez zadnego myslenia o czyms to strzelam nawet dosc mocno, nie wiem czym to jest uzaleznione...
roggras - Pią 10 Mar, 2006

grubasek napisał/a:
Z tego co wiem, ananasa i sok z niego:)

Też tak słyszałem. Alejeszcze nie próbowałem. Podobno smak spermy zależy od posiłków jakie sporzywamy.

mar22 - Pią 17 Mar, 2006

kiedyś przez cały dzień opiłem się tyle coli że wieczorem moja sperma miała słodki smak. Mojej kobiecie wtedy nawet smakowała, bo zazwyczaj ma cierpki smak...
outsider - Pią 24 Mar, 2006

Jeśli chcecie mieć słodką spermę to nie jedzcie mięsa. Wiem, bo jestem wegetarianinem.
Gość - Pią 24 Mar, 2006

a ten ZYNK FORTE to w aptece
a jaki jego koszt i ile czasu trzeba przjmowac zeby zobaczcy efekty?

Bruno Pelletier - Sob 25 Mar, 2006

sok z ananasa = sperma pierwsza klasa = panienka nie umie odessać się od Twojego kutasa ;)

tak mnie jakoś na rymowanki wzięło ;)