Inne problemy - Ogólne pytanie - pomoc
kuba12 - Wto 13 Lip, 2010 Temat postu: Ogólne pytanie - pomoc Witam jestem na tym forum 1 raz. a widze ze dosc osob pomaga tutaj
mam 16 lat .. ;p
Ogolnie jestem osoba ktora ma mase komplexow z członkiem a wiec :
Z 1 tematu zapozycze obrazek :
http://www.penis.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4228
a więc problem numer 1 :
po 1 Moj członek jest tak samo krzywy - to moj najwiekszy komplex ;/
po 2 boli mnie bardzo czubek członka, nawet jak dotykam ręka to czuje ból
po 3, jak naciagam skorke z czlonka to dobrze jest a jak puszczam to spowrotem sie zaklada na calego czlonka ;/
po 4, jak bardzo mocno stoi juz czlonek to tez czuje ból
po 5 jak staram sie wyprotowac czlonka zeby nie byl krzywy do masakrycznie boli ;/ .
prosze o pomoc, z gory dzieki.
andrzejgadarr - Wto 13 Lip, 2010
po co zakładasz nowy temat?
Cytat: | po 1 Moj członek jest tak samo krzywy - to moj najwiekszy komplex ;/ |
Pisałem Ci. Spoko looz, nie przejmuj się, takie zakrzywienie nie przeszkadza w niczym!
Cytat: | po 2 boli mnie bardzo czubek członka, nawet jak dotykam ręka to czuje ból |
Czubek czyli żołądź, ujście cewki moczowej czy napletek?
Kod: | po 3, jak naciagam skorke z czlonka to dobrze jest a jak puszczam to spowrotem sie zaklada na calego czlonka ;/ |
Z tego co zrozumiałem to jest wszystko w normie.
Cytat: | po 4, jak bardzo mocno stoi juz czlonek to tez czuje ból |
W którym miejscu? i jaki ból?
Cytat: | po 5 jak staram sie wyprotowac czlonka zeby nie byl krzywy do masakrycznie boli ;/ . |
To go nie prostuj! Jak za mocno do wygniesz, mogą Ci pęknąć naczynia krwionośne i będziesz miał mega krwotok podskórny!
kuba12 - Wto 13 Lip, 2010
2 - caly tzn nie wiem co jest co ale jak ejst czubek to nie caly tylko bardziej nizej
4- w tym miejscu gdzie zaczyna sie skrzywienie
andrzejgadarr - Wto 13 Lip, 2010
no to określ się bardziej:
kuba12 - Wto 13 Lip, 2010
PS 1 obrazek :
w skrzywieniu boli mnie pkt D, czyli to skrzywienie ale to jak mocno stoi lub prostuje
a grzybek boli mnie C
a 2 obrazek to :
skrzywienie boli mnie
9 to zielone w samym srodku ale to jak mocno bardzo stoi lub prostuje
7 to grzybek mnie wlasnei w tym miejscu boli gdzie pokazane i tak w kolko ..
no zeby zrobic tak jka na obrazku czyli stojace do brzucha przylozyc to jest to nie mozliwe zbytnio .
[ Dodano: Wto 13 Lip, 2010 ]
no i chodzi o to nie, ze ten żolądz jest suchy i jak go dotykam to boli .. ;/
Boss - Sro 14 Lip, 2010
Daj se spokój z tym wyginaniem penisa, bo i tak go nie wyprostujesz;p Taka Twoja natura;]
andrzejgadarr - Sro 14 Lip, 2010
Właśnie. A jedyne co mi przychodzi na myśl z tym miejscem gdzie cię boli to za krótkie wędzidełko i uważaj bo jak będziesz naciągał penisa, zerwiesz je (jeśli to to co myślę) i będziesz siedział z godzinnym krwotokiem.
Masz możliwość zrobienia zdjęcia wędzidełka? na drugim zdjęciu oznaczone numerem 5.
kuba12 - Sro 14 Lip, 2010
postaram sie jak najszybciej cos skabinowac
|
|