Inne problemy - g... + dziewczyna? :(
fable - Sro 21 Lip, 2010 Temat postu: g... + dziewczyna? :( Witam!
Chciałem trochę wam przyblizyc moją sytuację. Postaram sie pisac zwięźle.
mam 20 lat, zawsze pociągali mnie faceci, ale pragnę dziewczyny.... Romansuję z koleżanką już od pary miesięcy. Normalny facet mówiąc brzydko już by ją "przeleciał"
Wiecie oczywiście dlaczego ja tego nie zrobiłem... Ona zaproponowała seks. Jak bym powiedział nie to zaczęła by coś podejrzewać. Powiedziałem że możemy spróbować
Boję się że nic z tego nie wyjdzie. Bardzo mi na niej zależy ale nie wiem czy "stanie mi" .....
Patrzę na zdjęcia nagich kobiet w internecie i nic...
obawiam sie tego że zawiodę ją jako mężczyzna...
Kocham ją i chiałbym z nią być, jest moim ideałem: piękna, inteligentna kobieta która mówi mi otwarcie że bardzo ją pociągam.
Proszę doradźcie co wy byście zrobili... Jestem w takiej desperacji że moge wziąć jakieś tabletki żeby mi stanął, to nie jest zabawne...
Każdy komentarz jest dla mnie ważny. PS nigdy nikogo nie miałem.
Shnitzel - Czw 22 Lip, 2010
Imho oszukujesz sam siebie, powiedz jej lepiej że jesteś biseksem ale nie wiem czy dobrze to przyjmie i si enie rozleci. Taki stan jak masz obecnie bedzie chorobliwy i jak nie dasz jej seksu kiedy ona na prawdę bedzie go oczekiwała to i tak cie zostawi.
vissour - Czw 22 Lip, 2010
Jeśli pociągają Cię mężczyźni, a kobiety nie, to znaczy, że jesteś gejem. A jeśli jesteś gejem, to nie możesz być z dziewczyną i nie masz żadnych szans tego obejść (trzeba to powiedzieć jasno i wprost). Możesz być z tą dziewczyną w związku przyjacielskim, ale związek to przyjaźń + seks. Oczywiście możesz wziąć tabletki na wzwód, ale to będzie sztuczne, bo nie sprawi Ci przyjemności. Oszukasz siebie i ją, a bliskich osób się nie oszukuje. Spróbuj pogodzić się ze swoją orientacją, naprawdę będzie Ci łatwiej...
fable - Czw 22 Lip, 2010
ale ja nie jestem pewien czy nie jestem bi a nie chce tego sprawdzac na niej....
Bo to dziwne zeby g... sie zakochal w dziewczynie. Boje sie ze jej nie zadowole i bedzie glupio.
aaa68 - Czw 22 Lip, 2010
czego dziwne, możliwe
fable - Pią 23 Lip, 2010
dziwne bo to tak jakby facet hetero sie zakochal w chlopaku
Boss - Pią 23 Lip, 2010
E tam;p Poświeci Ci przed oczami swoją waginą i od razu się obudzisz;p
vissour - Pią 23 Lip, 2010
A czy mógłbyś się zakochać w chłopaku czy emocjonalnie przyciągają Cię tylko dziewczyny?
fable - Pią 23 Lip, 2010
emocjonalnie bardziej dziewczyny...
a pociągają bardziej faceci
jestem nienormalny.....
On19!!!!!!! - Sob 24 Lip, 2010
ja mam tak samo ze emocjonalnie dziewczyny a fizyczniej chyba bardziej faceci ale bylem z dziewczyna i tylko jej delikatny dotyk sprawil ze mi stawal nie mowiac juz o calowaniu, niestety do niczego wiecej nie doszlo mysle ze jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz
fable - Sob 24 Lip, 2010
wiec sprobuje, najwyzej sie osmiesze ;/
vissour - Pon 26 Lip, 2010
Nie ośmieszysz się, tylko przekonasz, że po prostu jesteś gejem. To wbrew pozorom nic strasznego . Powodzenia!
fable - Pon 26 Lip, 2010
w moim przypadku to jest cos strasznego bo jestem cale zycie w otoczeniu homofobow- Geje= pedaly/ .../ ch... itd
Nie mowie ze wszyscy nie sa tolerancyjni, ale wiekszosc
Nie oszukujmy sie, zyjemy w Polsce.......
Wydaje mi sie ze jestem bi, pragne dziewczyny a pociagaja mnie faceci ;/
no coz
Hubertttus - Pon 26 Lip, 2010
A ja myślę że jesteś normalnym facetem i jeśli pragniesz dziewczyny a stres odejdzie w siną dal krew uderzy tam gdzie trzeba i sie sprwadzisz jako facet a że natomiast jak patrzysz na faceta to Ci staje bo wtym facecie widzisz siebie smego.
|
|