Wędzidełko - krótkie czy nie?

Amazingfool - Nie 25 Lip, 2010
Temat postu: krótkie czy nie?
Coz mam takie pytanie... Otóż podczas wzwodu nie mam problemu z sunięciem napletka ale uklada sie zaraz za żołędziem, mimo to mogę go jeszcze troche przesunąć. Powstaje wtedy taka fałdka a wędzidełko mocno sie napręża czy jest za krótki czy nie?
randy - Sro 28 Lip, 2010

Moim zdaniem nie jest za krótkie.
Amazingfool - Pon 02 Sie, 2010

no ale mam problem z zalozeneim prezerwatywy, wlasnie ta ffaldka mi przeszkadza naciagnac do konca. Moze to juz kwestia wprawy jest?
randy - Pon 02 Sie, 2010

Rowek zażołędny jest miejscem, gdzie powinien zatrzymywać się napletek. Jeżeli po jego odciągnięciu i puszczeniu nie wraca samoczynnie na żołądź, to wędzidełko nie jest za krótkie. Z Twojego wcześniejszego postu wywnioskowałem, że właśnie tak jest u Ciebie. Jeżeli jednak dalej uważasz, że coś jest nie tak, możesz zasięgnąć opinii lekarza. To powinno rozwiać wszelkie wątpliwości.
Amazingfool - Sro 04 Sie, 2010

No jak tak sprawdzalem to podczas pelnej erekcji napletek po zsunieciu i puszczeniu cofa sie pod zołądź
randy - Sro 04 Sie, 2010

Jak się cofa pod żołądź to jest ok. Zbyt krótkie wędzidełko cofa napletek z powrotem na żołądź.
Amazingfool - Pią 06 Sie, 2010

ale calkiem na żołądź, zczny sie na sam czubek?
randy - Pią 06 Sie, 2010

Zrób zdjęcia jak to u Ciebie wygląda bo się chyba nie dogadamy. Albo odwiedź lekarza.
Luks - Pią 06 Sie, 2010

niech idzie do lekarza , trochę może i to krępujące ale lekarz mu powie wszystko co i jak
ja_89 - Sob 14 Sie, 2010

Amazingfool, zdaje mi się, że mam podobnie. Jak pójdziesz do lekarza to nie zapomnij napisać tutaj co powiedział, bo jestem bardzo ciekaw. Dzięki :-)